Valborg

Idag är det valborg och jag ser att kanal5 kommer "fira" det med en film, Sex dagar och sju nätter (Six days seven nights) heter filmen, ni vet den med Harrison Ford och Anne Heche. jag kommer nog i alla fall att se den filmen, var så länge sen jag såg den, sen är man ledig imorgon så man kanske tar sig ut till någon brasa eller så efter filmen. Hur kommer ni fira valborg då?
 
 

Måndagar

Måndags kvällar för mig är rätt så lugna, jag tittar på ett avsnitt av Teen wolf (visas på mtv just nu) och sen bloggar jag lite och efter det kollar jag på den andra säsongen av Project runway all stars - har ni sett på det? Jag kan avslöja att Wendy är tillbaka, ni som har tittat på PR förut vet vad jag menar!! Annars så är det rätt lugnt på den fronten, kanske därför jag inte har något vettigt att skriva om? HAHA, jag lossnar imorgon, för just nu så står det rätt still! I alla fall, hur brukar era måndagar se ut då?
 

Rederiet

Ibland har i alla fall jag sådana där dagar då man är extra nostalgisk - och då älskar jag att titta på gamla tv-program/serier/filmer och av en ren händelse hanmnade jag inne på SVT, ni har väll hört att dem har öppnat sitt akriv, en av många bra tv-program som jag såg när jag var mindre var Rederiet - som jag gillade det där programet, kolla ni med, HÄR kan ni se på ett avsnitt av Rederiet!
 

The vampire diaries 4X21 sneak peek

 

Black hawk down

 
22.30 i TV3: Black hawk down - Detta är den sanna historien om slaget i Mogadishu - ett kapitel amerikansk militärhistoria man helst av allt vill glömma. Det är den 3 oktober 1993 och en elitstyrka bestående av 120 amerikanska soldater släpps ned i Mogadishu. Meningen är att de ska tillfångata och föra bort två av den somaliske krigsherren Farrah Aidids löjtnanter. Men istället skjuts två UH-60 Black Hawk-helikoptrar ned och en operation som från början skulle ta en timme att genomföra, varar istället i 15 timmar. Resultatet blir att hundratals somalier och 18 amerikanska soldater dödas och 73 skadas.
 

I rollerna: Josh Hartnett, Ewan McGregor, Jason Isaacs, Tom Sizemore, William Fichtner. Regi: Ridley Scott.

 


Dagens bild

En scen ur filmen The perks of being a wallflower

The perks of being a wallflower

 
 
Idag när jag var nere på stan så köpte jag filmen The perks of being a walflower , som jag hade tänkt se imorgon kväll, jag vet inte hur många gånger jag har sett på trailern på youtube och varje gång tänker jag den här filmen måste jag se. Det är inte förens nu jag bestämde mig, när jag gick inne på åhlens för att ta död på lite tid innan min buss gick, och där stod den på en hylla - och skrek KÖP MIG! såklart gjorde jag det också, så då har jag något att göra imorgon i alla fall :) Hur kommer ni att spendera eran fredag då?
 


Uppdateringar om Ravenswood

Om ni vill veta lite mer detaljer om spin-off serien till pretty little liars , Revenswood, titta på videon nedan !   ↓
 
 

Carrie

Den här filmen måste jag helt enkelt tipsa om, om ni ser på trailen fattar ni precis vad jag menar :
 
 

iron man 3

 
Nu på onsdag (den 24:e april) har Iron man 3 premiär, och vad jag har läst och sett så verkar det vara en bra film, men man kan aldrig veta säkert, jag kommer om jag har tid att se på den här filmen på bio i alla fall - kommer du?
 

The vampire diaries 4X20 extended promo "the orginals" sneak peek

 

22 november

Längtar ihjäl mig efter att få se den här filmen, någon mer än jag som göra det med ?
 
 

House at the end of the street

Igår såg jag på filmen House at the End of the Street tillsammans med min familj - ni vet den där filmen med Jennifer Lawrence har huvudrollen i? I alla fall, själva filmen var helt okej, jag trodde först att den skulle vara lite mer läskig än den var men filmen var mycket spännande från och till ändå.
 
Först får vi se vad filmen kommer att handla om,en psykotisk mördare dödar sin mamma och pappa kallblodigt. Historien flyttar sig sedan fyra år fram i tiden och vi möter Elissa Cassidy (Jennifer lawrence) och hennes mamma Sarah Cassidy (Elisabeth Shue) som tillsammans flyttar in i huset bredvid där det hemska mordet begicks. Grannarna berättar om det hemska mordet och om den som sägs ha gjort det, Carrie-Ann Jacobson - alla tror att hon fortfarande lever och bor ute i skogen alldeles ensam. Ryan Jacobson (Max Thieriot) var den enda överlevande då han tillfälligt bodde hos hans moster bor fortfarande kvar i huset där hans färäldrar dödades av hans syster, vilket gör att alla grannar tycker han är konstig. Elissa (jennifer lawrennce) börjar sedan dejta Ryan (Max thieriot) men det dröjer inte länge förens det börjar hända konstiga saker och allt vänds upp och ned för Elissa,
 
 

How do you know?

