Valborg

Idag är det valborg och jag ser att kanal5 kommer "fira" det med en film, Sex dagar och sju nätter (Six days seven nights) heter filmen, ni vet den med Harrison Ford och Anne Heche. jag kommer nog i alla fall att se den filmen, var så länge sen jag såg den, sen är man ledig imorgon så man kanske tar sig ut till någon brasa eller så efter filmen. Hur kommer ni fira valborg då?
 
 

Måndagar

Måndags kvällar för mig är rätt så lugna, jag tittar på ett avsnitt av Teen wolf (visas på mtv just nu) och sen bloggar jag lite och efter det kollar jag på den andra säsongen av Project runway all stars - har ni sett på det? Jag kan avslöja att Wendy är tillbaka, ni som har tittat på PR förut vet vad jag menar!! Annars så är det rätt lugnt på den fronten, kanske därför jag inte har något vettigt att skriva om? HAHA, jag lossnar imorgon, för just nu så står det rätt still! I alla fall, hur brukar era måndagar se ut då?
 

Rederiet

Ibland har i alla fall jag sådana där dagar då man är extra nostalgisk - och då älskar jag att titta på gamla tv-program/serier/filmer och av en ren händelse hanmnade jag inne på SVT, ni har väll hört att dem har öppnat sitt akriv, en av många bra tv-program som jag såg när jag var mindre var Rederiet - som jag gillade det där programet, kolla ni med, HÄR kan ni se på ett avsnitt av Rederiet!
 
Visa fler inlägg