Happy Halloween !

Jag kan inte direkt påstå att jag firar halloween särskilt mycket, det är desto roligare att se på skräckisar då eller se på någon läskig serie.
 
Här har ni mina tips!
 
1. Halloweenfilmerna med Jamie Lee Curtis.
En riktig klassiker när det gäller detta koncept, för hur många liknade filmer/serier finns det inte redan ute om en man som springer runt i en mask och dödar folk. Den första filmen kom ut 1978 och genom åren har det totalt kommit ut 10 filmer om Michael Myers. 2018 kommer det ut en till film med Jamie Lee Curtis.

2. Scream filmerna 1-4.
Här har ni också en riktig klassiker, en till mördare som springer runt i mask och dödar människor, men det fungerar ändå. Kanske inte de mest läskigaste filmerna som finns där ute men jag gillar dessa filmer. De tre första är de bästa, fyran håller inte lika hög standard men är ändå helt okej film.
Vem minns inte Drew Barrymore i den första filmen, älskar de scenerna! + frasen "what's your favourite scary Movie?"

3. tv-serierna Scream och Slasher
Två serier som påminner om varandra är Scream och Slasher. Har en väldigt lik handling men skillnaden är väll att Slasher är en antilogi serie, vilket Scream inte är. Slasher är också en vuxnare version med lite mer blod, medan Scream är mer utav en tonårsserie. Men både serierna handlar om någon som springer runt och försöker döda personerna i serierna.
bildkälla/image source 1 /

Vad tycker jag om Stranger things 2


I fredags, den 27 oktober hade denna underbara serie äntligen premiär på Netflix. Jag har sett 4 avsnitt än så länge och jag måste säga att jag verkligen gillar det jag sett.
 
Dem fortsätter i samma takt, men med några nya karaktärer. Har hört att vissa har blivit lite besvikna på den här säsongen lite grann, men det håller jag inte med om. Kanske är jag lite besviken på att Elevens story, jag gillar inte att hon inte är tillsammans med killarna än. Nu kan ju det ändras, men tänk om Eleven inte får träffa killarna i den här säsongen överhuvudtaget? Jag förstår varför dem inte kan träffas, men ändå, dem måste träffas lite i alla fall!
Tycker det är kul att vi får se mer av Will, man fick ju inte se så mycket av honom i förra säsongen så den här säsongen är verkligen hans. Såklart är det något fel på honom, det såg man ju i förra säsongen men nu ser man verkligen vad som händer honom. Ska bli intressant att följa hans utveckling, men framför allt vad som kommer att hända med honom.
Det finns en ny tjej i deras gäng, Max, heter hon. Hon verkar vara cool, men det känns nästan som hon ersätter Eleven lite och det känns inte bra. Förstår inte riktigt vem hon är, vilken bakgrundshistoria hon har men framför allt, hennes bror (eller vad han nu är, lite oklart än) vem är han??
 
Har 5 avsnitt kvar att se på nu, så än kan inte säga exakt vad jag tycker om serien, men det har sett är verkligen bra! Vad tycker ni om den här serien?
 

Dagens tips - Stranger things 2 -

originalbild
Idag släpps äntligen den efterlängtade andra säsongen av Stranger things på Netflix, som jag har längtat! SÅ nu vet ni vad jag kommer att göra ikväll! ÄR NI LIKA PEPP SOM JAG?! :)

Nyheter på Netflix


Det händer lite på Netflix i November också, några serier som har premiär i november som jag är nyfiken på är:
 
Alias Grace (3 november)
Frontier, säsong 2 (24 november)
Godless (22 november)
The Punisher (17 november)
 

2 filmer som har premiär imorgon

- Den här filmen ser jag nog mest fram emot just nu, den har alltså premiär imorgon och om jag har tid ska jag gå på den här. Det är tänkt så i alla fall. Det jag har sett och läst så verkar det bli en bra film, men man vet ju aldrig riktigt. Hoppas den är bra! TRAILERN hittar du här.
 
- jag tror jag inte skulle kunna se på den här filmen själv i en biosalong, men kanske med en vän skulle jag våga... eller så hoppar jag över den här filmen, har inte riktigt bestämt mig ännu. TRAILERN hittar du här.
 
bild/image source 1 / 2 / 3 /

Just nu - listan

(Här har ni en annan "just nu" lista, som jag har hittat hos bästa Seriedrottningen!)
 
Ska jag kolla på: Hassel, gillar den serien förtillfället så den är en given favorit hos mig just nu.
 
