i don´t know

dvd
I don´t know how she does it - den blir din för 149 kr på cdon.com !

ny

american pie: Reunion

tips text
American pie: Reunion - premiär ´: 4 april !


q/a

fråga

Tycker det bara är roligt när ni ställer frågor - och givetvis kommer jag svara på ALLA frågar ni ställer :) Till saken, Ja Chloë är med i Hugo cabret (om det är den filmen du nu menar) !

 

hugo

Här är en scen från filmen Hugo !


dark shadows

tips text


Behind the scenes ...

... The vampire diaries :


candice accola

Candice Accola är född den 13 maj 1987 - hon är en amerikansk skådespelare och sångare. Hon började sin sångkarriär som 14-åring och hennes musik är mycket populär i Japan! Annars så har hon varit med i olika filmer ; On The Doll, Juno, Deadgirl och X & O's & tv-serier ; How I met your mother, Supernatural, greek - men hon är mest känd som sin roll Caroline i The vampire diaries !


Candice Accola - Yesterday is gone

mäktig !

Jag har nyss kommit hem från bion, har ju varit och sett på The hunger games - det ända jag har att säga just nu är : se denna film, den är mäktig !

the movie

GCB !

Nu har jag sett på första avsnittet av GCB - vet ni ? I love it. Den serien kommer jag följa slaviskt, den är precis vad jag gillar. Den påminnar mig inte om någon annan serie, trotts att den har jämförts mycket med Desperate housewives, något nytt och frächt på markanden är denna serie helt enkelt! Någon som håller med ?

GCB


nu på dvd !

tips text

Nu kan ni allafall köpa den första delen av The twilight saga : Breaking dawn på dvd - äntligen ! Köp den på cdon.com och den blir din för 149 kr !

twinfanstwi del 1

Annasophia Robb

Annasophia robb är en ny stjärna (för mig) som just nu håller på att spela in den nya tv-serien The carrie dirares som har fått mycket uppmärksamhet på sistone. Annars ser ni henne i filmen soul surfer, en sann historia som handlar om en tjej som är med om en haj attack och blir av med sin ena arm. Hon har också varit med i filmen Kalle och chockladfabriken.

nytt
Från inspelningen av The carrie diaries !

anna s. r.


Känner ni igen henne, vem spelar hon i filmen ?

sneak peek :

2155
i kanal 5 !


25/4

Den 25 april kommer The girl with the dragon tattoo ut på dvd vilket jag tycker är riktigt kul - för jag har faktiskt inte sett den här versionen ännu!

dvd

the hunger games

På onsdag är det min tur att se den omtalade filmen The hunger games - snacka om att jag set fram emot denna film nu. Ett + i kanten är att jag fick en försenad födelsedagspresent, presenkort på bio, snacka om att jag blev glad, snål som man är :)

bio på onsdag

titanic 3D

Nu är det inte långt kvar tills Titanic 3D kommer upp på bio, den 4 April närmare sagt - det är nu 100 år sedan titanic sjönk. Filmen är hela 3 och 15 minuter, lite långt för att sitta i en bio salong för mig men kanske inte för er. Finns det några titanic fans bland er här?


teaser

Här har ni en mycket efterlängtad teaser för den sista delen av The twilight saga : breaking dawn :


Visste ni att

visste ni att...
- Skaparna av Sex and the city ligger bakom den nya tv-serien GCB ?
- Från början skulle GCB heta Good christian bitches - men det ändrades då kvinnorättsorganisationer och kristina inte blev glada ?
- GCB bygger på en bok skriven av dallas mäklare ?
- GCB jämförs ofta med den populära tv-serien Desperate housewives ?


GCB börjar nu på tisdag klockan 21.55 i kanal5!

