Legion 1x03 "chapter 3"

Jag vet inte hur länge till jag kan stå ut med dessa förvirrande avsnitt, dem hoppar så mycket att dialogerna aldrig blir så långa och det börjar faktiskt irritera mig. Det kan vara okej ett tag men nu börjar jag faktiskt tröttna på det. Sedan behöver vi lite mer svar också, tycker serier mest står runt och trampar. David verkar i alla fall fortfarande ha svårt att kontrollera sina krafter, de andra verkar ha det svårt att förstå hans krafter också. Sen så tycker jag det är dags för David att rädda sin syster. Han verkade i alla fall komma ett steg närmare henne. Jag kommer inte ge upp den här serien riktigt än, får hoppas att serien antar ett lugnare tempo så det blir lättare att hänga med. Och att något verkligen händer i nästa avsnittet.

TVD / Delena

 
Det är inte långt kvar nu, jag blir allt mer nyfiknare på vad som kommer att hända i det sista avsnittet. Kommer Delena att leva lyckliga i alla sina dagar och vad händer med Stefan, Bonnie, Matt och Caroline? Man har ju läst om några teorier, jag hoppas bara att alla får ett någorlunda bra slut. Men en sak oroar mig, det verkar som en till stor karaktär ska dö, men vem? Stefan, Damon... eller är det Elena? Har ni några teorier på vad som kommer att hända?
 
 
 

1x05 "heart of darkness"


Jag som trodde Bettys mamma var hemsk, men det är inget mot vad Cheryls mamma är, där har ni en HEMSK, mycket känslokall kvinna! Cheryl bjöd in Veronica på middag, en middag som jag aldrig skulle kunna gå på. Man kan väll säga att ingen av Cheryls föräldrar är särskilt snälla... det är bra att se att Veronica stöttar Cheryl, trots att dem har bråkat förut. Jag kan se framför mig dem som riktigt bra vänner, hoppas det håller i sig också. Betty och Jughead fortsätter att undersöka Jasons mord, det visar sig att Polly var förlovad med Jason. Så jag svårt att se att Jason gjorde något mot Polly som gjorde henne "knäpp". Man kan lugnt säga att det är något som inte riktigt stämmer med Jason och Polly. Men vad stämmer i den där staden överhuvudtaget? Alla har minst en hemlighet var. Men det är nog det som gör den här serien bra, jag tror det i alla fall.
 
 
Visa fler inlägg