total recall

 
Total recall har premiär den 8 augusti runt om i sverige. Regissören heter Len Wiseman och skådespelarna i filmen är : Colin Farrell (huvudrollen), Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston, Bill Nighy, Ethan Hawke.
 
 

I<3kanal5

Idag bara älskar jag kanal5, för de kommer äntligen börja med deras så kallade "sitcom-tisdag" där de visar The big bang theory, Suburgartory, Happy endings och till sist Mike & Molly på raken - KUL VA ?
 
Sen fårvi inte glömma av att kanal5 börjar visa en ny serie ikväll klockan 20.00 - ni har säkert hört talas om Heart of dixie, med Rachel Bilson i huvudrollen ?
 

PLL OUTFIT

PLL OUTFIT

PLL OUTFIT by kristinandfashion

 

TVD

 
ooooh, spännade va ? :)

14 november

Vill inte vänta tills november, vill väldigt gärna se den sista twilight filmen NU - det här tänkte jag efter att jag såg trailen till filmen nyss, åh - varför är det så långt kvar...♥
 
 

dagens bästa tv

 
 
23.00 i TV3 : Hide and seek - När Emilys mamma dör drar hon sig undan från omvärlden och skapar i sin sorg en ond låtsasvän. Davidförsöker desperat nå fram till sin dotter men märker sakta att det kanske inte rör sig om ett barns fantasier utan någonting långt mer skrämmande...

I rollerna: Robert De Niro, Dakota Fanning, Famke Janssen, Elisabeth Shue, Amy Irving. Regi: John Polson.


23.45 i kanal5 : Spring breakdown- Gayle, Becky och Judi är 30+ och har alltid drömt om att vara snygga och populära. När Becky ska vara förkläde åt chefens dotter Ashley på en vårutflykt, bestämmer sig de tre vännerna för att förändra sina tragiskt oglamorösa liv och festa loss.

I rollerna: Amy Poehler, Parker Posey, Rachel Dratch, Amber Tamblyn, Jane Lynch. Regi: Ryan Shiraki.

 

 

OS i LONDON 2012

Någon här som kommer kolla på OS någonting ? Jag kommer nog göra det, i alla fall när friidrotten är - är ju en inbiten friidrotts nörd :) Funderar skarpt på om jag ska se på invigningen av OS ikväll, SVT1 kommer visa det med start klockan 22.00, men det håller på till 01.00 i natt och jag vet faktiskt inte om jag orkar kolla på hela, men man kanske ska se på när sverige kommer i alla fall ♥
 

inspireras av en kändis

heart of dixie bilson

heart of dixie bilson by kristinandfashion

 

pretty little liars 3X08 sneak peek

 

hösten 2012 - del 3

 
Färjan är tillbaka med ny säsong, tre års väntan är över och i höst kommer det populära programmet tillbaka på båten Cinderella. I år får vi träffa : Kapten Jan-Thore, kryssningsvärden Per, servitören Alfonso och den nya bekantskapen VIP-värden. Håkan kommer också tillbaka för att träffa alla efter exilen i Thailand.
 
I höst får vi även se det mycket underhållande programmet Partaj igen, vi får möta programledarna Christine Meltzer och Johan Petersson och deras gäster som tillsammans kommer göra roliga sketcher, imitationer och versioner av rådande fenomen.
 

Q

 
Svar: Det beror på hur aktiv jag är på bloggen, men det brukar vara runt 20-50 läsare per dag ! Men jag eftersträver alltid att få min blogg att växa, så om ni har några synpunkter eller fler frågor om min blogg är det bara att hojta till - jag svarar på allt :)

SNO STILEN!

Tänkte börja med en ny kategori här i bloggen, så från och med nu kommer jag också bomba er om hur du kan "sno" kändisar stil ! Nina Dobrev får bli mitt första inlägg i denna kategori.
 
nina

nina by kristinandfashion

 

tretton

 
Tretton (thirteen) är en film från 2003. I rollerna ser vi bland annat Holly Hunter, Evan Rachel Wood, Nikki Reed, Jeremy Sisto, Vanessa Hudgens, m.fl.
 

