TVD

Nu när det är uppehåll på TVD så har jag börjat kolla på den fjärde säsongen (fick den i julklapp) och nu förstår jag hur mycket jag egentligen har saknat klaus, han gjorde the vampire diaries komplett, så nu när han inte längre är med så saknar serien något, det har jag vetat om ett tag, men inte riktigt kunnat säga vad för något - men nu vet jag alltså bättre. Man kan alltid hoppas på ett litet inhopp då och då, kanske några scener tillsammans med caroline så jag blir nöjd, haha.. Kanske dags för mig att börja kolla på The originals, så jag slipper sakna honom. aja, bara några tankar jag hade♥
 
 
 

busy day

Ni får ursäkta min kassa uppdetering, men det blir lätt så när man inte har så många serier att titta på = vilket är lika med 'jag har inget att skriva om' men framför allt för att det har varit jul och nu imorgon är det ju nyårsafton. Ska försöka bli bättre snart, jag lovar. Kanske blir ett av mina nyprslöften? VEM vet liksom... 
 
jag är i alla fall inte död:)
 
 

The amazing spider-man 2

The amazing spider-man 2. Skådespelare: Andrew Garfield, Jamie Foxx, Emma Stone, Sally Field, Paul Giamatti, Denis Leary,Dane Dehaan, Martin Sheen, Chris Zylka, Frank Deal Regissör: Marc Webb. Biopremiär 18 april 2014.

Indiana Jones: the last crusade

20.00 i TV3: Indiana Jones och det sista korståget - Indiana Jones, hammnar i nazisternas våld i sin jakt efter den heliga Graalen. I rollerna: Harrison Ford, Sean Connery, Denholm Elliott, Alison Doody, John Rhys-Davies. Regi: Steven Spielberg
 

CATFISH

Nu ska jag gå iväg och titta på filmen Catfish the movie - har inte hunnit titta på denna ännu, så nu ska jag äntligen ge den en chans. Så jag tänkte tipsa om den, för jag har sett Catfish som går på MTV, där han hjälper andra som behöver hans hjälp för att hitta denna människa som de har träffats över internet, det är inte alltid det går så bra. Hoppas filmen är lika bra !
 

Hoppas ni hade en bra jul !

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOD JUL!

Merry christmas

Merry christmas by kristinandfashion 

 

Någon bra julfilm kanske?

 
Dan före julafton och jag känner inte mycket julkänsla alls... om man tycker precis som jag så tycker jag man ska sätta på en julfilm eller sätta på julmusik, brukar fungera fin fint. själv funderar jag på vilken film jag se på ikväll eller så tittar jag på upparsittarkväll med bingolotto, hmmmm, skämta, blir nog inte bingolotto för mig ikväll i alla fall. får helt enkelt se hur jag spenderar min kväll :)
 så här ser julgranen ut hemma hos mig!

IKVÄLL!

Idag tittar jag på Bones som just har börjat visats på TV3 igen - Säsong 9. Avsnitt 2 av 24. En konsult hittas död, men mordplatsen har kontaminerats av lodjur. Ledtrådarna för teamet till en romantisk tillflyktsort där Booth och Brennan går undercover för att hitta mördaren. I rollerna: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, T.J. Thyne, John Francis Daley. Annars då, vad har ni för er ikväll då?
 

Tonight !

Ikväll ska jag nog se på en gammal klassiker, Ett päron till farsa firar jul (engelska National Lampoon's Christmas Vacation) ser verkligen fram emot att få se på den. Snart kanske jag ska se på reprisen av jul med ernst som jag missade att se på i torsdag. Annars har jag inte så mycket för mig ikväll.
 
 
 
 

Sunes jul del 3

 

DEAR SANTA

Ibland har man verkligen för mycket att göra på dagarna, både igår och i förrgår hade jag mycket att göra, så det har inte blivit så mycket bloggande som jag kanske hade velat. tur att det är helg i alla fall, sen jobbar jag bara på måndag och sen så är det JULAFTON, längtar faktiskt:)
I år önskar jag mig det här av dig :
 
4:e säsongen av The vampire diaries
6:e säsongen av Buffy the vampire slayer
& Presenkort på CDON + mycket mycket mer ;)
 
 

nostalgi<3

 

The vampire diaries 5x11 sneak peak

 Vi måste tyvärr vänta tills den 23 januari (´24/1 för vi i sverige) innan vi får se avsnitt 11 av TVD.

Witches of east end 1x10

Nu har jag äntligen fått se det sista avsnittet av serien Witches of east end - glad blev jag också när jag fick reda på att det kommer bli en till säsong.
 
