The 100

Nu har jag sett två avsnitt av den här serien, vissa säger att den är skräp men jag gillar den faktiskt, jag har kommit på mig själv att längta efter serien, så jag får veta hur Clarke kommer att klara av allt nytt nere på jorden - det tycker jag är ett bra betyg. ÄN så länge har jag inte sett så mycket av serien, så visst, mina känslor om serien kan ju förändras i framtiden, men just NU gillar jag verkligen vart den här serien är på väg. HOPPAS ni gillar serien lika mycket som jag gör nu :)
 

BLOGGPAUSE

För att försöka få tillbaka blogglusten så kommer jag att ha en liten bloggpause nu över helgen, så får jag se om jag dyker upp på måndag eller ej. Jag vill ju tycka att det är roligt att blogga... men tyvärr så tycker jag inte det just nu. MEN, förhoppningsvis kommer jag tillbaka på måndag igen:)
 
 

The mentalist 6x13 promo 'Black helicopters'

Ikväll är det dags för ett nytt avsnitt av The mentalist - är ni redo ? :)

The other woman

Den här filmen kunde jag inte låta bli att gilla när jag såg trailern:
Biopremiär:25 april

The vampire diaries 5x17 sneak peak


The 100

OM jag kommer ihåg det rätt så har den här serien just haft premiär, måste bara kolla på den, verkar vara hur bra som helst om man kollar på trailern, men ibland har man lärt sig att trailern kan vara bättre än själva serien/filmen... så jag säger inte för mycket, men den förtjänar ändå en litet titt tycker jag!
vad tror ni??

The mentalist 6x12 'Golden hammer'

Det här avsnittet kan du se på ikväll på TV3!

Tonight !

Idag börjar kanal5 visa Arrow igen - självklart måste man kolla, älskar den serien. - Avsnitt 9 av 24. Oliver drogas och efter en nästan dödlig överdos börjar han hallucinera om personer från sitt förflutna. Barry Allen fortsätter att hjälpa Felicity och deras förbindelse växer sig starkare. Roy blir fångad och torterad av Brother Blood. 

Pretty little liars 4x24 'A is for answers'


Caleb Rivers tillbaka till PLL ?


Thor: The dark world

Ikväll ser jag på den här filmen som jag nyss har köpt. Vad gör ni ikväll?

First kiss

Den här videon måste ni bara titta på!

Saving Mr. Banks

Saving Mr Banks (14 mars 2014) - en drama komedi av regissören John Lee Hancock. Du ser bland annat 
Emma ThompsonTom HanksColin FarrellPaul GiamattiJason Schwartzman i filmen.
)

The mentalist 6x11 promo 'I need a couch'

Det här avsnittet går ikväll klockan 20.00 på TV3!

The mentalist 6x10 'green thumb' - TANKAR OM AVSNITTET

The mentalist 6x10 - Det här avsnittet var mycket bättre än det förra, men än så länge är inte serien riktigt där den ska vara ännu tycker jag, kanske har att göra med att dem som spelar Rigsby och Grace inte längre kommer att vara med mer i serien, de har ju alltid varit med... så det kommer säkert kännas lite konstigt ett tag, men jag kommer nog över det snart.
Man kan säga att det här avsnittet var helt okej ändå, det kanske bara dröjer innan alla kommer in i sina nya roller, Lisbon har fått ett jobb hos FBI nu i alla fall, vilket jag tyckte bara var bra, jag kan inte vara utan Lisbon och Jane repliker allt för länge under ett avsnitt, hon behövs vid Janes sida, så är det bara.
De fick tag på mördaren, en liten twist var det allt i det hela och när Jane rymde, omg, i slutet fick man ju reda på varför han rymde, för att skriva ut det där brevet och skicka det till hans nya chef, smart där Jane. Ser fram emot hur deras relation blir i framtida avsnitt, hoppas det blir lite underhållande i alla fall :)
 

The vampire diaries 5x16 sneak peak


Tonight !

Den här måndagen har det verkligen varit mycket att göra. så det är skönt att jag har några timmar framför tv att se fram emot nu. Nu klockan 20.00 visas Familjen annorlunda, har alltid kollat på det programet och kommer nog alltid att göra det. Annars får jag inte missa Criminal minds som börjar 21.00 och sedan är det äntligen dags för det tredje avsnittet av Sleepy hollow!

The amazing spider-man 2

Här har ni en till film jag måste se på när den kommer ut på bio:
den verkar bara hur bra som helst ju!

Transformer: Age of extinction

Åh, den här filmen måste jag bara se, även fast det är nya skådespelare med i filmen så kan jag inte riktigt låta bli att se på den - vad tror ni om den här filmen?

EGO

Ikväll tycker jag att jag förtjänar en riktigt jäkla hemmakväll, tänkte sätta på en film och poppa lite popcorn tror jag. Funderar starkt att se på Ego efter att jag såg på Linas kvällsdagbok tidigare idag. 

Pretty little liars 4x23 'unbridled'


The vampire diaries 5x15 sneak peak


Sitcom thuesday

 
Idag finns det verkligen mycket bra att titta på, kanal5 visar fyra komedi serier på raken. Jag vet i alla fall vad jag ska göra ikväll!!   ↓
 
 
 

The mentalist 6x10 promo 'green thumb'

Nästa avsnitt av The mentalist ser du på TV3 nu på onsdag - hoppas att det här avsnittet blir bättre!

The mentalist 6x09 'My blue heaven' - TANKAR OM AVSNITTET

The mentalist 6x09 - vad ska man egentligen börja.... det kanske behövdes ett avsnitt där man får se vad Jane hamnade någonstans, han levde ett rätt så vanligt/enkelt liv verkade det som. Men det var innan FBI kom och förstörde allt, eller Jane kanske behövde komma tillbaka? Och i slutet avsvnittet fick man syn av den gamla Jane, som lurade bovar med sin egna lilla trick, I alla fall gillade jag när han började prata med den där tjejen, även fast det kanske inte slutade så bra med den relationen, men man vet aldrig, det är många avsnitt kvar av den här säsongen ;) Det kanske inte var det bästa avsnittet men det blir nog bättre i nästa avsnitt, då kanske vi får veta lite mer om de andra också... har verkligen Rigsby och Grace fått sitt egna lilla barn??

Sleepy Hollow 1x02

Imorgon får jag äntligen se på ett nytt avsnitt av Sleepy hollow, som jag har längtat! Någon annan än jag som följer den här serien?