TRAILER I Charmed I

 
Nu har det kommit ut en längre trailern, till nya Charmed, eller rebooten kanske man ska säga. Den har verkligen fått blandade reaktioner. Några tycker att dem åker snålskjuts på en redan väldigt bra serie medan andra verkar bara tycka det är kul att det kommer en ny version av serien. 
Vad tycker jag själv? Jag är lite tveksam, för jag har alltid älskat Förhäxad (Charmed) och har tittat på den serien flera gånger än jag kan räkna. Fast jag måste erkänna att jag är lite nyfiken, så jag kommer förmodligen se på den när den kommer ut. Bara för att se om den lever upp till sin föregångare. Man kan ju alltid hoppas på att det blir bra, men det kommer bli svårt att ersätta Phoebe, Piper, Paige och Prue!
 

Tankar om - 13 reasons why SÄSONG 2

Här kommer några tankar jag har om den nya säsongen av 13 reasons why. Än har jag bara sett på tre avsnitt, men om jag känner mig rätt så kommer jag ha kollat klart på resterande avsnitt på nolltid.
 
 
Men vad tycker jag då? På ett sätt så gillar jag de här tre avsnitten, mycket verkar ha förändrats och det kommer ut mer information om Hanna. Antagligen har vi inte fått höra allt. Till och med Tony verkar dölja något. Undra vad det stod i breven som han eldade upp? Alex överlevde självmordattacken, men han har inget minne om varför han gjorde det. Så där finns nog en till historia att berätta. Sen hände det mycket mer också, svårt att skriva ner allt. Clay och Skye är tillsammans, typ. Men han verkar ha svårt att komma över Hanna. Är han fortfarande kär i henne? Svårt att avgöra! Så ja... det här kommer nog bli en intressant säsong, men är fortfarande lite osäker... vet inte varför, men den känns inte lika bra som den första säsongen var.
 

Kommer jag fortsätta att kolla? Den är annorlunda om man jämför med den första säsongen, men jag är fortfarande nyfiken på allt. Så såklart kommer jag fortsätta att kolla på resten. Det finns fortfarande frågor som behöver bli besvarade! Det kanske blir bättre. Eller är det bara jag som inte kan acceptera när folk går vidare med deras liv. När saker förändras alltså, det kanske är det som jag stör mig på... 

Sammanfattning v20

Det här inlägget skulle ha kommit upp i fredags, men jag glömde att publicera det. Kommer som vanligt en sammanfattning för v.21 nu på fredag också!
 
Lethal weapon 2x22  *säsongsavslutning*
Vilket avsnitt... Vad ska jag egentligen börja? Efter ett mordförsök på Martin försöker dem ta reda på vem som ligger bakom det. Det kommer tillslut fram att det är Martins pappa som ligger bakom det och att det var egentligen Roger som var den som dem försökte döda. Trish blev kidnappad av Martins pappa men blev räddad tillslut.
OCH här kommer det tragiska, har du inte sett det här avsnittet så sluta läs NU! Martin ska flytta tillsammans med Molly till Texas. Dem har en avslutningsfest för honom. Alla är där. Det som händer sedan, kändes verkligen som ett avslut. Samtalet mellan Trish och Martin! När Martin berättar för Roger att han räddade hans liv. När han kom till Mirandas grav, allt han sa till henne. Det är då  det händer... han blir skjuten. Han liggger bredvid graven till sin döda fru och dör... Nästan som man gråter, en väldigt fin scen ändå. Och med tanke på att han som spelar Martin Riggs har fått sparken av Fox så kommer vi nog inte få se honom mer. Det trodde jag aldrig, och han som kommer att ersätta honom, Seann William Scott, är jag faktiskt lite tveksam till, För ingen kan ersätta Clayne Crawford, eller?
 
Timeless 2x08
Jag gillar när man får reda på mer om gänget, den här gången var det Denises (Christopher)  tur. Lucy, Wyatt, Rufus och Jiya åkte tillbaka till 80-talet när Denise var  en ung polis för att rädda hennes liv. Om det inte hade lyckats skulle allt som har hänt Lucy, Wyatt och Rufus inte hända då Denise var den som startade allt. Turligt nog lyckades alla att rädda henne, så att hon fick träffa sin fru, skaffa sina barn men också få en relation till sin mor som hon tidigare inte hade. Sen allt det här med Jessica, hon kanske blev tvingad att gå med i Rittenhouse? Sen att hon sa att hon var gravid !!!?
 
