Saker jag ser fram emot

 
! Att J.R.R Tolkien får en film om sig själv och att Lily Collins ska spela Tolkiens hustru. Är ett stort fan av sagan om ringen & Hobbit filmerna - så det ska bli kul att få vad det kan bli av den här kommande filmen!
 
! Att Flugornas herre får en remake men den här gången är det bara tjejer i huvudrollerna
 
! Att filmen det (it) snart har premiär på bio - ca 14 dagar kvar nu. Ska bli så spännande att se på Stephen Kings bok om clownen Pennywise på bio.
 
! Att Silvana Imam kommer ut med en musikdoku, ska bli intressant att se på då jag verkligen gillar hennes musik!
 

Farang avsnitt 2

Rickard får ut Thyra ur fängelset, det dröjer inte länge innan dem handlar i trubbel igen. Rickard är fortfarande motvillig att kalla sin dotter just dotter och när han vill få hem henne till Sverige igen får han veta att hennes mamma (hans ex) har dött i bröstcancer.
Jag tycker verkligen synd om Thyra, ingen vill ha henne hemma i Sverige efter att hennes mamma har dött och när hon kommer för att leta reda på sin pappa i Thailand vill inte han heller veta av henne. Undra om hon någonsin kommer kunna förlåta honom?
Samtidigt kommer "boven" allt närmare Rickard och Thyra, och när han hittar dem blir Rickard misshandlad.
När Thyra får reda på att hennes så kallade pappa visste vem hon var från första början och att det var han som satte dit Fabian och såg till att dem både hamnade i fängelse flyr hon från honom i ren panik. Nu är väll frågan kommer hon att kunna lita på honom igen och vad händer där hemma i Sverige egentligen? Kommer Rickards förflutna komma upp till ytan igen? Vad tror ni?

OM 2 veckor...

... har den här filmen premiär. Kommer du att våga att kolla? Jag hade tänkt gå på den med min syster, om vi vågar vill säga. Clowner är inte direkt någon favorit hos mig, men ändå dras jag till den här filmen. hm...

En serie jag kommer se på i höst

Det finns en hel drös serier jag vill se på som kommer nu i höst och en av dem är Once upon a time.
 

Jag är lite tudelad när det kommer till den här serien, det måste jag erkänna. Jag tycker att den 6 säsongen fick ett värdigt avslut så varför fortsätta? För det första så kommer inte många gamla karaktärer tillbaka (bara tre typ?) och det känns som dem börjar om med samma historia en gång till. Man kan alltid hoppas att det blir bra ändå, men jag är rädd att dem bara ska upprepa sig och det vill nog inte folket vara med om igen, det vill i alla fall inte jag. Jag är ändå nyfiken på vad dem har att komma med, för jag har trots allt älskat den här serien i 6 säsonger. Kommer du att kolla på den 7 säsongen?
 

Bright trailer #2 med Will smith

Jag tycker den här filmen ser mycket lovande ut, jag är i alla fall nyfiken vad den har att komma med. Den har premiär på Netflix den 22 dec. Kommer du att kolla?

Nytt på NETFLIX

Designated Survivor - 28 september
Huset fullt - igen - 22 september
The Expanse - 8 september
Narcos - 1 september
 

I helgen har jag tittat på...

...många avsnitt av Teen wolf - har börjat tittat om den serien innan jag börjar se på säsong 6 som jag inte har haft tid att kolla på än.

...ett avsnitt av The defenders - har fortfarande inte hänt så mycket, så jag undrar hur dem ska hinna med allt. Eller det kanske inte är meningen?
 
...sen har jag också tittat lite på : Zoo, Shadowhunters, Supernatural & Buffy the vampire slayer!
 
Vad har du gjort i helgen?
 
bild/image source 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Thor: Ragnarök

Nu har det släppts två ny poster till Thor: Ragnarök. Här har ni en av dem nedan. 
Jag ser verkligen fram emot att få se på den här filmen, jag kommer såklart att gå på premiären som är 27 oktober. Fast jag vet inte om jag gillar Thors nya frisyr?

