Första intryck av The arrangment

 
Handling: "TV actress Megan Morrison is offered a $10 million marriage contract with Hollywood's biggest star."
 
Vad tycker jag om det första avsnittet: Jag tycker det var ett bra första avsnitt, bättre än jag trodde att det skulle vara. Kunde inte låta bli att tänka om det som är handlingen i den här serien händer på riktigt också?
Gillade kemin mellan de som har huvudrollerna Christine Evangelista & Josh Henderson - dem spelar alltså Megan Morrison och Kyle West. Hoppas det håller i sig, för då kommer nog den här serien bli en ny favorit hos mig.
 
Du kan streama serien på Hbo Nordic men den går också att se TV3 kl 22.00 på tisdagar. Som det ser ut har den en andra säsong också.
 
Har ni tittat på The arrangment förut?

Sammanfattning v.21

Timeless 2x09 + 2x10
Wyatt fick reda på misstankarna om Jessica, han tog det självklart inte så bra. Men jag förstår varför han reagerade som han gjorde. Kanske mest pga att hon är gravid? Jiya fortsätter att ta reda mer om hennes förmåga. Hoppas hon inte blir lika "galen" som den andra killen blev. Sen måste jag kommentera när Lucy fick reda på att Jessica var gravid, den blicken alltså! Sen den där kramen... men slutet. Jessica är alltså Rittenhouse, men undra varför Jiya följde med henne i tidsmaskinen i slutet av avsnittet?
Gänget hittade tillslut Jiya, på 1800-talet där hon hade bott i tre år. Hon ville inte att dem skulle komma och hämta henne. För då skulle Rufus dö. Rittenhouse hittar också Jiya och åker dit för att ta tillbaka henne. Emma dödar Lucys mamma och Nicholas. Men det slutar inte där, hon dödar tillslut Rufus också. Dem dödade verkligen honom! Trodde där ett tag att dem hade förhindrat det, men han dog bara på ett annat sätt än vad som hände i Jiyas syner. Och nu är alla förkrossade, tills slutet då framtids Lucy och framtids Wyatt dyker upp från framtiden, bara för att säga att dem ska rädda Rufus! Snygga var dem också. Hoppas innerligt på att det blir en tredje säsong nu. För jag vill ha tillbaka Rufus!
 
Shadowhunters 3x09 + 3x10
Det var verkligen hemskt att se alla avrättningarna, snacka om barbariskt! Stackars Clary som fick se på. Hon skulle alltså också avrättas, men tur nog hittade hon ett sätt att inte bli det. Men Valentine kom tillfälligt tillbaka, mest bara för att berätta varför Lillith behövde hans kropp. Stackars Simon, bara sättet hans mamma och syster fick reda på att han var en vampyr, var grymt. Men det hemskaste var nog när han blev tvingad att hypnotisera sin mamma att tro att han är död. Sen fick dem tillslut tillbaka Jace, men till ett pris där Magnus blev av med sina magiska krafter. Lillith är nu besegrad, hon dog aldrig men är tillbaka till Edom igen. Men på grund av det hände det en explosion, Clary var där och nu ser det ut som Clary är död. Det var i alla fall så Simon sa, som var den som dödade Lillith. Jace ansiktsuttryck när han fick reda på det... 

En sommarlista


På ditt schema just nu?
Blindspot, Timeless, 9-1-1, The big bang theory, Shadowhunters, Lucifer, 13 reasons why, Medium, Supernatural, The bold type, Teen wolf, Agents of shiled, Black Lightning, Zoo. Alla dessa serier ser jag inte varje vecka, utan när jag känner för det. Men nu har flera serier uppehåll, så mitt schema kommer bli lite mer tunnare under sommaren.
 
Mest besatt av just nu?
Här måste jag nog säga 13 reasons why (säsong 2) har sett på tre avsnitt, men är redan typ besatt. Vill veta mer om Hanna och alla andra.
 
På din att-se?
Min att se lista är alltid lång. Några serier som jag har tänkt kolla på är : Gone, sista säsongen av Orphan black, sista säsongen av Teen wolf, Outlander. + många fler, men jag kan ju inte ta upp alla, då skulle det här inlägget bli väldigt lång.
 

Klassisk sommartv?
Alla Sällskapsresan filmerna. Morden i midsomer. Morden i Sandhamn. Alla mysiga filmer/serier helt enkelt kan man se under sommaren. Inget avancerat, utan bara lättsmälta filmer/serier! Sånt vill i alla fall jag kolla på under sommaren.
 
Tv-serie du saknar just nu?
Den har knappt slutat gått, men jag måste säga Shadowhunters, säsong 3B har premiär i augusti, kan inte vänta så länge!
 
Något som gör dig besviken?
Alla serier som jag kollar på som läggs ner, Scorpion, Lucifer. Och tänk om Timeless inte blir förnyad, hemsk tanke!
 
Tittar du mer eller mindre på tv under sommaren?
Jag nog inte säga att jag tittar på mer tv under sommaren. Kanske på någon serie, brukar ha några maraton projekt men annars blir det inte så mycket serier.
 
Tre tips på tv-serier till andra?
13 reasons why, Gone (börjar visas på TV3 idag 24/5) & The Rain.
 
Visa fler inlägg