chuck är här igen

chuck 5
Nu är det inte alls lång kvar, (1 februari, 20.00 i TV6) Chuck är tillbaka med nya avsnitt och i den här säsongen för vi följa Chuck och hans agenter som egenföretagare, alltså ingen CIA längre !

Första avsnittet kommer handla om detta:
I premiäravsnittet arbetar Chuck arbetar spion utan att få hjälp från CIA, och måste samtidigt vänja sig vid sitt nya liv som företagsägare. Carmichael Industries får sitt första uppdrag från den rike skurken Jean Claude och den illmarige investeraren Roger Bale, som har stulit pengar från några av världens farligaste människor.

chuck är tillbaka !

Heroes

Save the cheerleader, save the world !

Heroes är verkligen en utav de bästa serierna som någonsin har skapats - någon mer än jag som håller med ?

top model sverige

p
Klockan 20.00 ikväll i TV3 är det äntligen dags för Top model sverige att ha premiär - kul va ? Jag har iallafall set fram emot detta ett tag nu.. så jag ska självklart sitta bänkad framför tv ikväll! Ska du ?


kontoret

dagens
Den 12 februari har en ny serie premiär i TV4, Kontoret heter serien och är den svenska förlagan av The office. "Precis som i förlagan kännetecknas serien av den dokumentära känslan, de dråpliga ögonblicken och stark igenkänningskomik."

Handling:
På Svensk kontorshygien AB i Upplands Väsby är Ove Sundberg chef. Han är socialt osmidig och mer intresserad av att få till den perfekta onelinern än att ta hand om nedskärningar och uppsägningar. På kontoret arbetar även Viking som spelas av Björn Gustafsson. Han är den stela chefsassistenten som efter år i Hemvärnet utvecklat en skrämmande respekt för disciplin och hierarkier. Tittarna får också möta den underpresterande Erik, spelad av Kim Sulocki, som trots att han är smart och slagfärdig aldrig vågar byta jobb, utan tycks ödesbestämd till meningslösa bråk med Viking. Här arbetar också Sissela Benns karaktär Terese. Hon är receptionisten som, liksom Erik, drömmer om ett annat liv. Kanske med Erik.

kontoret


Justin bieber: never say never

Till alla Justin bieber fans där ute, ett litet tips, nu kan ni köpa filmen Justin bieber: never say never för endast 50 kr på cdon.com!

j.b


Familjen Annorlunda - 20.00!

ikväll så är det mammor och minimodeller
Ikväll är det äntligen dags för tv-programet Familjen annorlunda att ha premiär, klockan 20.00 i TV4!

Kvällens avsnitt handlar om detta:
Familjen Norrström har flyttat med sina tio barn till en bygdegård utanför Enköping. Nu står de inför en tuff utmaning, att hinna renovera gården innan deras elfte barn föds. I Kinnarp bor sjubarnsfamiljen Wahlström som ska åka på utflykt men de kommer inte långt innan bilen stannar. Familjen Wallqvist i Karlstad har tio barn och medan pappa Walle står för försörjningen har mamma Maria fullt upp med att tillgodose sin stora familjs behov.

fam


visste du att...!

...att du kan se nya avsnitt av 2 ½ män, TV3 PLAY direkt efter att avsnittet har visats på tv!

nya avsnitt av säsong 9

Alexandra Chando

Alexandra Chando är en amerikansk skådespelare född den 28 juli 1986. Hon är mest känd för rollen som Maddie Coleman i såpan As the world turns, som började 2005. Hon är nu aktuell i ABC familly serie The Lying game där hon spelar rollen som Emma Becker / Sutton Mercer.

ac
Visste ni att Alexandra var på en audtion för rollen som Elena Gilbert i The vampire diaries ?

Melodifestivalen 2012

Snart är det dags för den efterlängtade sångtävlingen Melodifestivalen - närmare sagt så börjar allting den 3 Februari i Växjö och sen vidare till Göteborg, Leksand, Malmö, Nyköping och sist men inte minst, den 9 mars, Stockholm!

2012

äntligen firman

Nu är det inte långt kvar tills Firman har premiär i TV3 - så ska ni kolla på Firman, så sitt framför era tv-apparater klockan 21.00 ikväll!

firman

kanal5's premiärer

5
Det har varit rätt så många premiärer i 5:an, men än är det inte över - blandannat så väntar vi på Shulman show, Allt till salu, Unga läkare, GCB, The river, Får vi följa med, en stark resa med Morgan och Ola-conny.

filmer

MOVIES

ikväll så är det mammor och minimodeller
Klockan 21.00 i kanal 9 går filmen Irene huss glasdjävulen - I ett litet samhälle nära Göteborg hittas tre medlemmar i en prästfamilj mördade. Väggarna är täckta av upp-och-nedvända pentagram - symbolen för djävulens ansikte. Irene Huss drar snabbt paralleller till ett tidigare fall där en präst mördades. Annars kan ni se på filmen 2012 som går ikväll på canal+hits, 22.00 - en passande film, för ja.. ni vet ? - En forskare upptäcker att jordens inre har blivit för varmt, och att temperaturen fortsätter att stiga. Hemliga krisplaner görs upp runt om i världen för att rädda en del av mänskligheten medan resten förväntas gå under. En av dem som inser vad som håller på att ske är författaren Jackson.

