Farang avsnitt 7

Det är bara ett avsnitt kvar nu, men det känns som det behövs några fler avsnitt just nu för att allt ska kunna sluta på ett bra sätt. Men, men, hoppas dem knyter ihop säcken någorlunda bra så att man inte får gå runt och fråga sig själv vad som egentligen hände.
I alla fall. Fabians död motiverade Rickard att hjälpa polisen och dem lyckas få tag på Birdie så att han hamnade i fängelse. Men dem lyckades inte hela vägen då "the BIG BAD" Ben fortfarande finns där ute. Verkar bli en svår nöt att knäcka. 
Birdie hamnade som sagt i fängelse, vilket han förtjänade då han har gjort många dåliga beslut under seriens gång. Han förtjänade dock inte att dö. Han blev inte mördade, utan han fick mer ett ultimatum, antingen hänger han sig själv eller så dör hans flickvän. Han räddade sin flickvän från att bli mördad, så något bra gjorde den mannen tillslut i alla fall. 
Annars så tycker jag att Fabian glömdes bort alldeles för lätt, men den scenen i början av avsnittet när man såg hans pappa sitta vid Fabians döda kropp *snyft*, grät en lite skvätt faktiskt. Undra hur Thyra kommer reagera när hon får veta vad som har hänt honom?
Rickard gömde undan Thyra på någon slags Ö om jag förstår det rätt, hos någon vän. Men såklart hittade hans förflutna från Sverige henne där ändå. Men hur? Var det hans vän, vad heter han nu... han som, var Rickards chef i början som skvallrade? 
Nu är Thyra kidnappad, så jag antar att mycket kommer att handla om det i sista avsnittet. Fast hur blir det med Ben då, känns som dem har mycket att göra om det här ska sluta på ett bra sätt.

Kommentarer
Postat av: Lillemmish - mode - inspo - mamma
2017-10-05 @ 08:54:41 / http://nouw.com/lillemmish

en bra serie!! =)

ha en bra dag
kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: