TRAILER I Avengers: Infinity War I

 
Någon som har sett trailern till den tredje Avengers filmen än ? Jag såg på den nyss och fick gåshud, vilket jag sällan får av bara en trailer. Jag tror det här kommer bli den bästa Avengers filmen. Vad tror ni? 
 

Varje år

bildkälla/image source
Imorgon är det den 1 december & på söndag är det första advent. Då börjar det. Jag hade tänkt börja julpynta, ställa fram min fina plastgran men framför allt kommer jag att se på så många julfilmer jag hinner med. Jag tjuvstartade lite grann i veckan med en julfilm men den räknas inte då den inte alls var i min smak.
 
Jag har som en lite tradition, där jag måste se vissa filmer, tycker det hör julen till helt enkelt. Mina favoritfilmer till jul är:
 
Ett päron till farsa firar jul - en klassiker, som när den kom ut inte fick särskilt bra recensioner, men jag tycker om den väldigt mycket ändå!
The santa clause - den första filmen gillar jag mest och är också en sådan där riktigt mysig julfilm.
Ensam hemma 1 & 2 - vem gillar inte känslan i de här filmerna. Får riktigt julkänsla när jag ser tvåan!
Jultomten är far till alla barn - här har ni en till klassiker, för det här måste väll räkna som en klassiker nu?
 
Brukar ni se på några julfilmer?
 
bildkälla/image source 1 / 2 / 3 

Sammanfattning v.48

 
Lethal weapon 2x07
Jag tycker det är bra att vi får lära känna Martin ännu bättre, och det var verkligen ett framsteg för honom när han tillslut bestämde sig för att prata med Maureen om vad som händer med honom just nu. Tycker för övrigt att Roger betedde sig som en idiot i det här avsnittet när han trodde att Trish var otrogen. Inte alls okej att han inte litade på henne. Börjar gilla B-teamet ännu mer i det här avsnittet också, passar riktigt bra ihop de två!
 
Scorpion 4x06
Jag gillade det här avsnittet, framför allt deras uppdrag. Det var halloween, så deras uppdrag, var kul nog, att undersöka en båt som en person trodde var hemsökt. Självklart gick inte allt som det skulle och det slutade med att gänget räddade många från en säker död, då en båt (full med något farligt ämne, kommer såklart inte ihåg vad) utan personal, hade gått sönder och var på väg att köra in i land och sprängas i luften. Annars så försökte Paige och Walter än en gång att jobba på deras förhållande, då Walter än en gång betedde sig som en idiot. Tur att Paige har sådant bra tålamod! 
 
Jordskott 2x6+7
Allt börjar att klarna upp nu för Eva, och hon försöker verkligen att acceptera hennes dotter, Idas öde. Vilket är skönt att se med tanke på hur hon har mått. Hon kommer också närmare och närmare sanningen, men framför allt börjar hennes mamma att tillfriskna och det är så fint att se. Fast det hemskt när man fick reda på hur hennes mamma blev "sjuk", det var såklart ingen stroke utan företaget Wass jobbar för hade gjort det mot henne. Dem fick hennes mamma att börja hata Eva och Wass var också inblandad i det hela.

NYTT i December - Netflix

Det händer lite saker i december på Netflix också - såg en film där igår, som för övrigt var riktigt kass, inget att recensera, A Christmas Prince är ingen film man måste lägga ner tid på! Men ibland får dem in bra filmer (och serier), så min hög med osedda filmer&serier kommer växa ännu mer nu!
 
