Tonight !

Ikväll klockan 22.00 visar TV3 filmen X-men 2 - USA:s president angrips av en akrobatisk mutant, Nightcrawler, som är omöjlig att fånga. Professor Charles Xavier som driver en skola för mutanter måste nu sammankalla sin grupp, de så kallade X-Men, för att bekämpa fienden. Det är ett farligt uppdrag och gruppen blir tvungna att samarbeta med sin ärkefiende Magneto. I rollerna: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry, Famke Janssen, James Marsden, Alan Cumming. Regi: Bryan Singer.
 Den här filmen har jag sett rätt så många gånger, och jag gillar den verkligen, så om ni har tid att kolla på tv ikväll så kolla på den här då!

Pretty little liars 4x18 'hot for teacher'


Believe

Här har ni en ny övernaturlig serie skapad av JJ Abramn. Serien har premiär den 10 mars.

Klaus and Caroline *spoiler alert*

Titta INTE på det här klippet om du inte har sett på det 11:e avsnittet av TVD!!

Familjen annorlunda

Ikväll börjar äntligen Familjen annorlunda att visas igen, klockan  20.00 i TV4 rättare sagt, jag kommer självklart att kolla då jag alltid har gillat dent här programet. Någon mer än jag som gillar att kolla på Familjen annorlunda?
 
 

HEY

OJ, hallå där ! Nu har min statistik mystiskt ökat igen, så om ni har lust får ni gärna berätta för mig hur ni hittade till min lilla blogg :) ?
 
 

The vampire diaries 5x12 sneak peak


THIS is fun !


Pretty little liars 4x17 'Bite your tongue'


The secret life of Walter Mitty

The secret life of Walter Mitty. Skådespelare: Ben Stiller, Sean Penn, Kristen Wiig, Adam Scott, Patton Oswalt, Shirley Maclaine. Regissör:Ben Stiller. Biopremiär:24 januari

IKVÄLL!

näpp. inget Once upon a time för mig ikväll då, men istället börjar kanal5 visa Criminal minds ikväll, så man har i alla fall något att se på ikväll då! Sen nu klockan sju hade jag tänkt se på Project runway, gillar fortfarande inte att den går 4 gånger i veckan nu, det förstör mitt lilla schema ju!!
 

The vampire diaries 5x11 sneak peak

Nu på torsdag är äntligen TVD tillbaka, har faktiskt lite smått saknat den serien, men inte så mycket då jag håller på att se igenom den fjärde säsongen just nu, men det ska bli kul när tvd är tillbaka igen :)
Tror nig att hon kommer att överleva?

The day after tomorrow

Idag hade jag faktiskt tänkt se på den där filmen The day after tomorrow - har sett den några gånger nu, men blir aldrig riktigt trött på den. Har ni sett på den här filmen förut ? 

Tonight !

Ikväll går filmen King Arthur i kanal5, klockan 22.00 -  Arthur är en motsträvig ledare som vill lämna England och återvända till sitt hem i det stabila Rom. Men innan han kan återvända har han ett sista uppdrag att utföra och han kallar samman sina riddare kring det runda bordet, Lancelot, Galahad, Bors, Tristan och Gawain. De kommer fram till att nu när Romariket inte längre har sitt grepp om Britannien behöver landet en ny ledare. En kung som kan leda Britannien in i en ny tidsera. Med hjälp av trollkarlen Merlin och den vackra Guinevere vid sin sida måste Arthur hitta styrkan att ändra historiens gång. I rollerna: Clive Owen, Ioan Gruffudd, Mads Mikkelsen, Joel Edgerton, Hugh Dancy, Ray Winstone, Keira Knightley, Stephen Dillane, Stellan Skarsgård. Regi: Antoine Fugua.
 

Pretty little liars 4x16 'close encounters'


bloopers PLL

Alltid lika kul att kolla på olika bloopers så här på kvällen när man egentligen har annat för sig - typiskt mig alltså... här har ni i alla fall video med Pretty little liars!
 

Eat, Drink, Love

Började ju se på Eat, drink, love förra tisdagen och jag gillade faktiskt programmet, så jag ska nog börja följa den här realityserien hade jag tänkt. Andra avsnittet är nu ikväll : Det är dags för LA Food & Wine Festival, så Nina och Jessica gör allt för att märkas i den lokala restaurangvärlden. Nina måste ändra sin meny i sista sekunden.
 

Project runway season 12

Det har inte funnits så mycket tid till att blogga idag som jag kanske ha velat, men här kommer i alla fall ett inlägg.
 
Idag hade jag tänkt se på den nya säsongen av Project runway, som konstigt (väldigt konstigt!!!) nog börjar redan klockan 19.00 och dessutom går PR 4 ggr den här veckan!!!!!!!!!!!!!!!!! Undra varför de gör så TV3?
 
