pretty little liars 3

prettypretty

Åh vad roligt, pretty little liars kommer få en tredje säsong - kanalen ABC har beställt 24 nya avsnitt, så någon gång nästa år (sommaren 2012?) kommer det en tredje säsong :) Den här serien är verkligen en måste serie, det innehåller allt en bra ungdomsserie ska ha.

lucia movie night på sf bio

Natten mellan den 12 och 13 December är det dags för lucia movie night. De kommer att förhandsvisa tre hemliga filmer samt bjuda på något gott. Biljetterna släpps idag den 30 November för alla medlemmar i bioklubben och för alla andra den 2 December, biljetter kommer att kosta 250 kr. (Åldersgräns för lucia movie night : 15 år. VIP Bergakungens åldersgräns är 18 år.)
lucia
I dessa städer kommer Lucia movie night att annordnas :
Park, Stockholm
Filmstaden Vällingby
Filmstaden Sickla
Filmstaden Camera, Täby
Filmstaden Bergakungen, Göteborg
Filmstaden Storgatan, Malmö
Filmstaden Gävle
Filmstaden Helsingborg
Filmstaden Jönköping
Filmstaden Karlstad
Filmstaden Linköping
Filmstaden Luleå
Filmstaden Lund
Filmstaden Sundsvall
Filmstaden Umeå
Spegeln, Uppsala
Royal, Uppsala
Filmstaden Västerås
Filmstaden Växjö
Filmstaden Örebro

Missa inte

missa inte

20.00 i TV3 - Top model 16, avsnitt 9
21.00 i kanal 5 - Desperate housewives : Chuck Vance börjar trakassera Bree, som han är övertygad om att hon är inblandad i Alejandros död. Susan som använt hans död som inspiration till att utvecka sin konst, måste nu försöka förhindra att hennes tavlor ställs ut. Carlos alkoholproblem börjar påverka hans jobbprestationer så Gabrielle kommer till hans undsättning på kontoret. Lynette kommer på en plan för att rädda sitt äktenskap.
22.00 i MTV - Jersey shore

tv

tjuv

Ni får inte glömma av att julkalendern börjar nu på torsdag, för morgonpigga klockan 7.15 och nattugglor 18.45 (haha). Någon som kommer att se på årets julkalender, Tjuvarnas jul ?

julen 2011

bra julklappstips!

Varför inte slå på stort och köp en tidig julklapp till dig själv eller till nära eller kära - om jag skulle gjort det skulle jag helt klart köpa en filmbox, jag skulle nog köpa harry potter 1-7 (kostar endast 449 + porto), men jag har faktiskt redan alla filmer, men om jag inte hade dessa filmer skulle jag nog köpa denna box.

harry potter filmbox

Vad skulle du köpa till dig själv (eller familj elr vänner) om du fick välja fritt?

busy

Har jobbat hela dagen idag, inventering på jobbet - och det tar sin lilla tid, men nu är jag iallafall hemma igen. Kommer uppdatera er senare ikväll med något kul :)

no ordinary family

serietips
No Ordinary Family är en amerikansk TV-serie från 2010 som handlar om en familj som får superkrafter efter en flygkrasch.

Rolllista:
Michael Chiklis som Jim Powell – tecknare hos polisen som blir superstark, nästan osårbar och som kan hoppa över höga byggnader.
Julie Benz som Stephanie Powell (född Crane) – forskare som arbetar på Global Tech som blir supersnabb, har snabb metabolism och kan snabbt hela sig.
Kay Panabaker som Daphne Powell – Jim och Stephanies dotter, som får telepatiskt förmåga. Hon kan även se en persons minnen genom att röra vid dem.
Jimmy Bennett som Jim Junior "JJ" Powell – Jim och Stephanies son som blir superintelligent och får förmågan att snabbt kunna tillgodogöra sig stora mängder information, men minns det bara i sex timmar. Han kan även lära sig ett tala ett språk flytande på några minuter.
Autumn Reeser som Katie Andrews – Stephanies assistent på Global Tech som känner till familjens superkrafter. - Joshua / Will blir Katies pojkvän, han har även superkrafter fastän dom inte varar länge.
Romany Malco som George St. Cloud – åklagarassistent och vän till Jim. Han känner också till superkrafterna.
Stephen Collins som Dr. Dayton King – Stephanies chef på Global Tech.


Den här serien har just börjat visas igen efter ett långt uppehåll (jag trodde att kanal 5 hade slutat visat serien, men det kul nog så har kanal 5 börjat visat serien igen, fredagar 17.00-18.00, om jag minns det rätt)

hyra film

Ikväll funderar jag på att hyra en film, men jag är inte säker på vad jag ska hyra för något.. känns lite tråkigt att bara hyra, fast man inte är riktig hundra på vad man vill se..

hyra film

Har ni några tips på bra film/er man kan hyra ?

beck

film
Måste ju bara tipsa om att en beck filmen okänd avsändare visas idag i TV4 (21.00). För er som inte har sett filmen kommer här en kort liten beskrivning om filmen:

Handling:
Under en bil på parkeringen vid Arlanda hittas en ihjälskjuten revisor. Han har varken biljett eller bagage, men Beck lyckas få fram att han var inbokad på en enkelflygning till Malaysia och att han tagit ut alla sina pengar. En journalist söker parallellt efter sanningen i vad som visar sig vara en betydligt större härva som innefattar både atomsopor och EU-bidrag.