2012 film

Lyxfällan

p
Lyxfällan är äntligen tillbaka med en ny säsong, den 2 februari är det dags - en stad jag vet de ska vara i är Falun!

lyxfällan i tv3

Firman börjar nu på söndag

Nu på söndag (29/1) har den efterlängtade serien Firman premiär i TV3 ! Mitch McDeere och hans familj återvänder från det vittnesskydd de har levt under i tio års tid. Den unge juristen krossade en ansedd advokatbyrå som drevs som en täckmantel för en grupp ärkeskurkar i Chicago. Nu ska McDeere och hans famlij försöka att återgå till sina tidigare liv. De inser dock snart att gamla hot och nya faror lurar vart de än vänder sig.

firman

Nytt avsnitt

Nu finns det ett nytt avsnitt av Stylisterna på kanal5 play - så skynda in och se avsnittet du med. Detta avsnitt handlar om detta : Skolan startar på allvar och medan Helene ställer krav på modehistoria vill Sofi att deltagarna ska kunna tidningen utan och innan.

nytt

Favorit tv-program

tips
Ett annat intresse för mig är mode, och därför gillar jag Projekt runway lite extra mycket - vissa av alla deltagare som har varit med genom alla säsonger har varit hur bra som helst - så det här programet rekomenderar jag varmt !
 

p


The lying game

dagens
The Lying game är en ny serie från ABC familiy och handlar om ett tvillingpar som blev separeade som barn.


Wipeout

ikväll så är det mammor och minimodeller
Idag har Wipeout äntligen premiär i kanal5 (klockan 20.00) - så gillar ni att skratta på andras bekostnad eller bara har en dålig dag, då ska du helt klart titta på wipeout :)

Jag skrev i ett inlägg för någon dag sen att man kan göra sina egna trailers till wipeout. Man kan också få sin trailer visad i tv om man vinner. Jag har gjort en trailer, så ni får självklart rösta på min om ni vill :) Gå bara in här och sök på mitt namn, kristin hedqvist - så kommer min trailer upp!

vinter
Toddlers & Tiaras

När jag är hemma och inte har något specillt för mig brukar jag (såklart) titta på tv - då brukar jag titta på ett program som heter Toddlers & tiaras. Går varje vardag mellan 13.00-14.00 på TLC !

Toddlers & tiaras
handlar om unga barn - från väldigt låg ålder och uppåt som tävlar motvarandra i skönhetstävlingar. I varje program som fokuseras det på tre barn, tjejer eller killar. Idag är dets dags för tävligen Gold Coast California Grand State Finals där sexåriga Laura ska göra sitt pizzakastningsnummer men är det tillräckligt för att slå de Diamond och Nicole?

tv
Vad tycker ni om skönhetstävlingar och hur mycket smink de använder ? En annan fråga, vad skulle du föredra "glitz" tävlingar (mycket smink, och alllt som hör till) eller naturliga skönhetstävlingar(inget  smink tillåtes) ?


Stylisterna har premiär IDAG

Äntligen har Stylisterna (säsong 2) premiär, ett nytt avsnitt kommer att finnas varje måndag och torsdag på kanal5 play och första avsnittet handlade om detta: 15 förväntansfulla deltagare anländer till Stylisterna-lägenheten på exklusiva Strandvägen i Stockholm för att upptäcka att där endast finns tio sängar. Alltså så åkte 5 stylister ut i första programet!

2Halv åtta hos mig

Om ca en kvart börjar Halv åtta hos mig igen med nya avsnitt. Ikvällens avsnitt så är det de fyra göteborgarna Inga-Lill, Mårten, Kristin och Jerry som ska bjuda varandra på middag. Först ut är Inga-Lill och hon serverar gästerna, räkor, ungstekt lax med morötter och chokladmousse med lingon.

8

Colombiana

Colombiana, en ny högexplosiv actionthriller av Luc Besson och Oliver Megaton från 2011 med Zoe Saldana (avatar) i huvudrollen - andra roller i filmen är: Michael vartan & Cullom Blue.

Handling:
En ung kvinna blir tidigt vittne till mordet på sina föräldrar, och växer upp till en iskall mördare. På dagarna jobbar hon som torped åt sin farbror, och fritiden ägnar hon åt spektakulära mord, som hon hoppas ska leda henne närmare hennes ultimata mål: gangstern som avrättade hennes föräldrar.

cP3 guld - vinnarna

Kapten röd och den svenska björnstammen var solklara vinnare, med två priser vardera - GRATTIS TILL DEM BÅDE, det förtjänar ni verkligen ! :)


Årets artist
Melissa Horn – Innan jag kände dig
Kapten Röd – Fläcken som aldrig går bort
Lykke Li – Wounded rhymes
Veronica Maggio – Satan i gatan
Timbuktu – Sagolandet

 

Årets grupp
Deportees – Islands & shores
In Flames – Sounds of a playground fading
Movits! – Ut ur min skalle
Rebecca & Fiona – I love you, man
Those Dancing Days – Daydreams & nightmares

 

Årets nykomling
Avicii
Newkid
Niki & The Dove
Rebecca & Fiona
Den Svenska Björnstammen


Årets låt
Call my name – Tove Styrke
Jag kommer – Veronica Maggio
Levels – Avicii
Resten av ditt liv – Timbuktu
Vart jag mig i världen vänder – Den Svenska Björnstammen


Guldmicken (tilldelas årets bästa liveakt)
Daniel Adams-Ray
Graveyard
Melissa Horn
Kapten Röd
Veronica Maggio

 

Årets dans
Avicii – Samlad produktion
Axel Boman – Samlad produktion
Jonsson/Alter – Mod
L-wiz – Samlad produktion
Rebecca & Fiona – I love you, man

Årets hiphop/soul
Ison & Fille – För evigt
Mohammed Ali – Vi
Newkid – Alexander jr Ferrer
Stockholmssyndromet – Underhunder
Timbuktu – Sagolandet

 

Årets pop
JJ – Samlad produktion
Jonathan Johansson – Klagomuren
Anna Järvinen – Anna själv tredje
The Sound of Arrows – Voyage
Syket – With love


Årets rock/metal
Arch Enemy – Khaos legions
Graveyard – Hisingen blues
The Haunted – Unseen
In Flames – Sounds of a playground fading
Opeth – Heritage

 

 

P3


wallander : läckan

filmtips
Idag går filmen Wallander läckan i TV4 klockan 21.00 - en film från 2009. I rollerna: Krister Henriksson, Lena Endre, Mats Bergman, Fredrik Gunnarsson, Stina Ekblad, Nina Zanjani, Sverrir Gudnason. Regi: Henrik Georgsson.

