Är du EGO ?

Äntligen helg, som jag har längtat, det är slitsamt att gå upp klockan 06.00 fem dagar i veckan! skitsamma, ikväll tänke jag fira min lilla ledighet men en bra film, EGO har just kommit ut på dvd och då måste jag ju se den, om ni inte själv har sett den så rekomenderar jag den filmen verkligen!
 

sno stilen av Miley cyrus

m.c

m.c by kristinandfashion

 

pretty little liars season 4 preview

 

TV

*suck* måndagar är verkligen inte min grej, jag är alltid slut när jag kommer hem från jobbet och det är en sådan dag för mig idag, snacka om att jag är slut. Tänkte först att jag skulle träna idag, men jag skippar nog det idag och tittar på lite tv:e istället - ja jag vet att jag är lat :) I alla fall ikväll hade jag tänkt titta på ANTM - TV3 har ju börjat visa säsong 19 nu på måndagar klockan 20.00. Sen klockan 22.00 visar också TV3 project runway all stars 2.
 
Hur ser er måndag ut då?
 
 
 
 

ikväll

 
Ikväll klockan 21.30 visar kanal5 The dark knight- Gothams mörke hämnare ställs mot sin mest diaboliska fiende - Jokern. Till sin hjälp har Batman polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent.

I rollerna: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart. Regi: Christopher Nolan.

 


förhäxad

Det blir lite lite med inläggen när man man har så mycket annat att göra på dagarna, för det första så jobbar jag 7.30-16.00 och efter finnas det nästan alltid något annat som måste göras, laga mat osv. sen måste jag erkänna att jag har lagt mycket tid på att titta på tv-serien förhäxad. har kommit in i någon period när jag nästan bara kollar på det. Har kommit till slutet av den tredje säsongen. Ni som har har kollat på den vet ju vad som kommer att hända i säsongen 4 !!
 
I alla fall ikväll ska jag tittat på några avnitt av förhäxad och bara slappa, hur spenderar ni eran kväll då?
 
 


The hangover part 3

 
 

Fast and furious 6

 
Imorgon (22 maj) har filmen Fast and furious 6 premiär - en film som jag verkligen måste tipsa om, gillar ni snabba bilar och häftiga stunts så är det här en film för dig.
 
Du ser Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Luke Evans, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Gal Gadot, Sung Kang, Tyrese Gibson
 
 

sjuk

Det är verkligen långtråkigt att vara sjuk, finns ju ingenting att göra, men jag har sett på många avsnitt av tredje säsongen av förhäxad, kanske för många på en gång, för ärligt talat så börjar jag tröttnat på det. Klockan åtta ikväll börjar iaf TV3 visa den 19:e säsongen av ANTM!
 
 

Uppdateringar om Ravenswood del 6

Nicole Gale Anderson är en till som har joinat ABC Pretty litte liars spinoff serie Ravenswood - hon kommer att spela Miranda & här kan ni titta på den HÄR videon, så får ni veta mer om karaktären Miranda!
 
 
 
 
 

The great gatsby

Nu på fredag har filmen Den stora Gatsby (The Great Gatsby) sverigepremiär. Du ser Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire & Isla Fisher i filmen.
 
 

snart på dvd !

 
Ego - Releasedatum: 29 maj
 

The vampire diaries 4X23 sneak peek

 

Uppdateringar om Ravenswood del 5

Skådespelerskan Merritt Patterson (Kyle XY, supernatural) kommer gära sällskap till spinoff serien Ravenswood. Hon kommer att spela Tess, Olivia's (Elizabeth Whitson) f d bästa vän som inte är involverad i stadens förbannelse.
 
 
 

Djurakuten

Just nu sitter jag och tittar på djurakuten som går på TV3 - vad gör ni ikväll ?
 
 

sno stilen av Jessica biel

jessica biel

jessica biel by kristinandfashion

 

The vampire diaries 4X22 sneak peek

SPÄNNANDE !!:)
 
 

Uppdateringar om Ravenswood del 4

Nu händer det grejerna alltså, läste nyss på Ravenswood facebook sida att det är bestämt vilka som ska spela tvillingarna Abel och Olivia (i serien ravenswood) - L.A. Complex's Brett Dier och modellen Elizabeth Whitson heter de två första som har blivit castad till serien. Jag vet inte så mycket om dessa två personer ännu men här har ni i alla fall en bild på dem två:
 
 

The mortal instruments: City of bones

Den här filmen längtar jag verkligen efter just nu :
 
 

Flickan från ovan

 
22.00 i kanal5 : Flickan från ovan- När 14-åriga Susie Salmon mördas hamnar hon i ett ingenmansland mellan de levandes värld och himlen. Samtidigt som hon kämpar med att acceptera sin död betraktar hon sin familj, som i sin frustration och sorg försöker förlika sig med tragedin och gör allt för att hitta hennes mördare.
 

I rollerna: Saoirse Ronan, Mark Wahlberg, Rachel Weisz. Regi: Peter Jackson.

 

 

 

 

På dvd nu!

 
Sune i Grekland:
 
Berättelsen om Pi:

identity thief

Identity thief - en film av Seth Gordon. Du ser bland annat Melissa McCarthy och Jason Bateman i filmen.
 
 

Uppdateringar om Ravenswood del 3

Nu är nyheten släppt, Tyler Blackburn som spelar Caleb Rivers är den som kommer lämna (?) PLL för Ravenswood - vad tycker ni om den här nyheten, bra eller inte ? Fast han kommer tur nog tillbaka till den 4:e säsongen, men efter det kanske det inte blir Haleb längre? :( Själv blev jag rätt så förvånad, trodde verkligen inte att han av alla skulle flytta över till spin-off serien Ravenswood!
 

Uppdateringar om Ravenswood del 2

OMG! Läste nyss på Ravenswoods (ni vet den nya serien av Marlene King som har premiär i höst) facebook sida att idag kommer vi få reda på vilka som kommer lämna Rosewood (PLL) för Ravenswood! Vilken/vilka tror ni kommer lämna PLL för Ravenswood?