Är det här min favoritkaraktär på tv: Det har länge varit Sam & Dean från Supernaturel, men den här gången måste jag säga Maze från Lucifer.
 
 
Senaste tv-nyheten jag läste: Att The Punisher äntligen har fått ett premiärdatum, 17 november smäller det!!
 
Tänker jag på: min blogg. Jag älskar att blogga, men på sistone har det blivit mer av en rutin, inte bra!
 
Ser jag fram emot: Stranger Things säsong 2 har premiär nu på fredag!
 
 
 
Vill jag diskutera: Det tråkiga vädret?? Nä, jag vet inte. Har ni något ni vill diskutera, bara kommentera i så fall :)
 
Fasar jag för: Att Stranger Things 2 inte kommer vara bra, som jag älskar den serien!
 
Önskar jag: Att jag blir bättre på att blogga?
 

Sammanfattning - Lucifer -

Lucifer 3x04
Jag börjar bli orolig för Lucifer, som han håller på nu är inte okej! I början var det en del av hans charm men nu är han bara så löjlig. Jag börjar i alla fall tröttna på honom och han är trots allt huvudkaraktären. Såklart fick man inte se skymten av Maze i det här avsnittet och jag saknade henne, jag tror nästan hon är min nya favoritkaraktär! Egentligen var det inget intressant fall men jag gillar hur Lucifer fortfarande bryr sig om Chloe och det visades i det här avsnittet när hon nästan blev skjuten. Sen måste jag nämna Tom Wellings karaktär som jag såklart inte minns namnet på, den killen är verkligen hemlighetsfull men framför allt väldigt svår att läsa av. Undra vad hans roll i den här säsongen är?

Sammanfattning x 3

 bild/image source 1 / 2 / 3
 
Lethal weapon 2x04
Jag gillade känslan i det här avsnittet och att dem fokuserade på papparollen, jag kom på mig själv att sitta och le flera gånger. Det är inte svårt att inte gilla humorn och det var så fint att se Roger och hans dotter tillsammans, eller ja, se hur Roger försöker att "bonda" med sin dotter. Jag gillade också fallet i det här avsnittet, till och med boven var rätt så underhållande men jag säger bara tack och lov att jag inte har en sådan pappa själv! Och sen till alla tillbakablickar med Martin och hans pappa, jag vill veta mer om hans familj, för den delen av hans liv pratar han ju aldrig om.
 
Jordskott 2x02
Eva fortsätter att kämpa med sin vardag, det blir inte lättare när hennes mamma verkligen inte vill ha något med henne att göra. Hon verkar nästan hata henne. Man märkte verkligen i det här avsnittet att det som hände Eva för två år sedan, verkligen har satt sina spår. Allt som har att göra med barn gör att hon reagerar och inte alltid på det bästa sättet.
 
Scorpion 4x01
Det var ett helt okej avsnitt. Det var kul att se hur Walter och Paige hanterade sitt nya förhållande och problemen som uppstod. Hur jobbar man egentligen med sin partner om den ena är chef över den andra? Med tanke på vem Walter är kommer det bli ett problem, men dem har nog inte riktigt insett det ännu. Själva fallet var väl tänkt att vara spännande men jag kände inte riktigt det. Hoppas ändå dem löser problemen i nästa avsnitt för annars kommer världen gå under... 

Trailer 2 I The punisher I

 
17 november 2017, då har Marvels The Punisher premiär på netflix! Någon mer än jag som kommer att kolla på denna serie? 

En serie jag har börjat kolla på

En ny serie (för mig) började jag kolla på i helgen, Slasher heter den och påminner mycket om serien Scream. Kanske en mer vuxnare och blodigare version men den handlar kort och gott om någon som springer runt och mördar folk och så är det en tjej som står i centrum i allt det här. Inte särskilt originellt, egentligen jag har inga större problem med den här serien men den står inte heller ut på något sätt. Kommer säkert att kolla klart på de två säsongerna som finns (du hittar serien på Netflix) ute. Om jag förstår det rätt så kommer den andra säsongen ha en ny handling då denna serie verkar vara en antiologi serie, alltså en serie som har en ny handling efter varje avsnitt/säsong.

TRAILER I Godless I Welcome to No Man's Land !

 
 Vad tror ni om det här, något att se på?

Dagens filmtips

bild/image source 1 / 2
Happy Death Day. Premiär: 20 oktober.
Handling: Collagestudenten Tree blir mördad på hennes födelsedag, men tvingas uppleva samma dag om och om igen tills hon lyckas identifiera hennes mördare. 

