TVD - episode 6.04 sneak peek

 

The Hunger Games : Mockingjay Part 1

Jag längtar verkligen ihjäl mig efter den här filmen ska ha premiär, gör inte ni det???

Gone Girl

I onsdag gick jag, min syster och faster på filmen Gone girl... det man kan säga om den filmen är att den är en sjuk film, en sjukt BRA film! Den var 2.30 lång men man vart ändå inte uttråkad på något sätt, man satt där och verkligen var engagerad hela filmen ut. David Fincher som regisserade filmen gjorde precis vad som behövdes för att göra filmen intressant, spännande, fängslande, och jag tycker att de som spelade huvudrollerna var perfekt för sina roller, särskilt kvinnan i filmen, Amy Dunne, spelade av Rosamund Pike fascinerade mig något enormt, vilken sjukt begåvad människa! Det är en film som väcker något inom en, något som man kanske inte visst fanns där. Så besök närmaste biosalong och titta på den du med, den är värd de där 149 minuterna, jag lovar.
 
Ni som inte har sett filmen så handlar den om Nick & Amy Dunne, när Amy mystiskt försvinner fösöker Nick desperat hitta sin fru, men allt eftersom tiden går börjar tecken på att Nick kanske inte är så oskyldig som han verkar komma till ytan. Snart börjar pressen, mot Nicks vilja, att märka att han kanske inte är så oskyldig som han verkar vara, vilket han desperat försöker motverka i kampen mot sanningen.
Filmen är baserad på en bok av Gillian Flynn!

IDOL 2014

Nu blir det IDOL, temat för kvällen är 80-talet - ska bli spännande och se hur idolerna klarar av det, mest ser jag fram emot vad Mollie kommer göra, älskar vad hon gjorde förra fredagen. Annars vet jag inte riktigt om jag har någon särskild favorit, ingen som har berör mig lika mycket som Mollie i alla fall :)
 
Någon mer än jag som kollar på Idol ikväll?

Once upon a time - Season 4 Extended Trailer

 

Pretty little liars - Season 5 Halloween special

 

Revenge - Season 4 Extended Promo

 

TVD - episode 6.02 sneak peek

 

Jason Bourne

 
Hela helgen visar TV3 alla tre Jason Bourne filmerna. Ikväll visar dom den första, The bourne identity- En man räddas av en fiskebåt utanför den italienska kusten. Han återhämtar sig men lider av total minnesförlust. Hans goda fysik och språkkunskaper tyder dock på ett farligt förflutet. Nu börjar hans jakt efter sanningen. Till sin hjälp får han den hemlighetsfulla Marie och snart inser han at de jagas av lönnmördare.

I rollerna: Brian Cox, Chris Cooper, Clive Owen, Franka Potente, Matt Damon. Regi: Doug Liman.

 

 


TVD - episode 6.01 sneak peek

 

All spell breaks loose

Ikväll händer något, många säkert har längtat efter, jag tänker på premiären av The vampire diaries säsong 6. Tyvärr får vi i sverige vänta en dag till, men det är det verkligen värt. Någon här som också har längtat efter TVD lika mycket som jag?