Shadowhunters 3x08
Såklart kunde dem inte rädda Jace den här gången heller, hoppas dem inte drar ut på det här allt för länge bara. Sen allt det där med Clarys straff, är det inte lite väl hårt? Men vi får hoppas att Luke hittar Clary och hjälper henne. Eller i alla fall får skuggjägarna att lyssna på honom.

Förnyade serier + kommentarer

Jag tänkte, har jag bloggat om serier som ska läggas ner så kan jag lika väl blogga om några serier som är förnyade också. Så här kommer några som jag gillar:
 
 
American Housewife
Kommentar: började se på den här serien, men slutade av någon anledning. Kul att den har fått en tredje säsong!
 
Blacklist
Kommentar: jag har faktiskt börjat kolla om den här serien, är snart klar med säsong 1. Så det är kul att den har fått nytt förtroende. Hoppas säsong 6 blir lika bra!
 
Black-ish
Kommentar: En av få humor serier som jag kollar på för tillfället, har alltid gillat den här serien så jag är bara glad att den har fått en femte säsong också.
 

Blindspot
Kommentar: var lite orolig att den här serien inte skulle få en fjärde säsong, men det fick den och jag är så glad över det!
 
Criminal Minds
Kommentar: långköraren har ett fått en fjortonde (!) säsong, jag kommer att kolla för jag har alltid gillat den här serien.
 
How to Get Away With Murder
Kommentar: en till serie som jag gillar som har fått en till säsong. Hoppas den femte säsongen blir lika bra som de tidigare säsongerna har varit.
 

iZombie
Kommentar:en femte säsong blir det, kommer definitivt att kolla eftersom jag alltid har gillat den här serien.
 
Splitting Up Together
Kommentar:den här serien har jag faktiskt inte hunnit titta på än, men snart måste jag kolla känner jag. Det här blir alltså serien andra säsong.

Fler serier som kommer läggas ner:

 

Deception. Kommer att läggas ner efter sin första säsong.
 
Quantico. Den tredje säsongen som går just nu blir seriens sista. Jag gillar den här serien, så det är tråkigt att den kommer läggas ner!
 
Designated Survivor. Läggs ner efter sin andra säsong.
 
Inhumans. Får bara en säsong.
 
Lucifer. Tredje säsongen blir alltså seriens sista. Tycker det är tråkigt att den läggs ner, men tyckte den tredje säsongen var liiite tråkig om man jämför med de andra säsongerna. Men man kan ju alltid hoppas på ett mirakel. Den kanske blir upplockad av ett annat bolag?
 
Scorpion. Fjärde säsongen blir seriens sista. NEJ, säger jag bara. En till serie som jag tittar på som läggs ner. Förstår inte varför denna lilla pärla måste avslutas. VILL INTE!
 
The Last Man on Earth. Fjärde säsongen blir den sista.
 
Rise. Serien får bara en säsong.
 

Sammanfattning v.19

Lethal weapon 2x21
Det var roligt att se Roger som chef, hur han hanterade allt, det var roligt att se på. Sen det hela med Martin och hans pappa! Kan inte vara lätt och att få reda på att man har en halvbror, som hans pappa dessutom verkar ha en bättre relation till än han själv. Han är i alla fall ute från fängelset nu, men det verkar nästan som det var planerat... eller hur, sa han inte typ det när Martin frågade honom?
 
Timeless 2x07
Wyatt tar inte alls Lucy och Flynns spriande relation bra, när han såg henne komma ut från Flynns rum blev han ju inte alls glad. Han har säkert känslor kvar men Lucy hanterade allt väldigt bra. Jag gillade att avsnittet handlade om kvinnornas rösträtt, och den där kvinnan som kallades för Mrs Sherlock holmes, henne gillade jag verkligen! Rufus tar inte alls vetskapen att han kommer att dö på ett bra sätt och satte sig själv i fara flera gånger. Sen det där slutet, jag visste att det var något med Jessica. Men frågan nu är, vad döljer hon?
 
