Legion 1x03 "chapter 3"

Jag vet inte hur länge till jag kan stå ut med dessa förvirrande avsnitt, dem hoppar så mycket att dialogerna aldrig blir så långa och det börjar faktiskt irritera mig. Det kan vara okej ett tag men nu börjar jag faktiskt tröttna på det. Sedan behöver vi lite mer svar också, tycker serier mest står runt och trampar. David verkar i alla fall fortfarande ha svårt att kontrollera sina krafter, de andra verkar ha det svårt att förstå hans krafter också. Sen så tycker jag det är dags för David att rädda sin syster. Han verkade i alla fall komma ett steg närmare henne. Jag kommer inte ge upp den här serien riktigt än, får hoppas att serien antar ett lugnare tempo så det blir lättare att hänga med. Och att något verkligen händer i nästa avsnittet.

TVD / Delena

 
Det är inte långt kvar nu, jag blir allt mer nyfiknare på vad som kommer att hända i det sista avsnittet. Kommer Delena att leva lyckliga i alla sina dagar och vad händer med Stefan, Bonnie, Matt och Caroline? Man har ju läst om några teorier, jag hoppas bara att alla får ett någorlunda bra slut. Men en sak oroar mig, det verkar som en till stor karaktär ska dö, men vem? Stefan, Damon... eller är det Elena? Har ni några teorier på vad som kommer att hända?
 
 
 

1x05 "heart of darkness"


Jag som trodde Bettys mamma var hemsk, men det är inget mot vad Cheryls mamma är, där har ni en HEMSK, mycket känslokall kvinna! Cheryl bjöd in Veronica på middag, en middag som jag aldrig skulle kunna gå på. Man kan väll säga att ingen av Cheryls föräldrar är särskilt snälla... det är bra att se att Veronica stöttar Cheryl, trots att dem har bråkat förut. Jag kan se framför mig dem som riktigt bra vänner, hoppas det håller i sig också. Betty och Jughead fortsätter att undersöka Jasons mord, det visar sig att Polly var förlovad med Jason. Så jag svårt att se att Jason gjorde något mot Polly som gjorde henne "knäpp". Man kan lugnt säga att det är något som inte riktigt stämmer med Jason och Polly. Men vad stämmer i den där staden överhuvudtaget? Alla har minst en hemlighet var. Men det är nog det som gör den här serien bra, jag tror det i alla fall.
 
 

Oscarsskandalen + vinnare

- Warren Beatty och Faye Dunaway presenterade fel vinnare för "Bästa film", istället för att säga Moonlight som egentligen vann, utropade Beatty La la land som vinnare.
- En man som heter Ove vann inte "Bästa icke-engelskspråkiga film", men en svensk gjorde det, Linus Sandgren vann "Bästa foto" för sitt jobb i filmen La la land.
 
Några utvalda vinnarer:
"Bästa manliga huvudroll" Casey Affleck (”Manchester by the sea”)
"Bästa kvinnliga huvudroll" Emma Stone (”La la land”)
"Bästa manliga biroll" Mahershala Ali (”Moonlight”)
"Bästa kvinnliga biroll" Viola Davis (”Fences”)
"Bästa regi" Damien Chazelle (”La La Land”)
 
 Fina Emma Stone i denna snygga skapelse!
 

Söndagsfilmen - Iron man

Miljardären Tony stark blir kidnappad och tvingad att göra vapen åt fienden, istället för att bygga dessa vapen bygger han istället en slags robotliknade rustning som ska hjälpa honom att fly. Med hjälp av denna rustning börjar Tony Stark att bekämpa ondskan i världen.

TVD / Elena meets Damon after she woke up

 

Gåsmamman 2x04


Sonja har det verkligen inte lätt just nu, förutom att nästan bli mördad så har nu hennes dotter flyttat hemifrån. Man riktigt såg hur ledsen hon blev. Jag undrar också hur hon ska få resten av sina barn att stanna, dem verkar också vara trötta på hennes beteende men framför allt på hela situationen i sig.
Sonja får reda på vem som ligger bakom mordförsöken på henne, och Niklas hamnar i mer trubbel. Sen fick vi också se Allan Svensson i det här avsnittet, han verkar spela en helt annan roll än vad man är van med (svensson, svensson är ett bra exempel) .
I slutet av avsnittet blir Niklas kidnappad. Vem kan det vara, är det samma man som han har bråkat med förut, eller har någon ny kommit in i spelet? Jag tror det är någon ny, det får vi nog reda på i nästa avsnittet.
 