 
20.00 i TV3: How do you know- Lisa petas från USA:s softball-lag och befinner sig mitt i en kärlekstriangel, där en kontorskille tävlar med hennes basebollspelande pojkvän. Hon får en livskris och bestämmer sig för att utvärdera sitt liv.

I rollerna: Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson, Jack Nicholson, Dean Norris. Regi: James L Brooks.

 


Dagens gifs : Teen wolf

 
 
 
 
 

iron man 3

 
Iron man 3 (3D) - biopremiär:24 april. Du ser Robert Downey Jr i huvudrollen och Gwyneth Paltrow som hans "kärleksintresse". Regissör:Shane Black
 
 

TVD

På fredag får jag äntligen se på mitt efterlängtade The vampire diaries :) Nu får dem allt sluta upp med deras små uppehåll!
 
 
 
 
 

Från bok till film

När jag inte tittar på serier eller filmer brukar jag läsa mycket och två av alla dessa böcker som jag har läst är böckerna Eld och cirkeln, som är några av mina favoriter och glad blev väll jag när jag hörde att dessa böcker kommer bli film!!! Älskar när böcker blir film, gör inte ni det?
 
 

Pretty in pink

Ikväll hade jag tänkt att se på en film, konstigt va ? :) i alla fall, har ni sett på Pretty in pink förut? Om ni inte har gjort det har jag verkligen en film att rekomendera här, den är verkligen bra, tycker jag allafall, så se den ni med!
 
 

jurassic park 3D

Den 1 maj kommer Jurassic park 3D äntligen ha premiär på bio och gissa vem som ska gå då? JO, jag såklart :) Har alltid älskat Jurassic park filmerna och nu när den kommer upp på 3D kan jag inte stå emot, snacka om häftig upplevelse det måste bli va ?!
 

Dagens gifs : harry potter

 
 
 

warm bodies

 
Warm bodies - Du ser Nicholas Hoult & Teresa Palmeri en mycket skruvad men bra film regiserad av
Jonathan Levine. Gillar ni romantiska zombie filmer så ska ni kolla på den här filmen!
 

pitch perfect

Det här är andra gången på kort tid som jag har sett på en film som jag inte riktigt har gillat, minns ni att jag skulle se på Pitch perfect? Den var verkligen inte som jag hade tänkt mig ska ni veta, visst, den hade några roliga repliker men själva storyn var inte särskild bra och jag hade fått för mig att det skulle vara mer romantik i filmen än det var, men icke sa nicke, var nog tvärtom, och slutet KOM IGEN!! Ni förstår nog att jag inte kommer att rekomendera den här filmen till er, kanske är jag lite hård nu men jag blir helt enkelt sällan helt såld på en film!
 
här har ni en av få bra repliker i filmen!

Orphan black

Sitter och fundear om det här är något att se på... vad tror ni?
 
 

keep calm

Vi får vänta tills den 18 april innan nästa avsnitt kommer ut , buhu :(

Get Pitch-slapped

Söndagar har alltid varit så långt jag kan minnas riktigt slappdagar, det är då jag helst spendear min tid framför någon bra film eller serie, eller så slötittar jag på tv hela dagen bara. slappt va ? Jag tycker det bara är skönt, så jag blir aldrig glad om någon kommer att förstör mina söndagar på något sätt..haha, knäpp jag är va? I alla fall snart hade jag faktiskt tänkt gå och kolla på en film som jag inte har hunnit tittat på ännu, Pitch perfect heter filmen, någon som har sett den?

Haywire

Filmen som jag såg i fredags,Haywire, som jag faktiskt längtade efter att få se på var verkligen en stor besvikelse - det fanns inget bra med den överhuvudtaget, man kan säga att trailern var så mycket bättre än själva filmen!! Den hade ingen bra historia överhuvudtaget och replikerna dem imellen var usla. Så jag kan lugnt säga att jag INTE rekomenderar den här filmen, se den INTE trotts att Channing tatum var med i filmen ;) !
 
 
 
 
 

Haywire

Ikväll är jag alldeles för trött för att hitta på något, jag ljuger inte, jag skulle kunna gå och lägga mig nu om jag ville! såklart kan jag inte göra det då jag hade tänkt se en film senare ikväll, haywire, har ni sett på den förut? här har ni i alla fall trailen!
 
Visst verkar den vara bra ?

Sno stilen av khloe Kardashian

K.K

K.K by kristinandfashion

 

ravenswood

...Pretty Little liars kommer få en spin-off serie som kommer att heta Ravenswood! Än så länge så har man inte fått reda på så mycket om serien, men det vi vet är detta : serien kommer utspelas inte långt ifrån Rosewood(där alla pretty liars bor) och att staden har i åratal drabbats av en dödlig förbanelse. 5 främlingar upptäcker plötsligt en oväntad förbindelse mellan dem och måste då börja gräva i deras stad mysterier och hemska historia.Serien kommer att ha premiär efter pll årliga halloween avsnitt!
 
 

Dagens gifs : veronica mars