Handling:
De två aspiranterna Isabelle och Pontus tar upp jakten på några värdetransportrånare vilket får ett abrupt slut när Pontus tas till fånga. Wallander och hans team söker efter ledtrådar. Ett spår leder till en före detta kollega till Wallander som nu arbetar på ett företag som ansvarar för flera av de rånade transporterna. Svartman jobbar med ett fall där en orienterare mördats och när han följer dennes fotspår hamnar han i en situation där hans liv är i fara.

läckan

P3

ikväll så är det mammor och minimodeller
Om ca 20 minuter börjar P3 guldgalan 2012 i SVT1 - någon som ska kolla ?

P3:s hyllning till svensk musik - för tionde året i rad. Kvällens galavärd är Salem Al Fakir och festligheterna sänds från Lisebergshallen i Göteborg. Nio prisplaketter delas ut för 2011 års bästa musikprestationer. På scen står bland andra Laleh, Veronica Maggio, Rebecca & Fiona, Markus Krunegård, Kapten Röd, Maskinen, First Aid Kit, Fibes, Oh Fibes! och Frantic Amber.

De nominerade till P3 Guld 2012 är…

Årets artist
Melissa Horn – Innan jag kände dig
Kapten Röd – Fläcken som aldrig går bort
Lykke Li – Wounded rhymes
Veronica Maggio – Satan i gatan
Timbuktu – Sagolandet

Årets grupp
Deportees – Islands & shores
In Flames – Sounds of a playground fading
Movits! – Ut ur min skalle
Rebecca & Fiona – I love you, man
Those Dancing Days – Daydreams & nightmares

Årets nykomling
Avicii
Newkid
Niki & The Dove
Rebecca & Fiona
Den Svenska Björnstammen

Årets låt 
Call my name – Tove Styrke
Jag kommer – Veronica Maggio
Levels – Avicii
Resten av ditt liv – Timbuktu
Vart jag mig i världen vänder – Den Svenska Björnstammen

Guldmicken (tilldelas årets bästa liveakt)
Daniel Adams-Ray
Graveyard
Melissa Horn
Kapten Röd
Veronica Maggio

Årets dans
Avicii – Samlad produktion
Axel Boman – Samlad produktion
Jonsson/Alter – Mod
L-wiz – Samlad produktion
Rebecca & Fiona – I love you, man

Årets hiphop/soul
Ison & Fille – För evigt
Mohammed Ali – Vi
Newkid – Alexander jr Ferrer
Stockholmssyndromet – Underhunder
Timbuktu – Sagolandet

Årets pop 
JJ – Samlad produktion
Jonathan Johansson – Klagomuren
Anna Järvinen – Anna själv tredje
The Sound of Arrows – Voyage
Syket – With love

Årets rock/metal
Arch Enemy – Khaos legions
Graveyard – Hisingen blues
The Haunted – Unseen
In Flames – Sounds of a playground fading
Opeth – Heritage

P3


Sandra bullock

sandra
Jag har nog alltid gillat Sandra Bullock och hennes filmer, särskilt filmerna nätet (som gick igår natt på tv:en), speed, magiska systrar, ond aning och filmen the proposal var en riktigt bra film!

Sandra
Annette Bullock
är född den 26 juli 1964 i Arlington,skådespelare och även en bra filmproducent. Hennes pappa är amerikan och hennes mamma var en tysk operasångerska. Som barn bodde Bullock i Nürnberg. Hon var aktiv i teater, TV och film innan hon fick sitt stora genombrott med filmen Speed (1994) och hon blev snabbt en av Hollywoods populäraste och högst betalda skådespelerskor. Sedan andra halvan av 1990-talet har hon även verkat som filmproducent. 2010 vann hon både en Oscar (bästa kvinnliga huvudroll) för The Blind Side och en Razzie (sämsta kvinnliga huvudroll) för All About Steve.

sandra b

sb

Så vacker !


WIPEOUT

Fick helt enkelt lov att göra mig en egen Wipeout trailer, och på den här sidan kan göra en själv : wipeout - ni får gärna rösta på min om ni vill, sök bara på mitt namn kristin hedqvist :)

w

Familjen Annorlunda

fam
Den 30:e Januari har Familjen annorlunda äntligen premiär i TV4 - vilket jag tycker är mycket kul, då jag verkligen gillar detta program! Den här säsongen får vi följa tre familjer och här har ni lite information om den kommande säsongen:

I den nya säsongen av Familjen Annorlunda är familjen Norrström tillbaka och tillsammans med det två nya familjerna Wahlström och Wallquist ger de en inblick i hur livet är när man har många barn. Familjen Norrström har flyttat till en bygdegård strax utanför Enköping och barnen försöker anpassa sig till den nya skolan och förskolan. Pappa Peter och mamma Mirka har tagit sig an en stor utmaning, att renovera huset innan deras elfte barn födds.