Sammanfattning I Lethal weapon & Lucifer I

Lethal weapon 2x03
Jag tycker faktiskt synd om Martin i det här avsnittet, han försökte så gått han kunde och inte ens då lyckades han. Han har ju sina problem och det visar sig tydligt när han är med Karen. Dem försökte men lyckades inte. 
Avsnittets fall handlade om en känd tjej som någon försökte mörda och kanske inte slutade som jag hade trott. Det bästa var ändå när Martin slog till han som försökte kontrollera/slå en kvinna. BAAAM! Det förtjänade han verkligen. I slutet av avsnittet var Karen på väg hem igen, men innan hon gjorde det höll hon ett "tal" för Martin i telefon, där hon berättade hur hon kände. Hon ville ha nån som gav henne blommor, och vad fick man inte se Martin med när hon åkte iväg...  just blommor. Han kan vara den killen om han vill, ledsamt att se att när han väll gör det så dissar Karen honom.
Lucifer 3x03
Maze är tillbaka, vilken härlig karaktär det är trots att hon är en demon utan själ. Hon behövs i denna serie och grejen med att hon är "bounty hunter" - passar henne men det verkar vara lite för lätt för henne, hon behöver en utmaning ibland och det kan man väll säga hände i detta avsnitt. Annars så tycker jag det är så fint att se henne tillsammans med Trixie och man ser verkligen att Chloe bryr sig om Maze. I början var hon verkligen bara en demon utan själ men nu verkar hon bry sig lite mer och det är så fint att se. Sen att hon nästan hittade någon som hon gillade gjorde det här avsnittet ännu bättre. Synd att hon inte fick vara med honom, men jag tyckte hon gjorde rätt som stannande hemma med alla istället för att rymma iväg med honom.
 
Bild/image source 1 / 2

En serie jag ser på just nu

Jag har just sett klart på den första säsongen av Blindspot och har just  börjat se på den andra säsongen. Totalt finns det 3 säsonger (den 3:e börjar visas på viaplay 30 oktober).
Jag började först att kolla när den först kom ut men såg aldrig klart på den av någon oklar anledning. Men nu hade jag lite tid över så jag såg om den första säsongen och den var riktigt bra. Jag gillar Jane och Kurt, dem är ett bra team tillsammans och man kan verkligen se kemin mellan de två. Jag tycker dem passar jättebra tillsammans, men såklart är det inte så lätt när Jane har sina hemligheter som inte är så lätta att berätta om. 
För er som inte har sett serien så beskrivs den så här på Imdb: Jane Doe is found in Times Square with no memory and mysterious tattoos on her body. Det är bara en kort beskrivning men beskriver ändå bra vad den kommer att handla om.
Hon hamnar tillslut hos FBI där hon hjälper ett team att lista ut tatueringarnas mening och lösa brotten länkade till tatueringarna. Förutom det är det mycket drama och de sista avsnitten av säsong 1 är verkligen spännande med många twister.
Jag har just börjat kolla på den andra säsongen men det börjar inte dåligt den heller, ska bli spännande att se hur Jane och de andra fortsätter trots allt som hände i förra säsongen. Återkommer när jag har sett klart på säsong 2.

Den 27/10 vänds världen upp och ner igen.

11 dagar kvar bara! Stranger Things är nog den serie jag mest ser fram emot just nu. Ska bli så kul att få återse alla barn igen men framför allt Eleven!
 

Jordskott S2 - avsnitt 1


I går, söndag, hade denna serie premiär men man kunde också se den på svtplay natten mot söndagen. Gillade verkligen den förra säsongen så det kändes som en självklarhet att kolla på den andra säsongen också.
 
Jag kan nog tycka att serien är lite mer... mörkare och svt fick inte ens visa den tidigare än kl 21.00 pga innehållet. Det kan jag förstå, den är lite råare men dock så spännande.
Vi fick träffa Eva igen, 2 år efter att hennes dotter dog och man ser tydligt att det har påverkat henne. Hon känns mer borta i vissa scener, som om hon inte riktigt är där.  
Hon jobbar som polis igen i Stockholm, trots att hon inte längre bor i Silverhöjd verkar det ändå som det mystiska som fanns där även finns i Stockholm, och i det här avsnittet fick man se lite av det. Till exempel den där mannen, vem var han, eller rättare sagt vad var han? Och varför försökte han söka upp Evas mamma?
 