älskling du har blvit en tjockis

Älskling du har blivit en tjockis är en ny tv-program som kommer att gå på TV3 i april ! I premiäravsnittet får vi möta Åsa, vars man ska försöka peppa henne att gå ner 15 kg - om hon klarar av det får hon 100.000 kr -kommer hon att klara av detta ?

tjockis

the host

tips text
The host är en film som kommer ut under nästa år. Filmen är baserad på boken med samma namn som är skriven av Stephenie Meyer - som är mest känd för sina böcker om twilight !


soundtrack the hunger games

Nu när The hunger games äntligen har kommit ut på bio måste vi fira lite - här med soundtracket till filmen med Taylor swift feat. The civil wars :Den här låten är verkligen hur bra som helst - så det här är verkligen inte första eller sista gången jag lyssnar på denna låt !

the hunger games premiär idag !

p
Idag har den mycket kritiserade filmen The hunger games premiär här i sverige. Jag har läst i aftonbladet att i USA vill de förbjuda The hunger games. Jag tycker faktiskt inte att man ska förbjuda den här filmen, den är inte alls en dålig film på något sätt. Visst barn dödar barn, men det är ändå bara en film och inte verklighet!

film

film


tha cast of Revenge

Jag har verkligen fastnat för den här serien, precis min smak när det gäller serier! Någon mer än jag som tycker samma sak ?


Best movies

helgens
I helgen rekomenderar jag er att se dessa filmer:

23.00 i TV3 - Röd drake : Will Graham hade en lovande karriär som FBI-agent framför sig, sedan träffade han och anhöll Dr Hannibal Lecter. Det var en upplevelse som nästan kostade honom livet. En ny seriemördare är lös, och bara en person kan hjälpa FBI att spåra upp honom: Graham. Men det finns bara en person som Graham kan vända sig till för att få hjälp...
22.15 i TV3 - Resan till jordens medelpunkt : Professor Trevor Anderson får ta hand om sin brorson Sean när hans mor ska förbereda deras flytt. Trevor får en låda som tillhört hans försvunne bror Max och i lådan hittar Trevor en bok med referenser till hans brors sista resa. Trevor bestämmer sig för att följa sin brors spår och tillsammans med Max beger han sig till Island. När de, med deras guide Hannah, hamnar mitt i ett åskväder söker de skydd i en grotta men åskan slår ned vid ingången och de tre blir instängda. De börjar desperat söka efter en utgång och faller ner i ett hål som leder dem till jordens mittpunkt, en fantastisk och farlig värld.
red

resan


THe hunger games 23/3

2

Den här filmen måste ni se - jag kommer iallafall göra det, se bara den här trailen så blir ni nog övertygad ni med!

paul wesley

Paul wesley föddes i New brunswick men växte upp i Marlboro. Wesley gick i Christian Brothers Academy och Marlboro high school innan han fick sin första roll i såpoperan Guiding Light. Han har också gjort framträdande i andra tv-serier : Army wives, 24, Smallville, The O.C, 8 simple rules, Wolf lake, Cane, Drömmarnas tid, Everwood, Fallen och Law & order : special victims unit. Han har också gjort en hel del filmer : Peaceful warrior, Roll bounce, Cloud 9 och Killer movie. Han är mest känd för sin roll som Stefan Salvatore i The vampire diaries.
Paul wesley

Paul wesley by kristinandfashion

min pappa är bättre än din pappa...

...så heter det nya programmet som kommer att ledas av Adam Alsing. Vad handlar programmet om då? Barnen och deras pappor kommer att tävla i olika actionfyllda och intellektuella grenar - programmet bygger på den amerikanska formatet "my dad is better than your dad"!

min pappa är bättre än din pappa

Det är alltid kul med nya program i tvrutan - och Adam alsing tror jag kommer passa ypperligt som programledare i detta program, jag har nog alltid gillat honom tror jag, men fy vad irreterad jag blir när han alltid vinner i hans tvprogram Adam live.. haha :)

älska mig igen

dagens
Älska mig igen eller The vow som är orginaltiteln på filmen, har premiär runt om i sverige den 4 maj - med Rachel McAdams och Channing Tatum i huvudrollerna.