Ett klipp från filmen

Extreme makeover weightloss

tips
Extreme makeover weighloss
- Extremt överviktiga personer får hjälp att gå ner i vikt. Under ett år får de hjälp med att kämpa med att bli av med sina överflödiga kilon och förändra sina vanor.Såg ett avsnitt av den här serien igår och det är verkligen hur bra som helst, verkligen en tankeställare - titta på den här serien och du får säkert massor av motivation att börja träna du med, precis som jag blev! Du kan se serien på TV4 plus gratis!

bra filmer idag

dagens
Tips på några bra filmer som går idag :

21.30 i kanal 5: Freky friday - En fredag då Tess och hennes 15-åriga dotter Anna vaknar upp inser de att de bytt kropp med varandra. Hur ska det nu gå med det stundande bröllopet? Tess måste överleva en dag på högstadiet och uppträda med sin dotters band. Lördagens bröllop närmar sig med stormsteg och innan det är dags att gå upp för altargången måste de två hitta en lösning.

21.30 i TV4:
Hopplös och hatad av alla - Sidney Young driver en tidning som mer eller mindre hånar kändis- och modevärlden. När Clayton Harding, chefredaktör för det berömda kändismagasinet Sharp, erbjuder Sidney en tjänst hos dem i New York tackar han ja. Men Sidney, som avskyr kändisar, får svårt att anpassa sig. Och hans nya kollega, Alison Olsen, tvingas upprepade gånger att rädda honom ur genanta situationer. Frågan är om Sidney kommer att lyckas publicera en enda artikel.

00.10 i TV3:
Skamgrepp - Hans karriär, hans äktenskap och hans framtid - allt står på spel för verkställande direktör Tom Sanders. Han avböjer en kärleksaffär med sin nya chef och nu anklagar hon honom för sexuella trakasserier. Plötsligt måste Tom kämpa för att få tillbaka sitt liv.

ffhopplös
skam

american horror story

serietips
American horror story, en amerikansk skräck-drama- tv serie skapad och producerad av Ryan Murphy och Brad Falchuk.

Handling:
Serien handlar om familjen Harmon - Ben, Vivien och deras dotter Violet - som flyttar från Boston till Los Angeles efter att Vivien haft ett missfall och Ben haft en affär.  Familjen flyttar in i en restaurerad herrgård som tidigare sett flera dödsfall, och som utan deras vetskap är hemsökt. Medan Ben och Vivien försöker att reparera sitt förhållande, försöker Violet hantera en växande depression och ett förhållande med grannpojken Tate. Samtidigt kommer familjen långsamt till insikt om vad som egentligen pågår i huset. Varje avsnitt börjar med en tillbakablick på husets historia, med en kort scen om ett av de många mord som skett där, med karaktärer som för det mesta på något sätt är kopplat till det avsnittet. Det är medvetet oklart vilka karaktärer som är spöken och vilka som är levande människor, eftersom spöken i serien ser ut precis som de gjorde när de levde.

Trailer:Spännande va ?

bra filmer att se en fredag

Visst kan det vara lite lång tråkigt att sitta hemma en fredag, men ibland blir det så - så varför ska man inte göra det bästa av det? Jag brukar i alla fall titta på en bra film, tyvärr så är det inte så mycket bra på tvn idag (fredag) - istället kan man alltid sätta på en bra film som man inte hunnit sett ännu. Själv funderar jag på om jag ska se på den nya harry potter filmen.. men vet dock ännu om det blir så, har svårt att bestämma mig.

bra

Ska ni se på någon bra film ikväll, isåfall vilken?

daniel craig

Jag fick ett sms imorse från sf bio att man kan boka biljetter till den nya filmen, The girl with the dragon tattoo - funderar skarpt på om jag ska boka nu eller vänta till senare, för om man bokar nu måste man ju hämta biljetten någon vecka innan filmen har premiär.. vad ska man göra...


Jag hittade denna intervju med Daniel Craig där han bland annat pratar om filmen.

julklappstips till alla er där ute

Idag är det faktiskt en månad kvar till julafton, vilket jag såklart vet då jag verkligen gillar allting som har att göra med julen. Till exempel så älskar jag att handla julklappar, så imorgon ska jag faktiskt in på stan och köpa några julklappar hade jag tänkt. I alla fall, tillbaka till det jag egentligen hade tänkt skriva - tips, julklappstips till nära och kära - vad ska man ge ? JO, varför inte en dvd box eller film ? Har kollt runt på cdon.com och hittat bra erbjudande till ett bra priser. Men om du inte vet vad du ska ge till din familj, pojkvän/flickvän eller kompis så har cdon julklapptips som är perfekt tycker jag. Sen har cdon fri frakt om man köper en produt från denna kampanj.

sunes jul

never been kissed

En film som jag kan se om och om igen är Never been kissed, en komedi från -99 med Drew Barrymore i huvudrollen. Jag är nog en tjej som "faller" för sådana filmer, ni vet, kärleks komedier. Om ni också är så, tycker jag ni ska ge den här filmen en chans.

Handling:
Never Been Kissed är en film från 1999. Filmen handlar om en 25-årig tjej, spelad av Drew Barrymore, som aldrig har blivit kysst. Hon jobbar som journalist och ska skriva om populära tonåringar och vad de gör. Så hon börjar skolan igen och låtsas att hon är 17. Hon blir kär i en av sina lärare och hennes chef börjar tänka på en annan artikel.- bra va ?

hamilton I nationens intresse

film
Ni får inte missa Hamilton i nationens intresse med Mikael Persbrandt i huvudrollen - jag kommer iallafall kolla på den här filmen när den kommer ut, d v s den 13 Januari 2012.