En svensk serie att se fram emot :

Den 8 mars börjar TV4 visa en ny svensk kriminaldrama som har fått namnet Rebecka Martinsson. Den är baserad på författaren Åsa Larssons deckare om Rebecka Martinsson. Böckerna serien baseras på heter Det blod som spillts, Svart stig, Till dess din vrede upphör och Till offer åt Molok.
 
Ida Engvoll (Bron) gör huvudrollen som advokaten Rebecka som återvänder till sitt barndoms hem i Kiruna efter en väns bortgång. Hon blir indragen i jakten på en mördare samtidigt som hon försöker bearbeta sitt mentalt plågsamma förflutna.
 
BIld/image source HÄR

Dagens Beauty

Daniel Jonathan "Dan" Stevens
- född 10 oktober 1982.
- han är en brittisk skådespelare.
- han började sin karriär 2004 när Peter Hall tilldelade honom en roll som Orlando i produktionen Shakespeare's As You Like It.
- 2010 kom hans genombrott då han fick rollen som Matthew Crawley i den populära serien Downton Abbey. Han lämnade serie efter säsong 3 och jul avsnittet 2012. Fansen blev inte alls glada över det här och det startade ett uppror, där många tog ut sin ilska på twitter och andra sociala medier. 
- han är nu aktuell i tv-serien Legion där han spelar huvudrollen David Haller.
- Dan är också aktuell som "the beast" i filmen Beauty and the Beast som har premiär senare i år.
 
 

Dagens / Trailer - Everything, Everything

 

2x08 "Love is a Devil"

Jag måste börja med att säga NEEEEEJ. I dagens avsnitt hände det, Simon bekände sina känslor för Clary, och hon verkade besvara dessa känslor? Jag vill inte att det ska vara sant, för jag tycker inte att dem har någon bra kemi ihop. Som vänner passar dem perfekt, men som flickvän och pojkvän... nä! Hoppas deras förhållande inte blir så långvarigt, för annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Avsnittet i sig var rätt så händelselöst. Clary, Jace och Alec blev utsatta av en  "insecurity spell"  under Max run ceremoni hos Magnus Banes ställe. Det bästa med det här avsnittet måste nog vara när Magnus Bane och Iris fight, eller hur? I slutet av avsnittet fick vi veta att Clary har blod är heligt och att Valentine behöver hennes blod för att aktivera svärdet som han redan har stulit.

Dagens filmtips

The Mummy - nu är det Tom Cruise tur att bli jagad av mumier, den nya versionen av Mumien filmerna har Sverige premiär 9 juni. Eftersom jag älskar sådana här filmer kommer jag nog att gå på den här filmen när den har premiär i juni. Jag gillade verkligen de två första filmer som kom ut 1999 & 2001, så jag hoppas den här är bra den med.

Legion 1x02 "chapter 2"

Det andra avsnittet var mycket bättre, det är var inte lika rörigt som i det första avsnittet, så man hängde med lite bättre. Nu har David kommit till människor som är som honom, det finns fortfarande andra som jagar honom men nu är han någorlunda trygg. Han försöker tillsammans med några andra (en annan "mutant" med krafter bland annat) att försöka återskapa några av hans minnen så att man kan få reda på ungefär när han först började använda sina krafter.
Jag tror i alla fall att det var det som hände, som jag har sagt, så är det lite rörigt att se på den här serien ibland. Det var så jag tolkade det i alla fall. Det verkar som om dem som jagar David har fått tag på hans syster, han hörde i alla fall hennes röst i huvudet att hon skulle vara i fara. Så jag antar att hennes syster finns på riktigt?
Ska bli intressant att se hur den här serien fortsätter, jag hoppas i alla fall att dem utvecklar karaktärerna ännu mer + att det inte blir lika hoppigt som det har varit.

Hashtags / Jimmy Fallon

För alla som inte gillar måndagar - här kommer ett klipp från Jimmy Fallons där han läser upp några av hans favorit tweets med hasgtagen #IGotCaught! / från tjejen som inte kan sluta skratta

Riverdale 1x04 "The Last Picture Show"

