God jul och gott nytt år !

 
Tänkte bara kika in och säga God jul. Idag ska jag vara med min familj och släkt, äta god julmat, öppna julklappar, mysa och äta alldeles för mycket julgodis. Min blogg tar som sagt julledigt nu och jag är tillbaka som vanligt igen nästa år (känns så konstigt att skriva nästa år), så jag hoppas ni får en bra julafton och ett gott nytt år!
 
 
 
 

GOD JUL. VI SES NÄSTA ÅR!

 
Jag tänkte avsluta det här året (kanske tittar in och skriver något på julafton) med att visa er trailern till den nya Mamma mia filmen som har premiär nästa år. Kommer du att kolla? Jag gillade i alla fall den första filment och efter att ha kollat på den här trailern blev jag sugen på att kolla på den med!
 
Det här kommer (kanske) att bli mitt sista inlägg för det här året. För i mellandagarna kommer jag vara ledig och då hade jag inte tänkt blogga. Hoppas ni får en bra jul och ett gott nytt år!

Första intryck av : The gifted


The Gifted. Igår såg jag äntligen på det första avsnittet av The Gifted och jag måste säga att jag verkligen gillade det. Det är extra kul att se Stephen Moyer igen, i en väldigt annorlunda roll än vad jag är van att se honom i, men jag gillar honom här också (True blood).
Tyckte det var en bra idé att man inte bara fick följa familjen utan några andra mutanter också. Tycker dem sammanförde de andra med familj på ett bra sätt sen också. Ska bli kul att fortsätta följa den här serien och se vad som kommer att hända, men framför allt kommer det fortsätta vara lika bra som första avsnittet var? Ska bli en spännande resa att följa, då jag genuint är intresserad av själva familjen och deras framtid.
 
Visa fler inlägg