Som ni ser finns det fortfarande frågor att lösa, så det ska bli spännande att se vad som händer härnäst. Hur är det egentligen med Eva, man vet ju redan att jordskottet har förändrat Eva och i en scen när hon blev provocerad blev hennes ögon svarta. Kommer det att förändra henne ännu mer eller kommer hon att lära sig att leva med det som finns inuti henne?

TRAILER - The New Mutants

Det kommer nya superhjälte serie/filmer från Marvel hela tiden och näst på tur är mutanterna med en skräckfilm. Filmen regisseras av Josh Boone (förr eller senare exploderar jag).  
Spännande och den här trailer gör mig bara mer nyfiknare:

TRAILER #2 - Solsidan


TRAILER I Jordskott säsong 2 I

 
Ska bli så kul att se på den andra säsongen som har premiär nu på söndag ! Någon mer än jag som kommer att kolla?

Farang avsnitt 8 (sista avsnittet)

Jaha. Då var det över och jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka om det avsnittet. Det lovades blodbad, men inte fan vet jag om det blev det. Tycker dessutom allt gick väldigt fort och att det knappt hände något trots att det gjorde det.
Rickard letade upp hans gamla kupan och nu fiende Lars för att ge honom det han ville ha. Det visade sig att Rickard hade försvunnit med 80 miljoner och att det var det han åkte till Thailand för att få tillbaka, men det visade sig att Rickard hade gömt dem i Sverige. Trodde han. Det var kanske här som serien presenterade en ny handling till framtida säsonger, då det visade sig att någon hade tagit miljonerna som Rickard hade gömt undan + mördat hans vän (en person som han trodde var hans vän). + att Ben inte är tagen än. Så det finns fortfarande historier att berätta. 
Thyra överlevde sin kidnappning och allt blev som vanligt igen. Antar att de två åker tillbaka till Sverige nu.
Själva avsnittet i sig var inte så mycket att hänga i granen, vet inte vad jag tycker om hela säsongen heller. Lite tråkig kanske, vet faktiskt inte varför jag kollade på alla avsnitten överhuvudtaget, för så bra var det inte...
Det är verkligen en svensk serie, så om ni gillar svenska serier så är väll den här serien att rekommendera. Annars tycker jag att ni ska se på Ola Rapace andra serie Hassel, lite mer råare.

Halloween + Castle Rock

- Ni kanske har hört att Halloween filmerna med Jamie Lee Curtis kommer ut med en ny film nästa år.
Det har kommit några Halloween filmer genom åren, men det är tänkt att dessa filmer, förutom orginalet från 1978 inte kommer att räknas när den nya filmen kommer göras. Det säger John Carpenter i en intervju, bland annat "Det är en fortsättning på första filmen och den låtsas att alla de andra aldrig gjordes"

- Här har ni en trailer för serien Castle Rock med bland annat Stephen King, J.J Abrams & Billskarsgård. Tycker det låter som en bra kombo, så den här ska jag givetvis att se på när den kommer ut nästa år på Hulu. Kommer du?

Sammanfattning I Lucifer 3x02

Lucifer verkar ha blivit ännu mer besatt utav att hitta sinnerman som ligger bakom hans kidnappning och att han fick tillbaka sin vingar. Det verkar dessutom som att han har tagit hans djävulansikte (hans ansikte och ögon blir röda) och av någon anledning gillar han inte det. Han vill ha tillbaka sitt ansikte men kanske makten den kommer med?
Veckans brott var lite halvtråkig och finns inget att kommentera om egentligen. Tillbaka till Sinnerman, han verkar vara en riktigt skräckinjagade person, då till och med Chloe och Lucifers nya chef är rädd för honom. Det visade sig att sinnerman dödade någon i Marcus, chefens, närhet och det var därför han flyttade till LA (som spelas av Tom Welling!!). Men jag vet inte, det är något som inte riktigt stämmer med honom eller så är han bara en skitstövel bara för att. Återstår att se. 
Hoppas dem bara inte drar ut på det här för länge och att dem rätt så snart får reda på vem sinnerman är.

TRAILER - Shadowhunters, säsong 3

 
Här har ni den nya trailern till Shadowhunters, ser ut att bli riktigt spännande, hur är det egentligen med Jace egentligen? Men vi måste vänta ända tills april innan denna säsong har premiär. Jag säger bara NEEEJ. Vill och kan inte vänta så länge! 