I Kinnarp bor Anna och Christian Wahlström med sina sju barn. I dag ska de på utflykt men det går inte enligt planerna när bilen plötsligt stannar. Hos familjen Wallquist i Karstad är det pappa Walle som står för försörjningen och mamma Maria gör allt för att tillgodose sin stora familjs behov. Vilket kan handla om allt från en grillmiddag till att gå på marknad.

fam

 


Här har ni en av mammornas blogg !


Life is a flower

filmer
Ikväll går det tre bra filmer i TV3 -

20.00
- Click - Michael Newman har det till synes perfekta livet, men han har svårt att få tiden att räcka till och han känner sig ofta stressad och spänd. Då han erbjuds en universalfjärrkontroll som gör det möjligt för honom att kontrollera sitt liv genom att pausa, snabbspola och skippa, nappar han därför på erbjudandet.
22.20 - Ocean´s thirteen - När kasinoägaren Willy Bank lurar Reuben Tishkoff och orsakar hans hjärtattack beslutar sig Danny Ocean och hans gäng för att ödelägga Willy Bank. Även om det innebär att de måste ta hjälp av deras fiende Terry Benedict.
00.50 - Nätet - Datorexperten Angela mottar en diskett från en okänd man, och det dröjer inte lång tid innan hon hittar hemlig information dold i annan data. Strax efter upptäckten förvandlas hennes liv till en mardröm: hennes liv suddas helt enkelt ur alla register, istället får hon en ny identitet som har ett kriminellt förflutet. Angela måste ta reda på vem det är som har gjort henne detta, men framförallt varför.

filmer


uppehåll

Läste nyss på TV6 hemsida att Vampire diaries kommer göra ett uppehåll på några veckor (från och med den 27 jan-16 mars) - anledningen är att TV6 ligger vädligt nära USA i utsändning av Vampire diaries och måste vänta tills de får in fler avsnitt! Tråkigt tycker jag :(

vamp

rachel bilson

Här har ni några klipp från min favorit skådespelare, Rachel bilson !


kick-ass

filmtips
Kick-ass är en amerikansk/brittisk superhjältefilm från 2010, som är baserd på serietidningen med samma namn. Den är regisserad av Matthew Vaughn. De två männen bakom serietidningen, Mark Millar och John Romita, Jr., var även med och skrev manus till filmen. Världspremiären var den 26 mars 2010 och Sverigepremiären var den 9 april 2010


busy

ikväll så är det mammor och minimodeller
Ikväll har jag ett fullspäckat (tv)schema - så jag kommer verkligen vara upptagen ikväll! Vad är det jag ska se då? JO :

20.00 i kanal5 - Once upon a time
21.00 i TV3 - Revenge
22.00 i TV3 - Up all night
22.30 i TV3 - Whitney

play


Ska ni titta på något tv-program idag då?

gratis är gott

kanal5 play
Här har ni några populära program som går gratis på kanal5 play just nu :

Böda caming - för alla som inte har sett alla avsnitt ännu!
Wipeout - ett program att kolla på när man har väldigt tråkigt hemma och inget bra program går på tv:en.
Unga mödrar Danmark - för alla som funderar att skaffa barn i ung ålder, GÖR INTE DET!
Once upon a time - den nya succéserien som just har börjat gå på 5:an (torsdag klockan 20.00)
Suburgatory - en komediserie för alla som behöver ett skratt i vardagen.
Prime suspect - en kriminalserie för alla som tror att kvinnor inte är bra poliser, vilket egentligen inte alls är sant.
Modelljaketen - en webserie för alla som bara ÄLSKAR Kenza

playefterlyst

Ni vet väll att Efterlyst äntligen är tillbaka (första nya avsnittet för säsongen var förra veckan) men nu med ny sändnigstid (har gjort ett till inlägg om efterlyst förra veckan, men det tåls att berättas igen), klockan 20.00 idag,onsdag - om ca en halvtimme börjar det alltså.

Den här veckan tar de upp blandannat överfallet på en mamma och hennes bebis &  Lund drabbats av en våg av överfall av unga flickor. Jag rekomenderar skarpt att se på det här programet, så gör som mig och titta ni med !

efterlyst

Stylisterna säsong 2

På måndag (23/1) börjar den efterlängtade andra säsongen av Stylisternakanal5 play - någon mer än jag som ska kolla ?


Förra årets deltagare !

firman

dagens
Firman är en fristående fortsättning på hollywoodsuccén och Johan Grishams mycket populära bästsäljande roman med samma namn. Mitch McDeere spelas av Josh Lucas som tidigare haft stora roller i filmer som American Psycho, A Beautiful Mind och The Lincoln Lawyer. I rollen som Mitch fru ser vi Molly Parker (Dexter, Deadwood) och hans bror och utredare spelas av Callum Keith Rennie (Californication, 24, Memento, The Killing). I rollen som Mitchs frispråkiga och utmanande assistent Tammy ser vi Hollywoodstjärnan Juliette Lewis som gjort oförglömliga insatser ibland annat Natural Born Killers, Gilbert Grape och Cape Fear. källa

Handling:
När den unge karriärhungrige advokaten Mitch McDeere fick jobbet på den prestigefyllda advokatbyrån Bendini, Lambert & Locke så var det som en dröm som gick i uppfyllelse. Men snart förvandlades den guldpläterade och skräddarsydda advokatdrömmen till en mardröm fylld av hot, våld och paranoia. Firman var i själva verket en fasad för maffian, och när Mitch valde att dra upp Firmans och maffians byk i dagsljuset så tvingades han fly med skyddad identitet tillsammans med sin familj. Nu har tio år gått. Mitch McDeere vill nu inget hellre än att bara jobba på sin lilla enmansbyrå under sitt eget namn och slippa tvinga sin fru och dotter att fly. Men snart inser Mitch att Chicagomaffian för all framtid kommer att jaga den man som satte deras boss bakom lås och bom. Tillsammans med sina närmaste måste Mitch McDeere återigen bestämma sig - ska han fortsätta fly, eller ska han stanna och slåss igen?

j.lucas
Josh Lucas (Firman har premiär i TV3 den 29/1 klockan 21.00)

are you real ?