Handling:
Carl Hamilton
lyckas infiltrera en internationell liga som stulit avancerade svenska GPS-styrda raketvapen. Men ligan utsätts för en plötslig dödlig attack av en väldrillad grupp legosoldater med okänd uppdragsgivare. Hamilton kommer undan massakern, men raketerna är spårlöst försvunna.De kommer inom kort till användning vid ett attentat där en somalisk fredspolitiker dödas av terrorister. Samtidigt kidnappas en svensk vapentekniker, som hamnar i somaliskt fängelse. Sveriges statsminister engagerar sig i fallet och går med på att anlita ett privat säkerhetsbolag för en fritagning – under förutsättning att en svensk observatör följer med, nämligen Carl Hamilton. Hamilton plågas av insikten om att åren som hemlig agent förvandlat honom till en mordmaskin, och vill lämna detta bakom sig. Han har träffat en ny kvinna och hoppas på en vändpunkt i livet, men inser snart att det inte är en möjlig utväg i ett läge där världsfreden hotas av korrumperade politiker och krigsprofitörer. Ett spektakulärt attentat planeras i Stockholm och Hamilton är den ende som kan stoppa det. Ett livsfarligt uppdrag som tar Hamilton från Somalias karga ödemark till Beiruts gator och Stockholms skärgård. Han måste göra det som krävs – i nationens intresse.

hamiltion


a question

Två serier som jag har tänkt börja följa är, The laying game och switched at birth - än så länge har jag inte sett några avsnitt men det jag har sett verkar vara hur bra som helst! Men jag måste ju fråga, ni som har sett någon utav dessa serier, är det verkligen värt att se?

tips till er

Who is doctor who

Det här är faktiskt första gången jag hör talas om serien Doctor who - och eftersom jag inte vet så mycket om denna serie, kan väll någon av mina läsare berätta - så TELL ME, vad är det här för serie?Kommer självklart lägga upp allt som ni berättar för mig (med länk till blogg/sida), så.. vad väntar ni på, jag väntar på er !

homeland

serietips
Homeland bygger på Gideon Raffs israeliska serie Hatufim (också känd som Prisoners of War) och manuset skrevs 2010 av Howard Gordon och Alex Gansa.

Handling:
Första avsnittet : CIA-agenten Carrie Mathison misstänker att krigshjälten Nicholas Brody, en marinsergeant befriad efter åtta års fångenskap i Afghanistan, har omvänts och nu kämpar för al-Qaida. Carries trovärdighet inom organisationen har ifrågasatts tidigare, och särskilt efter ett nyligen misslyckat uppdrag. Kommer man att tro henne om misstankarna visar sig riktiga? I rollerna: Claire Danes, Damian Lewis, Mandy Patinkin, Morena Baccarin, David Harewood m.fl. källa

homeland
Svensk premiär : Idag, onsdag (23/11) klockan 22.00 i SVT1!

are you charmed

Nu har jag äntligen fått min mycket efterlängtade box, Förhäxad, säsong 3 - så snart ska jag sätta på ett avsnitt och bara njuta fullt ut.

are you charmed

jersey shore

Jag måste bara erkänna en sak för er alla, jag tycker faktiskt om att kolla på Jersey shore - jag vet inte vad det är men det är rätt underhållande faktiskt, kul att titta på när andra gör bort sig typ.. eller ja, nästan då, bara nästan :)

the girlsthe boys
jersey shore

telefonpiraterna

Ett tv-program som jag har dykt upp på reklamen på tvn nu på sistone är Telefonpiraterna (som har premiär nu den 28 november) och vad jag har sett så kan det vara en rätt rolig, annorlunda tv-progam. För det är ju inte så ofta som ett sådant hör program dyker upp på tvn.

telefon

Måste nästan titta på det här programet och se vad det är , roligt eller ej.

real steel

film
För alla drama och action "freaks" där ute! Snart har filmen Real steel premiär, närmare sagt om tre dagar (25 november) - och vad jag har sett verkar det vara en bra film, värd att se helt enkelt!

Handling:
Charlie Kenton (Hugh Jackman) är en före detta slagskämpe som inte längre har en chans sedan enorma stålrobotar tagit över boxningsringarna. Nu tjänar han knappt sitt uppehälle genom att sätta ihop halvdana robotar från metallskrot och dra från den ena boxningsmatchen till den andra. När Charlie når botten är han tvungen att slå sig ihop med sin son Max, som han knappt haft någon kontakt dem tidigare. Tillsammans börjar de träna en utmanare till den stora titeln i mästerskapet. Allt står på spel när Charlie och Max, mot alla odds, får en sista chans till comeback. källa
real steel

Nanny

serietips
Ibland när jag har det tråkigt eller bara vill muntras upp brukar jag se på Nanny eller The nanny som det också kallas för (på svenska kallas den Morsa på låtsas).

Fakta:
Nanny är en amerikansk komisk tv-serie, skapad av Peter Marc Jacobson och Fran Drescher, producerad av Tristar som visades mellan åren 1993-1996.

Handling:

Efter att ha fått sparken från en bröllopsaffär av sin chef och fästman börjar Fran Fine sälja smink från dörr till dörr. Till slut kommer hon till den rika familjen Sheffield. Trots att hon inte är en utbildad barnflicka lyckas hon få anställning hos dem. Alla i familjen är i stort behov av henne.


Karaktärerna
:
Fran Fine : Fran Drescher - Fran Fine är född och uppvuxen i stadsdelen Queens i New York, hon är judinna och har alltid massor av smink, stort hår och korta kjolar. Hennes stora idol är Barbra Streisand som hon anser är större än Gud, men hon blir alldeles uppspelt när vilken berömdhet som helst besöker huset.

Maxwell Sheffield : Charles Shaughnessy - Maxwell Sheffield är änkling och producerar musikaler på Broadway. I början verkar han kall men är egentligen mycket osäker och har svårt att hålla ihop familjen efter sin frus bortgång. Med Frans hjälp lyckas han både med barnen och sitt eget liv.

