kvällens bästa

 
22.50 i TV3 : Ett päron till farsa firar jul - Det är jul och familjen Griswold förbereder sig för den stora högtiden, men saker och ting går sällan som planerat för familjen. Clarks ständiga otur blir värre när odrägliga släktingar kommer på besök. Det enda som får honom att inte gå i taket är tanken på den väntande julbonusen.

I rollerna: Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Juliette Lewis, Johnny Galecki, John Randolph, Diane Ladd. Regi: Jeremiah S. Chechik.

 

 
22.45 i c more first : Apornas planet, revolution - Schimpansen Ceasar har utvecklat människoliknande känslor och intelligens efter att hans ägare gett honom ett experimentellt läkemedel. När han tas från de människor han älskar och placeras med andra apor som utsatts för djurförsök i ett reservat, börjar han kampen för rättvisa.

I rollerna: James Franco, Andy Serkis, Freida Pinto. Regi: Rupert Wyatt.

 

En kommentar
publicerat i Filmer
Taggar: apornas planet : revolution, ett päron till farsa firar jul

tvd ikväll!

Jag hade ju totalt missat att det sjunde avsnittet av TVD inte var förra torsdagen, men idag får jag äntligen se på det här efterlängtade avsnittet, rättare sagt nu ikväll, vilken kul fredag! Någon som kollar på den fjärde säsongen just nu, vad tycker ni?
 

the hobbit snart på bio !

The hobbit an unepected journeyär en av många filmer jag vill se på bio just nu, och nu den 12 december är det dags, som jag har längtat! Kommer ni att gå på den här filmen på bio?
 
Visa fler inlägg