Det här hade jag inte alls koll på, idag klockan 17.55  hade Real Housewives of Beverly Hills premiär i TV3 - så jag får helt eneklt kolla på reprisen som går imorgon klockan 13.00! Varför tittar jag på sådant här kanske ni undrar och jag har ingen bra förklaring mer än att jag gillar DRAMA, för det brukar det alltid bli i sånna här program. Ni ska bara se på Real Housewives Of New Jersey - där är den mycket, mycket D R A M A !

real

påminnelse

ikväll så är det mammor och minimodeller

Ikväll har tv-programet Mammor och minimodeller premiär i TV3 (kl.21.00) - någon som ska kolla ?

mammor


en serie jag gillar

dagens
Jag har alltid gillat tv-serien Sabrina tonårshäxan, brukade alltid se på det när det gick på tv förut - och idag kommer nog min efterlängtade dvd-box - Ja , jag har köpt första säsongen av Sabrina Tonårshäxan :)

Iallafall
, ni som inte vet så mycket om denna serie kommer här lite fakta : Huvudrollen spelas av Melissa Joan Hart och första avsnittet visades år 1996. Enligt Sabrinas körkort (i episod 3-15, "Sabrina and the Pirates) är Sabrina född 22 april 1981. Familjen Spellmans adress är 133 Collins Road i den påhittade staden West Bridge. Britney Spears gästade serien och sjöng "(You Drive Me) Crazy". Låten är döpt efter Melissa Joan Harts film Drive Me Crazy. Hart medverkar också i Spears musikvideo till samma låt. Sabrinas jobbiga kusin Amanda är spelad av Melissa Joan Harts riktiga syster Emily Hart. Sabrina och Salem (Nick Bakay) är de enda som medverkar i alla avsnitt från säsong ett till sju. Emily Hart är den enda gästen som syns i alla sju säsonger, mer än en gång. Bumper Robinson har spelat två karaktärer i serien: Clifford Weaver i säsong 1 och James i olika avsnitt från sjunde säsongen. Totalt blev det sju säsonger och 163 avsnitt. Serien har sänts i över 30 länder.

Handling:
Sabrina Spellman (Melissa Joan Hart) har flyttat in hos sina fastrar, Hilda (Caroline Rhea) och Zelda (Beth Broderick). Där ska hon lära sig om magin som hon har fått från sin far. I familjen ingår också den svarta katten Salem Saberhagen, som egentligen också är en trollkarl men som har blivit förvandlad till katt som straff för att han försökte erövra världen. På dagarna går Sabrina i en helt vanlig skola och har normala tonårsproblem, något som inte alltid blir lättare bara för att man kan åtgärda vissa saker med hjälp av magi. källa

sabrinathe river

Jag har skrivit om den här serien förut, The river, men det tåls att prata om denna serie lite till - The river är en serie som jag verkligen har sett framemot att börja se på. Jag väntar vanligtvis till serier kommer till tv;en, blir enklast så, och nu är det inte så värst långt kvar tills den börjar, den har nämligen premiär på kanal5 den 9 Februari. Någon som ska kolla ?

the riverÄlska mig

Har ni tänkt om? Annars tycker jag ni ska se den här filmen, Älska mig :


varför just jag
Det här inlägget är tillägnat alla mobbare, alla som hatar och tror dem är så coola när dem medvetet trycker ned en människa. Sen måste jag ta upp bloggvärlden, tänk efter en extra gång innan ni skriver en hatiska kommentar, fast du är anonym, kom ihåg hur det kan kännas - så tänk efter innan ni skriver en kommentar på en blogg, det är helt enkelt inte värt det, för vem vill känna som denna tjej i filmen - OKEJ ?!

en kärlekshistoria

Finns nog ingen bättre skilldring när det gäller kärleksfilmer, för den här filmen är otroligt bra och framför allt så gillar jag deras kärlek (såklart), det blir inte vackrare än så :) Självklart har jag den filmen, tur nog, men ett litet minus med denna film är ändå slutet- konstigt är det.. :(

Fakta om filmen:
Roy Anderssons debutfilm blev en stor succé som i dag är en klassiker om kärlek i tonåren. Den unga kärleken kontrasterar starkt mot föräldragenerationen och dess brustna förhoppningar. Filmen spelades in mellan 16 juni och 26 augusti 1969 och hade svensk premiär 24 april 1970 på biografen Saga i Stockholm. Den har visats i svensk TV 1986, 1993, 2006 samt 2007. Björn Isfälts filmmusik blev hyllad och nådde uppmärksamhet även i USA. Filmen vann 1970 Guldbaggen i Sverige, IWG Golden Plaque vid Berlins filmfestival, Journalisternas specialpris samt nominerades till Guldbjörnen. Inspelningsplatser var bland andra Svartsjö slott på Ekerö, Bellevueparken i Stockholm, Rörstrandsgatan och Norrbackagatan i Stockholm, och Stora Essingen.

Den ikoniska stillbilden av paret på fotbollsplanen, som användes för filmaffischen, togs av fotografen Walter Hirsch.
Vinterstudion

vinter
Just nu går vinterstudion i SVT1, så om ni gillar att kolla på störtlopp eller längskidåkning tycker jag att ni ska kolla idag ! Jag har iallafall kollat på det idag och kommer självklart forsätta med det idag !