Filmer:
Bright - 22 december
Hitta Doris - 12 december
Fred Claus (för att det är en julfilm) - 1 december
 
Serier:
Tre Crown, säsong 2 - 8 december
Dark - 1 december
Huset fullt igen, säsong 3 - 22 december
Timeless - 6 december
 

Sammafattning v.47 del 2 av 2

Lucifer 3x08
Saknar fortfarande Maze i det här avsnittet också, men jag tror hon som spelar Maze är mammaledig just nu. Fallet var inte särskilt bra, istället så gjorde relationerna mellan vissa karaktärer jobbet. Linda och Amenadiel, Ella & Charlotte men framför allt Lucifer och Chloe. Trots att Luci inte gillade när han fick höra att han började bli tråkig och stötte bort Chloe lite så gillade jag vad dem gjorde i det här avsnittet. Spela monopol tillsammans med Chloes dotter Trixie var extra sött! Men att se Chloe försöka spela sexig, det var nog det roligaste med det här avsnittet.
 
(det skulle också ha komma upp ett avsnitt av Jordskott, men jag har inte haft tid att kolla på det avsnittet)
 

Mikronyhet

Producenten till filmen Jurassic World: Fallen Kingdom, Colin Trevorrow har släppt en liiiten teaser på sin twitter där Chris Pratts karaktär hälsar på en lite sötnos.
 
- ska bli så kul att få se på den här filmen som har premiär i Sverige 22 juni nästa år !
 
 

På min serielista - GODLESS


Idag har en serie premiär på Netflix som jag hade tänkt kolla på, Godless heter den och jag som har sett trailern är väldigt nyfiken på det här. Godless verkar ha fått rätt så bra kritik också, så den här ska jag verkligen se på när jag har tid över. Här kan du se på trailern.
 

Crisis on earth-X CROSSOVER

 
Tror att det här kan bli en riktigt bra crossover, vet inte, men det känns som dem "tar i" lite mer i den här crossovern än vad dem har gjort förut. Förstår ni vad jag menar, eller är jag helt ute och cyklar?

Sammanfattning v.47 del 1 av 2

 
Lethal weapon 2x06
Jag gillade det här avsnittet också, 2 på raken nu. Det är alltid bra när man får reda på mer om Martins förflutna, även fast hans kompis var en brottsling så var det fint att se att Martin fortfarande brydde sig om honom. Om man vet vad som hände dem när de var små, så förstår man varför han skyddade honom så mycket som han gjorde. Annars var det rätt så underhållande att se när Roger försökte lista ut vem ur hans familj som hade tagit marijuana. Tänk att han till och med tog blodprov på sina egna barn! Fast det fick han igen, när han av misstag råkade få i sig lite marijuana och blev så hög! Gillade att Martin kom över och såg till hans kompis efter det.
 
Blindspot 3x04
Jag gillade hälsningar från Jane & Kurts bröllop som visades upp i avsnittet. Det var fint att se då man inte fick se så mycket från deras bröllop annars. De två hör verkligen ihop! Men när Roman plötsligt dök upp i rutan! Vill inte att an ska vara "the big bad", hoppas han kommer på bättre tankar, snart! Den stora händelsen måste ändå ha varit när man fick reda på att Jane har en dotter, som hon fick för 18 år sedan. Hur gammal är egentligen Jane? Måste också nämna Read, han har något fuffens för sig. MEN VAD?
 
Scorpion 4x05
Nu när Happy och Toby har bestämt sig för att skaffa barn gör dem verkligen allt för att bli det, och det är så kul att se, för dem gör det inte lätt för sig. Fast jag antar att dem skippade sina "regler" då det blev alldeles för jobbigt i slutet. Sylvester klarade juristutbildningen och får nu vara Gabes advokat i hans kommande rättegång. Tycker för övrigt rätt så synd om Gabe, han har förlorat så mycket, till och med sin bil. Nu är han gängets "praktikant" också, fast det är rätt så roligt att bevittna, så där tycker jag inte synd om honom. Hoppas allt löser sig för honom och att han får tillbaka sitt gamla jobb, för han passar verkligen inte som en praktikant :)
 
Bildkälla/image source 1 /

TRAILER I Absentia

 
Viaplay har lagt beslag på den här serien, Absentia, som har premiär 5 december. Ni kanske känner igen hon som spelar huvudrollen? Det är Stana Katic från Castle. Får se om det här är bra eller inte, det jag har läst och sett så tycker jag det här låter lovande ut i alla fall.