Sammanfattning - The Magicians säsong 1

Till en början tyckte jag nästan att den här serien var lite tråkig, jag kom inte riktigt in i serien kan man säga. Tur var väll det att jag stannade kvar för snacka om jag gillar serien nu!
Det är så mycket mer än bara en vanlig serie om magi, den är lite mer... låt oss säga, vuxnare men med fantasin fortfarande väldigt närvarande. 
Jag gillar världen dem har skapat för sig själv. Jag gillar handlingen, karaktärerna och såklart magin. Det är inte Harry Potter magi utan lite mer avancerat. Jag förstår den, kanske inte alla delar samma uppfattning som jag, men kanske förstår ändå att det inte är vilken serie som helst.
Karaktärerna är verkligen inte perfekta, dem har sina problem som vem som helst, men i slutändan är dem där när det väl gäller. Det är bra, det ska bli intressant att följa dem i en säsong till och se hur dem utvecklas ännu mer.
Jag har ju några frågor jag vill ha svar på, till exempel hur gick det för dem? För jag fick intryck av att ingen av huvudkaraktärerna överlevde i sista avsnittet. Jag vet ju att dem överlever på något sätt, men hur och varför? Jane dog ju, så hon kan inte rädda dem igen. Sen vill jag veta mer om Fillory och "the beast", vi vet vem det är nu. Men varför blev hen som hen blev?

Sammanfattning - Lethal weapon + Lucifer

bild/image source 1 / 2
 
Lethal weapon 2x01 + 2x02
Så var det igång igen. När vi lämnade Roger & Martin sist var Martin på väg till Mexiko för att utkräva hämnd för sin döda fru. Tur nog löste det sig rätt så fort och Martin fick sin revansch, och han behövde inte ens döda honom för det. Jag tror alla fall han tog ett steg framåt, med tanke på att han grävde ner sin ring vid Mirandas grav. I avsnitt två så var han som en helt annan person, gladare, mer pepp på livet kan man säga. Han började till och med dejta Karen som han träffade lite i förra säsongen. Hoppas bara denna Martin håller i sig i några avsnitt till i alla fall, men man ska inte vara allt för säker. Han har en förmåga att förstöra för sig själv. 
 
Lucifer 3x01
Denna serie gör mig alltid lite glad, den här gången med faktiskt. Lucifer är sig själv, trots att någon kidnappade honom och satte dit hans vingar igen. Så det är bra, trodde att han skulle vara med skadad, antar att jag hade fel om det, som vanligt. Han försökte hitta den som kidnappade honom men han hittade såklart inte den som gjorde det. Hoppas dem inte drar ut allt för länge på det och att man får reda på vem som ligger bakom hans bortförande. Annars var det ett bra avsnitt, förhoppningsvis fortsätter det lika bra resten av säsongen.

En höstlista

På ditt schema just nu?
Just nu kollar jag på serier som The magicians, Hassel, Farang, The defenders, Supernatural, Teen wolf. Sen kommer den att bli längre allt eftersom då jag inte har börjat kolla på alla serier jag vill se på än.
 
Mest besatt av just nu?
Det går i perioder, men jag har verkligen fattat tyckte för The magicians (trots den sega inledningen) just nu.
 
På din att-se?
The gifted, Inhumans, 2 säsongen av Lethal weapon, 4 säsongen av How to get away with murder, säsong 3 av Outlander, 3 säsongen av Lucifer, 2 säsongen av Stranger Things, Dynastin, 5 säsongen av The blacklist, The big bang theory. Finns säker några till, men dem här vet jag att jag vill kolla på, snart!
 
Klassisk hösttv?
Alla lättsamma filmer och serier blir på något sätt extra mysiga nu på hösten. Tänk er, en varm dryck under en varm filt och en riktigt härlig film på tv. Blir inte bättre än så tycker jag. Spelar inte så stor roll vad det är för film, bara känslan finns där.
 

Tv-serie du saknar just nu?
hm... det finns i del serier, men dem börjar snart igen. Det dröjer dock lite innan den nya säsongen av Shadowhunters kommer ut antar jag, så jag får säga den serien. Jag vill veta hur det går för Clary och Jace, helst nu på en gång!
 
Något som gör dig besviken?
Att The Defenders inte var så bra som jag hade trott den skulle vara, har fortfarande inte kollat klart på den serien än!
 
Tittar du mer eller mindre på tv under hösten?
Mer, finns så mycket jag vill kolla på. Ska bli intressant att se hur mycket jag hinner med.
 
Tre tips på tv-serier till andra?
The good Place, Outlander & Stanger Things. Dessa tre är verkligen värd att se på!
 