Jag kommer med NYHETER

- J.K Rowlings deckare har snart premiär. 2013 avslöjades det att J.K Rowling hade skrivit en bok under pseudonymen Robert Galbraith och nu blir den alltså en serie, med det fina namnet Strike - The Cuckoo’s Calling. Den handlar kort och gott om krigsveteran, som nu jobbar som detektiv. Han tar sig an ett mord, som polisen har avskrivet som självmord. Trailern ser väldigt lovande ut.
 
- Nu är det officiellt. Jokern och Harley Quinn får en egen spin off till Suicide Squad. Margot Robbie och Jared Leto kommer återigen att spela dessa två väldigt exentriska personligheterna. Regin står Glenn Ficarra och John Requa för (Crazy Stupid Love).
 
- Will Ferrell ska spela den amerikanska versionen av den svenska filmen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Jason George (narcos) ska skriva manuset. Annars är även Felix Herngren och Henrik Jansson-Schweizer med som exekutiva producenter igen.
 

Farang avsnitt 1

Igår hade Farang premiär,  den gick först att se på C more. Nu har den äntligen kommit till Tv4, självklart fick jag lov att kolla in denna serie och se om det är något att följa. Var den bra då? Fortsätt att läsa så får ni se själva:)
 
Farang handlar kort och gott om Rickard och Thyra. Far och dotter som inte har sett varandra på många år, som hittar tillbaka till varandra genom de kriminella gatorna i ett varmt Thailand.
Thyra åker till Thailand för att hitta sin pappa, så börjar serien. Hon stöter genast på lite problem när Rickard inte verkar vilja träffa henne. Vilken pappa va? Han verkar ha en strulig bakgrund, mer än så vet man inte om honom än. Kanske om man får vet mer om hans bakgrund, kanske det kommer fram varför han inte verkar vilja ha något med sin dotter att göra?
På väg till hotellet där hennes pappa befinner sig träffar hon en kille, Fabian, som först verkar vara en rätt så okej kille. Men såklart är han inte direkt det utan försöker smuggla droger med hjälp av helt ovetande tjejer som han raggar upp och sedan ber ta med en väska som är hans till Sverige.
Rickard får nys om detta och förstör för honom så att resväskan inte tar sig till Sverige. Jag antar att det är det här som serien kommer att handla om. Jag gillar handlingen och kommer fortsätta att kolla! Jag vill veta mer om Thyra, Rickard och Fabian.

Dagens filmtips - Home again

Titel: Home again. Premiär:13 oktober. Skådespelare: Reese Witherspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff, Candice Bergen. Regi: Hallie Meyers-Shyer.
 
Handling:
Filmen handlar om Alice Kinney (Reese Witherspoon), som är nyseparerad när hon bestämmer sig för att flytta tillbaka till sin hemstad i Los angeles med sina två döttrar. Hon möter 3 unga killar som är utan bostad och Alice går med på att dem får flytta in i hennes gäststuga. Romans uppstår men problemen kommer när hennes ex-man dyker upp igen. TRAILER hittar du här.
 

Mini recention - Power rangers

bild/image source
 
Titel: Power rangers
När såg du på filmen: 19 augusti
Vad handlar filmen om: "A group of high-school students, who are infused with unique superpowers, harness their abilities in order to save the world." källa
Skådespelare: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Becky G., Bill Hader, Naomi Scott, Ludi Lin, Dacre Montgomery.
Vad tycker du om filmen: Jag har inga direkta problem med den här filmen, men det var något som fattades. Ett djup, eller vad man nu ska kalla det.
Jag tycker man inte riktigt fick lära känna någon av karaktärerna, för det behövs nog en till film. För jag gillade karaktärerna i sig, det var en bra blandning av olika personligheter. Kanske lite utförsägbara, men inget jag störde mig på så mycket.
Själva berättelsen var bra skriven, precis som en film ska läggas upp på. Kanske att det var en tråkig skurk som gjorde att den inte får toppbetyg, jag trodde inte riktigt på henne. Skulle jag rekommendera den här filmen? Nja, men om man har tråkigt en kväll, så passar den här filmen att se på ändå. 
 
