2 serier som har premiär denna vecka


Gåsmamman - Den har redan visats på C more, men nu har den premiär på kanal5. Så på torsdag den 2/2 klockan 21.00 kan alla se på andra säsongen av Gåsmamman. Sonja och barnen är tillbaka i Sverige och lever nu med skyddade identiteter. När vittnet till Sonjas bror Niklas blir mördad, ser det ut som Sonja måste vittna, ska hon göra det eller inte?
 
 

 
Santa Clarita Diet - jag vet att jag har tipsat om den här serien några gånger redan, men det tåls att göra det igen. För den verkar ju vara så underbar. Komedi möter skräck, så skulle jag nog beskriva den här serien. Jag brukar gilla sådana serier och jag hoppas att denna inte är något undantag. Den blir i alla fall tillgänglig på Netflix den 3 februari.
 
 

 
En kommentar
publicerat i Serier
Taggar: gåsmamman, gåsmamman säsong 2, santa clarita diet

Dagens tips

 
Vi börjar veckan med ett tips tycker jag!
 
Som ni kanske vet så hade serien Riverdale nyligen premiär - jag har varit nyfiken på den här serien ett bra tag, och till min förvåning (och lycka) så visade det sig att serien går att se på Netflix nu (dagen efter USA, på fredagar), så hurra för mig! Mitt första intryck? Jag gillade det faktiskt, hoppas serien fortsätter i samma stil - då kommer jag definitivt fortsätta att kolla på serien. En recension kommer senare när jag har sett på några fler avsnitt!
 
 
Visa fler inlägg