Handling:
Paige
och Leo är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta. Igen.

vow
the vow filmwermland forever

I början av april så börjar ett nytt tv-program i TV3 - wermland forever heter programmet och handlar om en gäng unga värmländska personer som är påväg ut i livet. "De är unga. De är snygga. De drömmer om framgång, om framtiden och kärleken. Och de tänker ha förbannat kul på vägen dit."

Programmet berskrivs som The hills, men kommer det verkligen att leva upp till The hills framgångar? Man ska aldrig säga aldrig men jag tror inte det i alla fall. Jag ska dock ge det här programmet en chans, det ger jag alla program. Får istället återkomma med en recension efter att jag har sett några avsnitt.

the hills
The hills - populäraste realityserien ?

Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin är född den 22 maj 1978 i Memphis och är en amerikansk skådespelare. Hon är känd från filmerna Mona lisas leende och Walk the line. I serien Big love spelar hon rollen som Margene Heffman om en polygamistfamilj och i tv-serien Once upon a time spelar hon rollen som snövit.

Filmer/serier hon har varit med i :

2001 - Law & Order
2001 - Ed
2002 - Porn 'n Chicken
2003 - Mona Lisas leende
2004 - Win a Date with Tad Hamilton!
2005 - Walk the Line
2005 - Robot Chicken
2006 - Love Comes to the Executioner
2006 - Day Zero
2006 - 2011 - Big Love (TV-serie)
2007 - In the Land of Women
2008 - Birds of America
2008 - He's Just Not That Into You
2011 - Something Borrowed
2011 – Once Upon a Time (TV-serie)


123

i hate my teenage daughter

serietips
I hate my teenage daughter är en amerikansk komedi från 2011. Serien handlar om två mammor som blev mobbade under sin skoltid. Nu försöker de förhindra deras döttrar att inte bli mobbare som de var rädda för när de själv var lika gammla som deras döttrar.


maria montazami "dotter"

Här får ny ett litet smakprov av den nya säsongen av Partaj (som börjar nu på söndag) - Maria Montazami är kazoos mamma :

 

Som ni förstår så längtar jag verkligen efter att Partaj börjar igen - humor när det är som är bäst, eller hur ? Jag längtar efter Kazoo , vad händer denna säsong ? Tycker det är kul att Maria Montazami ska vara Kazoos mamma, det här kan helt enkelt inte gå fel!


Vad är det på tv ikväll ?

vad
Ikväll är det mycket bra på tv - i alla fall för mig, kan inte se allt jag vill se idag heller, kan inte direkt dela på mig själv.. om det gick skulle jag självklart ha gjort det!

20.00
i kanal5: Once upon a time
21.00 i TV3: Revenge
21.00 i kanal5: Criminal minds
21.55 i kanal5: The river
22.00 i TLC: The rachel Zoe project
22.00 i TV3: Unforgettable

Nu fattar ni väll varför jag vill dela på mig ? Men det ska gå, måste bara bestämma vilka program jag vill se idag och vilka jag ska spela in.. svårt !

m¨ånga

recension av djungelns drottning

Jag kan inte hålla mig längre, jag måste helt enkelt säga några ord om gårdagens avsnitt av Djungelns drottning.

Det här programet är verkligen inget att se och det menar jag verkligen - och jag gillar vanligtvis sånna här program men det här var för mycket, pinsamt var det att kolla på.. deras beteénde alltså, chockerande! En av deltagarna som man känner igen från Ung och bortskämd gick på någon slags barbie diet och åt endast rosa mat??? Trodde först hon inte var seriös men det verkar som hon verkligenvar det...konstiga människa! Annars var deltagarna rätt så okej, lite annorlunda dock men det gör väll mest lite krydda till programet antar jag. Måste bara ta upp hur oerhört rädda vissa av tjejerna var, pinsamt rädda och då var det mest för små kryp - så farligt är det inte ville jag bara skrika åt dem, gaah!

ikväll
Inte ens värt att betygsätta detta program, sorry girls!

djungelns drottning

p

Ikväll är det dags för tv-program Djungelns drottning att ha premiär i kanal5, klockan 21.55 närmare sagt! Jag kommer säkert kolla ikväll men jag tvivlar starkt på att det inte blir mer än ett avsnitt för mig, för kom igen - så intressant kommer det väll inte vara ? Men om jag har fel här så kommer jag givetvis erkänna mitt misstag, men vad jag har sett och hört verkar inte vara det bästa jag någonsin har sett!

ikväll

jersey shore - ny säsong !