Det verkar som många i den här staden har sina egna små hemligheter, och i det här avsnittet fick vi veta om några, plus några hintar på hemligheter. Till exempel verkar Kevin Keller ha en eller två hemligheter, eller inbillar jag mig bara där? Jag tänker på scenen där Kevin hånglar med en kille när dem här på drive in bio och killen han hånglar med säger något liknande som "jag saknar ditt skägg" . Kevin verkar också förvånad (rädd?) när han först får syn på honom...
Jughead försökte rädda sitt jobb på driv in bion som någon hade köpt och skulle riva. Det visade sig i slutet att Veronicas pappa var den som hade köpt stället inne från fängelset med hjälp utav några tvivelaktiga personer som hjälpte till att göra drive in bion till ett mindre attraktiv/säkert ställe att vara på.
Annars så fick Betty reda på Archie och Ms Grundys förhållande och hon tycke såklart inte om det. Efter att ha gjort inbrott i Ms Grundys bil får hon reda på att hon egentligen är någon annan. När Archie konfronterar Ms Grundy om det säger hon att försökte fly från sin man som misshandlade henne och därför bytte namn. Kan det var så enkelt eller är det mer till den historian? När Bettys mamma får reda på om deras förhållande tvingar hon Ms Grundy ut ur stan. Vilket bara verkar vara en bra idé för hon verkar vara lite creepy trots allt. Hon kanske är farlig på sitt egna lilla sätt, hon verkar i alla fall vilja ha sina killar unga. Hon kanske hade ett förhållande med Jason trots allt, då hon undervisade honom ett tag?

Söndagsfilmen

Ikväll så visar kanal5 klassikern Pretty woman - kan ni tänka er att den hade premiär 1990 (samma år som jag föddes kan jag tillägga), visst håller ni med om att Pretty woman är en klassiker? Hur ska man annars beskriva den? I alla fall, så kan ni se på den ikväll med start klockan 21.00. Ett bra avslut på en helg, eller hur?
 

TVD - Finale Teaser

 OMG!!!! Hur tror ni The vampire diaries kommer att sluta?
 

Gåsmamman 2x03

Tänk vad tiden går fort ibland, 3  avsnitt har redan sänts, känns som igår serien började. Första avsnittet älskade jag, andra avsnittet var också bra men i detta avsnittet tycker jag att det fattades något. Missförstå mig inte, jag tycker det fortfarande är bra. I alla fall, nu har Sonjas bror Niklas släppts ut ur fängelset och det hinner inte gå långt innan han hamnar i trubbel igen med Barry som han är skyldig pengar. Sonja började umgås med sina vänner igen. En av dem verkar ha problem med pengar så nu försöker polisen som hjälpte Sonja att få över henne på deras sida, bland annat med hjälp av pengar. Än så länge verkar hon inte vilja göra det, men jag har på känn att det kommer att ändra sig. Hon verkar vara en sån som veeeerkligen gillar sina pengar. Kan hon stå emot?
Sonja blev än en gång attackerad av någon som försökte döda henne men kom undan, vem är det den här gången som vill ha henne död, är det fortfarande hennes bror Niklas? I det här avsnittet får han som Sonja har jobbat hos, John, reda på vem hon egentligen är och han såg lite chockad ut. Ska bli intressant att se hur nästa avsnitt blir, kommer Sonja att bli attackerad igen och hur kommer det att gå för Niklas?

Serietips / Humans

Titta vad jag hittade, AMC har kommit ut med sin egen version av den svenska serien Äkta människor (som gick på SVT), Humans heter den och den första säsongen består av 8 avsnitt med en längd på 60 minuter (den andra säsongen sänds just nu på AMC).
Så här skriver tvline om vad serien ska handla om:
"In an alternative version of present-day England, Joe Hawkins (Tom Goodman-Hill, Mr. Selfridge) purchases a “synth” — short for “synthetic human,” otherwise known as a lifelike android — to help keep up the house in the light of his wife’s increased hours at work. The robot he chooses, Anita (played by Secret Diary of a Call Girl‘s Gemma Chan), is soon revealed to be far more than her programming… but is she good? Evil?"
 
 

MINA TANKAR JUST NU

Måste bara få säga att Riverdale har blivit den serie som jag mest ser fram emot att se på varje vecka. Handlingen är rätt så spännande just nu och karaktärerna, där har dem verkligen träffat rätt! Vad tycker ni är bäst med den här serien?