Kaley cuoco

Kaley cuoco är född den 30 november 1985 i Camarillo, Kalifonien. Hon är en amerikansk skådespelare, hon började sin karriär i filmvärlden, med filmen Virtusityoch fortsätte med filmer som Drömbilden, Alley cats strike, Growing up Brady. 2001 hade hon en roll i tv-serien Ellen och året därpå ,2002, fick hon rollen som Bridget Henneessy i komedin 8 simple rules.Några år senare,2006, får hon en roll i den populära tv-serien Förhäxad (Charmed)men hennes stora genombrott måste ändå vara i The big bang theory, där hon spelar blondinen Penny (än så länge har hennes efternamn inte avslöjats), som är född och uppvuxen i Omaha, Nebraska. Hon drömmer om en skådespelarkarriär men har än så länge inte lyckats, istället jobbar hon på restaurangen The cheesecakefactory för att kunna betala sina räkningar.
 
- Visste ni att Kaley är en stor djurvän och har flera hundar som hon har räddat från djurgårdar.
 
- Visste ni att Kaley hellre rider till jobbet än kör bil då hon, enligt sig själv, är en mycket bättre ryttare än bilförare.
 
- Visste ni att hon har spelat tävlingstennis på juniornivå och att hon även gillar att spela bordtennis med de andra skådespelarna under inspelningarna av The big bang theory.
 
- Visste ni att Cuoco hade ett förhållande med Johnny Galeecki (som spelar Leonard Hofstatder) i två år, samtidigt som deras karaktärer var tillsammans i The big bang theory.
 

hösten 2012 - del 2

 
I kanal5's nya serie "Mitt liv är ett skämt" får vi följa kändisar som vill prova på om de kan vara roliga inför en publik. Med hjälp av en coach ska de undersöka sina liv, hitta humorn i sin vardag och på så sätt testa sig fram till sin ståupp-stil. Allting avslutas med en stor final, där kändisen får framföra sin standup-akt inför en publik.
 
I höst kommer ett nytt program med Johnnie och Mattias, Johnnie & Mattias på avvägar  heter den nya programideén. Vi får följa dessa härliga hantverkare på en resa i vildmarken. De kommer att försöka söka upp några av de mest farliga djuren - elefant, leopard, lejon, buffel, noshörning och flodhäst( ”the dangerous six” som dem kallas) och vill då försöka fotas med dessa djur. Enligt Mattias och Johnnie är det här en dröm som går i uppfyllelse men det visar sig också vara en mycket psykiskt och fysiskt påfrestande upplevelse.
 
 

pretty little liars 3X07 sneak peek

 

dagens filmtips !

 
Mannen som kunde tala med hästar / The horse whisperer- en film från 1998 som är baserad på Nicholas Evans roman med samma namn. Rolig fakta : ni kanske känner igen Scarlett Johansson som rollen som Grace Maclean.
 
 

friidrott & Walk the line

 
20.00 i TV4 : Friidrott - Diamond league. Från Monaco.
 
22.25 i TV4 : Walk the line - Om musikern Johnny Cash och hans stormiga förhållande med sångerskan June Carter. De två träffades under en turné men Johnny var redan gift. De dras till varandra men June lämnar till slut turnén på grund av Johnnys missbruk. Samtidigt faller Johnnys äktenskap i bitar och när de ses igen flera år senare lyckas han övertala June att åka på turné med honom igen. Under turnén blossar känslorna mellan dem upp igen men Johnnyär fortfarande gift och slåss med sitt drogmissbruk.

I rollerna: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Robert Patrick, Dallas Roberts. Regi: James Mangold.

 


anger management - serien !

 
TV6 kommer att börja visa Anger management den 27 augusti- ni vet väll att den här serien är Charlie sheens "comeback" och den här gången spelar han en terapeut. Serien bygger lite löst på filmen Anger management, där du bland annat ser Adam sandlar i huvudrollen, fast själva serien är anpassad efter Charlie sheen, hans rollfigur heter bland annat Charlie (som vanligt då).
 
En scen ur den nya serien Anger management !

The hunger games 18/8

En film som jag verkligen längtar efter tills den kommer ut på dvd är The hunger gamesoch nu är det inte så långt kvar, visst det är en månad kvar, men inte så långt kvar i alla fall. Det var ju ett tag sen jag såg filmen på bio och vill mer än gärna se den igen, igen och igen. För den här filmen är verkligen en av mina favoritfilmer och medans jag väntar funderar jag på att läsa böckerna medans jag väntar på att filmen ska komma ut på dvd..
 
Förresten, vad tycker du om The hunger games - bra eller inte ?
 

hösten 2012

 
Kanal5 har tagit in några riktigt bra serier, enligt mig, och jag ser fram emot en höst framför tv. Bland alla tv-program och tv-serier kommer kanal5 visa lite nytt bland allt annat gott. Ni ser bland annat ett tv-program som heter Gratis är gott som handlar om människor som väljer att leva väldigt snålt. Vi kommer bland annat att få följa en ingenjör och en man som bor i en koja i skogen. Nybyggarna är ett till nytt program där vi får följa "arga snickaren" Anders öfvergård, som tillsammans med 7 hemlösa ska bygga ett eget hem.
 
