Saker jag ser fram emot

 
! Att J.R.R Tolkien får en film om sig själv och att Lily Collins ska spela Tolkiens hustru. Är ett stort fan av sagan om ringen & Hobbit filmerna - så det ska bli kul att få vad det kan bli av den här kommande filmen!
 
! Att Flugornas herre får en remake men den här gången är det bara tjejer i huvudrollerna
 
! Att filmen det (it) snart har premiär på bio - ca 14 dagar kvar nu. Ska bli så spännande att se på Stephen Kings bok om clownen Pennywise på bio.
 
! Att Silvana Imam kommer ut med en musikdoku, ska bli intressant att se på då jag verkligen gillar hennes musik!
 
En kommentar
publicerat i Allmänt
Taggar: flugornas herre, it movie, j.r.r tolkien, lily collins, pennywise, silvana väck mig när ni vaknat, stephen king

Farang avsnitt 2

Rickard får ut Thyra ur fängelset, det dröjer inte länge innan dem handlar i trubbel igen. Rickard är fortfarande motvillig att kalla sin dotter just dotter och när han vill få hem henne till Sverige igen får han veta att hennes mamma (hans ex) har dött i bröstcancer.
Jag tycker verkligen synd om Thyra, ingen vill ha henne hemma i Sverige efter att hennes mamma har dött och när hon kommer för att leta reda på sin pappa i Thailand vill inte han heller veta av henne. Undra om hon någonsin kommer kunna förlåta honom?
Samtidigt kommer "boven" allt närmare Rickard och Thyra, och när han hittar dem blir Rickard misshandlad.
När Thyra får reda på att hennes så kallade pappa visste vem hon var från första början och att det var han som satte dit Fabian och såg till att dem både hamnade i fängelse flyr hon från honom i ren panik. Nu är väll frågan kommer hon att kunna lita på honom igen och vad händer där hemma i Sverige egentligen? Kommer Rickards förflutna komma upp till ytan igen? Vad tror ni?

OM 2 veckor...

... har den här filmen premiär. Kommer du att våga att kolla? Jag hade tänkt gå på den med min syster, om vi vågar vill säga. Clowner är inte direkt någon favorit hos mig, men ändå dras jag till den här filmen. hm...
Visa fler inlägg