Det är inte alltid det går så bra för åkarna, och inte för Anja heller !

American teen

Vad tycker ni - något man ska se, eller skippa ?

crazy, stupid, love

filmtips
Crazy, stupid, love är en romantisk komedi-drama från 2011. Rollistan: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Analeigh Tipton, and Kevin Bacon.

Handling:

En vardagkväll som alla andra får Cal en obehaglig överraskning. Hans fru Emily vill skiljas. Medan Emily genast får uppmärksamhet av kollegan David har Cal svårare att gå vidare. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob, en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. Men när det gäller kärlek går ingen säker, inte ens en casanova.

 


Svar på tal

Jag tycker det bara är kul när jag får kommentarer som denna, och jag kände att jag behövde säga något och varför inte göra ett blogg- inlägg och skriva vad jag tycker om det, och givitvis uppskattar jag en diskution om detta också. Så... Vad tycker ni om barn som rakar sig, sminkar sig, färgar håret och tar hål i öronen ? Själv så tycker  jag iallafall att raka ens barns ben är till överdrift och sminka små barn är att ta i lite grann. Om jag fick barn skulle jag aldrig köpa smink till mitt barn för att jag vill att hon ska sminka sig, om hon vill och inte är allt för ung skulle jag nog tillåta det ändå. Men jag tog själv hål i öronen och färgade mitt hår när jag var ung, så där kan jag ju inte direkt säga något om saken.

kommentar

One missed call

skräck film
Ikväll klockan 22.00 i kanal5 går skräckisen One missed call, en amerikansk skräck från 2008.

Handling:
Studenterna får kusliga röstmeddelanden på sina mobiler. Meddelanden som spelar upp studentens egen röst i hans eller hennes sista stund i livet. Studenten Beth Raymond och polisen Jack Andrews försöker lösa mysteriet innan det är för sent.

I rollerna: Edward Burns, Shannyn Sossamon, Ana Claudia Talancón, Ray Wise. Regi: Eric Valette.Body of proof

serietips
En bra kriminal serie är helt klart Body of proof med deperate housewives stjärnan Dana Delany i huvudrollen.

Handling:
I Body of Proof gör Dana Delany rollen som Dr. Megan Hunt - en viljestark kvinna som satsat allt på en framgångsrik karriär och blivit en av landets bästa neurokirurger. Livet förändras den dag Megan råkar ut för en allvarlig bilolycka som med förödande konsekvenser innebär att hon aldrig mer får operera igen. Hon står nu inte bara utan den familj hon tidigare försakat för sin karriär - hon förlorar också sitt jobb. Fem år senare tar livet en ny vändning när Megan erbjuds en tjänst som rättsläkare. I sin nya tjänst får Megan möjlighet att nyttja både sina medicinkunskaper såväl som sin instinkt och intelligens. Något som kommer väl till pass när man söker ett offers dödsorsak samt vem som är ansvarig och varför.

body of proof


Tre nya serier till TV3 !

ikväll 6/1-12
Ni får inte heller missa att idag i TV3 klockan 21.00 (och framåt) börjar det hela tre nya serier, Revenge, Up all night och Whitney !

whitney

Snart !

ikväll 6/1-12
Om mindre än en halvtimme är det äntligen dags för den mycket populära serien Once upon a time att ha premiär i kanal5 - som jag har längtat ! Någon mer än jag som ska kolla ?
upon a time

efterlyst

Om ca en timme så börjar det en ny säsong av det populära tv-programet, Efterlyst, men nu med annan sändningstid, 20.00 (TV3) - en ny bisittare i programet är advokaten och den förre justitieministern Thomas Bodström, han kommer vara den nye huvudexperten.

20.00 i tv3

Nya bilder

Här har ni några nya bilder från filmen The hobbit som har premiär under 2012 !

1   2     3      4       5
Här hittade jag bilderna.

up all night

serietips
Serien Up all night har snart premiär i TV3, närmare sagt nu på torsdag (12/1) klockan 22.00 !

Handling:
Reagan Brinkley är en kärleksfull hustru, en framgångsrik karriärkvinna, en energisk festminglare - och en nybliven mamma. Hon är fast besluten att inte låta moderskapet sätta käppar i hjulet för hennes framgångar på jobbet. Därför återvänder hon till sitt arbete medan hennes make Chris stannar hemma med deras dotter. Snart smyger sig dock självtvivel och sömnbrist på. Dessutom är Reagans chef, den ambitiösa men sköra programledaren Ava, mycket krävande och pressar henne till det yttersta.

up all night


mammor och minimodeller

Ni kanske har sett på reklamen om den nya tv-programet mammor och minimodeller som ska gå på TV3 - om inte så tycker jag det här programet är värt att se, det kanske "sticker" lite i vissa ögon - små barn som modeller och det man såg på reklamen att en mamma rakade hennes dotters ben.. vad tycker ni om det ? - själv tycker jag det är konstigt, spelar det någon större roll om barn har hår på benen, låt barn vara barn tycker jag !

tv3


Jane by design

Här har ni en till ny serie som heter Jane by design (skriver mer om den senare) :


House of liesDen här serien ser lovande ut !