Dagens filmtips

 "Begåvning har ingen ras. Styrka har inget kön. Mod har ingen gräns"
 
Dolda tillgångar(Hidden figure) får bli dagens filmtips, den har fått 3 Oscar nomineringar - Bästa film/Bästa kvinnliga biroll & Bästa manus efter förlaga. Den handlar om Katherine Johnson, Dorothy Vaughn och Mary Jackson som jobbade för NASA och var dem som var hjärnorna bakom en av USAs största projekt, John Glenns uppskjutning i rymden. Dessa kvinnor kom att inspirera kommande generationer av människor att drömma stort. Biopremiär:24 februari
 
 

Shadowhunters 2x07 "how are thou fallen"

Jag tycker faktiskt att det här avsnittet var lite bättre än de andra avsnitten har varit, tycker i alla fall att dem är på rätt väg. Ska bli spännande att se hur allt fortsätter. Jace är lite av en skitstöveln i det här avsnittet, jag antar han inte är så glad att han behöver lämna institutet, men som han beter sig är inte okej. Simon och Jace passar verkligen inte som vänner, det visades rätt så tydligt när Jace gav honom dejting tips. Det hjälpte inte Simon så mycket i slutändan heller. Annars så besöktes Clary av en ängel, i alla fall i sitt huvud (ängeln ropade efter hjälp) och tillslut hjälpte hon denna ängel att bli fri från Valentines våld. Så man kan säga att Clary och Jace förhindrade Valentines plan ett tag. Men hur länge kommer det att hjälpa innan han kommer på något annat?
   

Hashtags# / Jimmy fallon

Någon som känner igen sig ? ;)  #whyImsingle

Premiärer i mars / film

Det sägs att den här filmen är sista gången som Hugh Jackman spelar huvudrollen som Logan/Wolverine. Så den här filmen måste jag helt enkelt se, för jag tycker att han är perfekt för den här rollen. Sen så verkar inte filmen vara så dålig den heller. Eller vad tycker ni?
 
 

Mina första tankar om tv-serien LEGION


Nu har jag sett på det första avsnittet av Legion, och det ser lovande ut. Det första avsnittet kanske kan uppfattas som lite rörigt, jag hade i alla fall svårt att förstå vad som var på riktigt och vad som var huvudkaraktärens inbillningar. Till exempel visste jag inte alltid om den personen som han pratade med fanns på riktigt eller inte. En annan sak var tiden, vad var dåtid och vad var nutid? För jag tyckte dem blandade så mycket av det i första avsnittet. Trots att jag hade dessa problem tror jag ändå att detta kan bli en mycket bra serie. Det är verkligen inte som någon annan Marvel serie som redan finns där ute. Ska bli spännande att se hur dem fortsätter utveckla den här historian. Så räds inte första avsnittet, för jag tror det här kan bli bättre, mycket bättre!

Once Upon a Time 6x11 promo

 
Är det någon mer än jag som känner sig som ett stort frågetecken efter att ha sett på den här trailern? Låter det inte som ett avslut... på hela serien? Eller försöker dem bara få upp hypen eller vad är grejen? Börjar bli lite orolig faktiskt, är inte redo på att släppa den här serien riktigt än! Hoppas det blir en till säsong i alla fall!
 

Avengers: Infinity War / FIRST LOOK

 
 
Tänk att vi måste vänta ca ett år innan denna film kommer ut på bio! Gillar inte alls att dem ens gör en sådan här trailern så långt innan premiären, jag vill ju se på den här filmen nuuuuuu och inte behöva vänta ett helt år! Man kan väll säga att jag är lite nyfiken (läs mycket), vad tror ni om denna film, kommer den vara lika bra som de två första filmerna var? 
 

Riverdale 1x03 "Body Double"

 

Den här serien börjar verkligen ta fart nu, och Betty börjar faktiskt nästan skrämma mig. För i det här avsnittet var hon verkligen annorlunda. Ska bli intressant att se hur hennes story kommer att utvecklas. Hon har nog sina problem, och hennes mamma, vilken hemsk människa hon är! 
Vi fick veta att Jason försökte fejka sin egna död och att Cheryl var med på det, men något måste ha gått väldigt fel - så vem dödade egentligen Jason? Men framför allt, varför ville Jason lämna Riverdale? Måste faktiskt säga att jag tycker synd om Cheryl lite grann, det kan inte ha varit lätt att miste sin egna bror som hon gjorde. Hon ville ju bara hjälpa sin bror bort från Rivderdale och sen hittar man honom död. Sen måste jag säga att jag verkligen inte gillar Miss Grundy, det är något med henne som är så fel och varför kan inte Archie se det?
 
 

Dagens filmtips

 
Den här filmen verkar vara spännande, The circle heter den och handlar om Mae Holland (Emma Watson) som blir anställd på The circle, ett framgångsrikt internet-bolag. Hon blir ansiktet utåt för det hör bolaget men märker snart företagets egentliga ambitioner och vad konsekvenserna kan bli av deras tjänster.
 

