bio time

idag kommer jag inte kunna blogga så mycket, först ska jag jobba och sedan ska jag gå på bio klockan 18.00 - ja det är äntligen dags för mig att se på Divergent, kommer med en "recension" senare!:)
 
 

ANTM


Nästa måndag så börjar TV3 visa den 20:e säsongen av Americas next top model - som jag har längtat efter just den här säsongen - och sorry, men jag tycker antm är mycket bättre än svenska top model !
 
 

the vampire diaries 5x20 promo


bra helg

I helgen kommer jag ha mycket att titta på, i lördags beställde jag hem två filmer från disqshop, Final destination 1 & 2 och nu har de filmerna kommit, billigt var det också - har de andra filmerna, men av någon anledning hade jag inte de två första?? aja, om ni inte har sett final destination filmerna så tycker jag verkligen du ska göra det!
 

30 april

Nu har jag äntligen bokat en biljett till Divergent filmen, ska bli så kul att gå på den här filmen, ni ska bara veta - men som sagt så brukar man ju bli besviken på filmer som är baserade på böcker, eller hur?
 

7 dagar kvar!


snart så har filmen Divergent premiär, som jag längtar!!

Salem

Salem är en ny serie som hade premiär i USA söndags - har bara sett trailerna ännu, men den kan kanske får hamna på mitt tv-serie schema, har inte riktigt bestämt mig ännu. Vad tror ni?

OUAT

Snart är ledigheten över, vill inte börja jobba igen, men det finns fortfarande serier/tv-program att se. Ikväll till exempel börjar tv11 visa Once upon a time igen men annars ska jag nog se på ett avsnitt av CSI bara.
Hur ser er kväll ut?
 
 

Gone girl

Jag var inne på SF hemsida och kollade vilka filmer som gick / ska ha premiär och då fick jag syn på en film, Gone girl, först visste jag inte vad jag hade hört namnet men sen kom jag på att det är en bok som min syster har läst. så jag fick lov att se trailern på Youtube, och jag gillade vad jag såg, tror det kommer bli en bra film det här.
den har premiär i Sverige den 3 oktober.

Final destination

Vilken dag man har haft, och nu hade jag tänkt titta på en film, funderar att titta på den första Final destination filmen, har faktiskt aldrig sett på den förut tror jag faktiskt? Kanske lite konstigt då jag har sett de andra filmerna många gånger genom åren. Förresten, har ni sett någon av de 5 filmerna?

the vampire diaries 5x19 promo


Sagan om ringen

 
Snart börjar filmen Sagan om ringen - härskarringen i tv4. När jag såg på den senaste Hobbit filmen nyligen, började jag bli nyfiken av sagan om ringen filmerna också, så det här passar ju mig perfekt. då vet jag vad jag ska se på de närmaste timmarna.
filmen börjar 15.15 i TV4

IKVÅLL


kan väll börja med att önska alla glad påsk, hoppas ni får en skön påskhelg, det skönaste för mig är att jag är ledig hela helgen + måndagen, känns väldigt skönt nu ska ni veta!
Resten av den här dagen kommer jag bara att slappa, känns väldigt välbehövligt just nu ska ni veta, har jobbat alldeles för mycket den här veckan.
IKVÄLL ska jag nog se på ett nytt avsnitt av The vampire diaries och kanske ett avsnitt av The 100, men jag får se hur min kväll blir.
 
 

Black box

En sådan här serie behövs i mitt liv just nu, så jag kommer lätt se på den nu när den har premiär nu den 24 april!

ÄNTLIGEN!

Nu på torsdag (fredag i sverige) så är äntligen TVD tillbaka efter sitt lilla uppehåll, som jag har längtat, man har ju suttit och undra vem som egentligen kom ur (från?) Bonnies kropp...? SEN får vi ju inte glömma att Paul (stefan) är den som regiserat det här avsnittent!!

soon

Nu klockan 21.00 ska jag i alla fall titta på CSI, vad gör ni ikväll? - Säsong 14. Avsnitt 13 av 22. CSI-teamet kallas in för att undersöka en bilolycka och chocken blir stor när de upptäcker att offret är någon de känner. I rollerna: Ted Danson, Jorja Fox, Elisabeth Shue, George Eads, Elisabeth Harnois, Eric Szmanda, Paul Guilfoyle.
 

Tonight !

Ikväll hade jag tänkt se på det 4:e avsnittet av The 100, jag vill också se på den andra hobbit filmen, har inte riktigt bestämt mig ännu... vad låter roligast??
 

Divergent - 20 dagar kvar nu

Längtar fan ihjäl mig efter den här filmen just nu, jag har ju läst böckerna och kunde knappt lägga ifrån mig böckerna, så jag hoppas innerligt att filmen kommer att vara lika bra. Eller vad tror ni ?

SCREAM

Scream som tv-serie, hurra, för den rubriken! För ett år sedan kom nyheten om att scream blir tv-serie, MTV, som kommer att sända serien berättar nu att den kommer att handla om en rad mord som kan kopplas till en youtube video som blivit viral. Tre tonåringar, Audrey, Harper och Noah bestämmer sig för att undersöka händelserna men snart kommer de att ångra att de någonsin började undersöka händelserna. Wes craven som gjorde scream filmerna är också den som kommer att göra tv-serien.
 
 

The 100 1x04 promo


ELLEN

ÅH, får aldrig nog av Ellen, hon är verkligen min favorit komiker, sen är ju hennes program inte fy skam heller.

25 dagar

Snart har filmen Divergent äntligen premiär, som jag har längtat ihjäl mig efter den här filmen !

The 100 1x03 promo


Almost Human

Jag hade faktiskt inte tänkt se på den här serien, men efter som kanal5 börjar visa den (premiär ikväll, kl.22.00) så tänkte jag i alla fall titta på ett avsnitt och se om jag gillar den, verkar vara mi sort av serie ändå!
 

Amerikansk actiondramaserie från 2013. Säsong 1. Avsnitt 1 av 13. I ett framtida Los Angeles återvänder detektiven John Kennex efter en allvarlig olycka och lång rehabilitering till polisen. Men nu får han en robotpartner som heter Dorian. I rollerna: Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Lili Taylor, Michael Irby.


The vampire diaries 5x18 sneak peak

Det här avsnittet visas inte förens den 17/4 i USA !!