Elsas värld

Nu har den andra säsongen med Elsas värld haft premiär, och den går att se gratis på tv3play. Jag ska sätta mig ner och titta på de två första avsnitten som ligger upp nu. jag tittade på första säsongen och gillade den säsongen rätt så myclet, så man kan alltid hoppas att andra säsongen blir bra den med.
 
 

onsdag

Idag blir det inte så mycket tv-tittande tror jag, förut Castle - Castle och Beckett hamnar på motsatta sidor när en gammal vän till Castle blir misstänkt för mord på sin fru. Castle inser snart att antingen kommer Beckett att gripa en oskyldig man för mord, eller så är hans gamla vän en kallblodig mördare. I rollerna: Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C Quinn, Susan Sullivan - har jag inte så mycket att titta på, då finns det ju mer tid att blogga i alla fall ;)
 

The vampire diaries 5x05 sneak peak

 

The middle - season 5

En måste-serie för mig, som man bara inte får missa är The middle - kanal5 börjar visa säsong 5 ikväll (klockan 22.25 - jag kommer lätt att kolla på avsnittet ikväll !
 

Älska mig - del 5

 

Tonight !

Ikväll har jag faktiskt lite att titta på, annars brukar mina tv-måndagar vara rätt så slappa. I alla fall så hade jag tänkt se på ett avsnitt av CSI och sen innan jag går och lägger mig hade jag tänkt se på ett avsnitt av Witches of east end :)
 

Witches of east end

Witches of east end - Jag har skrivit om den här serien förut men den tåls att tipsas om igen, nu när jag har sett några avsnitt tror jag verkligen mycket på den här serien, den har precis allt som en bra serie ska ha, någorlunda spännande, snygga killar (ett måste i en bra serie) och framför allt bra skådespelare. Den här serien är helt enkelt en måste serie för mig just nu!
 

Once upon a time in wonderland

Jag har som sagt förut skrivet att jag inte riktigt tyckte om Once upon a time in wonderland, men som jag nästan alltid brukar göra, brukar jag se några avsnitt innan jag bestämmer om jag ska fortsätta se på serien. Nu när jag har sett det tredje avsnittet måste jag säga att jag gillar den här serien mer och mer, men jag är inte riktigt övertygad ännu. Hoppas serien kan få en till säsongen också, för det tror jag den behöver för att verkligen utvecklas. för jag tror de har något bra på gång! Vad tycker du om den här tv-serien?
 

Portkod 1321 del 3

 

Movietime

21.00 C MORE first - Hans och greta : häxjägare : Femton år efter Hans och Greta undkom häxan som ville äta upp dem har de blivit professionella häxjägare och är ute efter hämnd. När flera barn försvinner från en liten by, kallar man på syskonen. Men de ställs inför något mycket mer ondskefullt än häxor, något fruktansvärt från deras förflutna. I rollerna: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Pihla Viitala. Regi: Tommy Wirkola.
 
 

Thor: The dark world

Thor: The dark world: Biopremiär 30 oktober. Skådespelare: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Kat Dennings, Tom Hiddleston, Ray Stevenson,Anthony Hopkins. Regissör: Alan Taylor
 

Älska mig - del 4

 

Torsdag

Torsdag är nog en av mina favorit dagar när det gäller serier att kolla på - med början klockan 21.00 : The blacklist, marvel's agents of shields och Under the dome. Man kan lugnt säga att jag kommer vara upptagen vid tv ikväll, vilket alltid kan vara mysigt. Ska ni se på någon bra serie ikväll då?
 
 
 

 

Ravenswood 1x01 sneak peek

 

The hunger games 2

FAN vad jag längtar ihjäl mig efter den här filmen just nu, bli den 20 november så jag får se på den !!:)
 

Once upon a time

Gissa min förskräckelse när jag satt och lyssnade på radion i morse, då säger dem plötsligt att Once upon a time ska börja sändas på kanal 11 nu på måndag - fick självklart lov att mejla kanal5 och kolla om det stämde, och det gör det! Så från och med måndag visas den tredje säsongen av serien i kanal 11 istället för på kanal5 & den kommer endast finnas på kanal5play för premium kunder! KONSTIGT, ELLER HUR?!!!
 
 

Portkod 1321 del 2

 

The Blacklist *varning för en liten spoiler i slutet av texten*

I torsdag fick jag äntligen se på det första avsnittet av The blacklist - jag hade inte så höga förväntningar faktiskt, men roligt nog så tycker jag väldigt mycket om den här serien, det är en serie som jag och säkert många andra kommer att kolla på. storyen är väldigt bra och jag gillar verkligen han som spelar Raymond "Red" Reddington (James spader), dem har verkligen hittat rätt skådespelare för den rollen. Megan Boone som spelar Elizabeth Keen i serien gör ett förträffligt jobb, och hur första avsnittet slutade så ser jag verkligen fram emot hur elizabeth kommer hantera det, vem är egentligen hennes man?
 