Shadowhunters 3x07
Jag gillade det här avsnittet, trotts allt som hände med Jace. Det där slagsmålet mellan Clary och Jace, när han kastade henne från ett tak. När hon låg på den där bilen, det var nog mer än bara ben som bröts just då. När Clary berättade sanningen för Alec och de andra. Nu vet de att Jace egentligen dog den där dagen. Sen måste jag kommentera allt som hände med Maia. Tänk att det verkligen var han som hade förvandlat Maia till en varulv och att dem var tillsammans förut. Hoppas nu bara inte det blir ett triangeldrama mellan dem! 
 

13 reasons why season 2 I TRAILER I

 
Som jag har längtat, den 18 maj kommer den andra säsongen av 13 reasons why. Ä N T L I G E N ! Hoppas på den här säsongen blir lika bra som den första. Trailern sa väll inte så mycket om vad som kommer att hända mer än att Clay verkar få bilder från någon? Se trailern, vad tror ni kommer att hända?

Ledig

Jag kommer inte vara så aktiv på den här bloggen de närmaste dagarna, och det finns en väldigt enkel anledning till det. Jag kommer att vara ledig från jobbet och då tänkte jag också vara ledig från bloggen. Det kanske kommer upp något till inlägg. Men annars är jag tillbaka igen som vanligt på måndag.
 
Jag kommer ha en extrem mysig Kristi himmelsfärd -  jag kommer såklart att titta på en del serier & filmer då också. Känner helt enkelt för en sådan helg.
Kommer försöka se på ett gäng filmer som jag är sugen på. Funderar också på om jag ska titta om Iron man, Captain america och Thor filmerna. För jag har inte sett på Avengers: infinity war än (skäms). Kan vara kul att göra det, så jag är uppdaterad om allt som har hänt i tidigare filmer.
 

Luke Cage säsong 2 I TRAILER I

 
Nu har det alltså kommit en trailer till den kommande andra säsongen av Luke Cage. 22 juni har den premiär. Jag kommer nog se på den här säsongen, men då måste jag nog se klart på den första säsongen som jag faktiskt inte har kollat klart på.
Jag gillar det jag ser och är nyfiken på vad den nya skurken kan göra. Han verkar ju vara rätt så stark om han kan golva Luke till marken som han gör. Eller hur? Tycker han faktiskt påminner lite om Luke själv, för han verkar ju vara rätt så skottsäker...

Mina tankar om nya The Rain

 
IMDb betyg: 6,1/10
Mitt betyg: 8/10
 
"Når regnen falder, falder vi"
 
Mina tankar: Det här är en riktigt bra serie. Den kom ut på Netflix i fredags och jag har redan sett på 7 avsnitt av 8 möjliga. Det säger väll en del? 
Den handlar om ett syskonpar som bor i Danmark, där en stor del av befolkningen har blivit dödade av ett regn buret virus. Syskonen hamnar i bunker i 6 år, och när den kommer ut upptäcker dem hur mycket som har förändrats.
Just att det är regnet som gör det, det gillar jag, för alla människor behöver ju vatten för att överleva och det verkar vara väldigt lätt att bli smittad på. På grund av det så har deras värld verkligen förändrats. Människor har mer blivit till djur pga av hunger. Så deras Danmark har förvandlats till något mörkare. Värre. Bara på grund av lite regn. 
Alba August som spelar Simone gillar jag nog mest av den lilla grupp som hon och hennes bror reser med. Hon passar perfekt i den rollen. Jag gillar de andra också, inte lika mycket, tycker dem har fått till varje karaktär på ett bra sätt, som lätt går att fatta tycke för.
 
Hoppas på en fortsättningen på den här serien, för det tycker jag verkligen den är värd. Vad tycker ni om den här serien?
 

Ant-Man and The Wasp I TRAILER 2

 
Nu har det kommit en ny trailer till filmen Ant-Man and The Wasp. Tyckte redan om den första trailern som kom ut för ett tag sedan och den här trailern gör mig inte heller besviken.
 

