pretty little liars 3

prettypretty

Åh vad roligt, pretty little liars kommer få en tredje säsong - kanalen ABC har beställt 24 nya avsnitt, så någon gång nästa år (sommaren 2012?) kommer det en tredje säsong :) Den här serien är verkligen en måste serie, det innehåller allt en bra ungdomsserie ska ha.

lucia movie night på sf bio

Natten mellan den 12 och 13 December är det dags för lucia movie night. De kommer att förhandsvisa tre hemliga filmer samt bjuda på något gott. Biljetterna släpps idag den 30 November för alla medlemmar i bioklubben och för alla andra den 2 December, biljetter kommer att kosta 250 kr. (Åldersgräns för lucia movie night : 15 år. VIP Bergakungens åldersgräns är 18 år.)
lucia
I dessa städer kommer Lucia movie night att annordnas :
Park, Stockholm
Filmstaden Vällingby
Filmstaden Sickla
Filmstaden Camera, Täby
Filmstaden Bergakungen, Göteborg
Filmstaden Storgatan, Malmö
Filmstaden Gävle
Filmstaden Helsingborg
Filmstaden Jönköping
Filmstaden Karlstad
Filmstaden Linköping
Filmstaden Luleå
Filmstaden Lund
Filmstaden Sundsvall
Filmstaden Umeå
Spegeln, Uppsala
Royal, Uppsala
Filmstaden Västerås
Filmstaden Växjö
Filmstaden Örebro

Missa inte

missa inte

20.00 i TV3 - Top model 16, avsnitt 9
21.00 i kanal 5 - Desperate housewives : Chuck Vance börjar trakassera Bree, som han är övertygad om att hon är inblandad i Alejandros död. Susan som använt hans död som inspiration till att utvecka sin konst, måste nu försöka förhindra att hennes tavlor ställs ut. Carlos alkoholproblem börjar påverka hans jobbprestationer så Gabrielle kommer till hans undsättning på kontoret. Lynette kommer på en plan för att rädda sitt äktenskap.
22.00 i MTV - Jersey shore

tv
Visa fler inlägg