 

The simpsons

Den här videon tycker jag verkligen ni ska titta på om ni gillar The simpsons :
 
 

Pretty little liars 4x13 Halloween promo

Idag är det äntligen dags för halloween avsnittet av PLL att sändas, vi i sverige får vänta tills imorgon, så ni kan räkna med att jag kommer kolla på det här avsnittet imorgon! Kommer du?
 

Sno hennes stil - Lea Michele

lea

lea by kristinandfashion featuring a black leather purse

 

The vampire diaries 5x04 sneak peak

 herregud, jag blir inte klok på den här säsongen !!

Portkod 1321

För någon dag sedan började jag kolla på en webserie som heter Portkod 1321 - den gick på SVT play förra året (nu är det klart att serien kommer få en andra säsong) och handlar om två tjejer som blir ofrivilligt måste bo under samma tak då Agnes mamma, som är artist och ska åka på turne i europa, tar med sig sin nya förälskelse, Stephs pappa och efter som han hyr ut  lägenhe dåt måste dem alltså bo tillsammans ett längre tag tillsammans med Agnes lilla syster Billie. I början kommer inte tjejerna överrens men när dem träffar ett par killar förändras allt, sommaren kantas av glädje och sorg samtidigt som tjejerna lär sig sina egna gränser samt hur de hittar till sin självrespekt och tillslut landar viktiga insikter.
 
 
 

Älska mig - del 3

 

Mitt tv-schema

Just nu så tittar jag på dessa program (titta på bild nedan), jag har inte riktigt funderat ut vilka serier jag ska kolla på ännu, men just nu ser jag på dessa serier i alla fall. Förutom de nedan tittar jag också på The tomorrow people och Black orphan men efter som de inte har någon speciell dag som jag kollar på, så står de inte med i mitt schema. Fundera också på om jag ska börja titta på The originals... vad tror ni?
 

Torsdag

Ikväll har jag för mycket att titta på, det börjar nämligen en ny serie på TV3 som jag måste checka in, The blacklist eller som trean har valt att kalla serien, Blacklist - Raymond "Red" Reddington överlämnar sig frivilligt till FBI och erbjuder sig att samarbeta med dem. På villkor att han inte behöver tala med någon annan än den oerfarna profileraren Elizabeth Keen. I rollerna: James Spader, Jessica Shea Alverson, Charles Baker, Delphina Belle, Nick Blaemire. Annars så kan man se på Marvel's agents of shields & Under the dome ikväll.
 

The vampire diaries 5x03 webclip #1

 

IRL

IRL - är en svensk film som handlar om Elias (Valter Skarsgård), som inte lyckas komma undan sina mobbare var han än går, de finns på hans skola, på väg hem från skolan, på tunnelbanan. istället flyr han in i online spelet The Secret World, där han påtager sig rollen som den oövervinlliga krigaren S:]iles skepnad. Beskrivning om filmen :
"IRL (In real Life) är ett långfilmsäventyr om ondska bland tonåringar i en värld av sociala medier." Skådespelare:Happy JankellValter SkarsgårdAlba August. Filmen har premiär den 25 oktober,
 
 

Portkod 1321 del 1

 

The tomorrow people

The tomorrow people handlar om ett gäng ungdomar som heter Tomorrow people, dem är ett reultat av genetisk mutation och de har utvecklat specilla krafter, telepathyteleportation, och telekinesis. Serien fokuserar på den unga killen Stephen Jameson, som just har fått reda på att han är som dem, han har krafter, precis som hans pappa hade. Hans pappa, som var den av tomorrow people som hade mest krafter, försvann flera år innan själva serien börjar, han försökte hitta en säker plats för tomorrow people att bo på. För de jagas av en orginistion som kallas Ultra, som använder deras egna folk för att hitta dem.
 
Mina tankar om serien:

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här serien, den hade en helt okej början, kanske inte det mest spännande jag någonsin har sett men jag antar att en sådan här serie kan ta sig och bli riktigt bra, jag får vänta och se helt enkelt, man vet aldrig!
 
 

Älska mig - del 2

 

Måndag

Idag har jag lite mer att titta på än jag brukar, ett nytt avsnitt av Witches of east end har kommit ut, så det måste jag se på och sen vid 21.00 är det dags för CSI - hur ser er kväll ut då?
 

