the new normal

2013 bjuder verkligen på mycket nytt, och en serie som TV3 har tagit in är The new normal - som handlar om det homosexuella parat Bryan och David, de är både mycket framgångsrika med ett kärleksfullt förhållande, men något fattas och det är ett barn. När dem är nära att ge upp dyker Goldie upp, en ung singelmorsa med ett jobbigt förflutet och som kanske ger dem en chans att bli en liten familj, men allting är aldrig lätt, eller hur ?
 
Jag tycker faktiskt att den här komedin verkar vara väldigt lovande, brukar tycka det om de flesta programen nuförtiden och sen har det blivit en stor flopp bara, hoppas den här serien har bättre tur!
 

ikväll!

Både idag och igår har jag verkligen njutit av min ledighet och då har min kära blogg fått lidit lite, men jag hoppas alla har överlevit min ledighet ♥ Får se hur uppdateringen blir imorgon också, ska göra mitt bästa annars återkommer jag nog dagen efter, om jag är i skick vill säga :) I alla fall, ikväll ska jag se på en film jag har hyrt, The bourne legacy, har ni sett på den? Annars, hur kommer ni spendera eran kväll då?
 

kvällens bästa

 
22.00 i SVT1 : I rymden finns inga känslor - Den 18-årige Simon delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Han ger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simonvet ingenting om tjejer och kärlek.I rollerna: Bill Skarsgård, Martin Wallström, Cecilia Forss, Mats Qviström, Lotta Tejle. Regi: Andreas Öhman.
 
21.35 i TV4 : Die hard 4.0 - När alla USA:s datornätverk attackeras och landets infrastruktur hotas bestämmer sig FBI för att försöka gripa alla hackers som kan ligga bakom dådet. En av poliserna som får uppdraget är John McClane. Johnlyckas gripa en av de misstänkta men de blir beskjutna och blir tvungna att fly.

I rollerna: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long, Maggie Quigley, Mary Elizabeth Winstead, Kevin Smith. Regi: Len Wiseman.

 

Visa fler inlägg