Som jag trodde så slutade det med att Freya inte gifta sig med sin dash och snacka om att han inte blev glad över det. Jag förstod nästan från början att det inte skulle bli dem två, utan att Killian var den rätta - för det måste han ju vara med tanke på vad Freyas pappa hade sagt om henne och deras tidigare liv tillsammans. Sen att dash inte blev särskilt glad över när Freya duppande han på deras bröllopsdag, kan jag förstå men att göra som han gjorde mot sin bror är ändå att ta i, hoppas han ångrar sig! Längtar ihjäl mig tills den andra säsongen börjar, den ska visst visas någon gång under 2014 & den säsongen kommer att vara på 13 avsnitt.

how the grinch stole christmas

Nu till helgen, närmare sagt nu på lördag börjar TV3 visa några jul filmer, bland annat Grinchen - julen är stulen : Inuti en snöflinga finns ett magiskt land kallat Whoville. I Whoville bor Who:erna, ett småväxt folk som älskar julen. Precis utanför bor den sure och grinige Grinchen. Grinchen är en obehaglig varelse som hatar julen, och planerar att stjäla den från Who:erna, som han inte heller tycker om. Men när en liten flicka vid namn Cindy Lou bestämmer sig för att försöka bli vän med Grinchen, händer något inom det gamle surkartet. I rollerna: Jim Carrey, Taylor Momsen, Jeffrey Tambor, Christine Baranski, Bill Irwin. Regi: Ron Howard.
 
 

Bones 9x01 'The Secrets in the Proposal'

Äntligen har TV3 börjat visat den 9:e säsongen av Bones - och självklart kollade jag på det första avsnittet som var igår! Förresten, är det någon annnan som också ser på Bones ?
 Jag tyckte ändå att första avsnittet var rätt så bra, jag lider verkligen med booth att han inte får säga något till bones, tänkt hur sviken hon måste känna sig, efter som det var hon som friade, hon verkar ju inte just vara en som gifter sig överhuvudtaget annars. men jag misstänker att de snart kommer att få gifta sig ändå ;) Annars var det här avsnittets mord rätt så spännande. nu vill jag att de fånga in den där pelant, gillar honom inte alls, han har helt enkelt förstört för mycket mellan bones och booth!

Harry potter and the prisoner of azkaban

Har just tittat klart på den tredje Harry potter filmer, Harry potter och fången från azkaban  och sen hade jag tänkt titta på en till film. vad gör ni ikväll?
 

IKVÄLL!

 Ikväll klockan 22.00 visar TV3 filmen Easy A - Efter att en vit lögn kommer ut om att hon har förlorat sin oskuld ser en Olive sitt liv efterlikna Hester Prynnes i "The Scarlet Letter". Men hon beslutar sig för att använda rykteskvarnen för att förbättra sin sociala och finansiella ställning. I rollerna: Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Aly Michalka, Cam Gigandet. Regi: Will Gluck.
 
 

Sunes jul del 2

Tänkte bjuda på den andra delen av Sunes jul hade jag tänkt - så här har ni ett riktigt bra jultips tycker jag:
 

IKVÄLL!

Ikväll har jag jättemycket att titta på. Klockan 20.00 är det ju jul med ernst som TV4 visar. Efter det hade jag tänkt se på ett nytt avsnitt av The blacklist - Säsong 1. Avsnitt 9 av 22. Saker tar en ny vändning när en svartlistad medlem ger sig på Red. Samtidigt hamnar Liz på en märklig plats. I rollerna: James Spader, Megan Boone, Jessica Shea Alverson, Charles Baker, Delphina Belle, Nick Blaemire.
 

Castle

Idag har jag endast ett program att titta på, CastleSäsong 3. Avsnitt 21 av 24. En tävlingssimmare hittas död i en träningsbassäng. Castle och Beckett utreder och de upptäcker många hemligheter som kan ha lett till hans död.

 

Portkod 1321 del 7

 

Jack frost

Här har ni ett till tips på en julfim, Jack Frost heter filmen och handlar om en snögubbe som kommer till liv - JAG VET, det låter kanske inte så spännande, men den är faktiskt rätt rolig den här filmen. Den finns att köpa bland annat på CDON för 45 kr.
 

Kick-ass 2

Nu har jag äntligen hunnit med att titta på Kick ass 2 - helt ärligt? Jag tyckte den inte riktigt var så bra som förra filmen var, vissa scener var så totalt överdrivna, man kan nästa kalla det scener ur en B-film. Men annars tycker jag faktiskt om den här filmen, den har riktigt fina moments, och det är ju mycket våld i den här filmen men det är ju en kännetecken för Kick ass, så jag gillar dessa scener ändå. Synd att det inte var lika mycket kärlek i filmen som det var i den förra.
 