WITCH!

OH, nu ska ni få höra! Jag har nu sett på det första avsnitten av serien Witches of east end, och vet ni? Jag gillade vad jag såg, så från och med nu kommer den här tv-serien finnas på mitt schema. Förresnten,iIgår såg jag på ett avsnitt av The tomorrow people - en liten recention av avsnittet kommer senare !
 

The vampire diaries 5x03 sneak peak

 WHAT?!!

Once upon a time in wonderland

Igår såg jag på det första avsnittet av Once upon a time in wonderland, och ärligt talat, så vet jag inte riktigt om jag gillade avsnittet så mycket, jag hade ingen bra känsla när jag så på avsnittet, kanske för att jag hade så skyhöga förväntaningar, men jag kommer självklart ge den här serien några avsnitt till innan jag (kanske) ger upp.
 

Witches of east end

 
Witches of east end - Här har ni en serie som jag tycker ni ska kolla på, serien har just börjat, har inte sett något avsnitt ännu, men den verkar väldigt lovande, eller vad tror du? Men ska inte säga för mycket, måste nog se på några avsnitt innan jag kan uttala mig om serien !
 

På tv ikväll

 
TV3 visar ikväll filmen På spaning med Bridget Jones - Trots att Bridget är lyckligt förälskad i sin Mark Darcy, hotar svartsjukan att ta överhanden och förstöra deras förhållande. Hon misstänker att Marks unga praktikant är intresserad av honom. Förhållandet sätts ytterligare på prov när Bridgets gamla flirt, Daniel Cleaver, dyker upp och ställer till problem.

I rollerna: Renée Zellweger, Hugh Grant, Colin Firth, Jim Broadbent, Gemma Jones, Jacinda Barrett. Regi: Beeban Kidron.

 

 


Vi är bäst

Idag (11/10) har filmen VI ÄR BÄST premiär på bio - det är en svensk film, regissören bakom filmen är Lukas Moodysson (Lilja 4-ever, Fucking Åmål)
 

Älska mig - del 1

 

IMORGON!

Jag får mycket att göra imorgon ser det ut som nu, ett nytt avsnitt av The vampire diaries och det första avsnittet av ONCE UPON A TIME IN WONDERLAND finns att kolla på då, kan inte bli bättre det här :)
 

The vampire diaries 5x02 sneak peek 1 & 2

 

OMG!

Kolla på den här reklamfilmen som har gjorts för att lansera den nya Carrie filmen - häftigt va?
 
 

Once upon a time in wonderland

Imorgon smäller det, snart får jag äntligen se på den här serien, jag tror ni inte fattar hur mycket jag har sett fram emot att få kolla på den, hoppas bara den lever upp till mina skyhöga förväntningar, vad tror ni?
 
 
 Så fina tillsammans!

The originals 1x01

 

Tisdag kväll

Idag har jag mer tv att titta på, jag syftar på gårdagen då det endast fanns en ynka tv-serie som föll i min smak, men idag är det annorlunda. Klockan åtta i kanal5 går ArrowSom Dark Archer eliminerar Malcolm forskarna som skapade Markov Device och fraktar den sen till Starling city för att förstöra Glades. Oliver, Diggle och Felicity infiltrerar Merlyn Global för att ta reda på vad Malcolm har för planer. Efter det måste jag välja om jag vill se på Svenska hollywoodfruar och The big bang theory och Malin åkermans nya serie Trophy wifeKate faller för Pete och upptäcker att hon hamnat mitt i ett eldorado av två ex-fruar och tre barn. Kate gör sitt första försök som förälder när hon istället för Pete är med på ett allvarligt samtal med sonens lärare. OCH tillslut när klockan slår 22.00 måste jag välja igen, titta på Project runway och Mike & molly... hur ska jag göra ? :)
 

Once upon a time in wonderland - nu på torsdag !

Det finns många bra serier som börjar den närmaste tiden och här har ni en serie som jag personligen väldigt gärna vill se på ! Har premiär nu på torsdag (fredag för oss i sverige)
 

3.21.14

Här har ni en ny trailern till filmen Divergent - som jag längtar efter den här filmen, har ju läst böckerna, blev lite besatt av böckerna, om ni inte har läst böckerna tycker jag ni ska göra det innan ni ser den här filmen :)
 

Sno hennes stil - Audrina patridge

A.P

A.P by kristinandfashion 

 

Måndag

Det är verkligen en typsik måndag för mig idag, när det gäller tv-program att titta på alltså, det finns typ ingenting jag vill kolla på, men jag ska nog se på CSI som går i kanal5 klockan 21.00 ikväll - Några spökjägare jagar den döde seriemördaren Walter Sims spöke. När de besöker platsen där Sims mördade sina offer och försöker locka fram mördarens ande blir en av dem själva hängande på en köttkrok. CSI-teamet utreder det mystiska dödsfallet.
 
