Carrie

Nu är det "endast" 60 dagar kvar tills filmen Carrie har premiär på bio - det är inte ofta jag längtar efter en film nuförtiden, men den här filmen måste jag bara se. Kommer ni göra det?
 

The Great Gatsby

Nu kan du köpa filmen The Great Gatsby på DVD - filmen är baserad på F. Scott Fitzgeralds tidlösa roman.
 

IKVÄLL!

*Suck* den här måndagen är ju inte mycket att heja över, det finns bara ett program jag vill se på ikväll, CSI -teamet utreder när en anställd på ett läkemedelsföretag hittas död i ett lerbad på ett populärt spa. Hodges upptäcker en obehaglig hemlighet om sin fästmö. Jag antar att jag istället hinner se på någon serie jag inte har haft tid att kolla på, får helt enkelt se hur kvällen blir!
 

The Blacklist

The Blacklist - en amerikansk drama serie. Skapad av Jon Bokenkamp. Du ser  James Spader, Megan Boone, och Harry Lennix i några av rollerna. Serien kommer att visas i TV3 i oktober. 
 

IKVÄLL!

Vad tittar man på en lördag då? Lite knaperat med tv-serier, man kanske helt enkelt ska se på någon serie man inte har haft tid för. Orphan black har jag inte hunnit kollat på sen jag åkte till Grekland, så kanske blir några avsnitt av den serien nu när jag inte har något särskilt för mig! Hur ser er kväll ut då? Om ni har det tråkigt kan ni alltid titta på den 8:e säsongen av How I met your mother - går på TV3 klockan 21.00!
 
 

Bridesmaids

Klockan 21.00 visar C MORE first - Bridesmaids: Annies liv är i kaos. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara ställa upp som Lillians brudtärna. Fast hon är pank bluffar sig Annie genom de dyra ritualerna.Med en enda chans att göra det perfekt kommer hon att visa Lillian och hennes tärnor precis hur långt man går för någon man älskar.

I rollerna: Kristen Wiig, Terry Crews, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy. Regi: Paul Feig.

 
 

Tonight !

Äntligen är det fredag, kommer nog alltid gilla den här dagen lite extra, det är då man verkligen vet att helgen är här! jag kommer inte göra något speciellt idag, mer än att jag äntligen kommer att få se på den här filmen :)
 

NÄSTA torsdag

 
Nästa Torsdag är det äntligen dags för tv-serien Marvel's Agents of shield att ha premiär i kanal5. Längtar faktiskt ihjäl mig efter den här serien, jag skojar inte, så nu är det bara EN VECKA kvar (:
 

The vampire diaries season 5

Den 3:e oktober smäller det !!!!
 

Now You SEE Me

Just nu skulle jag mer än gärna vilja se på den här filmen, den verkar vara precis en film i min smak !
 
 

How I met your mother - season 9

Det ska verkligen bli kul att se på den sista säsongen av HIMYM - nu vet man äntligen hur hon ser ut !
 obs! Titta inte på videon om du inte vill veta hur mamman ser ut !

Tonight !

Idag blir det lite mer att titta på tv, måndagar brukar det vara lite sämre men idag finns det för mycket att titta på - vilket dilemma jag har va? VAD SKA JAG KOLLA PÅ =) haha skämtar bara, jag vet precis vad jag ska kolla på och vad som måste spelas in, gillar att planera vet ni ;) Klockan 21,00 The big bang theory och efter det ska jag kolla på Suburgatory och sen vid 22.00 ska jag se på ett avsnitt av senaste Project runway. Så det jag måste spela in är Arrow och Svenska hollywoodfruar. Hur ser er kväll ut då?
 

awkward season 3

Den här säsongen av Awkward kommer bli riktigt intressant faktiskt, lite (läs mycket) drama är alltid bra i en serie - titta ni med så tror jag ni kommer tycka den 3:e säsongen är bra ni med :)
 
 
 

sno stilen av Kaley Cuoco

inspo

inspo by kristinandfashion

 

TIPS!

Misstresses - En serie från 2013. Du ser bland annat Alyssa Milano (förhäxad) som Savannah "Savi" Davis, en advokat som är gift med Harry. Hon är storasyster åt karaktären Joss. Går just nu på TV3, måndag kl 22.00.
 
 

Tonight !

 
Idag blir det en klassik söndag a la kristin (nu menar jag mig själv alltså) - 19.30 ska jag titta på Awkward och som vanligt vid 20.00 är det Bones som går & efter det ska jag nog se på en film. Mina söndagar brukar alltså se ut så (minus Awkward som just har börjat då). Hur brukar era söndagar se ut?
 


Once upon a time - extended promo

Jag känner på mig att den här hösten kommer det finnas mycket att se på. En av många serier som jag verkligen ser fram emot att se på är Once upon a time - kommer lätt att kolla på de 3:e säsongen när den har premiär i slutet av september !
 
 

KANAL5 i Oktober

Snart kommer två nya serier till kanal5, närmare sagt den 3 oktober (kl 21.00 & 22.00) - Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. och Under The Dome heter serierna. Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D har jag skrivit om förut men Under The dome har jag inte skrivit om förut, om jag minns rätt, i allafall här har ni trailern till de två nya serierna
 
 

ses om en vecka

OM allt går bra så sitter jag på ett flyg till Grekland just nu - syns om en vecka !
 
 

Tonight !