Maggie : Nicholle Tom - Margaret "Maggie" var precis som alla andra i stort behov av Fran när serien startade, på den tiden var hon blyg.

Brighton : Benjamin Salisbury - Var en oseriös pojke innan Fran kom till huset. Han älskade att spela död och leka att han dödade. Han saknar sin bortgågna mamma och Fran lyckas fylla tomrummet.

Grace : Madeline zima - I början var Crace "Grecie" en mycket komplicerad flicka på 7 år som behövde terapi var och varannan dag.

Niles : Daniel Davis - Är den skämtsamme butlern i huset som håller stämningen uppe när han är i luven på C.C. Babcock. Niles hatar C.C. och C.C. hatar Niles. De fäller sylvassa kommentarer till och om varandra, men innerst inne gillar de varandra.

C.C Babcook : Lauren Lane - Claire Castity "C.C." Babcock är Mr. Sheffields medhjälpare i hans jobb, hon är även väldigt förtjust i Max och gillar att göra livet surt för både Fran och Niles som hon gärna förnedrar på skämtsamt vis, oturligt nog får hon mest tillbaka. Hon blir i slutet av serien mycket förtjust i butlern Niles och i sista avsnittet i den sjätte säsongen gifter de sig, över Fran som håller på att föda barn. Samtidigt som de gifter sig avslöjas också vad C.C står för, Chastity Claire.

Sylvia Fine : Renee Taylor - "Sylvia" är Frans mamma som hela tiden är på Fran att hon ska gifta sig. Hennes favoritsysselsättning är att äta. Sylvia är gift med Morty Fine som man aldrig ser förrän i sista säsongen.

Yetta Rosenburg : Ann Guilbert - "Yetta"
är Frans senildementa mormor, som bor på ett hem.

Val Toriello : Rachel Chagall - Valerie "Val" Toriello är Frans korkade bästis. Val har liknande kläder och hår som Fran.

källa

nanny


fun fact

Igår var jag på bio och såg filmen In time med mina jobbarkompisar och filmen är verkligen en perfekt film - inte för kort eller för lång, alltså en perfekt lagom film. Kommer skriva en recension vid ett senare tillfälle.

En sak som jag bara måste säga : han som spelar Leonard i The big band theory har en liten roll i filmen - kul va ?

in time

äntligen

Idag ska jag äntligen få se filmen In time som jag har tipsat om förut, minns ni? Det är jag och mina "kollegor" från jobbet som ska gå, jag tycker det ska bli så kul att gå ut med dem. Det brukar inte bli så ofta tråkigt nog, men nu så :) Sen så har jag verkligen sett fram emot att se denna film!
in time


elsas värld

serietips
För er som har missat, så får ni inte glömma att se på Sofi Fahrmans nya webserie - Elsas värld, som går varje Torsdag klockan 18.00 i TV3 play!

elsa
e v

Kan inte säga så mycket om serien ännu, då jag inte hunnit se alla avsnitt än - men det jag har sett är inte särskilt imponerade!

årets julkalender

julen 2011

Någon som kommer att kolla på årets Julkalender? - Själv vet jag inte riktigt, beror på hur bra den är!

Kort handling om Julkalendern:

Julkalendern 2011 heter Tjuvarnas Jul och är en klassisk julsaga i Charles Dickens anda. Historien utspelas i förra sekelskiftets Stockholm där julen står för dörren. Stadens barn längtar efter julklappar, det stora varuhuset längtar efter att tjäna pengar - stans tjuvliga längtar efter att stjäla pengarna!


dagens tv

dagens

Tänkte mest bara tipsa om vad det går för tv ikväll, om ni är hemma ikväll och har det tråkigt!

20.30 i TLC:
Kitchen boss - Följ med Buddy Valastro, känd från Cake Boss, in i köket där han tillagar familjens bästa recept. Med hjälp av mormors hemliga recpt och enkla tricks som gör måltiden ännu bättre lagar Buddy pastarätter, goda tillbehör och läckra desserter som gör familjemiddagen till en trevlig samlingspunkt. Han får hjälp i köket av flera gäster, bland annat familjen Valastros medlemmar.

21.00 i TLC:
Cake boss - Buddy Valastro, en av USA:s mest framgångsrika och berömda tårtbagare, äger "Carlo's City Hall Bake Shop" i Hoboken, New Jersey där han leder ett team bestående av hans mamma, fyra äldre systrar och tre svågrar. Två av seriens höjdpunkter är när Buddy gör en tårta åt The Greatest Show on Earth komplett med en "ring of fire" och en speciell tårta åt kändiskocken Rachael Ray. Buddy tar med sig teamet på en fisketur där han får inspiration till att göra en otäck mordmaskin till hajtårta till 35-årsfirandet för en väns båtföretag. Buddy får en av sina svåraste tårtuppdrag hittills: en toalettkopia som faktiskt kan spola! Den här säsongen lovar att bli en av de mest underhållande hittills.

22.00 i canal+ hits: Wall street : Money never sleeps - När den globala ekonomin börjar knaka i fogarna slår sig en ung aktiehandlare sig samman med den ökände Gordon Gekko. De har två mål med sitt samarbete: att förvarna om den kommande finansiella kollapsen och att ta reda vem som bär ansvaret för den unge aktiehandlarens mentors död.

boss
Bild från Kitchen boss

boss
Serien Cake boss

money
Filmen Wall street : Money never sleeps

tips till er

tips
Ni får inte missa att TV6 börjar visa säsong 3 av the Vampire diaries idag klockan 19.00 !

idag

james cameron gör titanic i 3d

Den här nyheten måste jag dela med mig utav, visste ni att James cameron ska göra titanic i 3D?

titanic
Jag hittade denna artikel via aftonbladet:
3D
Ska ni se den här filmen när den kommer ut på 3D?

the hunger games

film
The Hunger games är en film som har premiär den 23 mars 2012!