 
 

Sheldon Cooper ;)

 
 
 
 
 

TVD

Jag såg som sagt på första avsnittet av den 5:e säsongen av The vampire diaries i fredags och enligt mig började den här säsongen lovande, kan tänka mig att den här säsongen blir lika spännande som den förra. visst det kanske blir svårt att utveckla en serie som har hållt på i 4 säsongen, men jag tror ändå på den här säsongen. Det kanske inte är lika bra som de första säsongerna var längre men TVD kommer alltid finnas nära mitt hjärta♥
 
 
 
 
 

The vampire diaries 5x02 sneak peak

 förresten, var det någon som har sett det första avsnittet av säsong 5, isåfall, vad tyckte du?

Idag är det söndag

 
Den har helgen hade jag inte alls planerat att inte blogga, det måste ni veta, men det bara blev så av någon konstig anledning. I alla fall idag hade jag tänkt titta på Bones, men så kom jag på att det inte går längre, uppehåll!! SÅ nu har jag ingenting att titta på, typiskt söndagar... kanske sätter på en av många filmer som jag köpte när jag var på Rättviksmarknad, kan ni tänka er att man kan köpa 13 filmer för endast 300 kr??! För det var det jag gjorde, så den här söndagen är inte riktigt kass, har 13 nya filmer att kolla på :)
 
 

FREDAG

Ikväll får ni inte missa att titta på andra avsnittet av Idol, själv kommer jag nog skippa det, har ju ett rykande färskt avsnitt av The vampire diaries att kolla på :) Annars tänkte jag se på en annan film som jag har längtat efter att få se, The bling ring, så min kväll är i alla fall uppbokad, hur ser er kväll ut då?
 

IGÅR

Jag såg som sakt på Marvel's agents of shields igår och vad jag har läst som andra har skrivet om första avsnittet så förstår jag inte ett dugg var dem menar, jag gillade faktiskt det här avsnittet, precis en serie i min smak, så jag kommer absolut se på den här serien framöver. Ni som har sett på första avsnittet, vad tycker ni?
 

Ravenswood - series premiere promo

Kommer ni att kolla ?

Jag tipsar om Orphan black

Nu när jag har sett några avsnitt av Orphan black kan jag inget annat än rekomendera den är serien. Hon som spelar huvudrollen gör det hur bra som helst, kan ni tänka er att hon spelar 10 personer - om ni vet vad serien handlar om förstår ni vad jag menar annars får ni här en kort liten berättelse om serien nu: skådespelaren Tatiana Maslany spelar flera identiska kvinnor som avslöjas som kloner. Serien fokuserar på Sarah Manning, en kvinna som antar identiteten av en av klonerna, Elizabeth Childs, efter att hon begår självmord.
 

IKVÄLL!

Ikväll är det äntligen dags för Marvel's agents of S.H.I.E.L.D att ha premiär på kanal5 - Agent Phil Coulson sätter ihop en liten grupp specialagenter, särskilt utvalda ur den internationella brottsbekämparorganisationen S.H.I.E.L.D. De har i uppdrag att utreda nya underliga företeelser som dyker upp runt om på planeten Jorden. Direkt efter den har en till serie premiär Under the domeEn lugn dag i den lilla staden Chester's Mill förvandlas till en mardröm när en osynlig, ogenomtränglig kupol plötsligt täcker staden. Stadsborna och gästande främlingar är fångar under den enorma kupolen och förvåningen förbyts snart i skräck. 
 

Man kan lugnt säga att jag gillar den här torsdagen, någon som håller med ?
 
 

Vikings

Imorgon börjar TV4 visa tv-serien Vikings. Vikings är en äventyrsdrma från 2013. En av Karaktärerna, Floki, spelas av Gustaf Skarsgård
 

Resurrection

Resurrection - en fantasy drama serie baserad på novellen The returned, skriven av författaren Jason Mott. Serien handlar en person som egentligen ska vara död men nu kommer tillbaka till livet. Den har premiär 9 mars 2014.
 

2 dagar kvar !!

 

Once upon a time in wonderland

Ja, nu är det endast 9 dagar kvar tills tv-serien Once upon a time in wonderland börjar, som jag längtar, ska verkligen bli kul att få se på den här serien!
 

22 dagar kvar !

Längtar ni?