kvällens bästa

 
22.50 i TV3 : Ett päron till farsa firar jul - Det är jul och familjen Griswold förbereder sig för den stora högtiden, men saker och ting går sällan som planerat för familjen. Clarks ständiga otur blir värre när odrägliga släktingar kommer på besök. Det enda som får honom att inte gå i taket är tanken på den väntande julbonusen.

I rollerna: Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Juliette Lewis, Johnny Galecki, John Randolph, Diane Ladd. Regi: Jeremiah S. Chechik.

 

 
22.45 i c more first : Apornas planet, revolution - Schimpansen Ceasar har utvecklat människoliknande känslor och intelligens efter att hans ägare gett honom ett experimentellt läkemedel. När han tas från de människor han älskar och placeras med andra apor som utsatts för djurförsök i ett reservat, börjar han kampen för rättvisa.

I rollerna: James Franco, Andy Serkis, Freida Pinto. Regi: Rupert Wyatt.

 


tvd ikväll!

Jag hade ju totalt missat att det sjunde avsnittet av TVD inte var förra torsdagen, men idag får jag äntligen se på det här efterlängtade avsnittet, rättare sagt nu ikväll, vilken kul fredag! Någon som kollar på den fjärde säsongen just nu, vad tycker ni?
 

the hobbit snart på bio !

The hobbit an unepected journeyär en av många filmer jag vill se på bio just nu, och nu den 12 december är det dags, som jag har längtat! Kommer ni att gå på den här filmen på bio?
 

sunes jul

En till julkalender som jag verkligen gillar att se på är Sunes jul och så kommer det nog alltid att vara också - för kolla bara på den här videon :
 
 

13 februari smäller det !

 

dagens fråga

Snart börjar julkalendern igen och det här året kommer Mysteriet på greveholm tillbaka, och jag undrar vilken ni föredrar mest, den gammla familjen eller den nya? Kanske blir lite svårt att bestämma er när julkalendern inte ens har börjat ännu, men då kan ni alltid se på den här trailen ! Berätta gärna vad ni tycker nu :)
 

tiden går

Det är mycket bra på tv nuförtiden och det är svårt att hinna med allt när man jobbar, ska hinna vara med kompisar, träna och allt annat man gör på en vardag. Det händer att jag kommer efter med vissa serier jag egentligen brukar gilla att kolla på, så ibland blir det extra svårt att se på nya serier och vissa serier slutar jag helt enkelt att se på, bara för att jag inte hinner med. Men, någon gång ska jag väll hinna med att se på något nytt och en serie som jag ska ge en chans är Puberty blues, men när jag ska se den för tiden utvisa.. :)
 
 

tv-listan v.48


the santa clause

Idag är det 1 MÅNAD kvar till julafton, snacka om tiden går fort för tillfället ! Medans vi väntar till den 24:e passar det ju perfekt att titta på någon bra julfilm så länge och en jag verkligen gillar att se på varje år är Nu är det jul igen (The santa clause), ni måste verkligen se den! Men se bara den första, de andra filmerna är inte alls lika bra.
 
 

"så blev vi svenska hollywoodfruar"

 
I början av nästa år börjar en rätt så intressant och kul program, för er som gillar att kolla på svenska hollywoodfruarna blir det nog kul att se på, vi får möte Anna anka, Maria Montazami och Gunilla persson i fyra mycket exlusiva program. De kommer prata gammla minnen från deras år i USA och de kommer också berätta mer om sitt förflutna innan Svenska Hollywoodfruar började sändas.
 
Så här säger TV3:s programchef Fredrik Lundberg om det hela :
 
"- Så blev vi Svenska Hollywoodfruar är vår gåva till tittarna för att stilla suget efter vår succésäsong med Svenska Hollywoodfruar. Anna Anka gör comeback tillsammans med Maria Montazami och Gunilla Persson och vi får för första gången en inblick i hur de kom till USA och ta del av exklusiva bilder och filmer från den tiden. Det blir en fantastisk resa down memory lane med tre av våra Hollywoodfruar."
 

kvällens bästa

 
22.15 i TV3 : Alla talar om Grace - Graceär en lyckligt gift hemmamamma vars liv plötsligt slås i spillror när hon ser sin man med en annan kvinna. Hon bestämmer sig för att ta tag i sitt liv och genomföra drastiska förändringar. Till omgivningens stora förskräckelse.
 

I rollerna: Julia Roberts, Dennis Quaid, Robert Duvall, Gena Rowlands. Regi: Lasse Hallström.

 

 
 
 
23.15 i C more first : Cowboys & aliens- Året är 1873 och en cowboy anländer till staden Absolution utan minne om var han kommer ifrån eller vem han är. Han upptäcker snart att invånarna inte precis välkomnar främlingar med öppna armar. Men när en fara sveper ner från skyn tvingas stadsborna ta hjälp av den man de stötte bort för att bekämpa den utomjordiska faran.
 

I rollerna: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Adam Beach. Regi: Jon Favreau.