Vi fick också en glimt av skurken i filmen, Ghost spelad av Hannah John-Kamen - svårt att säga så mycket om denna skurk än, men jag gillar när det är en kvinnlig skurk, fler sådana till folket tack! Jag gillar också att The wasp är med i den här uppföljaren, hon tillför mycket till den här filmen och gör den ännu bättre än den första var. Jag gillar dessutom Evangelline Lilly som spelar The wasp också väldigt mycket. Så jag ser inte hur det här kan gå snett. Gör ni?

Sammanfattning v.18

Lethal weapon 2x20
Jag gillade alla scener med Martin och Mollys son. Det var så fint att se när han försökte hjälpa honom att bli bättre i baseboll. Han är verkligen bra med ungar trotts hans hemska pappa. Roger är orolig för Rianne och det blir inte bättre när hon börjar umgås med en tjej som bara är trubbel. Tycker dock att allt ordnade upp sig, och att både Roger, Trish och Rianne lärde sig något av allt som hände.
 
Timeless 2x06
Wyatt gillar nog inte att Lucy och Flynn börjar komma närmare varandra. Jag gillar det, men det är tydligt att han inte gör det. Lucy verkar hanterar allt bra, även fast man kan ana att det inte riktigt är hela sanningen. Jiya fortsätter se bilder från framtiden, nu verkar det som om Rufus är i fara, kanske rent av kommer att dö? Historiedelen av det här avsnittet kanske inte var det mest spännande, men det är kul att inte bara Lucy, Wyatt och Rufus åker tillbaka i tiden. Den här gången fick Connor följa med, det var lite kul när det kom fram att han aldrig hade åkt med i sin uppfinning förut!
 
Shadowhunters 3x06
Gillar inte alls reaktionen på Clary när hon fick reda på att Jace var ugglan. Det kunde dem ha gjort bättre, hon verkade ju knappats förvånad alls. Annars gillade jag det här avsnittet. Gillar Simon och hans rumskompis lilla fajt i början, haha! Det där som hände hon som Simon gjorde till vampyr kommer säkert få konsekvenser senare, men jag tror han gjorde rätt i att hjälpa henne.  
 
Lucifer 3x21
Pierce ångrade sig såklart och försöker nu få tillbaka Chloe, samtidigt försöker Lucifer få henne att inse att han inte är bra för henne. Sen måste jag kommentera Maze, vad håller hon på med?! Jag gillade ju henne så mycket men nu har hon förändrats helt och hållet och försöker till och med sätta dit Lucifer för mord? Bara för att hon ska få komma tillbaka till helvetet... Sen det där slutet, när Lucifer inser att han har känslor för Chloe, men när han åker dit för att berätta det för henne upptäcker han att Pierce har friat till Chloe och hon säger JA!
 

Nerlagda serier + kommentar

 
Nerlagda serier som jag har kollat på:
 
Beyond. Kommentar: Den lät väldigt lovande när den kom ut, men jag förstår varför den inte fick nytt förtroende, det var något som fattades helt enkelt.
 
Once Upon a Time. Kommentar: Det är inte heller så konstigt att den här serien läggs ner. Den tappade mycket redan i säsong 6, tyckte det var konstigt att den ens fick en säsong 7!
 
 
The Middle. Kommentar: Tycker lätt att den här kunde få fortsätta förevigt, jag har alltid gillat den här serien. Men den har ju hållit på sedan 2009 så det kanske var dags. Men jag kommer sakna den när allt är över!
 
The Originals. Kommentar: Den tappade nog sin magi samtidigt som TVD gick i graven. Måste vara ärlig att jag inte riktigt har kollat på den så mycket på sistone. Det var nog dags för den här serien att säga hej då.
 
Zoo. Kommentar: Den här serien tycker jag faktiskt skulle kunna få en till säsong i alla fall. För det finns inte många sådana här serien överhuvudtaget där ute. Sen så gillade jag genuint nästan alla karaktärer och det händer ju inte varje dag.
 

Filmer jag vill se på / JUNI

Juni:
 
 
Jurassic World: Fallen Kingdom - 8 juni
 
 
Kärlek över haven - 8 juni
Love, Simon - 15 juni
På Chesil beach - 15 juni
 

Den blomstertid nu kommer - 20 juni
Ocean's 8 - 27 juni