MAT MAT MAT MAT MAT

Till alla matfantaster, titta hit ! Idag klockan 20.00 i TV4 börjar en ny omgång av den populära tv-programet Sveriges mästerkock ! Det här är verkligen ett program jag rekomenderar, mat och underhållning - det blir inte så mycket bättre än så :)

Här har ni lite fakta om tv-programet:
Sveriges mästerkock är den svenska versionen av tv-programmet Masterchef. Programmet som sändes i TV4 hade premiär den 12 januari 2011 och avslutades den 20 april samma år.Programmet spelades in under november och december 2010. Domare i första säsongen av programmet var Leif Mannerström, Markus Aujalay och Per Morberg. Till den första säsongen ägde en castingturné rum i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Umeå.Vinnare blev Louise Johansson efter att ha stått i final mot Jennie Benjaminsson. En andra säsong kommer att spelas in och i maj 2011 började TV4 söka deltagare. Första säsongen vann Kristallen 2011 i kategorin "Årets dokusåpa".

kock

mmmmmmmmmmm


once upon a time nu på torsdag

torsdag
Nu är det inte långt kvar, som jag har väntat och längtat efter denna serie - någon mer än jag som ska kolla ?

"Tips söndag"

tips
Idag känns det som jag bara tipsar om bra tv-program hit och dit. även här på bloggen. Men vad ska jag göra ? Till saken då, idag klockan 20.00 börjar den efterlängtade sjunde säsongen av Bones i TV3, dubbelavsnitt dessutom - Jag ska iallafall kolla, ska du ?


drama

tips
Måste helt enkelt tipsa om att den tredje säsongen av den mycket kontroversiella tv-programet Real housewives of new jersey börjar sändas idag klockan 17.55 i kanal5 !

rhonjWHY?

Igår hade jag visst besökrekord på min lilla blogg - grattis till mig själv :) så nu undrar jag - hur kom ni till min blogg, har någon skrivit om mig ?

sub1
Försvunnen

filmer
Försvunnen är en svensk budget thriller i regi av Mattias Olsson och Henrik Åkesson med Sofia Ledarp, Kjell Bergqvist och Björn Kjellman i huvudrollerna. Filmen hade biopremiär den 26 augusti 2011.

Om filmen:
Filmen spelades in under mycket kort tid mellan augusti och september 2010. Hela projektet utspelade sig i Blekinge och framförallt Karlskrona, där det fick enormt stöd. Försvunnen är den tvåfaldigt oscarsbelönade ljuddesignern Per Hallbergs första svenska film.

Handling:
Malin är en kvinna i trettioårsåldern som efter en familjetragedi bestämmer sig för att bryta upp – lämna sin hemstad och börja om på ny ort. Hon tar sitt flyttlass och ger sig av. Men snart hamnar hon i en verklig mardröm. Under en paus vid vägkanten blir hon överfallen och kidnappad av en okänd man. Hon vaknar upp i en källare, någonstans i skogen. Malin måste nu samla alla sina krafter inför den desperata överlevnadskamp som väntar henne.

försvunnen

massa bra skit !

ikväll 6/1-12
Ikväll klockan 21.00 visar SVT1 Twilight : new moon - så alla twilight fans titta på nu :) Annars går det filmer som Du, jag och Dupree i TV3 klockan 22.30 och 21.30 ikväll går filmen Mission impossible 3 i TV4. För alla som gillar the voice sverige går programet just nu i TV4 !

tv

the hunger games - musiken

Här har ni en låt med Taylor swift feat. The civil wars "safe & sound" som är ett soundtrack till filmen The hunger games :


burlesque

filmer
Burlesque är en amerikansk musikfilm från 2010 med Christina Aguilera i huvudrollen - själv tycker jag bra om denna film, älskar all musik som är med och Christina Aguilera är så jäkla bra, på att sjunga då.. :)

Handling:
Burlesque handlar om en tjej som heter Ali. Hon jobbar på Dwight's Bar, men vill bli så mycket mer. Plötsligt bestämmer sig Ali för att åka till Los Angeles. Hon skaffar en lägenhet och börjar söka jobb. Hon gör så gott hon kan men hittar inget jobb. Plötsligt en kväll passerar hon en klubb vid namn Burlesque, vilket hon fastnar för direkt. Hon bestämmer sig för att ta en titt inuti Burlesque. När hon stiger in möts hon av något hon bara trodde fanns i hennes drömmar: tjejer som dansar i glamourösa scenkläder, sexig dans och musik. Hon börjar som servitris eftersom ägaren, Tess, säger att det inte behövs mer folk som medverkar på scenen och att det är ett alldeles för komplicerat jobb för Ali. Ali vet att hon har vad som krävs och ger sig inte. Hon börjar jobba på Burlesque som servitris och dyker sedan upp på en föreställning och hon kan alla dansnummer utantill. Tess ger henne en chans, hon får dansa i bakgrunden till att börja med. En av tjejerna som står i centrum, Nikki, dricker lite för mycket och Tess skickar ut Ali på scen som ersättare. Nikki blir så till sig och avundsjuk att hon förstör Alis framträdande genom att dra ut sladden till hennes mikrofon. Uppträdandena går nämligen ut på att alla mimar, utom Tess. Tess beordrar att framträdandet läggs ner, och ridån börjar åka neråt. Ali bestämmer sig för att det är hennes chans att visa att hon kan sjunga och inte bara mima till alla låtar. Hon gör succé och Tess bestämmer sig för att skriva om hela showen helt och hållet. Nyskrivna låtar som sjungs av Ali, hon får stå i centrum och får den uppmärksamhet hon förtjänar. Allt blir precis som hon drömt om.

film 2010

film 2010

film 2010

Tunnelbanan

tunnel
Den 25 januari börjar kanal5 visa tv-programmet Tunnelbanan där vi får följa med människor som försöker göra tunnelbanan till en säkrare plats. Så här står det om serien på kanal5´s hemsida :

"Vi följer utryckningar när larmet går om rökutveckling, ser personalen förbereda sig för anstormning av fotbollssupporters när det är derbydags och hänger med när älskade nallar tappas bort och återfinns. På SL:s trygghetscentral ger de 3900 kamerorna en bild av vad som händer i vagnar, tunnlar och på perronger så att personalen kan se till att hjälpen kommer fram. Över en miljon människor kliver varje dag på och av tunnelbanan för att ta sig till och från arbete, hem, skola, träning och uteliv. Pendlare, turister, original och tunnelbanepersonal möts på 100 stationer och färdas på den totalt 100 kilometer långa rälsen."


bild


cast away

missa inte
Ikväll klockan 21.00 går den mycket bra filmen Cast away, en amerikansk äventyrsdrama från 2000 i kanal5 - en film ni bara måste se, jag rekomenderar den varmt !