 

 


pretty little liars 3X14 sneak peek

ÅH! Nu vill jag verkligen att det ska bli januari så Pretty little liars kan börja igen - någon mer än jag som längtar ?
 
 
 

The vampire diaries 4X07 sneak peek

Det här avsnittet av The vampire diaries kommer verkligen bli kul att se - planerar att se det ikväll faktiskt, kommer säkert att bli lika spännande som det alltid är. Den här serien är verkligen min favoritserie för tillfället, love it !
 
 

Liz & dick

 
Nu på onsdag kan ni se på Lindsay Lohans nya film, Dick & Liz- Jag kommer iallafall ge den här filmen en chans, men man undrar ju över varför inte den går upp på bio först, någon som vet varför ?
 
 

tillbaka imorgon !

Hej ! Jag vill mest bara säga att jag har tagit en lite paus från bloggen - som ni säkert har sett..men kommer tillbaka imorgon istället. SYNS DÅ:)
 

TODAY

Idag har jag haft en helt okej dag, fast en sak var mindre bra - någon har bytt lösenord till mitt FB-konto. FAN vad arg jag är nu !! I alla fall, just nu har jag inte så mycket att skriva om, därför har det varit lite tomt här idag - återkommer senare ikväll, så får vi se om inspirationen har kommit tillbaka :) Vad har ni gjort idag då, kära läsare ?
 

kvällens bästa

 
22.00 i SVT1 : Tolken - FN-tolken Silvia Broome arbetar i FN-huset i New York. Av misstag får hon höra planerna på att mörda en afrikansk statschef. Om hon för denna information vidare riskerar hon att bli nästa måltavla. Motvilligt inser Broome att det enda rätta är att omintetgöra mördarnas planer och hon tar kontakt med FBI-agent Tobin Keller, men något får honom att tvivla på sanningshalten i hennes berättelse.

I rollerna: Nicole Kidman, Sean Penn, Catherine Keener, Jesper Christensen, Yvan Attal. Regi: Sydney Pollak.

 


21.00 i C more first : Drive - En namnlös bilmekaniker drömmer om att bli racingförare, men försörjer sig vid sidan av genom att köra flyktbil vid rån. När han en dag förälskar sig i sin granne, en ensamstående mor, verkar hans liv ta en ny vändning. Men när hennes ex återvänder uppstår snart bråk och föraren måste göra det han kan bäst, att köra så fort han bara kan!

I rollerna: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston. Regi: Nicolas Winding Refn.


the mortal instruments: City of bones

Det finns verkligen mycket bra filmer/böcker som jag vill se på just nu och här har ni en jag gärna vill se, tyvärr måste vi vänta till nästa höst innan den har premiär, varför måste vi vänta så länge för!!

 

The great gatsby

Någon mer än jag som bara måste se på den här filmen när den kommer ut på bio ? Jag ska i alla fall se på den, men vi får vänta ett bra tag, filmen har världspremiär den 10 maj och visas här i sverige 7 dagar senare - ORKAR INTE VÄNTA, vill ju se den NU!
 
 

the twilight saga: Breaking dawn part 2

 
Ikväll är det äntligen dags för den efterlängtade premiären av din sista Twilight filmen, har längtat efter den här dagen ett bra tag nu och när man kunde köpa biljetterna fick jag ju lov att gå på premiären, trotts att jag jobbar dagen efter och så.. men vad ska man göra liksom :) Det kanske inte blir så roligt för alla, läste nyss på SF hemsida att åldergränsen är 15 år ! Vad tycker ni om detta beslut ?
 

inspireras av en kändis

anne hathaway

anne hathaway by kristinandfashion

 

mysteriet på greveholm 2

 
Kommer ni att kolla ? Jag kommer i alla fall ge denna julkalender en chans, älskade Mysteriet på greveholm när jag var mindre.

The vampire diaries 4X06 sneak peek

Det här avsnittet kommer nog att bli spännande att se på, vad tror ni ?
 
 

twilight !

Nu är det endast två dagar kvar tills jag ÄNTLIGEN får se den sista twilight filmen, som jag har längtat, trodde knappt att den här dagen skulle komma när jag förra året såg den första delen. Men snart är det äntligen dags :) Kommer ni gå på premiären ?
 

 
 

the amazing spider-man

Den här helgen har varit rätt slapp med mycket mys framför tv, vilket jag gillar då jag är galen i filmer och serier (haha, hoppas ni har förstått det vid det här laget) - så nu ska jag gå och sätta mig framför tv (igen) och titta på den senaste Spiderman filmen, köpte den igår. Återkommer imorgon med en recention!
 

kvällens bästa

 
21.30 i kanal5 : Da-vinci koden- Symbolforskaren Robert Langdon och kryptologen Sophie Neveuger sig ut på en halsbrytande jakt efter lösningen på ett bisarrt mord. Den tar dem till ett mystiskt brödraskap där de upptäcker en hemlighet som bevarats ända sedan Kristi tid.

I rollerna: Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno. Regi: Ron Howard.

