årskrönikan

Nu på måndag (och tisdag) får ni inte missa Filip och fredriks årskrönika där ni bland annat får möte Eric saade och Rebecca &  Fiona ! Ni får inte glömma förra årets årskrönika där kisse och amir var med, och som vissa vet så blev det ju ett litet drama och så här skrev Resumé om det hela : I blogginlägget, med rubriken ”Kanal 5: Vilka f’ttor” angriper Kissie Kanal 5 för att stora delar av hennes debatten med bloggaren Amir klipptes bort i Filip & Fredriks årskrönika i förrgår på Kanal 5. ”Jag kräver nu en ursäkt från kanal 5! Man får inte göra om det man säger, speciellt inte när det var såhär tydligt (eller ja det vet ju inte ni men fråga dom i publiken). Fyf*n vilken dålig stil, kännde dock redan från början att det var endast han “reportern” som stod och babbla om vad jag och Amir hade gått egenom, hallå..? Det vet vi väll bäst själva?! ÅH!!”, skriver Kissie.

Dan Panas
, presschef på Kanal 5, försvarar redigeringen.
– En förklaring är att årskrönikan hade fullt av celebra gäster, däribland Kissie och Amir, det gör att man måste korta vissa delar. Hela intervjun finns på Kanal5.se och jag ser att borde Klissie och Amir har bäddat in den oavkortade intervjun i sina respektiva bloggar, säger Dan Panas till Resume.se. källa

Så här står det om årets Filip och Fredriks årskrönika : Foppa la ner sin karriär, Eric Saades har bara börjat och Robert Gustavsson summerar sin. Anton Hysén skapade nyheter i hela världen när han kom ut ur garderoben och Usama Bin Ladin sköts i Pakistan av amerikanska soldater. Det finns mycket att prata om när Filip & Fredrik med gäster bjuder på Årskrönikam över 2011. källa

ffvad är det på kära gammla dunken

dagens
I kanal5 går filmen Con air klockan 22.00 - USAs farligaste fångar ska föras till ett supersäkert fängelse med det specialbyggda transportflyget Con Air och den villkorligt frigivna Cameron Poe finns ombord. Han dras in i ett hänsynslöst kapardrama då en grupp fångar tar vakterna som gisslan.

I samma kanal senare på kvällen (börjar kl:00.15) går det mycket roliga tv-programet pensionärsjävlar - Sveriges punkigaste pensionärer visar upp sina allra roligaste, elakaste och bästa inslag från säsongen som gått. Dessutom får de sällskap av sina nordiska bröder och systrar när de danska och norska pensionärsjävlarna visar upp sina bästa trick.

Annars går filmen snygg, sexig, singel klockan 22.00 i sjuan - Christina Walters har en gyllene regel när hon dejtar, undvik att leta efter den rätte och ta den som är rätt för stunden. Men en kväll träffar hon Peter som hon inte kan sluta tänka på efter att han gett sig av. Det enda Christina vet om Peter är att han var på väg till ett bröllop och bestämmer sig för att hitta honom. Vad hon inte vet är att det är sitt eget bröllop han är på väg till.

film

youtube twelve trailerVad tycker ni om denna film , bra eller dålig ? - själv måste jag nog se filmen först innan jag säger något, är iallafall inte säker vad jag tycker än..
Visa fler inlägg