Fantastiska nyheter

Fantastiska vidunder 2 har äntligen fått en titel + har det släppts en ny bild med alla skådespelare.
Filmen kommer att komma ut hösten 2018, så vi får vänta lite innan denna härliga filmatisering blir verklighet igen.
Vad kommer filmen att heta då? JO, den har fått namnet  Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.
 
OCH här är den nya bilden med alla skådespelare:
Du kommer bland annat se Jude Law som en ung Dumbledore och Johnny Depp kommer tillbaka som den onde trollkarlen Grindelwald.

Hassel säsong 1

"Hassel är en thrillerserie i 10 delar som fritt baserad på böckerna av Ola Svedelid"
 
Jag visste inte så mycket om den här serien från början, mer än att Ola Rapace skulle vara med. Kanske därför jag började titta på den här serien...
Man kan väll säga att Roland Hassel är lite av en anti-hjälte, som tappar det helt när hans fadersfigur Ruda blir brutalt mördad. Han tar upp kampen att hitta hans mördare men allt är inte som han tror att det är.
Jag gillade verkligen känslan i början av serien, musiken men framför allt Hassel och hans grupp, Triton. Dem kanske inte alltid var så bra, rätt så våldsamma men det gjorde inte så mycket efter att man fick se dem mer och mer. 
Som sagt, började det bra men jag började tröttna ungefär hälften in, men jag stannade kvar för att jag gillade fallet och ville veta vem som döda Ruda. Nu när jag tänker efter, fick man nog inte veta vem som dödade honom men vem som beställde mordet och varför hen gjorde det. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den som beställde mordet, var hen verkligen så farlig?
Sen vet jag inte om jag är särskilt nöjd över slutet. Det finns fortfarande frågor som behöver ställas och dog verkligen en ur triton? Tyckte det inte var solklart då man inte fick se någon kropp. Kanske fick Hassel lite av sin hämnd när han såg till att den som beställde mordet på Ruda skjuten.
Den här serien behöver helt enkelt en till säsong, för jag tycker inte alla karaktärer fick något avslut i den här säsongen.
 
Rekommenderar jag den här serien? Gillar du en lite råare snutserie men poliser som inte riktigt är 100 % laglydiga då är det här något för dig. Den får 3/5 solar av mig ! Egentligen är den inte så dålig om man tänker efter, men det är nog upp till var och en.
 

Sammanfattning v.46

 
Jordskott 2x05
Undra vad som egentligen har hänt Evas mamma? Den frågan ställde jag i det här avsnittet, hon måste ha sett något hon inte ska och därför fick hon en "stroke" som egentligen inte var det... Sen den där kvinnan som inte åldras, vad har hon med allt det här att göra, men framför allt VEM ÄR HON EGENTLIGEN?
Samtidigt som det var väldigt fint att se, så var det också svårt att se när Eva umgicks med sin mamma i deras gamla hem, det märks ju att hon har saknat sin mamma och nu har hon fått tillbaka henne lite i alla fall. Vad det ny betyder? 
 
Lethal weapon 2x05
Martin blev av med sitt hem, eller ja, sin husvagn han har bott i och det verkade trigga igång gamla minnen av hans pappa. Det var inte kul att se, man förstår verkligen att han inte kan ha haft en sådan lätt barndom. När han väl fick tillbaka sitt hem, så lämnade han det (full) hemma hos Roger och Trish och förstörde samtidigt deras staket. Och snacka om Martin skämdes dagen efter när man förstod hur besviken Trish var på honom. Själva fallet var väll inte överdrivet bra förutom den där killen som var med dem, som var rätt så underhållande på sitt vis.
 
