Once upon a time in wonderland intervju

Här har ni en intervju med skådespelarna och skaparna bakom den nya serien Once upon a time in Wonderland - som har premiär den 10 oktober, kommer ni att kolla?
 
 

kollage med Kristen bell

kristen bell

kristen bell by kristinandfashion

 
Jag firar att Veronica mars ska bli film med ett kollage med just Kristen bell !
 
 

16 kids

21.00 visar TV3 tv-programet 16 kids and counting, som handlar om familjer med måååånga barn - det är helt otroligt hur de orkar med att ha så många barn, och bara att gå och handla mat verkar inte vara så lätt, inte billigt heller... och när jag ser hur mycket sysslor mammorna gör hemma (de flesta är hemmafruar) - all cred till mammorna alltså, ni ska bara veta hur många gånger per dag de behöver tvätta :)
 
 
 
 

Torka aldrig tårar utan handskar

 
Torka aldrig tårar utan handskar finns nu att köpa på dvd, ni hittar den bland annat HÄR !
 
 

Här har ni en sneak peek trailer på Veronica Mars filmen !

den HÄR filmen ser jag verkligen fram emot, ni ska bara veta hur glad jag är att veronica Mars ska bli FILM!!!! Är ni också ett Veronica Mars fan ? :)
 
 

pretty little liars 4X08 sneak peek

 

på fredag....

Hej på er ! Jag har fortfarande den här dagen och morgondagen innan det bär hem igen och jag längtar verkligen inte hem ska ni veta! OCh vet ni en sak, jag har faktiskt tyckt det har varit skönt att inte blogga så mycket, men när jag kommer hem igen är jag redo att börja blogga på riktigt igen, för visst har jag sakntat er och min blogg, det har jag. Men jag behövde verkligen lite semester, det behöver vi nog alla någon gång..
 
I alla fall, kommer med säkerhet visa några bilder som jag har tagit när jag och mina föräldrar åkte till Nordens ark - har ni varit där förut? Om INTE tycker jag verkligen ni ska åka dit :)
 
x
 
Film & serier bloggen

Semester i en vecka

Hej! Nu kanske undrar vad jag har tagit vägen? Jag har just kommit till västkusten där min familj har en sommarstuga. när jag just hade kommit fram så gick jag, min pappa  och mamma och badade i havet, det var kallt till en början men sedan var det riktigt skönt. Man kan säga att jag är på bra humör just nu, ska bli så så skönt med lite semester. Jag kommer också ta semester från bloggen lite, det kanske dyker upp några inlägg, men det är inte säkert - vill inte sitta vid datorn för mycket när det är så fint som det är. jag kommer hem nästa fredag, så efter det kommer bloggen bli som vanligt igen. Kanske kommer visa några bilder också då, vi får väll se :)
 
x
 

Film & serier bloggen

The carrie diaries outfits

The carrie diaries

The carrie diaries by kristinandfashion featuring a jean jacket

 

pretty little liars 4X06 sneak peek 2 & 3

 
 

Vila i frid Cory Monteith

 
 

ANTM - guys vs. girls

Bara 4 dagar kvar, sen drar jag till sommarstugan på västkusten, så den här måndagen har varit mycket bättre än det brukar vara, bara tanken på sommarstugan gör mig glad :) - och ikväll kommer jag upprepa förra måndagen och se på ett avsnitt av ANTM, fast jag ser verkligen fram emot när jag får se på ANTM guys vs. girls  - gör inte ni det ?
 
 

pretty little liars 4X06 sneak peek

 

sno stilen av Pretty little liars

PLL OUTFIT

PLL OUTFIT by kristinandfashion featuring a little black dress

 

Tonight !

 
21.00 visar kanal5 filmen Aviator- Howard Hughes var en av 1900-talets mest mytomspunna figurer. Men bakom en självsäker fasad, utkämpade han en ständig strid mot paranoia.

I rollerna: Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Kate Beckinsale, Ian Holm. Regi: Martin Scorsese.

 

 

C MORE hits visar ikväll (23.25) filmen The woman in black- Den unge advokaten Arthur Kipps, som sörjer sin döda hustru, blir skickad till den lilla byn Cryphin Gifford för att utreda ett dödsbo. Det stora, förfallna huset gömmer dock mer än bara ägodelar som ska dokumenteras, och snart blir Arthur indragen i historien om den ohyggliga Kvinnan i svart.