 
(Del 2 av "hösten hos kanal5" kommer upp till helgen!)
 

inte ens det förflutna

 
Inte ens det förflutna - är en thriller som har premiär nu på fredag (20 juli). Ni ser blandannat Eva Röse som Maria Wern. Regissören är : Erik Leijonborg.
 
 

studio sex

 
Idag kommer Studio sex ut på DVD - Jag har redan varit och hyrt filmen och är redo ikväll för en film kväll hela vägen ut! Har sett trailen och tyckte verkligen om det jag såg, hoppas ni också gör det. Ni kanske till och med har läst boken, Liza marlund vet verkligen hur man skriver bra böcker, älskar verkligen alla hennes böcker med Annika Bengtzon.
 

dagens fråga

 
Nu går ju Americas next top model british invasion på TV3 och helt ärligt så tycker jag inte om den är säsongen lika mycket som jag brukar göra annars. Har även hört att denna säsong inte alls fick så bra tittarsiffror och det kan jag verkligen förstå !
 
I alla fall.. till dagens fråga :
 
 

21.00!

 
Ikväll klockan 21.00 får ni inte glömma av att den 9:e säsongen av Project runway börjar - med ett dubbelavsnitt !
 

pretty little liars 3X06 sneak peek

 

it´s cut or be cut !

Glöm inte att imorgon börjar TV3 visa en ny säsong av Project Runway - jag kommer i alla fall kolla, och om jag minns det rätt så blir det ett dubbel avsnitt också ! 
 
Första avsnittet får "modeskaparna i uppdrag att skapa en look baserad på sina pyjamaser och sängkläder. Gästdomare är Christina Ricci" & andra avsnittet : "Modeskaparna får i uppdrag att designa en look med hjälp av produkter från en djuraffär. Den excentriska designern Stacey Bendet är gästdomare."
 

dagens bästa tv

 
21.00 i TV3 : Big families - Möt några av Storbritanniens allra mest ovanliga familjer. Noel och Sue Radford har 14 barn och ett femtonde är på väg. Sue har varit gravid i över hälften av sitt vuxna liv, men hoppas ändå att familjen ska växa ytterligare i framtiden. Följ med och tag reda på vad som driver föräldrar till att skaffa så många barn.
 
 

sune i Grekland

 
Sune i Grekland har premiär den 25 december runt om i sverige - en roligt julfilm som man nästan måste se. Ni ser bland annat Morgan Alling som Sunes pappa, Sune själv spelas av William Ringström.
 
 

happy friday the 13th !

 
Idag är det fredag den 13:e och kanal5 visar "roligt" nog filmen fredag den 13:e ikväll - dem kanske har inspirerats av dagens datum, eller vad tror ni ?
 
23.00 i kanal5 : Fredagen den 13:e - En ung pojke drunknar i en sjö. Elva år senare mördas människor systematiskt en efter en i närheten av sjön. Kan det vara Jasonsom återuppstått ur sin vattengrav?

I rollerna: Betsy Palmer, Adrienne King, Jeannine Taylor, Robbi Morgan, Kevin Bacon. Regi: Sean S Cunningham.

 

 


Jim Parsons

James Joseph "Jim" Parsons är född den 24 mars 1973 i Houston, Texas - han är en amerikansk skådespelare. Han är mest känd för sin roll som Sheldon cooper i den populära tv-serien The big bang theorymen har även varit med i serier som : Attack of the show och Ed ! Den 16 juli 2009 var Jim en av de nominerade till Emmy award för sin insatts i rollen som Sheldon Cooper i The big band theory. 2010 vann han en Golden globe för "best actor in comedy or musical" för rollen han spelar i The big bang theory.
 

Necessary Roughness ikväll !

 
21.00 i TV3 : Necessary roughness - Danis nya patient plågas av mardrömmar som påverkar hans idrottsprestationer negativt. Samtidigt närmar sig Danis high school-återträff.

I rollerna: Marc Blucas, Scott Cohen, Callie Thorne, Mehcad Brooks, Hannah Marks.

 


pretty little liars 3 - ep.5 promo

 

mer project runway !

Jag tänkte fortsätta tipsa er om det senaste även idag,såklart, och här har jag en rolig nyhet för er som gillar Projekt runway : TV3 börjar visa säsong 9 av den populära tv-programmet nu på tisdag (17/7) !
 