Blindspot 3x03
Det här avsnittet fokuserade mest på Patterson & Rich Dotcom då en av hemligheterna gruppen har handlade om just dem. Var faktiskt kul att se Rich igen, han är en "frisk fläkt" i detta gäng (jag lovar, de andra är inte tråkiga, men jag tycker han behövs i denna gruppen). Annars försökte Jane och Kurt att fånga en person som hade med terrorism att göra, som indirekt hade att göra med Patterson & Rish hemlighet (för ett år sedan var dem med i hackergrupp som gjorde lite tveksamma saker som kunde ha fått dem i fängelse). Vi vet nu att det är en sak Roman vill göra, alltså förstöra för Jane och hennes grupp. Han vill alltså hämnas.
 
Scorpion 4x04
Jag förstår varför Paige ibland blir frustrerad på Walter, han måste förstå (snart, innan det är försent) att han måste vara på hennes sida. Hoppas han lär sig snabbt. Själva fallet kunde ha varit spännande men jag är så van att se dem göra bort sig att jag inte alls blev förvånad när Happy tappade den där skiftnycklen (?) så att den där skadliga gasen kom ut och nästan dödade dem. Det bästa var nog ändå att höra att Happy ville ha barn, hon som knappt gillar människor vill alltså skapa en ny människa. Fint att se och hoppas hon och Toby klarar det här nu!
 
Lucifer 3x07
Det här var ett bra avsnitt. Gillade upplägget, hur allt berättades och att det inte riktigt var fokuserat på Lucifer eller Chloe. Fokusen låg på Lindas ex-man. (Visste inte ens att hon hade varit gift!) Som jag förstod det hände det när Lucifer och Chloe just hade träffats och Lindas man försökte få tillbaka henne men fick reda på att hon hade haft sex med Lucifer. Detta ledde till att han blev helt besatt av Lucifer och försökte döda honom flera gånger. Men av många anledning så dog han och då, i slutet av avsnittet, började allt om igen och då förstod man att han redan var död och levde om samma händelser dag efter dag. Han var alltså i helvetet! Lite luddigt beskrivet, kanske bara jag som inte förstod avsnittet??
 
 

Trailer #2 The Greatest showman

 
25 december har den här filmen premiär här i Sverige - tycker den ser bra ut och är visst baserad på verkliga händelser!

Mini recention - Stranger things 2


Vad handlar serien om: handlar om ett gäng ungar som bor i Hawkins. I första säsongen försvinner en av pojkarna Will och under seriens gång träffar killarna den annorlunda tjejen Eleven medan dem försöker hitta den försvunna Will. I andra säsongen kommer de onda från Upp och ner världen till Hawkins samtidigt som Will blir allt sämre och sämre.
IMDb betyg: 9,0/10
Mitt betyg: 9,0/10
Det bästa med den här säsongen: Det var så kul att få se mer av Will och vilken skådespelare han är, verkligen helt otrolig! Har också fattat tycke för Hopper och Wills mamma Joyce. Tillför mycket bra till den här serien. Vet inte varför, men jag gillar 80-talet och kanske därför jag gillar serien så mycket som jag gör.
Överlag så gillar jag verkligen den här säsongen, finns inga stora problem och storyn har inte heller några fel.
Det sämsta med säsongen: Vet inte om det finns något som är dåligt med den här säsongen faktiskt. Kanske att jag inte helt och hållet gillade Elevens story den här säsongen och avsnitt 7 (om jag minns rätt) var en liten avstickare som jag inte riktigt förstod varför det var med. Som sagt inte så mycket.
 
Så den här serie rekomenderar jag varmt - om ni inte har sett den, gå och gör det NU!
 

2 serier.

Mitt serie-schema har blivit lite tunn på sistone, så nu har jag letat efter fler serier att kolla på. Jag har redan börjat kolla på en och sen har jag en till serie jag vill ge en chans.
 
 
The 100. Tror det här blir nog mitt tredje försök att kolla på den här serien, vet faktiskt inte varför jag slutade att kolla på den här rätt så underbara serie förut. Men nu ska jag inte ge upp! Har redan tittat på några avsnitt av den första säsongen och än så länge har jag inte tröttnat.
 