Handling:
I en gastkramande framtid som är grym, rå, falsk och egentligen bara handlar om en sak - att hålla folket i schack. Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner - den som överlever. källa


Är denna film värd att vänta på?

komedi

Jag måste bara fråga, har ni någon serie som ni kan kolla på om och om igen utan att tröttna ? För jag har tre serier som jag ser väldigt ofta, när helst dessa serier går - de tre gamla "godingar" är :
tre
vänner
raymond
jim

Har ni någon komedi serie, precis som mig, som ni kan se om och om igen utan att ni tröttnar ?

twlight recension

För alla twlight fans där ute - ni måsgte verkligen se på den senaste twilight filmen, den var så jäkla bra ! Fast det är ju såklart lite små tråkigt att man måste vänta så länge tills sista delen kommer ut, vill ju se hur allt slutar, typ nu!

twi

Filmen får :

stars

once upon a time i kanal5

Våren 2012 kommer kanal5 börja sända serien "Once upon a time". jag har förut skirvit om den här serien men visste inte om den skulle ha premiär i svensk tv:e eller ej, men nu är det klart. Fast dock dröjer det ett tag, men om man väntar efter något gott väntar man aldrig för länge, eller hur då?

Serien tar sin början i sagornas värld då Drömprinsen (Joshua Dallas) väcker Snövit (Ginnifer Goodwin) till liv med en kyss. Under deras vigsel stormar Den elaka drottningen (Lana Parrilla) in på bröllopsfesten och hotar kasta en förbannelse över dem och alla bröllopsgäster. En tid senare, när Snövit är havande, bekymrar hon sig över förbannelsen och besöker Rumplestiltskin som ger en profetia: Den elaka drottningen kommer att förflytta dem alla till en fruktansvärd plats utan lyckliga slut (jorden). Han säger också att Snövits ofödda dotter kommer att komma till deras räddning i framtiden.

I nutid möter vi Emma Swan (Jennifer Morrison), en tillbakadragen kvinna som arbetar som borgenär i Boston. På sin 28-årsdag får hon besök av Henry, en liten kille som påstår att han är det barn Emma födde och adopterade bort för tio år sedan. Emma, som inte är intresserad av att bli mamma, går med på att köra honom hem till Storybrooke, Maine. Under bilfärden visar Henry en sagobok för Emma och förklarar att allt som står i boken är sant och att alla i hans hemstad, där tiden står still, egentligen är sagofigurer som transporterats dit av Den elaka häxan. Han påstår att invånarna inte är medvetna om sina verkliga identiteter och att hans lärare egentligen är Snövit, hans terapeut är Benjamin Syrsa och att hans styvmamma är Den elaka häxan. Efter en rad märkliga händelser vid ankomsten till staden bestämmer sig Emma för att stanna veckan ut. Samtidigt som hon fattar sitt beslut börjar oförklarligt stadens stora klocka fungera igen.


upon a time
värt att vänta på va ?

det är dags

Idag är dagen med stort D, idag är det premiär för Twilight breaking dawn - som jag har längtat efter att få se den filmen! Sen så får ni inte missa, idag kan man köpa den sista Harry potter filmen på dvd !
twi

in time

film
Filmen "in time" är verkar vara en mycket bra film, en film jag tycker ni ska se ! Den har dock inte kommit ut på dvd än, men ett hett tips tills den kommer ut på dvd!

Handling:
I en framtid där åldrande inte längre existerar har livslängd blivit en lyx och tid den främsta handelsvaran. De rika kan köpa sig till nästintill evigt liv medan de fattiga kämpar, stjäl och tigger sig till extra dagar, månader och år. I denna värld lever Will Salas på fattigdomsgränsen vilket innebär att varje dag kan vara hans sista. När han anklagas för mord tvingas han att fly och tillsammans med en ung kvinna försöker han rentvå sitt namn. Men tiden är inte på deras sida…


Bra va ?

TV - TIME

lista
top model
housewivestv

Vad ska du titta på för tv ikväll?

the girl with the dragon tattoo

Någon mer än jag som ska se på filmen "the girl with the dragon tattoo" - måste helt enkelt se hur den är jämfört med den svenska filmen. Vad jag har sett verkar det vara en helt okej film, men måste nog se den först innan jag yttrar mig!


En fråga

pretty
liars

Tv serien Grimm

Hör upp alla ! För er som har väntat på att serien Grimm ska börja, ska du boka torsdag (17/11) klockan 20.00 (TV6) Någon mer än jag som ska se premiäravsnittet ?

grimm

FAVORITSERIER

favvo
vamp
fruar
(haha, har visst stavat fel på desperate housewives på texten på första bilden)

Har ni någon favorit serie, isåfall - vilken?

Awkward

En serie som jag verkligen gillar att se på är Awkward, den är så otroligt bra och rolig - en måste serie helt enkelt!

Handling :
Serien som kretsar kring Jenna, en helt vanlig tonåring i en liten stad någonstans i USA, som råkar ut för en olycka och drar på sig ett jobbigt rykte. Förutom utmaningen att bemöta ryktet måste hon slåss mot olycklig kärlek, mobbare och föräldrar som inte fattar. Alla utmaningar kommer självklart ge något gott i slutändan men vägen dit blir ofta lite brokig och pinsam.

serie

Dagens filmtips : Hanna

film
Filmen Hanna är en action film från 2011 !