Någon mer än jag som ska kolla på den nya säsongen av Jersey shore som börjar nu på söndag (18 mars) klockan 22.00?


the vampire diraries kollage

kollage

Jane by design

tips text
En rätt så ny serie som jag måste bara tipsa om är Jane by design som handlar om en tonårstjej som samtidigt som hon går i skolan även får ett jobb inom mode. Trailen nedan berättar mer om hur serien är:


tillbaka på fredag

Nu på fredag (16 mars) så börjar The vampire diaries visas igen efter det lilla uppehåll som var. Veckans avsnitt kommer att handla om detta : Tyler fortsätter att använda sina nya krafter som hybrid, medan Elena och Alaric oroar sig för Jeremys säkerhet. Stefan har gömt likkistorna som innehåller Klaus familjemedlemmar, och Klaus varnar alla att ingen går säker förrän han får tag i Stefan och hittar sin familj. Samtidigt väcker Alarics ovanliga läkeförmåga nyfikenhet och beundran hos doktor Fall.

tillbaka 16 mars

Not like the movie

cdon

Vet ni att cdon fyller 13 år - och att de firar med sjukt bra erbjuande : gratis frakt på vissa filmer. Vissa filmer, böcker, musik och merchandise kostar endast 13 kr osv - SJUKT VA ?

Själv funderar jag att köpa Dödsskallegänget - en klassiker som Steven Spielberg har producerat och Richard Donner har regisserat.

film

vann rätt låt ?

Loreen och hennes låt Euphoria är verkligen värd vinnsten - tror också att hennes låt kommer gå bra i den stora finalen som går i slutet av maj, jag hoppas innerligt på det iallafall! Sen måste jag kommentera Danny och allt som har skrivits om honom i tidningen idag : det finns väll inget värre än dålia förlorare, hans beteende är inte okej! Sure, han kom två för andra gången på rad, men man beter sig ändå inte så!


Melodifestivalen 2012 - finalen

NU är det dags igen för den efterlängtade finalen i melodifestivalen - jag kommer nog inte att kolla, kanske bara i slutet så jag vet vilken som kommer att vinnna ( hoppas innerligt att INTE ranelid kommer att vinna, det är inte bra musik överhuvudtaget). Här har ni finalisterna :

1. David Lindgren2. Thorsten Flinck3. Dead By April4. Lisa Miskovsky5. Top Cats6. Loreen7. Ulrik Munther8. Björn Ranelid feat. Sara Li9. Molly Sandén10. DannyVILKEN KOMMER NI RÖSTA PÅ ?

Alex shulmans shulman shows

För alla som gillar Alex Schulman och hans program Shulman shows kommer här en rolig nyhet - det är så att hans program som hitillst har visats i fem säsonger på webben tar det stora klivit in i tv världen, närmare sagt till kanal5 och allt har premiär Måndag den 19 mars klockan 23.00 (lite dålig sändnings tid dock).

I Shulman shows kommer Alex och en panel att diskutera olika händelser som har hänt runt om i världen, de kommer med egna, ibland, respektlösa vinklar kring populärkulturella fenomen och på samma sätt ta hand om aktuella personer som kommer gästa programet. Ni kommer under säsongens gång få se gästar som : Johan Rabaeus, Per Morberg, Loreen och Henrik Schyffert.

