Happy Halloween !

Jag kan inte direkt påstå att jag firar halloween särskilt mycket, det är desto roligare att se på skräckisar då eller se på någon läskig serie.
 
Här har ni mina tips!
 
1. Halloweenfilmerna med Jamie Lee Curtis.
En riktig klassiker när det gäller detta koncept, för hur många liknade filmer/serier finns det inte redan ute om en man som springer runt i en mask och dödar folk. Den första filmen kom ut 1978 och genom åren har det totalt kommit ut 10 filmer om Michael Myers. 2018 kommer det ut en till film med Jamie Lee Curtis.

2. Scream filmerna 1-4.
Här har ni också en riktig klassiker, en till mördare som springer runt i mask och dödar människor, men det fungerar ändå. Kanske inte de mest läskigaste filmerna som finns där ute men jag gillar dessa filmer. De tre första är de bästa, fyran håller inte lika hög standard men är ändå helt okej film.
Vem minns inte Drew Barrymore i den första filmen, älskar de scenerna! + frasen "what's your favourite scary Movie?"

3. tv-serierna Scream och Slasher
Två serier som påminner om varandra är Scream och Slasher. Har en väldigt lik handling men skillnaden är väll att Slasher är en antilogi serie, vilket Scream inte är. Slasher är också en vuxnare version med lite mer blod, medan Scream är mer utav en tonårsserie. Men både serierna handlar om någon som springer runt och försöker döda personerna i serierna.
bildkälla/image source 1 /

Vad tycker jag om Stranger things 2


I fredags, den 27 oktober hade denna underbara serie äntligen premiär på Netflix. Jag har sett 4 avsnitt än så länge och jag måste säga att jag verkligen gillar det jag sett.
 
Dem fortsätter i samma takt, men med några nya karaktärer. Har hört att vissa har blivit lite besvikna på den här säsongen lite grann, men det håller jag inte med om. Kanske är jag lite besviken på att Elevens story, jag gillar inte att hon inte är tillsammans med killarna än. Nu kan ju det ändras, men tänk om Eleven inte får träffa killarna i den här säsongen överhuvudtaget? Jag förstår varför dem inte kan träffas, men ändå, dem måste träffas lite i alla fall!
Tycker det är kul att vi får se mer av Will, man fick ju inte se så mycket av honom i förra säsongen så den här säsongen är verkligen hans. Såklart är det något fel på honom, det såg man ju i förra säsongen men nu ser man verkligen vad som händer honom. Ska bli intressant att följa hans utveckling, men framför allt vad som kommer att hända med honom.
Det finns en ny tjej i deras gäng, Max, heter hon. Hon verkar vara cool, men det känns nästan som hon ersätter Eleven lite och det känns inte bra. Förstår inte riktigt vem hon är, vilken bakgrundshistoria hon har men framför allt, hennes bror (eller vad han nu är, lite oklart än) vem är han??
 
Har 5 avsnitt kvar att se på nu, så än kan inte säga exakt vad jag tycker om serien, men det har sett är verkligen bra! Vad tycker ni om den här serien?
 
Visa fler inlägg