TRAILER I Avengers: Infinity War I

 
Någon som har sett trailern till den tredje Avengers filmen än ? Jag såg på den nyss och fick gåshud, vilket jag sällan får av bara en trailer. Jag tror det här kommer bli den bästa Avengers filmen. Vad tror ni? 
 

Varje år

Imorgon är det den 1 december & på söndag är det första advent. Då börjar det. Jag hade tänkt börja julpynta, ställa fram min fina plastgran men framför allt kommer jag att se på så många julfilmer jag hinner med. Jag tjuvstartade lite grann i veckan med en julfilm men den räknas inte då den inte alls var i min smak.
 
Jag har som en lite tradition, där jag måste se vissa filmer, tycker det hör julen till helt enkelt. Mina favoritfilmer till jul är:
 
Ett päron till farsa firar jul - en klassiker, som när den kom ut inte fick särskilt bra recensioner, men jag tycker om den väldigt mycket ändå!
The santa clause - den första filmen gillar jag mest och är också en sådan där riktigt mysig julfilm.
Ensam hemma 1 & 2 - vem gillar inte känslan i de här filmerna. Får riktigt julkänsla när jag ser tvåan!
Jultomten är far till alla barn - här har ni en till klassiker, för det här måste väll räkna som en klassiker nu?
 
Brukar ni se på några julfilmer?
 
bildkälla/image source 1 / 2 / 3 
En kommentar
publicerat i Filmer, Jultips;
Taggar: ensamma hemma, ett päron till farsa firar jul, jultomten är far till alla barn, the santa clause

Sammanfattning v.48

 
Lethal weapon 2x07
Jag tycker det är bra att vi får lära känna Martin ännu bättre, och det var verkligen ett framsteg för honom när han tillslut bestämde sig för att prata med Maureen om vad som händer med honom just nu. Tycker för övrigt att Roger betedde sig som en idiot i det här avsnittet när han trodde att Trish var otrogen. Inte alls okej att han inte litade på henne. Börjar gilla B-teamet ännu mer i det här avsnittet också, passar riktigt bra ihop de två!
 
Scorpion 4x06
Jag gillade det här avsnittet, framför allt deras uppdrag. Det var halloween, så deras uppdrag, var kul nog, att undersöka en båt som en person trodde var hemsökt. Självklart gick inte allt som det skulle och det slutade med att gänget räddade många från en säker död, då en båt (full med något farligt ämne, kommer såklart inte ihåg vad) utan personal, hade gått sönder och var på väg att köra in i land och sprängas i luften. Annars så försökte Paige och Walter än en gång att jobba på deras förhållande, då Walter än en gång betedde sig som en idiot. Tur att Paige har sådant bra tålamod! 
 
Jordskott 2x6+7
Allt börjar att klarna upp nu för Eva, och hon försöker verkligen att acceptera hennes dotter, Idas öde. Vilket är skönt att se med tanke på hur hon har mått. Hon kommer också närmare och närmare sanningen, men framför allt börjar hennes mamma att tillfriskna och det är så fint att se. Fast det hemskt när man fick reda på hur hennes mamma blev "sjuk", det var såklart ingen stroke utan företaget Wass jobbar för hade gjort det mot henne. Dem fick hennes mamma att börja hata Eva och Wass var också inblandad i det hela.
Visa fler inlägg