Handling:
16-åriga Hanna (Saoirse Ronan, Oscar®-nominerad till bästa kvinnliga biroll 2007, Försoning) är intelligent, nyfiken, attraktiv ... och utbildad lönnmördare. Hon har levt större delen av sitt liv undangömd i den arktiska vildmarken och tränats i stridsteknik av sin far (Eric Bana, München). Nu skickas hon tillbaka till civilisationen där en hänsynslös CIA-chef (Cate Blanchett, Oscar®-belönad för bästa biroll 2004, The Aviator) väntar på att utplåna alla spår av hennes existens. Hanna får efter hand reda på sanningen om sitt förflutna och tvingas kämpa för att överleva samt hämnas på den person som gjort henne till en mördarmaskin.

hanna

Hanna

Idag har jag varit och jobbat så jag har inte kunnat uppdatera bloggen alls - vilket suger ! Ikväll hade jag tänkt se filmen Hanna, verkar vara en mycket bra serie vad jag har hört.

hanna
Jag kommer skriva mer om filmen i ett senare inlägg !

CHARMED

Har det lite småtråkigt och funderar om jag ska gå och se på en film eller något, har inte riktigt bestämt mig - men det lutar åt att sätta på ett avsnitt av förhäxad. Någon mer än jag som älskar den serien, själv så får jag inte nog - för tillfället är jag mitt i andra säsongen, vill inte att det ska ta slut då jag inte har den tredje säsongen ännu. Men det kommer jag lätt att fixa. Ni vet väll att ni kan beställa förhäxad och många fler serier på cdon.com till ett jätte bra pris. Till exempel om jag skulle köpa tredje säsongen av Förhäxad skulle det kosta mig  279 kr + porto - billigt va, och här har ni ett till bra tips : handla för 100 kr och få en tv-serie för 99 kr, TOK BRA TIPS VA ?

förhäxad


once upon a time

Jag letade runt lite på internet och hittade av en händelse den här serien Once upon a time på youtube, en serie att följa kanske ?Jag har inte hittat så mycket om serien ännu, men det jag har hittat är det här, en text från denna sida !

Vuxensagan ”Once Upon A Time” produceras av kanalen ABC. Den hade premiär söndag 23 oktober och kommer att sändas tills vidare på söndagkvällar kring 19:00 och 20:00 hos ABC. Handlingens fokus är på Snövits vuxna dotter (spelad av Jennifer Morrison).

Någon som har sett den här serien och vet vad det är för serie och om den är värd att se?

the big bang theory

serietips
En serie som jag måste bara tipsa om är den roliga amerikanska situationskomedi The big bang theory - jag lovar ni kommer älska den här serien, den är helt enkelt oslagbar!

Fakta:
Serien är skapad av Chuck Lorre och Bill Prady, som båda är seriens exekutiva producenter, tillsammans med Steven Molaro. Alla tre fungerar också som huvudförfattare. Serien hade premiär på CBS den 24 september, 2007.
Handling:
Serien utspelar sig i Pasadena, Kalifornien och kretsar kring fem karaktärer: två genialiska rumskamrater som arbetar vid California Institute of Technology, experimentalfysikern Leonard Hofstadter och den teoretiska fysikern Sheldon Cooper; deras granne tvärs över hallen Penny, en blond servetris och aspirerande skådespelerska; och Leonard och Sheldons lika nördiga och socialt tafatta medarbetare och vänner Howard Wolowitz, en flygingenjör från Jet Propulsion Laboratory och den enda av dem som inte innehar titeln "fil.dr", och Rajesh Koothrappali, en astrofysiker som också jobbar på Caltech. De fyra killarnas nördighet och intellekt kontrasterar med Pennys sociala färdigheter och sunda förnuft. Tre andra stödkaraktärer har också blivit uppflyttade till huvudroller för ett par avsnitt: Leslie Winkle, en kollega vid Caltech och, vid olika tillfällen, älskarinna till båda Leonard och Howard; Bernadette Rostenkowski, en doktorand (senare doktor) inom mikrobiologi, jobbar deltid som servetris med Penny, och Howards kärleksintresse och fästmö; och Amy Farrah Fowler, en neurobiolog som är väldigt lik Sheldon, och som senare blir nära vän med Penny.

En scen ur serien :
röd

bang

Nobels testamente

film
Nobels testamente - en filmatisering av Lisa marlunds bok "nobels testamente"

Handling:
En mördare i aftonklänning tar sig in på Nobelfesten i Stockholms Stadshus. På dansgolvet i Gyllene Salen skjuter hon Nobelkommitténs ordförande rakt genom hjärtat. Annika Bengtzon dras ofrivilligt in i dramat inte som journalist, utan som vittne. Det vänder upp och ner på hela hennes tillvaro. Äktenskapet knakar och hennes anställning hotas. Snart befinner sig Annika mitt i en våldsam historia av terror och död som utspelar sig genom flera sekler. Var hon än letar hittar hon spåren efter samme man: Alfred Nobel, den omåttligt rike uppfinnaren som instiftade Nobelprisen och dog en tragisk och ödesmättad död. Till slut befinner hon sig livsfarligt nära sanningen. källa
testamente
Filmen har premiär i februari 2012 !

Twlight : breaking dawn

Nu på onsdag är det äntligen dags för mig att se på Twlight breaking dawn, part 1 - det här är en film som jag verkligen har sett fram emot att se på. För självklart är jag ett stort twlight fan, mums på Edward ! :)

Är det någon mer än jag som ska gå på premiären ?

The middle

serietips
En serie som jag varmt rekomenderar är The middle - en amerikansk komediserie från 2009!