Handling:
Den FedEx-anställde Chuck Noland är med på ett flygplan som kraschar i havet. Som ende överlevande lyckas han ta sig till en öde ö. Han jobbar hårt för att överleva i väntan på att bli hittad. Men åren går och ingen räddning kommer. I rollerna: Tom Hanks, Helen Hunt, Paul Sanchez. Regi: Robert Zemeckis.

cast away

jag saknar dig

dagens
Ni måste bara se filmen, Jag saknar dig, är baserad sig på Peter Pohls roman ”Jag saknar dig, jag saknar dig”, som bland annat vann Augustpriset 1992 och Tysklands litterära pris 1995.

Handling:
Vi lär känna tonårsflickorna och tvillingarna Tina och Cilla under deras uppväxt i en svensk småstad, som i filmen är förlagd till Piteå. På mammas födelsedag rusar tvillingarna iväg för att hinna med skolbussen, då blir Cilla påkörd bakom Tinas rygg. Kvar blir Tina som måste försöka klara sig och hålla balansen i livet utan Cilla. JAG SAKNAR DIG är en sann beskrivning av hur det kan vara att leva vidare i det svåra, där små, små händelser blir extremt laddade. källa

jag saknar dig

jag saknar digThe voice

NI får inte missa The voice som går just nu i tv4 - och vad jag har sett, verkar det vara ett bra sångprogram, värd att se!

the voice sweden


SVT1

svt
Nu klockan 21.00 börjar SVT visa Kronjuvelerna (ni vet vilken film jag menar va?),första delen av två, kul va ? Nästa del sänds onsdag 4 januari. Kanske värt att se så slipper man hyra filmen ?  För er som inte har sett filmen eller bara vill veta vad den handlar om, kommer här en liten sammafattning :

Handling:

Svensk dramaserie från 2011. Medan mamma Marianne åker in och ut på sjukhus försvinner först kaninen Alice, och sedan direktör Perssons misshandlade hustru. Fragancias lillebror Jésus ser en bit av himlen medan pappa Fernandez återfår jobbet på skofabriken.

kron


4 sitcoms ikväll

missa inte
Ikväll
med början klockan 21.00 börjar kanal5 visa 4 sitcoms - Big bang theory, suburgatory, happy endings och tillsist Mike & Molly. En helkväll med roliga tv-serier, en perfekt början på det nya året, ELLER HUR ?

sub

sub1
det kom tillbaka!

7 jan
Ja, vad är det för program som kommer tillbaka till tv den 7 Januari ? JO, det är nämligen Gladiatorerna som är tillbaka till tv4, med Gry forssell som programledare!

tv4

wolf

Här har ni en av alla gladiatorer som är med i år. → En vargliknande och mystisk gladiator som smyger i skuggorna för att attackera sitt byte utan förvarning. Under Wolfs vaksamma och betraktande yta döljer sig en ylande varg som släpps lös när kampen börjar. Som sin fyrbente namne slåss Wolf för att försvara sitt revir och driva varje inkräktare på flykten.


my big fat diet show

tips
Om en stund, rättare sagt nu klockan 13.00 så börjar det en "ny" tv-serie i tv3 - jag tror att den inte har visat i trean förut, iallafall, tv-programet heter : My big fat diet show som handlar om Anna Richardson som är försiktig med vad hon stoppar i sig hela året, men till julen ger hon totalt upp alla försök till en sund livsstil. Julfrossandet har fått siffrorna på vågen att svindla bortom all rim och reson, och nu är det dags att ta tag i problemet. En specialdiet ska följas i syfte att rasa en klädstorlek på bara två veckor. Som moraliskt stöd har hon sex vänner som med samma metod ska försöka göra sig av med julfläsket. Anna kommer också att granska vilseledande innehållsförteckningar och träffa fyra personer som är beroende av ost, choklad, Coca Cola och chips.

a diet show

Ett päron till farsa

ikväll
Ikväll kan jag tipsa om att Ett pärson till farsa på semester i europa går i kanal5 klockan 22.50-00.45. Jag har alltid älskat dessa filmer, så jag ska självklart se denna film ikväll!

Handling:
Ett päron till farsa på semester i Europa. Familjen Griswald vinner första pris i en gristävling. Priset är en resa till Europa och de tror att de ska få en semester med lyx och flärd, men det visar sig inte stämma riktigt. Och vänstertrafiken i England medför vissa problem.


New photosHär har ni några nya bilder av catwoman & batman på inspelningen av The dark knight rises

J.Edgar

dagens
J.Edgar är en drama film med regi av den oscarbelönade Clint Eastwood. Oscar®nominerade Leonardo DiCaprio (”Inception”, ”Blood Diamond”) spelar titelrollen i J. EDGAR, ett drama som utforskar det publika och det privata livet av en av 1900-talets mäktigaste, mest kontroversiella och mest gåtfulla personer

Handling:
FBIs legendariske chef J. Edgar Hoover var fruktad och beundrad, hånad och aktad. Men bakom stängda dörrar dolde han hemligheter som skulle kunna ha ödelagt hans rykte, hans karriär och hans liv.