Alex. Det här är en svensk serie som visas på Viaplay just nu. Har läst lite om den, och eftersom jag verkar gilla svenska serier just nu så tänkte jag ge den här serien en chans. Trailern hittar du här.
 

Sammanfattning v.45 del 2 av 2

Lucifer 3x06
Det här var ett till rätt så bra avsnitt. Det var Chloes födelsedag men Lucifers ex-fru som bor i Las Vegas var försvunnen så han fick lov att åka dit för att hitta henne. Gillade delen när Chloe & Linda festade i Lucifers lägenhet, gillar alltid att se när just Chloe släpper loss lite grann, för hon är alltid så seriös annars. Förutom det gillade jag också delen när Lucifer pratade med Chloe när han trodde hon sov, det var så fint att se och när han gav henne det där halsbandet... Skulle vara kul att se dem ihop, men ibland vill jag bara att dem ska vara vänner. Svårt! 
 
 

Reese Whiterspoon+Jennifer Aniston + Friheten + The magic order

- Reese Whiterspoon och Jennifer Aniston är klara för en ny serie  för Appel. Serien har inte fått något namn än men kommer att baseras på en idé av Michael Ellenberg, samt av boken Top of the morning skriven av Brian Stelter. Boken handlar om rivaliteten mellan Today (NBC) och God morning america (ABC). Det här låter som en bra idé, något som jag skulle kunna kolla på. Frågan är nu bara, vart kommer Appel att släppa sina serier?
 
- Viaplays första danska orginalserie blir en serie med namnet Friheten och kommer kort att handla om två föräldrar som försöker dölja sina mörka hemligheter som Danmarks mest ökända storsvindlare.
 
- Netflix ska börja göra comic books. Ja ni hörde rätt! Netflix meddelande nyligen att dem ska ge sig in branschen. Mark Millar (Kick-ass, Kingsman : the secret service)  skriver den första albumet som har fått namnet The magic order. Vad tror ni om det här, flipp eller flopp?
 
 bildkälla/image source 

OFFICIAL TRAILER I The Crown - season 2

 
 Premiär : 8 december. Kommer du att kolla?

Sagan om ringen - som serie?

Ni kanske har hört om den här nyheten, att det kanske ser ut som att Sagan om ringen kan bli en tv-serie.
Som ett stort fan av J.R.R Tolkiens verk är jag lite tveksam men ändå nyfiken på något sätt. Det kan bli bra men det finns en stor chans att det floppar stort också.
Vem har fått den stora äran att sända denna nya satsning om det blir av? Jo, Amazon verkar bli den som köper rättigheterna, till den nätta lilla summan på 2 miljarder kronor och då är inte kostanden för att producera serien inräknad i det priset. Så det kan bli en dyr affär det här!
Om det här blir av måste dem göra något helt nytt, med en helt ny story att berätta. Till exempel att dem tar med historier som inte fick vara med i filmerna osv. 
 
Vad tror ni om detta, något att se fram emot (om det nu blir av)?
 

OFFICIAL TRAILER I Fifty Shades Freed

 
Nu har det kommit en rykande färsk trailer för Fifty shades freed - filmen har premiär 9 februari 2018 i Sverige. 

Sammanfattning v.45 del 1 av 2

Jordskott 2x04
Det hemskaste i det här avsnittet var nog ändå när man fick reda på att dem Eva jagade hade dödat ett barn och det var nog inte det första barnet som dem hade dödat heller... Hur ska det egentligen gå med Eva? Jag förstår att hennes trauma har satt spår i henne + att jordskottet också gör det svårt för henne att leva, men som hon reagerade i detta avsnitt när hon fick reda om det döda barnet... hon börjar nästan skrämma mig. Antar att det är jordskottet som får henne reagera och just nu ser det inte ljust ut för henne.
 