Handling:
Familjen Heck med mamma Frankie och pappa Mike lever ett högst ordinärt medelklassliv, bor i Indiana mitt i USA och befinner sig mitt i den gyllene medelåldern. Vi följer dem och deras tre barn Axl - halvnudistiske tonårskillen som är en framgångsrik atlet men får kämpa med skolan. Sue - som är fullständigt självupptagen och totalt saknar självinsikt i hur obegåvad hon är. Och Brick - en mycket intelligent sjuåring som dessvärre saknar social kompetens och har har sin ryggsäck som bästa vän. källa

middle
Du kan se serien varje fredag klockan 18.30 i femman !

Egna tankar om serien:


Den är helt klart värd att se på, jättekul humor men jag måste erkänna i början tyckte jag inte alls om den - men efter några avsnitt tyckte jag om det mer och mer.

Julkalendern genomtiderna

Jag tänkte fortsätta på jultemat och ta upp Julkalendern !

Rolig fakta om julkalendern:
Julkalendern i Sveriges Television, TV-kalendern, är en årligen återkommande TV-serie i SVT. Den sänds varje dag från 1 december fram till julafton den 24 december. 1977 års julkalender Fem myror är fler än fyra elefanter sändes dock från den 27 november, eftersom den hade 28 luckor, en för varje bokstav. Julkalendrarna har avlöst varandra och med tiden blivit en jultradition, särskilt för barn. Den första julkalendern hette Titteliture och visades 1960. Från början var julkalendrarna inte egna programpunkter utan ingick i andra program. 1999 kunde folk rösta fram vilken julkalender som varit den bästa på TV hittills. Vinnaren blev Mysteriet på Greveholm, tätt följd av Sunes jul, Teskedsgumman och Trolltider. källa

Har ni någon julkalender som ni minns extra mycket, själv så har jag alltid gilla : Mysteriet på Greveholm, Sunes jul, Turesventon och Teskedsgumman!

film
sked
film


Santa claus - the movie

Inför den kommande julen kan jag varmt rekomendera filmen "Nu är det jul igen" . Jag brukar alltid se till att se just den filmen innan julen, vet inte varför men det har bara blivit en liten tradition jag har. För er som inte vet vad det är för film så handlar det om den frånskilda pappan Scott som har ett barn som heter Charlie, och när julen närmar sig försöker han skapa julstämning men råkar istället döda jultomten.


En riktigt klassiker, verkligen en roligt julfilm! Förresten, har ni någon julfilm som ni brukar titta på varje år?

Sherlock holmes

film
Sherlock Holmes : A game of shadows.

Handling:
När den Österrikiska kronprinsen hittas död konstaterar Sherlock Holmes snabbt att det rör sig om mord och att detta bara är en del i en långt större konspiration som leds av kriminella geniet Professor Moriarty (Jared Harris). Tillsammans med Sim (Noomi Rapace), en spåkvinnasom sitter på kunskap som kan vara nyckeln till mysteriet, tar Holmes och Watson upp jakten på Moriarty.källa

holmes

Filmen har premiär den 16 December 2011 - någon mer än jag som ser fram emot att se denna film ?

Criminal Minds

serietips
Criminal minds är en amerikansk serie från 2005, skapad av Jeff Davis.

Handling:
Serien handlar om ett profileringsteam från FBI:s beteendeanalysenhet  från Quaantico i Virginia som arbetar med att gripa olika seriemödare. Serien skiljer sig från andra kriminalserier då de istället inriktar sig mer på brottslingen än själva brottet.

Huvudpersoner :

Joe Mantegna - David Rossi : Han var med och startade BAU-enheten men pensionerade sig efter en tid men kom tillbaka i säsong 3 för att utreda ett mord som plågat honom i 20 år.

Thomas Gibson - Aaron Hotchner : Innan han började på BAU-enheten så jobbade han på ett fältkontor i Seattle, han jobbade då som åklagare. Hans försök att balensera jobbet och familjelivet är ett återkommande tema i serien.

Paget Brewster - Emily Prentiss : hon började i teamet i andra säsongen. Hennes mor är ambassadör och god vän med Hotchner.

Shemar Moore - Derek Morgan :  Derek Morgan är specialist på tvångsmässiga brott. Han har svart bälte i judo och driver FBI.s självförsvarskurs. Vid tio års ålder bevittnade han sin far skjutas ihjäl. Efter det togs han omhand av ledaren för ett lokalt fritidcenter, som utnyttjade han sexuellt under en tid. I andra säsongen blir Morgan misstänkt för ett mord på en pojke men det visar sig vara felaktig.

Matthew Gray Gubler - Dr. Spencer Reid : Dr. Spencer Reid är ett geni som gick ur high school redan som 12-åring. Dr reid läser 20000 ord i minuten, har ett eidetiskt minne och har ett IQ på 187, vilket är högre än vad Albert Einstein hade.

Kirsten Vangsness - Penelope Garcia : - Penelope Garcia är FBI's teknikanalytiker som hjälper teamet från sitt kontor i Quantico. När hon var 18 år dog hennes föräldrar i en rattfylleolycka och sedan dess fördjupade hon sig i kodning. Hon blev placerad på FBI's hackerlista, och därifrån rekryterades hon. I seriens tredje säsong blir hon skjuten av en man som hon dejtade, men överlevde. Garcia har ett roligt förhållande med Derek Morgan. Hon har även sedan en tid tillbaka pojkvännen Kevin.

m
Du kan se serien i kanal 5 varje Torsdagar klockan 21.00 !

Egna tankar :
Har sett den här serien från början och gillar verkligen den, gillar hur serien är uppbyggd,  jag gillar också karaktärena enormt mycket.

RevengeDen här serien ser jag fram emot att se, verkar vara precis min stil - men först måste jag hitta tid till att se serien också. Ni som har sett serien, är den bra ?