TV / IKVÄLL

TV4 fortsätter visa Jönssonligan filmer, ikväll visas Jönssonligan på Mallorca.
Handling:Den här gången har Vanheden och Dynamit Harry åkt till Mallorca för att göra affärer medan Sickan är hemma i regniga Sverige. En dag dyker direktör Wall-Enberg upp hemma hos Sickan med ett uppdrag som också tar honom till Mallorca. Vad kan gå fel...? ;)

Gåsmamman avsnitt 2

I det andra avsnittet hände det inte så mycket, Sonja velade mest fram och tillbaka om hon skulle vittna eller inte. Tillslut bestämde hon sig dock för att vittna. Eller ja, kanske lite hände ändå, men det kändes ändå inte som det. Jag tycker att avsnittet var bra, det fortsatte framåt till något som kan bli riktigt bra tror jag. Bovarna försökte än en gång att hitta Sonja och barnen men misslyckades igen. I slutet av avsnittet när rättegången började trodde jag att hon skulle vittna mot sin bror men i sista sekund måste hon ha ändrat sig. Förstod inte riktigt varför till en början, hon verkade ju så bestämd, men sen kom jag att tänka på något. Sonja och barnen skulle behöva flytta igen, och ingen av barnen verkar vilja det. Nina verkar inte alls må bra, så jag tror hon gjorde det för sina barn. Tror knappt hon gjorde det för hennes övriga familj, eller, vad tror ni?

Vad gör du ikväll?

Torsdag måste vara den dag jag har mest tv-serier att kolla på. Nu har ju Gåsmamman börjat, så den måste jag kolla på, annars börjar ju en ny serie på Fox ikväll, Legion (som har skrivit om förut) men annars visar kanal11 The flash & TV3 visar This is us. Självklart kan jag inte se på allt, men tur nog kan man ju spela in allt man inte hinner med.
bild/image source 1 / 2 / 3 / 4 

OITNB - season 5 / Date announcement

9 juni 2017! - kommer ni att kolla?
 

Dagens filmtips

The space between us har premiär 17 februari. Skådespelare: Asa Butterfield, Gary Oldman, Britt Robertson. Regissör: Peter Chelsom.
 
Handling: Ett rymdskepp lämnar jorden för att befolka Mars, men under resans gång märker en av resenärerna att  hon är gravid. Barnet föds, men innan hon hinner berätta vem pappan är dör hon oväntat. Gardner Elliots lever på den röda planeten och fram till sin 16-årsdag  har han bara träffat 14 personer. Han kan inte sluta tänka på sin pappa, han börjar chatta med en tjej som heter Tulsa som lever på jorden. När Gardner får chans att åka till jorden tar han den, men forskare märker att hans organ inte klarar av jordens atmosfär. Han vill fortfarande träffa sin pappa så med hjälp av Tulsa flyr dem så att Gardner ska få chansen att lära känna sin pappa.
  
 
 

Premiärer mars / serier

Iron Fist - 17 mars - Netflix
I mars har en till Marvel serie premiär, den här gången är det Iron Fist tur och vad jag såg av trailern, tror jag att jag kommer gilla den här serien! Kommer ni att kolla?
 

Ikväll

Förutom tv-serier så brukar jag kolla på reality program någon gång ibland. Ett program som jag gillar lite extra är helt klart Parneviks - har ni sett det programmet förut? Inte? Då har ni missat något. Jag gillar verkligen hela deras familj, dem är så charmiga på något sätt. Ikväll börjar en ny säsong och gästerna i första avsnittet är Börje Salming och Markoolio. Det tyckte jag låter som en bra premiär, ska bli kul att se vad dem har att säga.
 

Premiärer denna vecka / Serier

Den här veckan har den här serien premiär som jag tänkte kolla på. Svenska Fox kommer att visa den varje torsdag klockan 21.55. Tror att det här kan bli riktigt bra, har ni inte sett trailern, så hittar ni den här
Kommer ni att kolla på den här serien?

Pirates of the caribbean 5 - dead men tell no tales

 
24 maj 2017 är det dags. Ser faktiskt fram emot den här filmen, trodde inte jag skulle vara så intresserad men nu sitter jag här och kollar på trailers till den nya Pirates of the caribbean filmen. Det skulle jag aldrig kunna tro för ett tag sedan - men efter att ha sett den här trailern har jag fått suget tillbaka.

Stranger Things 2 is coming

Halloween 2017. Då kommer denna underbara serie tillbaka! Så nu är det bara att börja längta. Jag kommer självklart att se på den andra säsongen - kommer ni?