Egna tankar om Alex schulman program Schulman shows:
Nu när jag har läst igenom information om programet och skrivit den här texten ser jag faktiskt fram emot till premiären - trotts att jag inte har sett ett ända avsnitt ännu så tror jag att den här showen kommer vara mycket bra och underhållande. Vad tror ni själva, några tankar kring programet?

alex

partajigt igen

Jag har skrivit en hel del om tv-programet Partaj och än så länge kan jag inte låta bli att skriva - för nu har det kommit ut lite mer information om den kommande säsongen.

Vi får skapa kontaktskap med några nya karaktärer, ni får blandannat träffa flygvärdinnan Iris i såpan far å flyg samt stewarden Edward. Sara larsson är också en ny bekantskap i Partaj, en ung  singer/songwriter som tar allt på stort allvar. Douglas "doggybag" Marlund, en tattuerare och piercare - han tycker mest att kunderns önskemål står ivägen för hans konst. Jocke är en till av karaktärerna som är en programledare för mysprogrammet café bärs - där ett gäng fotbollskillar dricker pilsners och svarar på tittarnas frågor. sen får vi inte glömma Kazoo, nu ännu större med viktiga saker att säga, det vill säga om du ger henne en goodiebag eller inte.. källa

partaj igen

kony 2012

Den här videon är verkligen värd 30 minuter av din tid - den visar vad vi alla blundar / inte vet något om, så snälla se den här filmen och skicka den vidare till andra. VI kan göra något, det kan vi alla göra !


avengers 3D

filmtips
Avengers är en amerikansk superhjälte film baserad på superhjältegruppen med samma namn. Filmen har premiär den 27 april. Skådespelarna i filmen är : 
Robert Downey Jr. - Tony Stark/Iron Man
Chris Evans - Steve Rogers/Captain America
Mark Ruffalo - Bruce Banner/Hulk
Lou Ferrigno - Hulk (röst)
Chris Hemsworth - Thor
Scarlett Johansson - Natasha Romanoff/Black Widow
Jeremy Renner - Clint Barton/Hawkeye
Samuel L. Jackson - Nick Fury
Tom Hiddleston - Loki
Clark Gregg - Agent Phil Coulson
Cobie Smulders - Maria Hill
Stellan Skarsgård - Erik Selvig
Paul Bettany - Jarvis (röst)

gossip girl

Om mindre än en månad är det säsongspremiär för Gossip girl, närmare sagt söndag den 1 april är det dags igen.

vad tycker ni om Gossip girl nuförtiden ? Själv så har jag faktiskt tappat intresset lite och det är aldrig ett bra tecken. Kanske dags för Gossip girl att läggas ned ?


ikväll klockan 21.00 !

Ikväll är det äntligen dags för Desperate housewives att ha premiär i kanal5 igen - är ni redå för de sista avsnitten någonsin ? Det är iallafall jag !


Den sista dokusåpan

Den sista dokusåpan är en rätt sjuk såpa där man blandar zombier, roadmovie med mycket humor, kändisar och en hel del mord. Varje vecka röstar tv-tittarna ut en av dessa kändisar och vinnaren går hem med en alldeles egen tv-show. Det här är verkligen en nyskapande dokusåpa där allting kan hända, jag har iallafall inte hört talas om någon liknade tv-program!

Här har ni deltagarna: Daniel Paris, Meral Tasbas, Vanita Bergman, Robban Andersson, Eva Nazemsson, Sibel, Andreas Plogell, Jockiboi, Jane Timglas, Simon Danielsson. Man kan även se Cecilia Forss, Filip Berg, Christian Wennberg, Patrik Sjöberg, Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Caroline af Ugglas. När deltagarna ska spela in den nya dokusåpan förändras allt, en zombiesmitta har brutit ut och en kamp drar igång, vilka överlever och vilka dör på vägen till den zombiefria zonen i sverige.


"hotlanta" något för dig ?

