Pretty little liars 4x22 'cover for me'

Det här avsnittet av PLL måste jag bara se på, spännande värre ju!!

Tonight !

Idag börjar TV3 äntligen visa The mentalist igen, ska bli så roligt att se hur Jane har det nu när han har fått reda på vem Red john är. Kommer det att kännas konstigt att titta nu, kommer serien bli bättre eller sämre och vad kommer att hända med deras lilla "gäng"... så många frågor, återkommer senare med,förhoppningsvis, några svar.
 

Sleepy Hollow 1x01

Nu har jag äntligen börjat sett på serien Sleepy hollow - har hört så mycket bra om den här serien, och jag blev verkligen inte besviken när jag såg på avsnittet i förrgår. Jag tycker verkligen om skådespelaren som spelar Ichabod Crane, Tom Mison, han gör verkligen ett bra jobb, sen så är resten utav sällskapet i serien inte så dåliga heller, det måste jag påpeka. Själva avsnittet var precis vad som behövdes för att få mig intresserad, man fick precis veta vad man skulle för att få en att vilja se fler avsnitt. Ichabod och Abbie kommer nog att bli ett jätte bra "par" - eller vad tror ni?
 
Jag hoppas verkligen att intresset för den här serien håller i sig, för det tycker jag den förtjänar!

TVD

Nu på torsdag är TVD's lilla uppehåll över, sååååå nu har jag verkligen något att längta efter den här veckan :)

Top model sverige

Ikväll ska jag kolla på Top model, men det tråkiga är att det bara är i en halvtimme och går 4 ggr i veckan - VAD HÅLLER NI PÅ MED TV3?!!!! Vill ni inte att folk ska kolla på top model eller? För jag tror att det här kommer att göra att programet tappar många tittare.... tråkigt ju, jag gillar top model!
 

Divergent

Just nu väntar jag på att tre filmer ska komma upp på bio, och Divergent är en film som jag längtar lite extra på. Gör inte du det?
Har du inte läst böckerna? Gör det först innan ni ser filmen!

Så här ser mitt schema ut just nu :

 

Pretty little liars 4x21 'she's come undone'


cancelled

En tråkig nyhet är helt klart att Ravenswood läggs ner, jag kan inte säga att den är min favorit serie, men jag tycker ändå den serien förtjänar åtminstone en säsong till, så dålig var den faktiskt inte - eller, vad tycker ni ?
 

Top 10 saddest TV deaths

Håller ni med?

Tonight !

 
Idag börjar kanal5 äntligen visa serien Mom, kommer ni ihåg att de smygvisade de två första avsnitten av serien för ett tag sedan? Nu är det alltså dags för serien att börja visas och jag klagar inte direkt, såg på de två första avsnitten och älskade verkligen det jag såg, så jag kommer säkert att titta på den från och med nu. Annars så börjar kanal5 visa säsong 5 av Cougar town ikväll klockan 22.25!
Så bra alltså !

American Hustle

American Hustle - en film av regissören David O. Russell. Du ser bland annat Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner,Robert De Niro i filmen. Premiär:21 februari.
 

Happy valentines day !

 
 
 
 
 
 

Pretty little liars 4x20 'Free Fall'

Nu händer det verkligen grejer här !!

Hallå Hallå

Den här filmen skulle jag gärna vilja se på, för det första så gillar jag humorn och sedan tycker jag det är roligt att filmen har spelats in där jag bor, yes jag kommer ifrån Grycksbo. Det ska bli roligt att se om jag känner igen mig faktiskt, för det är inte varje dag en film spelas in runt där jag bor, kanske inte är så vanligt överhuvudtaget att det händer va?

The vampire diaries 5x14 sneak peak


sjuklingen

Jag har åkt på världens förskylning, så idag har jag legat i soffan nästan hela dagen, har haft världens jobbigaste hosta också - så jag känner mig inte så pigg idag så därför har jag inte bloggat något, jag har varit för sjuk helt enkelt. får se hur mycket jag bloggar i helgen, annars kommer jag nog tillbaka på måndag.
 
 

Pretty little liars 4x19 'Shadow play'

ska bli roligt/intressant att se på det här avsnitt, om du kollar på trailerna så förstår du varför!

Sno hennes stil - Olivia munn

O.M
 
O.M by kristinandfashion

 

The middle

Ikväll får jag äntligen se på ett nytt avsnitt av The middle !!
Sue, min favorit kan man säga, alltid lika rolig !

Boktjuven

Boktjuven. Skådespelare:Sophie Nélisse, Geoffrey Rush, Emily Watson Regissör:Brian Percival. Biopremiär:28 februari 2014.

Carrie

Ikväll ska jag äntligen se på Carrie (från 2013), har faktiskt aldrig sett på den filmen förut, nu menar jag orginal filmen, så jag hoppas att den här filmen är bra.... ska i alla fall ge filmen en chans, alla har ju inte direkt samma smak när det gäller filmer! Men den kanske inte är lila bra som orginalet, eller ?
 


The vampire diaries 5x13 sneak peak