Om jag måste välja mellan den första och andra filmen, som jag gillar mest, så måste jag nog ändå välja den första. Det är otroligt svårt att göra en bra uppföljare till en bra film (första filmen var faktiskt väldigt bra), bättre lycka nästa gång - kanske filmen får en uppföljare ändå?
 
Filmen får 2 ½ av 5 möjliga.
 
 

The mentalist 6x09 promo 'My blue heaven'

 

Tankar om avsnitt 6x08

*spoiler. läs inte den här texten om du inte har sett avsnitt 8!*
 
Ja, vart ska man börja egentligen. Jag visste väll att det inte var deras chef som var Red john, det hade varit alldeles för enkelt. Men när man fick redan vem Red john är blev jag lite besviken, precis som Jane blev. Sedan tyckte jag att det gick alldeles för lätt för Jane att döda Thomas McAllister (red jonh) jag tror de flesta blev lite besvikna på det också.
 
Jag undrar nu hur de kommer att fortsätta serien, nu när Jane äntligen har fått sin hämd. Jag såg ju trailern till nästa avsnitt och jag vet inte riktigt hur jag ska reagera, Jane verkar vara på flykt från FBI?
Tänk om jag inte kommer tycka om det som händer nu när serien kan börja om på nytt. Hoppas i alla fall att serien blir lika bra som den alltid har varit! 

Home alone

Här har ni e ntill film som jag brukar titta på kring jul, Ensam hemma (home alone) - en måste film helt enkelt!
 

Catfish

Funderar på om jag ska gå och se på den här filmen nu, ska jag ? Ni kanske har hört om serien Catfish, går på MTV, den serien är baserd på den här filmen!
 
 

The vampire diaries 5x10 sneak peak (midseason finale)

 

The vampire diaries 5x09 sneak peak

Idag kommer jag att titta på nytt avsnitt av TVD (the vampire diaries) - det har ju varit uppehåll för den serien i en vecka, men nu är den tillbaka igen!! Vad tittar du på ikväll?
 

Sunes jul

Om man har tråkigt någon dag, kan man alltid titta igen på en gammal klassiker, Sunes jul - här har ni första delen :
 

Jul med ernst

Nu tänkte jag tipsa om att TV4 börjar sända Jul med ernst ikväll klockan 20.00 - jag ska i alla fall kolla på ernst, har alltid gillat honom, och han gör alltid så fina grejer i sina program han har, särskilt de programen med inriktning på julen. Kommer du att titta?
 

MOM

I tisdags så visade ju kanal5 de två första avsnittena av Mom, och jag gillade den här serien hur mycket som helst, så jag ser fram emot när kanal5 börjar visa den här serien igen - nästa vecka på tisdag är som sagt The big bang theory tillbaka igen, undra när Mom kommer tillbaka då???
 
I alla fall, gillade hela upplägget, känns nytt på något sätt. Det är svårt att sätta ord på hur jag riktigt känner för serien, men serien får mig att skratta - och det är huvudsaken det ju :) Sen får vi se hur serien fortsätter, jag har stora förväntningar, bara så ni vet ;)
 
 

Tomten är far till alla barnen

En till film som man måste se innan jul är Tomten är far till alla barnen - en svensk klassiker!
 

The mentalist 6x08 promo 'Red john'

 Nu händer det !!!

Nu är det jul igen

Måste tipsa er om min bästa julfilm, Nu är det jul igen (The santa clause) - se bara den första, den är den absoluta bästa av de tre filmerna som finns. Tittar på filmen varje år kring jul, har nog blivit någon slags tradition för mig!
 

Tankar om avsnitt 6x07

*varning för spoilers i texten nedan*
 
AH! i söndags såg jag på det avsnittet av The mentalist som jag har väntat en vecka på - visst blev jag lite besviken när inte Red john avslöjades men glad är ju jag att Jane överlevde, fast det verkar ju som inte alla gjorde det. Det var i det här avsnittet som de fick reda på att deras chef kan vara Red John (menr jag tror knappats att deras chef är Red john) - undra om Red john verkligen är med i den där hemliga orginisationen, och frågan är hur många är entligen med där, de kan verligen inte lita på någon alls nu, varje polis kan tillhöra det där sällskapet, som använder orden Tiger, tiger för att inditifiera sig. faktiskt en rätt spännande twist på det hela, för de har verkligen dragit ut på historierna om Red john nu, så jag tycker det är bra att de är så nära att hitta honom nu. Sen slutet då, det verkar det ju som att CBI har lagt ner nu och att Jane verkar ha gett upp - man bara WHAT! Så får han ju inte göra, hoppas de övertalar han att börja igen!

Årets julkalenderd

Förresten är det någon som tittar på årets julkalender då? Själv har jag inte haft tid att se på den ännu, men jag hoppas på att den finns att kolla på SVTplay! Ni som har kollat, vad tycker ni än då länge om kalendern då?