I rollerna: Daniel Radcliffe, Janet McTeer, Ciarán Hinds, Liz White, Roger Allam. Regi: James Watkins.

 

 


PLL

Då var det äntligen helg då, sen jobbar jag bara fyra dagar nästa vecka och sen blir det SEMESTER, en vecka blir det bara men snacka om att jag längtar!! Annars då? Ikväll så tänkte jag se ett nytt avsnitt av PLL och efter det har jag inte så mycket planerat, kanske drar på en film, vem vet liksom!:)
 
 
 
 
 

Léon

ÅH, ikväll visar kanal5 filmen Léon - kommer ihåg den filmen så väl, är nog en av mina favoritfilmer faktiskt! Rolig fakta: du ser Natalie Portman som den 12-åriga Mathilde!
 
Handling:
Yrkesmördaren Leon bor i ett hyreshus i New York. En dag knackar grannflickan, 12-åriga Mathilde, på hans dörr. Hela hennes familj har blivit mördad. Ytterst tveksamt släpper Leon in henne, medveten om att hon kommer att förändra hans kontrollerade liv.

I rollerna: Natalie Portman, Danny Aiello, Gary Oldman, Jean Reno, Peter Appel.

 

 
 
 

 


Tyskungen

Den har just kommit ut på bio men man kan redan boka den på cdon, Tyskungen pratar jag om, som är baserd på Camilla Läckbergs bok med samma namn. Kommer ni köpa den när den kommer ut på dvd? Det kommer jag med säkerhet att göra, har alltid gillat hennes böcker och då kan jag inte låta bli att se filmerna också :)
 
 

ANTM - guys vs. girls preview

Den här säsongen ser jag verkligen fram emot att se på, gör inte ni det ?
 
 

The mortal instruments: City of bones

 

Now you see me

 
Imorgon har äntligen filmen Now you see me biopremiär, jag kommer lätt att gå på den, men frågan är när har jag tid!!
 
 

pretty little liars 4X05 sneak peek

Det här verkar vara ett spännande avsnitt, eller vad tror ni ?   ↓
 
 

Only one can be top of the class

Då var det måndag igen, suck, gillar verkligen inte måndagar just nu - men jag för väll stå ut, semester om två veckor (då kanske jag tar semester från bloggen också, får se) i alla fall, på måndagar, på kvällen, brukar jag titta rätt så mycket på tv - och ikväll ska jag först titta på Top model som börjar klockan 20.00 och vid 22.00 innan jag går och lägger mig blir det nog ett avsnitt av Castle - hur blir er kväll ikväll då?
 
 

sno stilen av Kirsten Bell

A Kirstein bell outfit

A Kirstein bell outfit by kristinandfashion featuring a sequin maxi dress

 

The resident

 
Ikväll tycker jag ni ska se på den här filmen : The resident, en brittisk-amrekansk thriller från 2011.
 
Handling:
Efter att ha separerat från sin man flyttar doktor Juliet Devereau till Brooklyn, in i en vindsvåning som verkar vara för bra för att vara sann. Snart får mystiska händelser henne att misstänka att hon inte är ensam i sitt hem, och det dröjer inte länge förrän hennes farhågor besannas.

I rollerna: Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Christopher Lee, Lee Pace, Aunjanue Ellis. Regi: Antti Jokinen.


Now you see me official opening scene

Här har ni scene ur filmen som jag bloggade om igår : Now you see me - jag börjar gillar den är filmen mer och mer, för visst verkar den vara bra?
 
 

Now you see me

 
Now you see me - har biopremiär den 10 juli. Regissör : Louis Laterrier. Några av skådespelarna i filmen är :
Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Michael Caine
 

pretty little liars 4X04 sneak peek 2 & 3

 

The host

 
The host - releasedatum 7 augusti
 
 

HEJ!

Ibland har man verkligen inte tid att sitta vid en dator och blogga, därför har jag inte kunnat bloggat något på sistone, men nu kunde jag äntligen sätta mig ner för att skriva några rader till er, hoppas ni förlåter mig ♥