 
Dagen innan man åker utomlands kanske man inte ska ha tid med att se på tv, men jag har faktiskt tid över då jag packade igår, brukar annars bli så stressigt om man ska hålla på och packa dagen innnan man åker, jag brukar alltid glömma något då! I alla fall, klockan 20.00 ska jag se på idol och efter den blir det som ett avsnitt av CSI NY (precis som förra veckan alltså) annars kanske jag ser på ett avsnitt av Orphan black innan jag går och lägger mig. Hur ser er kväll ut då?
 

10 - 17/9

Imorgon och en vecka fram över kommer jag befinna mig i Grekland, närmare sagt på zakynthos - så då kommer jag inte ta med någon dator som ni kanske förstår, men som sagt kommer jag att vara tillbaka om en vecka (17/9) och då kommer jag vara tillbaka med bloggandet igen :)
 

Awkward season 3

Nästa söndag börjar änltigen MTV visa den 3:e säsongen av Awkward - kommer ni att kolla , eller ni kanske redan har börjat kollat på serien på andra sätt ;)?
 
 

Tonight !

 
På söndagar är det nog minst med tv-program att kolla på, det enda jag hade tänkt se på är Bones - Teamet utreder mordet på en tv-producent. Efter att Brennans dotter anklagas för att ha bitit en klasskamrat har hon svårt att acceptera att Christine kanske bara är ett "genomsnittligt" barn. I rollerna: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, TJ Thyne.
 

TVÅ nya serier i höst

 

Orphan black NU

Nu hade jag tänkt gå och se på ett avsnitt av Orphan black, har just börjat kolla på den här serien, och efter som jag inte har så mycket för mig just nu passar det perfekt att se att avsnitt av serien :)
 

Monica Z

Monica Z - en svensk film gjorde av Per Fly. Biopremiär:13 september.
Handling: Filmen återberättar en svensk ikon och dennes genombrott på 60-talet. man får följa hennes liv på scenen samtidigt som ett tubulent kärleksliv pågår bakom stängda dörrar.
 

Sno stilen av Diveregent skådisen Shailene Woodley

Shailene Woodley

Shailene Woodley by kristinandfashion

 

Tonight !

Klockan 20.00 i C MORE hits kan du se på Snabba cash 2- JW var en gång en lovande student på Handelshögskolan i Stockholm men hans hunger efter snabba cash blev hans undergång. Efter att ha spenderat fyra år i fängelse vill han förändra sitt liv men det är inte så enkelt som det verkar.

I rollerna: Joel Kinnaman, Matias Varela, Dragomir Mrsic, Fares Fares, Madeleine Martin. Regi: Babak Najafi.

 
 
 

 


Tonight on my TV

 
Ikväll finns det inte så mycket att titta på, har bara Person of interest - Reese nya nummer är en försäljare av bepansrade bilar och Reese går undercover som livvakt för att skydda mannen. Snow varnar Carter och säger att hon ska undvika FBI. Eftersom jag är ledig imorgon tänkte jag börja se på en ny serie, Orphan black - har ni sett på den serien förut?
 

Tre NYA serier i höst

 

TVD

Här har ni en till trailern på TVD säsong 5. Det ska verkligen bli spännande att se på den 5 säsongen, och vet ni, jag har inte tröttnat på den här serien - egentligen borde jag väll ha gjort det (om man tänker på andra serier som jag har börjat kollat på och sen slutat) Vad tycker ni, är TVD lika bra nu som då?
 
 

yesterday

Igår tittade jag som vanligt på idol - de har börjat med slutaudition, ska bli intressant och se vem som klarar sig till slutet, vem tror ni på?. Annars såg jag på ett nytt av snitt av Unforgettable - Carrie och Al kämpar för att slå fast motivet bakom ett mord. De avslöjar att den mördade affärsmannen, som upphittas på sitt hotellrum, är del i en större komplott för att mörda en diplomat. I rollerna: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin, Daya Vaidya, Michael Gaston. Mer än det här hade jag faktiskt inte tänkt titta på, men snart ska jag börjar titta på några serier som jag inte har hunnit/kunnat se på ännu, bland annat The lying game & Continuum.
 
 

sno stilen av Olivia Wilde

Olivia Wilde

Olivia Wilde by kristinandfashion
 

Fifty shades of grey

Nu är det klart vilka som kommer få spela huvudrollerna i den enormt populära Fifty shades of grey - Rollen för den kvinnliga huvurollen, studenten Anastasia Stelle, har gått till "21 jump street" skådisen Dakota Johnson och vi får se Charlie Hunnam, mest känd för sina insattsar som Jax i Sons of anarchy som Christian Grey. Filmen kommer att ha premiär i augusti 2014 och regisseras av Sam Taylor-Johnson.
 
 

Vi är bäst

Vi är bäst - en film av Lukas Moodysson. Biopremiär : 11 oktober.
Den här filmen har fått väldigt fina recentioner efter den hade visats på filmfestivalen i Venedig - så den är tycker jag ni ska se på !

Tonight !

 
Ikväll tittar jag som vanligt på idol och efter det hade jag tänkt se på CSI NY (nya avsnitt) - På Alla hjärtans dag måste Mac och teamet utreda tre skruvade romantiska öden som har slutat med dödsfall.
 

The vampire diaries season 5 promo

TVD har nog alltid varit min favorit serie, så man kan lugnt säga att jag längtar som tusan efter den 5 säsongen ! Annars brukar jag tröttna på serier, men den här har jag hållit fast vid sen den först började och det händer inte varje dag ska ni veta.
 
 

pretty little liars 4X13 sneak peek

Nu får vi vänta tills 22 oktober innan vi får se mer av PLL, och det är det det speciella halloween avsnittet - SPÄNNANDE säger jag bara ! Kommer ni att kolla?