Blindspott 3x01+02
Det har gått 2 år sedan vi fick se dem sist och alla verkar ha skaffat sig hemligheter av olika slag. Hoppas det inte skadar deras team allt för mycket för jag gillar när dem är tillsammans. Weller hittade tillslut Jane, men nu verkar det som att hon har fått nya tatueringar, ditsatta av hennes bror Roman. Så jag antar dem börjar om nu, så som det var i första säsongen. I det andra avsnittet löste de en till tatuering med lite hjälp av Roman, eller rättare sagt så hotade han Weller att just den tatueringen behövdes lösas på en gång. Han gick med på det bara för att Weller verkar ha en hemlighet som han inte vill att Jane ska veta om. Read verkar ha skaffat sig en flickvän, lite oväntat men han behöver någon i sitt liv att älska efter allt han har varit med om. Måste också nämna Roman lite snabbt, det han gjorde idag var helt galet! I början trodde jag faktiskt han var i den där gruppen för att prata om sitt förflutna men det visade sig att han var där för att för att döda en man och ta över hans liv + sno hans pengar. Han är verkligen bra på att ljuga, för det såg jag inte komma alls. Nu undrar man bara vad han behöver alla de där pengarna till?
 
Scorpion 4x03
Jag gillade det här avsnittet, det var annorlunda för att vara dem men jag gillade när teamet försökte rädda ett djur, eller rättare sagt djuret och dennes ofödda unge i magen som hade blivit skjutet av tjuvjägare. Undra om det skulle fungera i verkliga livet det dem gjorde för att rädda ungen? Annars så hjälpte teamet ut Gabe ur fängelset, hoppas nu bara inte han blir fälld, för i så fall ser det ut att han blir borta i några år och det går ju inte för sig!
 

2 serier jag har sett klart på

Slasher, säsong 2.
Jag kan fortfarande inte bestämma om jag gillar den här säsongen eller inte. Den var inte tråkig, långt ifrån. Den hade bra intressanta karaktärer men allt blod och hur vissa blev mördad... klarade knappt av att kolla på vissa av dessa scener. Så jag vet inte om det här var något för mig. 
Den här gången hade serien ingen huvudkaraktär och jag gillade faktiskt det upplägget, för annars kan man lätt lista ut att just den personen kommer att överleva men den här gången kunde man inte det. Trodde där ett tag att alla skulle dö, nu gjorde inte alla det men mördaren kom undan. Så jag vet inte... gillar jag den här eller inte? Måste nog smälta den här serien lite mer, men om du gillar slasher serier är det här definitivt något för dig!
 
Blindspot, säsong 2.
Den här säsongen kanske inte var lika bra som den första säsongen var, men den var inte dålig på något sätt. Trodde där ett tag att dem aldrig skulle förlåta Jane, eller att Jane aldrig skulle förlåta Weller för att han tog in henne till FBI när han fick reda på vad hon hade gjort. Men efter några avsnitt verkar de ha förlåtit henne och Jane förlåtit Weller.
Jag gillar verkligen Jane, Weller och de andra i deras team. Det var kul att se att Read ha lite mer av en story i den här säsongen, det var verkligen hans tur den här gången! Annars fick vi reda på mer om Janes förflutna och vad hon kommer ifrån men framför allt vem som är hennes mamma + att hon har en bror!
Jag gillade Janes bror, Roman, som var med i den här säsongen. Trots att han var på "fel" sida, alltså hos Sandstorm som Jane och de andra har jagat efter så länge. Jag vet inte, men det fanns något där som skulle kunna vara bra, eller så tyckte jag bara synd om honom. Han kom över på deras sida en kort sekund, när Jane raderade hans minne, men när han fick tillbaka sitt minne blev han sig själv igen. Tråkigt, men han går nog inte att rädda längre. Inte minst om man vet vad han har gjort mot Jane i säsong 3! 
 
Bildkälla/image source 1 / 2

En till lista om tv-serier

Hittade denna lista inne hos gillafilm, som är ett sammarbete mellan några andra bloggare. Tänkte också svara på dessa frågor hade jag tänkt, då jag finnar de intressanta!
 