 
 

anger management

Anger Management med Charlie sheen tycker jag verkligen ni ska kolla in - vad jag har sett så verkar den vara hur bra och rolig som helst !
 
 

projekt runway sverige

Jag läste nyss på TV3 hemsida att de har avslöjat vilken jury samt vilka priser det blir till Projekt runway sverige ! Som ni vet sen förut så kommer Sofi Fahrman vara programledaren och själva juryn kommer bestå av Rossana Mariano och Marcel Marongiu - och designern Rohdi Heintz kommer bli deltagarnas mentor och stilcoach.
 
Här har ni ett utdrag ur en artikel som jag hittade på TV3 hemsida :
 
"I höst kommer den svenska varianten äntligen att visas på TV3. Inspelningarna började i förra veckan i Stockholm där tolv okända designers kämpar sig genom olika utmaningar med ett mål i sikte – att få göra en egen visning. Vinnaren får priser värda över en miljon kronor för att starta en karriär som designer."
 
Vinnaren kommer alltså få priser värde öven en miljon - närmare sagt kommer de vinna detta :

 

- En kvarts miljon i kontanter från TRESemmé som ska bidra till att hjälpa designern att förverkliga sin egen kollektion. TRESemmé står även för all hårstyling av modellerna i programmet, under ledning av sin lead stylist Marre Hitti.

- Ett modespread i världens största modetidning, ELLE.

- Lansera och sälja sin egen kollektion på Nelly.com. Kollektionen produceras, marknadsförs, och säljs av Nelly.com till ett värde av 500 000 kronor.

 

- Showroom och pr-tjänster till ett värde av 300 000 kr på Rossana Marianos pr -byrå RMPR AB.

 

Här har ni Rossana Mariano och Marcel Marongiu - JURYN !


prime time nu på DVD !

Prime time, som jag skrev om i detta inlägg har kommit ut på dvd nu och jag rekomenderar verkligen den här filmen - en lagom film med ett bra slut ! Snart kommer dessutom den tredje filmen ut, den 18 juli kommer Studio sex ut på dvd !
 
 

tillbaka imorgon !

Jag vill bara säga att jag är hemma igen, men jag kommer ta upp bloggningen imorgon istället - för just nu är jag inte särskilt frisk, har en otäck hosta som inte vill försvinna. Sen så är jag väldigt trött av den långa resan hem, som sagt återkommer imorgon bitti !

 

semester

Nu sitter jag förmodligen och väntar på att mitt tåg ska komma - jag skrev ju för något inlägg sedan att jag skulle ta en minisemester och det är idag jag åker (hemma på söndag). Kommer alltså inte att blogga medans jag är borta, tror jag faktiskt behöver vara borta från bloggen i några dagar. Tycker på sistone att bloggen har lidit lite, har inte alls tyckt det har varit så roligt att blogga.. aja, syns igen på söndag alla mina kära läsare !♥
 

hamilton 2


Hamilton - Men inte om det gäller din dotter är den andra filmen med Mikael Persbrandt i huvudrollen. Den har premiär runt om i sverige den 7 september.
 
Handling:
Efter 13 år i exil återvänder Hamilton till sverige för att få resning i livstidsdomen. Han är övertygad att aldrig mer göra något åt det militära. När en familjekatastrof inträffer tar han till sig alla sina gamla kunskaper som spionchef med hjälp av sin nya vän Pierre Tanguy och hans kontakter inom främlingslegionen.
 
 
 

ANTM

 
Håller ni med ?

minisemester

På onsdag kommer Film & serier bloggen (jag) ta en liten minisemester och om allt fungerar som det ska är jag tillbaka igen på söndag ! Var ska jag nåonstanns då? Jo, jag och min familj delar en sommarstuga på västkusten med min mammas syster och hennes familj och  år måste jag ta bilder så jag kan visa den underbara utsikten !
 
 

The lying game

En annan serie som jag verkligen längtar efter ska börja visa sin andra säsong är The lying game - det är en sån där serie som man kan se flera avsnitt i streck utan och tröttna. Sen längtar man inte mindre efter serien ska börja igen med tanke på sista avsnittet - aaah, jag vill veta hur allt löser sig NUUU !
 

never been kissed

 
Den är filmen är en film som jag verkligen älskar att kolla på, den är precis min smak och representerar verkligen vad jag gillar att kolla på alldra mest. Vad jag heter filmen då? JO, den heter Never been kissed - någon som har sett den filmen? I alla fall, ni måste verkligen se den om ni gillar romantiska filmer !