(Kommer iallafall uppdera mer om serien någon annan gång när jag har sett ett avsnitt eller två!)

Eragon

Eragon är en film från 2006 baserad på boken med samma namn.

Handling:
Filmen börjar med att bondpojken Eragon en dag finner en safirblå sten. Han åker tillbaka till sitt hem nära Carvahall i Palancardalen där han försöker sälja stenen till slaktaren Sloan men utan lycka, bara för att han hittade stenen i den olycksdrabbade bergskedja Ryggraden. Han behåller tillslut stenen och efter ett tag spricker stenen och ut kommer en safir blå drakunge, som Eragon senare döper till Saphira.

Resten av filmen handlar om Eragon och hans resa tillsammans med sagoberättaren Brom samt hur han skapar ett förtroendeband till sin drake Saphira. På vägen möter de Murtagh, Arya och många andra. Men hela tiden är den onde kungen Galbatorix dem hack i häl.

eragon

Mina egna tankar om filmen:

Filmen är helt okej men som vanligt tycker jag om böckerna mer, för jag tycker att dem har tagit bort mycket i filmen som är viktiga i böckerna. Men som ett äkta fantasyfan så tycker jag ändå att filmen är rätt okej!


I don´t know how she does it

film
Filmen I don´t know how she does it handlar om finanskvinnan Kate Reddy, som försöker samtidigt ha total kontroll över sin hedge-fond samt sina två barn och man. Filmen är baserad på boken 28 timmar på ett dygn och är full av roliga och fyndiga "one-liners" . I huvudrollen ser vi Sarah Jessica Parker och andra roller i filmen är Pierce Brosnan och Mad men - stjärnan Christina Hendricks.
sjpsjp svart

Filmen har svensk premiär den 11 November

Grimm

serietips
En ny tv-serie som verkar mycket lovande är tv-serien Grimm. Serien handlar om Nick Burkhardt, mordutredare som bor i den amerikanska staden Portland. Han har en hemlighet, en hemlighet som är minst sakt är annorlunda : han är arvinge till en "elitgrupp" som ska se till att stoppa övernaturliga monster.

Ni kanske har hört talas om bröderna grimm ? De har skrivit sagor som har facinerast barn världen över i generationer. Några av deras skapelser är : Rödluvan, Snövit och Hans och Greta. Men tänk dig att monstren är på riktiga och att Nick är den enda som kan stoppa allting. Dessa klassika sagor är inte bara berättelser utan mer än det - varningar, skilldrad i ett modernt samhälle.

grimm
Den har svensk premiär den 17 November, i TV6 !

HP7

film

Filmen har inte kommit ut på dvd än (den kommer ut den 16 november) men Harry Potter och dödrelikerna del 2 är verkligen en film värd att se.
potter

Rolig fakta :

Själva titeln på boken Harry potter och dödsrelikerna offentliggjordes genom en speciell hänga gubbe - funktion på författarens webplats den 21 December 2006. I en intervju från 2007 avslöjade J.k rowling de andra titlarna hon övervägde att ge boken : Harry potter and the elder wand (Harry potter och fläderstaven) och Harry potter and the Peverell quest (Harry potter och Peverells utmaning). Hon har även avslöjat via intervjuer och chatter mer information och vidarutvecklat frågeställningar från boken.

Den får

av 5
4 av 5 "Harry potter" !

Heart of dixie

En serie jag funderar på att börja se är Heart of dixie, men jag är osäker - är den bra eller inte, av det jag har sett är jag inte säker - så är det något att se ?rb
Rechel Bilson spelar huvudrollen i den nya serien Heart of Dixie!

TOP MODEL

Ett program som jag jämt har följt sen den första säsongen kom ut är Americas next top model. Visste ni att top model idag finns i över 30 länder runt om i världen och att det är en stor publiksucce som varje säsong i Sverige lockar till sig en storpublik. Våren 2012 kommer sverige äntligen börja med sin egen säsong med Isabella scorupco och Jonas Hallberg som sin högra hand - så det ser jag verkligen fram emot, för förut när det visade top model sverige så tyckte jag helt enkelt att deltagarna var.. kassa !

sverigetop model

SACT

Nu ska jag snart sätta på tv:en och se på ett gammalt avsnitt av Sex and the city, ni vet väll att den går i repris varje vardag i trean klockan 23.00 va? Då vet ni det, jag är verkligen en tv nörd - kollar på allt känns det som :)

sex and the city

The secret circle

Serien The secret circle är baserd på böckerna som L.J smith har skrivit, som även har skirvit böcker så som ; Att lura döden, night world, the vampire diaries och vampyrens kärlek.


Serien handlar om
Cassie Blake som efter att hennes mamma dog i en tragisk "olycka" flyttar till sin mormor. Mormorn bor i en liten by där Cassie tillslut möter en grupp av tonåringar som är specillt intresserade av henne. Allt eftersom så börjar konstiga händelser hända henne och tillslut kommer sanningen fram, de är alla ättlingar till kraftfulla häxor - och med Cassie kan de till slut skapa en ny generation av den s.k secret circle.

Än så länge har jag endast kommit till avsnitt 3 , men det jag har sett ser mycket lovande ut, den har fått bra kritik av tv-tittarna i Usa. Så den är verkligen värd att se !

bild the secret circle recension

Run the world

Hej alla film och serie fantaster !

Är ni som mig som älskar att se på filmer eller tittar mer än gärna på serier, nya som gamla - då har ni hittat rätt! För här kommer jag uppdatera er med de senaste om allt, bra som dåligt.

the secret circle bild

Jag har just börjat kollat på den här serien, the secret circle - Kommer uppdatera er mer sen vad jag tycker om denna serie !

Välkommen till min nya blogg!