(Listan hittade jag ursprungligen på Seriedrottningens blogg. Har dock ändrat svaren lite grann så den passar till hösten istället)

Farang avsnitt 7

Det är bara ett avsnitt kvar nu, men det känns som det behövs några fler avsnitt just nu för att allt ska kunna sluta på ett bra sätt. Men, men, hoppas dem knyter ihop säcken någorlunda bra så att man inte får gå runt och fråga sig själv vad som egentligen hände.
I alla fall. Fabians död motiverade Rickard att hjälpa polisen och dem lyckas få tag på Birdie så att han hamnade i fängelse. Men dem lyckades inte hela vägen då "the BIG BAD" Ben fortfarande finns där ute. Verkar bli en svår nöt att knäcka. 
Birdie hamnade som sagt i fängelse, vilket han förtjänade då han har gjort många dåliga beslut under seriens gång. Han förtjänade dock inte att dö. Han blev inte mördade, utan han fick mer ett ultimatum, antingen hänger han sig själv eller så dör hans flickvän. Han räddade sin flickvän från att bli mördad, så något bra gjorde den mannen tillslut i alla fall. 
Annars så tycker jag att Fabian glömdes bort alldeles för lätt, men den scenen i början av avsnittet när man såg hans pappa sitta vid Fabians döda kropp *snyft*, grät en lite skvätt faktiskt. Undra hur Thyra kommer reagera när hon får veta vad som har hänt honom?
Rickard gömde undan Thyra på någon slags Ö om jag förstår det rätt, hos någon vän. Men såklart hittade hans förflutna från Sverige henne där ändå. Men hur? Var det hans vän, vad heter han nu... han som, var Rickards chef i början som skvallrade? 
Nu är Thyra kidnappad, så jag antar att mycket kommer att handla om det i sista avsnittet. Fast hur blir det med Ben då, känns som dem har mycket att göra om det här ska sluta på ett bra sätt.

TRAILER I Once Upon a time 7x01

 
Jag tyckte att den här serien kunde ha slutat efter den 6:e säsongen - men jag blir dock nyfiken på hur den 7:e säsongen kommer bli, nu när det är nya skådespelare och karaktärer. Kommer du kolla? 

Filmer jag vill se på

Flatliners - 3 november
Justice League - 15 november
Thelma - 17 november
En obekväm uppföljare - 17 november
Breathe - 24 november
Mordet på orientexpressen - 24 november
 
bild/image source 1 /

Premiärer I Netflix

 

TRAILER I The Good Place S2 I First Look

 
Tänkte det var passande att visa trailern för säsong 2 nu när jag har tittat klart och recenserat säsong 1. MEN för gudskull titta inte om du inte vill veta vad som hände i förra säsongen. Bara en liten varning :) 

Sammanfattning I The Good Place I säsong 1

bild/image source
Det gick rätt så snabbt att titta igenom denna säsong då avsnitten var endast 20 minuter långa. Det fungerade med den här serien, men jag tyckte ändå det gick lite för fort, så jag hoppas nästa säsong blir längre.
 
Jag tittar vanligtvis inte på så många komedier längre, och tröttnar lätt på sådana jag tittar på, men den här serien är annorlunda. Jag gillade upplägget, tänk om vi själv hade sådana ställen att bo på när vi dog? Frågan är bara, skulle jag själv komma till "The good Place" när jag dog... hm, det är en fråga till en annan dag.
 
Det bästa med den här serien är förutom humorn alla underbara karaktärer, speciellt Kristen Bell som spelar Eleanor Shellstrop, huvudpersonen. Denna karaktär alltså, man älskar Eleanor trots hennes många brister. Under tiden får man lära känna henne bättre men framför allt varför hon blev den hon blev.
Egentligen är hon inte så hemsk om man verkligen tänker efter, och hon förtjänar inte att hamna på "the bad place" som alla hamnar på som inte är lika god. En annan karaktär som jag gillar är William Jackson Harper som spelar Chidi Anacgonye i serien. Han är en GOD person och kompletterar verkligen Eleanor. Han hjälper henne att bli en bättre människa, trots att han kanske inte gillar henne så mycket till en början.
 
Det som jag gillar mest med den här säsongen är twisten i slutet av säsongen, vilket man vanligtvis inte brukar se i komediserier. Jag ska inte berätta vad som hände, men det som hände trodde jag verkligen inte skulle hända överhuvudtaget och får en att tänka till, vad definierar en bra och dålig människa egentligen?
Det ska faktiskt bli intressant att få följa detta härliga gäng i en till säsong, hoppas Eleanor listar ut vad som händer på en gång!