 

Chicago PD

Idag eller imorgon hade jag tänkt se på den här serien, Chicago PD heter den. (det är visst en spin-off på Chicago fire) Bestämde mig att se första avsnittet då jag såg att Sophia Busch är med i serien, jag gillade alltid henne när hon var med i One tree hill.
 men jag ska inte säga för mycket, serien kanske inte ens är bra!

soon

Ikväll ska jag äntligen få se på det 14:e avsnittet av pll, som jag har längtat, typ, nästan hela veckan, men nu så är det inte långt kvar!:) Annars tror jag ska se på ett eller flera avsnitt av Buffy the vampire slayer (ska börja se på den 5:e säsongen). Hur spenderar ni eran kväll då?
 

Sno hennes stil - Lucy Hale

LUCY!

LUCY! by kristinandfashion 

 

IKVÄLL!

Då var det dags för två nya avsnitt av Revenge ikväll, MEN, samtidigt i kanal5 går Person of interest - vad ska jag kolla på ???? I-landsproblem så det sjunger om det... ;)
 

Pretty little liars 4x15 'Love shAck, baby'


Sherlock spoils everything

Den är videon måste ni titta på, men jag varnar er, är ni inte up to date med dessa serier SherlockMad Men,Breaking Bad och Gossip Girl , så låt bli att titta på den här videon då!  

IKVÄLL!

Idag börjar TV3 visa den nya realityserien från 2013 Eat, drink, lov Avsnitt 1 av 8. Fem kvinnor kämpar för att nå toppen i den mansdominerade restaurangbranschen i Los Angeles.
Annars ska jag se på Mike & molly och The middle som börjar klockan 22.00 i kanal5.
 

Pretty little liars 4x14 Who's in the box? sneak peek 1 & 2

Idag börjar äntligen pll igen, som jag har längtat. Ska nog dock vänta tills på fredag för att se på avsnittet (hoppas jag klarar av att vänta så länge) men kul att pll äntligen är tillbaka. Följer ni Pretty little liars? 
 
 

Tonight !

Då var det dags för CSI att visas igen efter ett litet uppehåll under jul - dessutom kommer kanal5 börja visa den 15:e säsongen av Law & order: special victims unit - Säsong 15. Avsnitt 1 av 22. Timmar blir till dagar utan ett ord från detektiv Benson, och SVU- gruppen tar till drastiska åtgärder för att hitta henne och hennes kidnappare. En rad mord och våldtäktsoffer får dem att frukta det kan vara för sent. I rollerna: Mariska Hargitay, Dann Florek, Richard Belzer, Danny Pino, Kelli Giddish. Annars kommer Once upon a time tillbaka till kanal 11 nu ikväll klockan 20.00.
 

Veroncia mars

Det ska verkligen bli kul att få se på den här filmen när den kommer ut på bio den 14 mars - gör inte ni det ??
 

The wolf of wall street

The wolf of wall street - en film av Martin Scorsese. Du ser Leonardo DiCaprio som den giriga börsmäklaren Jordan Belfort, grundaren till mäklarfirman Strattton Oakmont. Som genom överdriven framgång och rikedom redan i 20-årsåldern fick öknamnet 'The wolf of wall street'. Biopremiär:10 januari
 

Pretty little liars 4x14 Who's in the box?

nu är det inte långt kvar tills pll börjar igen! 

16 januari

Den 16:e januari börjar kanal 11 visa både Ravenswood och The Originals (20.00 & 21.00) - så jag ska nog vänta tills dess med att se dessa serier - har alltså inte sett på dessa serier innan. Då slipper jag hålla på att titta på de avsnitt som redan han börjat att visas i USA.
 
 
 

Tonight !

Idag börjar TV3 äntligen visa Revenge - och de slår på stort med att visa två hela avsnitt. Vissa serier väntar jag tills de kommer till tv helt enkelt, Revenge är en sådan serie. Det har bara blivit så med den här serien. Fast det har varit lite svårt att hålla mig undan revenge d jag har hört att den tredje säsongen är betydligt bättre än den förra, jag ser i alla fall emot att se på den här serien ikväll :)
 
 

pirates of the caribbean

Ikväll klockan 21.00 visar TV3 filmen Pirates of the caribbean - död mans kista : Kapten Jack Sparrow har en skuld att betala till en gammal nemesis: Davy Jones. Han är till hälften man och till hälften en sjövarelse, och är kapten på den spöklika Flying Dutchman. Tiden håller på att rinna ut och Jack måste hitta en väg att betala sin skuld annars straffas han med evig fördömelse och straffarbete senare i livet. Han lyckas också att fördärva bröllopsplanerna för Will Turner och Elizabeth Swann, som tvingas följa med hans missöden. I rollerna: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Bill Nighy. Regi: Gore Verbinski.