bild/image source

Jag kommer med nyheter

- Nu är inspelningen av X-files igång, vilket Gillian Andersson har meddelade på sin twitter. Någon som följer X-files och ser fram emot den nya säsongen? Det ser dock ut som det dröjer innan den 11 säsongen har premiär, vilket verkar vara någon gång i mitten av 2018.
 
- Vi vet redan att serien Solsidan ska bli film, som kommer ut på bio 1 december. Här kommer den första trailern till filmen. Är ni peppade?

Trailer / The Punisher

 
Nu har det kommit en trailer till Marvels The Punisher - först kunde man se honom i Daredevil, men nu får han alltså en alldeles egen show. Kommer du att kolla?

The defenders / vad tycker jag?

The defenders. Premiär: 18 augusti.
 
Den här serien har jag verkligen längtat efter, och nu, tre avsnitt senare så tycker jag det är bra... tror jag! Det har inte hänt så mycket än, men det ser lovande ut. Jag rekommenderar dig att se på Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage och Iron fist först innan du ser på den här serien, för annars kan det bli lite svårt att hänga med i svängarna, eller rättare sagt vissa scener förstår man bättre om man har gjort det.
Det var i alla fall roligt att se Jessica Jones igen, den serien har jag verkligen saknat, så att få se henne tillsammans med det här gänget... hon vet verkligen vad hon håller på med.
En fråga som har ställts är om signora Weaver som spelar Alexandra Reid i serien tar "över" lite väl mycket, men än så länge tycker jag hon inte gör det, utan man har bara fått en inblick i vem hon är lite grann.
 
Ska bli kul att fortsätta se på den här serien, men jag ser inte hur dem ska hinna med allt, för det har inte hänt så mycket på de tre avsnitten som jag har hunnit kollat på, och det finns bara 8 avsnitt. Vad tror ni?
 

En serie som jag gillar just nu / American housewife

bild/image source
 
Jag kan inte riktigt sätta fingret på det ännu, men jag älskar verkligen den här serien just nu. Framför allt har American housewife underbara karaktärer, framför allt Katy Mixon (Mike&molly) som spelar Katie (mamman) i serien. Sen kan man verkligen inte sluta älska hennes barn, vilka härliga personligheter!
 
 
Än så länge har man inte sett så mycket av själva pappan, så jag har inte så bra uppfattning om honom ännu, men har verkar vara en bra pappa i alla fall! American housewife är klar för en andra säsong, och det lilla jag har läst verkan den ha fått hyfsat bra kritik också, hoppas det håller i sig. För jag ser framför mig att jag skulle kunna kolla på den här serien hur länge som helst utan att tröttna!

Premiär - The Defenders

Jag vet att jag tjatar, men jag gillar verkligen den här serien. Netflix släpper idag alla avsnitt av The defenders, äntligen säger jag bara! Så nu vet ni vad jag kommer att göra ikväll :)
 
Här kommer den absolut sista trailern från dem. Jag tror att det här kan bli bra, jag hoppas det i alla fall!

2 svenska serier

Jag brukar inte följa så många svenska serier, men två serier som jag verkligen älskar kommer ut med nya säsonger nu i höst/vinter. Det ska bli så kul att få se på de här serierna igen!
 
 Den första är Jordskott som har premiär 15 oktober:
 
Sist ut är den 4 säsongen av Bron, som har premiär på nyårsdagen:

comic-con trailers del 2

 
 
 

Topp tio - kvinnor som tjänar mest i hollywood


Man kan väll inte direkt säga att lönerna är särskilt jämställda ännu. Ettan på listan Emma Stone har tidigare uttalat sig om detta och manliga motspelare har tagit mindre betalt för att hamna i samma nivå som henne. Det är bra gjort av henne tycker jag, för det är nog inte alla som vågar ta den striden.
 