Santa clarita diet - första avsnittet

Bild/image source 1 / 2 / 3
Ja, vad ska man egentligen säga om den här serien? - Det är en serie som inte kommer falla alla i smaken, det kan jag lugnt säga. En varning om ni inte tål blod, då så ska ni VEKLIGEN inte se på den här serien.
Själva avsnittet i sig var var helt okej, jag kan tycka att handlingen gick lite fort fram ibland, men inget jag riktigt tänkte på, så jag antar att det bara kan bli bättre. Man kan lugnt säga att det här är en rysare/komedi med många små äckliga scener som nästan får en att vilja titta bort. Antingen hatar man det eller inte. Det är verkligen en antingen/eller serie. Jag trodde den skulle vara lite annorlunda, inte så rå som den var. Kan hända att jag kommer fortsätta att se på den här serien, men den ligger inte så högt upp på min lista just nu.
 
- vad tycker ni om den här serien, HISS eller DISS?
 

Riverdale 1x02 "A Touch of Evil"

Bild/image source IMDb

Andra avsnittet fortsätter lika bra som det första gjorde tycker jag. Veronica försöker att vinna tillbaka Bettys förtroende igen, Archie brottas med skuldkänslor över vad som hände den 4:e juli när han hörde ett skott samma dag som Jason försvann. Ska han berätta, eller inte? - mycket handlade om det, förutom Veronica och Bettys relation. Jag ser verkligen framför mig att dem skulle kunna bli väldigt bra vänner. I slutet av avsnittet visade det dock att han inte hade dött den dagen och polisen arresterar istället Jason tvillingsyster Cheryl för mordet på sin egna bror. Frågan är, vad är det hon döljer, dödade hon verkligen sin bror?
 
 
 

The blacklist: Redemption

Det här kan bli bra, men det är svårt att säga bara efter att ha sett på en trailern - kommer nog dock ge den här serien en chans, eftersom jag verkligen gillar The blacklist. Och sen så gillar jag verkligen Tom Keen som karaktär!
 

Gåsmamman får en tredje säsong !

Ni hörde rätt, Gåsmamman får alltså en 3:e säsong, HURRA säger jag bara! Jag älskar verkligen den här serien för tillfället (ja, man kan säga att jag har fått "gåsmamman feber"), så det är ju kul att det går bra för den serien. Just nu pågår den andra säsongen på kanal5, den 3:e säsongen kommer att visas på C more till hösten och på kanal5 till våren 2018.
 

Dagens filmtips

Ikväll visar TV12 filmen Fight club - ni vet den med Brad pitt och Edward Norton från 1999? - Jag rekommenderar den varmt, ett bra tips för alla som inte har några planer för ikväll!
IMDb 8,8/10 

Mina första tankar om...

bild/image source 1 / 2 / 3
Igår började jag äntligen se på den andra säsongen av Gåsmamman, den hade ju premiär i kanal5 då. I alla fall, vad tycker jag om första avsnittet? Jag tyckte det var ett väldigt bra första avsnitt, fastnade direkt och nu längtar jag nästan ihjäl mig efter det andra avsnittet. Egentligen vill jag bara veta nu vad som hände Sonja (SPOILER) när hon blev skjuten i slutet av avsnittet. Självklart kommer hon att överleva, men hur kommer allt att fortsätta nu? En annan sak som hände i avsnittet var att huvudvittnet i Sonjas brors fall mördades brutalt, och nu vill polisen som hjälper hennes familj att hon ska vittna mot sin egna bror. Men än så länge verkar hon inte vilja göra det. Jag tror att den här säsongen kommer bli väldigt spännande. Jag vet i alla fall vad jag kommer göra nästa vecka på torsdag :)
 

Nästa filmköp

Bild/image source 1 / 2 / 3
Kan inget annat än älska den här filmen (liksom den första filmen) - så det här blir ett självklar köp för mig när den kommer ut på dvd. Än finns det inget datum för det, men när den väl kommer ut på DVD, kommer jag definitivt att köpa den. Någon mer än jag som älskar den här filmen?

Lucy Hale Life sentence

tvline läste jag nyligen en artikel om att The CW har plockat upp en pilot av en serie som ska heta Life Sentence , med Lucy Hale i en av rollerna - och vad jag har läst så tycker jag det låter som en väldigt intressant projekt för Lucy efter PLL. Eller vad tycker ni?
(klicka på bilden för att komma till hela artikeln)