 
Vilken var den första tv-serien du förälskade dig i?
The Nanny? Kom ihåg att jag alltid kollade på den serien när jag var liten.
 
Vilken är din absoluta favoritserie någonsin?
Förhäxad (Charmed). Har kollat på den här serien många gånger genom åren och tycks aldrig tröttna på den heller. Kommer nog alltid att vara min favoritserie!
 
Vilket är ditt största OTP (One True Pairing) någonsin?
Veronica och Logan från Veronica Mars. Ingen tvekan här, finns inget bättre par än dem två!
 

Vilken karaktär i en tv-serie skulle du vilja gå på en dejt med?
Lucas från OTH? Eller, jag vet inte... svår fråga egentligen.
 
Vilka serier följer du just nu?
En hel del faktiskt. Hassel, Blindspot, Lethal weapon, Slasher, Stranger Things 2, Lucifer, Scorpion. Sen ändras den listan rätt så ofta, då jag lägger till serier hela tiden.
 
Vilken avslutad tv-serie hoppas du ska komma tillbaka för en till säsong någon gång i framtiden?
Buffy the vampire slayer. Jag skulle vilja veta vad Buffy gör, springer hon fortfarande runt och dödar vampyrer? Skulle vara kul att se hur dem skulle kunna ha det nu.
 
Vilken serie som du inte har sett skulle du vilja se?
Finns en liten lista av serier som jag vill se, men The Walking dead har jag varit nyfiken på länge nu!
 

Vilken tv-serie har du sett om flest gånger?
Vänner, eller Förhäxad. Står mellan de två... Kommer inte riktigt ihåg. Vänner är verkligen en serie man aldrig tröttnar på!
 
Vilken tv-serie gav du senast upp?
Har försökt kolla om Teen wolf igen, är på säsong fyra just nu men kommer nog ge upp den serien då det finns andra lika bra serier att se på just nu.
 
Vilken karaktär skulle du vilja vara för en dag?
Phoebe från Förhäxad eller Veronica från Veronica mars tror jag att jag skulle välja! 
 

Filmer jag vill se på

Solsidan - 1 december
Jumanji - 22 december
Wonder Wheel - 22 december

Sammanfattning. Jordskott, Scorpion & Lucifer

Jordskott 2x03
Nu börjar det komma fram mer och mer om Evas mamma. Det finns fortfarande frågor kvar att ställa, men det är klart att hennes mamma har haft något fuffens för sig. Eller umgåtts med tvivelaktiga personer som har gjort något väldigt dumt. Man ser verkligen att Eva inte gillar att ljuga för sin vän Bahar, men jag förstår varför hon inte säger som det är. Skulle Bahar ens tro på henne?
 
Scorpion 4x02
Ett till farfyllt avsnitt med många händelser. Walter och Paige verkar vara lite osäkra på varandra, jag tror dem bara har svårt att lista ut vem dem ska vara i deras nya förhållande. Hoppas dem bara inte ger upp och verkligen kämpar för varandra, jag gillar dem två tillsammans! Och räddade dem världen då? Såklart, men turen var bara kortvarig när scorpion ex-medlemen och fången, dem hade med sig (som jag inte kommer ihåg namnet på) rymde och det slutade med att Cabe blev anhållen för att ha hjälpt honom att rymma!
 
Lucifer 3x05
Ingen Maze i det här avsnittet heller, hoppas hon är tillbaka snart. Det var kul att se Trixie igen, vilken liten sötnos hon är! I dagens avsnitt var Lucifer lite mindre irriterande, han fick tillbaka lite av sin charm tycker jag. Tror nog det var lite svårt för honom att se sin "mamma" igen, men jag tror ändå han tog det rätt så bra ändå, tillslut. Annars så var inte fallet särskilt bra, rätt så tråkigt faktiskt. Hoppas nästa avsnitt blir mer underhållande.
 
bildkälla/image source