Här har ni listan, som Forbes har tagit fram:
1. Emma Stone ($26 million)
2. Jennifer Aniston ($25.5 million)
3. Jennifer Lawrence ($24 million)
4. Melissa McCarthy ($18 million)
5. Mila Kunis ($15.5 million)
6. Emma Watson ($14 million)
7. Charlize Theron ($14 million)
8. Cate Blanchett ($12 million)
9. Julia Roberts ($12 million)
10. Amy Adams ($11.5 million
 

The Defenders / Trailer #4

Två dagar kvar, sen har denna goding till serie premiär och här har ni en trailer. Vad tror ni, HISS eller DISS?

Filmer jag vill se på / september

My cousin Rachel - 8 september
Det - 13 september
American assassin - 15 september
Kingsman: The golden circle - 22 september
Flatliners - 29 september
 
 bild/image source 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Fredag den 18 augusti 2017

 
Vad händer den 18 augusti (fredag) kanske ni undrar? Jo, The defenders har äntligen premiär och det ska bli så kul att få se på den här serien! Hoppas jag inte blir besviken nu, för ärligt talat så var jag inte så förtjust av Marvels senaste skapelse, Iron fist. Vet ni inte vad jag snackar om kan ni se på en trailer HÄR.
 
Någon mer än jag som kommer att kolla?
 
 
 
 

Mini recention - Zoo

bild/image source
Vad handlar serien om: Våldsamma djurattacker sker runt om i världen. Den amerikanska zoologen Jackson Oz börjar att se djurens konstiga beteende och försöker att lista ut vad som håller på att hända med dem.
IMDb betyg: 7,0/10
Hur många säsonger finns det: 3 säsonger (jag har nästan sett klart på säsong 1 & 2)
Vad tycker du om serien?: Jag gillar verkligen den här serien, den är unik och berättar något som jag inte har sett på tv förut. Jag gillar att säsongerna inte är för långa och tempot gör att man aldrig tröttnar. Den har allt en serie ska ha helt enkelt. Bra handling, intressanta karaktärer och spänning som får en att stanna kvar.
 
Har du sett på den här serien, vad tycker du?
 bild/image source 

Comic-con trailers del 1

 
 

Jag kommer med nyheter

Shonda Rhimes som bland annat ligger bakom Greys anatomy och Scandal  byter från ABC till Netflix, Netflix har nämligen erbjudit hennes bolag Shondaland ett kontrakt som gäller i flera år framåt.
 
Kanal5 kommer göra en dramaserie tillsammans med Rober Gustafsson och Leif GW Persson, som beskrivs som en psykologisk drama i krimmiljö. Inspelningen börjas i höst.
 
- Glow får en andra säsong.
- Gustaf Skarsgård & Fares Fares är klara för den andra säsongen av Westworld.
 
Hunger games och Twilight kan komma tillbaka igen? Studion Liongate verkar inte riktigt vilja släppa taget och hoppas på att med nya kapital få fart på dessa två framgångsrika filmerna igen.
 

Nu är jag tillbaka!

 
Då var min semester över för den här gången, vilket såklart känns lite tråkigt, men det ska ändå bli kul på något sätt att komma tillbaka till sina rutiner, men framför allt (såklart) så ska det bli kul att börja blogga igen!
 
Har ni haft en bra sommar? Det har jag haft, förutom att bara ha varit ledig så har jag haft mina maratonprojekt att kolla på. Supernatural, Zoo & The 100 hade jag som plan att kolla på i sommar. Jag han med 2 av 3, den som jag inte han med att kolla på var The 100. Bästa överraskningen var nog Zoo, har ni inte sett på den serien så gör det nu, den verkligen värd att kolla på!
 
Har ni haft några maratonprojekt nu i sommar?