once upon a time 3x21

Kanal 11, kl 20.00 - Once upon a time: Säsong 3. Avsnitt 21 av 22. Zelenas död gör att tidsportalen skickar Emma och Krok 30 år tillbaka i tiden till Förtrollade skogen. När de försöker hitta en väg tillbaka råkar de förändra historien och då kanske Snövit och Drömprinsen aldrig träffas, och Emma blir aldrig född.
 
 

Just nu!

Just nu längtar jag efter den andra säsongen av sleepy hollow, och nedan visar jag en video som jag hittade på youtube som jag tycker ni ska se. Den andra säsongen har premiär den 22 september i USA.
Nu får jag allt hoppas att TV3 ska visa den andra säsongen också!

pretty little liars 100th episode

Det 100:e avsnittet av Pretty little liars är snart här, närmare sagt den 8 juli smäller det - det är i det avsnittet som Caleb kommer tillbaka till serien. Det kommer bli många återföreningar men också några mindre bra återföreningar. Bland annat har det kommit ut bilder där Travis flirtar med Hanna och bilder där Emily håller hand med Alison. Här har du en länk till dessa bilder.
 
 

pretty little liars 5x02 promo


Revenge 3x15

TV3 21.00 : Revenge -  Säsong 3. Avsnitt 15 av 22. Emily får allt större problem att hålla sig vid medvetande och måste lita på dem som har svikit henne mest. Jack står inför den chockerande sanningen att den första fru Grayson är hans mor.
 

Edge of tomorrow

Går nu på bio!

pretty little liars 5x01 promo #2

På tisdag smäller det !!

Revenge

Imorgon börjar TV3 visa Revenge igen. Säsong 3. Avsnitt 14 av 22. Emilys nära och kära hamnar i fara på grund av hennes mystiska medvetlöshet. Victoria konfronteras med två vålnader från sitt förflutna.
 

Lindsay

Nu på onsdag börjar kanal5 visa en dokumentär som handlar om Lindsay, självaste Oprah Winfrey ligger bakom den här dokumentserien. Amerikansk dokumentärserie från 2014.  Säsong 1. Avsnitt 1 av 8. Av rädsla för att det kan vara sista chansen lovar Lindsay att få ordning på sitt liv. Efter sin sjätte vända på rehab bestämmer sig Lindsay för att flytta till New York och där kämpa för att vara nykter och bygga upp sin tidigare så lovande karriär.