 


21.35 i TV4 : The kids are all right- Det lesbiska paret Nic och Jules har två barn som blivit till genom konstgjord befruktning. När dottern ska börja college vill hon träffa sin biologiske far. Hon lyckas hitta honom och nu måste hon och hennes bror på något sätt få sina mammor att förstå att de behöver en pappa i sina liv.

I rollerna: Julianne Moore, Annette Bening, Mia Wasikowska, Mark Ruffalo, Josh Hutcherson, Yaya DaCosta. Regi: Lisa Cholodenko.

 


Tonight is the night !

Idag kom det hem ett paket från CDON, så ikväll blir det en film eller två, va så säker ! Vad gör ni ikväll då?
 

tv-listan v.46


aldrig mera fet

 
Ikväll klockan 20.00 visar TV3 ett nytt program som heter Aldrig mera fet och i första avsnittet får vi träffa Linda "som blev mobbad under större delen av grundskolan, något som satte djupa spår i hennes självkänsla. Sin tröst sökte hon i mat och godis. I takt med att hon ökade i vikt sjönk självkänslan ännu mer och tröstätandet eskalerade. I dag väger hon över 130 kilo och har svårt att aktivera sig fysiskt för sin dotter." källa
 
 
Kommer ni att kolla ? Själv kommer jag nog inte göra det, inte för att jag inte gillar det utan för jag inte har tid helt enkelt.. kanske ser om det går i repris istället.

defiance

Tror ni att den här serien är värd att se, själv är jag rätt osäker, men jag kommer nog ge det ett avsnitt i alla fall - Vad tror NI ?
 
 

dagens fråga

 
Mitt svar : Det går i perioder faktiskt, men just nu gillar jag verkligen att kolla på The vampire diaries - en mycket bra men framför allt spännande serie! Annars brukar jag kolla på gamla serier också, och min favorit där är helt klart serien Förhäxad !
 
 

twilight ikväll !

Ikväll och två dagar framåt kommer kanal5 visa de tre första Twiligt filmerna, så om ni kanske inte har sett alla filmerna ännu, kan du i allafall se de tre första innan den sista och avslutande delen har premiär i nästa vecka.
 

The vampire diaries 4X05 sneak peek

Blir alltid lika sugen att se på avsnittet på en gång när jag ser på trailen, kanske ska låta bli att se på alla dessa trailers istället.. vad tror ni ? :)
 
 

snart så !


don't trust the B**** in apartment 23

 
Imorgon börjar en ny serie i TV11 - Don't trust the B**** in apartment 23 heter serien och handlar om June som har flyttat till New York för sitt drömjobb, dock så befinner sig hon sig snart skuldsatt på gatan efter att ha varit med om några annorlunda händelser. Hennes tur vänder när hon får ett jobb på ett kafé och hittar ett rum att hyra hos en tjej som heter Chloe. Men allt eftersom, då Chloe visar sitt rätta jag, börjar June funder över om hon verkligen passar in i storstaden. I rollerna: Dreama Walker, Krysten Ritter, James Van Der Beek, Liza Lapira, Michael Blaiklock.
 
 

kvällens bästa

 
23.00 i sjuan : Thelma & lousie - En dag bestämmer sig vännerna Thelma och Louiseatt lämna sina liv bakom sig, om än bara för en helg. Det hela börjar som ett äventyr men vid en vägkrog i Arkansas förändras deras liv för alltid.

I rollerna: Susan Sarandon, Geena Davis, Harvey Keitel, Michael Madsen, Brad Pitt, Christopher McDonald, Stephen Tobolowsky. Regi: Ridley Scott.

 
21.00 i c more first : The girl with the dragon tattoo - Mikael Blomkvist döms för förtal och i väntan på sitt fängelsestraff tar han en paus från journalistiken och jobbet på tidningen Millenium. Han anställs av den rika affärsmannen Henrik Vanger och får hjälp av den struliga hackern Lisbeth Salander för att lösa det gamla fallet om vad som hände med Harriet Vanger för fyrtio år sedan.
I rollerna: Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgård, Christopher Plummer, Steven Berkoff. Regi: David Fincher
 

happy halloween xo film & serier bloggen !

happy halloween !

happy halloween ! by kristinandfashion

 

neverland

Ikväll blir det en riktigt myskväll, ungeför som förra fredagen - jag ska poppa lite popcorn och sätta på en bra film, den här gången ska jag se på Neverland,  får se om den är bra eller inte, vad tror ni?
 

the twilight saga: Breaking dawn part 2

 

Michael myers

 
Till halloween så brukar jag alltid se på halloween filmerna, ni vet filmerna med Michael myers? I alla fall, den första filmen från 1978, tycker jag verkligen ni ska se på. Man kan säga att det är en tradition för mig, dessa filmer (de flesta) är ju så bra!
 
 
Har ni någon favorit Halloween film ? Själv så gillar jag ju den fösta, som på svenska heter Alla helgons blodiga natt och den andra är riktigt bra den med, so scary !!

The vampire diaries 4X04 sneak peek part 2

Här har ni ett lite längre klipp från det 4:e avsnittet av TVD, som ni kan se i sverige nu på fredag :
 
Två dagar kvar innan jag får se på min favorit serie !