Har ni sett tv-program The real housewives of atlanta ? Om ni inte har gjort det så går programet varje vardag (förutom fredag) klockan 19.00-20.00 i TV3. Jag har själv sett några avsnitt, rätt många men jag måste nog se några till avsnitt innan jag kan avge en dom, serien är dock inte lika bra som The real hosuewives of Beverlyhills är. Men det är nog mest en smaksak, för i the real housewives of atlanta är det en hel del drama där med.


q/a

Q/A

Mitt svar:
Tycker alltid det är bra att få kritik, bra som dålig - tycker bara man växer i sin roll som bloggare då! Jag vill mest bara förklara min blogg för er, vad MIN blogg handlar om osv utifrån denna kommentar ↑

Jag skriver om allt möjligt inom film och tv-serie världen men också om kändisar och annat inom nöjesvärlden. På det sättet jag gör detta, alltså det upplägget jag har på min blogg är på ett sätt som jag gillar. Jag ger tips på filmer/serier jag gillar men också om allt nytt som börjar som jag kanske inte gillar så mycket - men det gör jag för alla andra där ute som kanske uppskattar det, den här bloggen handlar inte OM MIG alltså, utom den är mer än så :) Jag kan inte heller påstå att jag bara tar texter från andra sidor utan jag försöker få ihop en egen text (men självklart är det inte alltid så).

...och till sist måste jag höra med mina andra läsare - hur tycker ni mina inlägg är, bra eller dåliga ? P.S du som skrev denna kommentar - jag tar till din kritik och kommer fortsätta som jag gör men jag kommer tänka på dina ord! D.S

emily vancamp

Emily Irene Vancamp, född den 12 maj 1986 - hon jobbar inom tv och film och är mest känd i tv-serien Ewerwood där hon spelar Amy Abbott och Brothers & sisters där hon spelar rollen som Rebecca Harper. Hon är nu stjärnan i den mycket populära serien Revenge där hon spelar den hämndlystna Emily Thorne.

Egentligen var det tänkt att Emily skulle bli en dansare men efter en skada bestämde hon sig för att bli skådespelare istället. Hon började sin karriär i Are you afraid of the dark? och fortsätta till olika filmer, mest skräck filmer, drama filmer och drama serier.

evc

vad när hur

vad

21.30 i kanal5 : Sex dagar sju nätter - När Quinn tackar ja till att flyga Robin till Tahiti vet han inte att han ger sig in i ett riktigt äventyr. Efter halva vägen blåser det upp till storm och de tvingas nödlanda på en öde ö. De närmaste dagarna blir en prövning för dem båda.
21.30 i TV4 : Rosa pantern 2 - Inspektör Clouseau har tilldelades hedersmedalj för sin insats i jakten på den åtråvärda diamanten Rosa pantern efter att den blev stulen. Eftersom Clouseau ofta skapar kaos där han drar fram har han nu fått återgå till ett lugnare skrivbordsjobb. Men när Rosa pantern blir stulen igen blir Clouseau utvald att ingå i ett internationell elitstyrka som består av en grupp internationella detektiver. Deras uppdrag är att stoppa ligan som specialiserat sig på att stjäla historiska värdeföremål.
23.00 i TV3 : US marshals - Ett transportflygplan för kriminella störtar och en av fångarna rymmer i kaoset. Sam Gerard och hans specialteam får i uppdrag att hitta honom. Situationen kompliceras ytterligare när Sam upptäcker att den förrymde fången har en minst sagt intressant bakgrund.

tv

reine och mimmi i fjällen- En film du måste se helt enkelt !

imorgon smäller det

Imorgon har den svenska filmen Nobels testamente premiär runt om i sverige - så gillar ni Liza Marklunds böcker om Annika bengtsson tyker jag verkligen ni ska se den här filmen!nobels

desperate housewives season 8

Vet ni att ni redan nu kan se på första avsnittet av Desperate housewives sista säsong på kanal5 play. Givetvis kostar det att se, men har man 25 kr över tycker jag ni ska slå till - om ni inte orkar att vänta tills på tisdag då premiär avsnittet går.

Första avsnittet kommer att handla om detta:
Lynette har en stor bekännelse för Tom. Gabrielle misstänker att Carlos kan ha varit inblandad i ytterligare ett mord. Bree förbereder sig inför att ta sitt eget liv.

desp