Dagens tips

Nu på fredag, den 2 juni har äntligen filmen Wonder Woman premiär här i Sverige och det ska bli så kul att se på den. Världen behöver verkligen en kvinnlig superhjälte. Vi såg henne först lite i filmen Superman vs Batman, men hon förtjänar verkligen en egen film. Har väntat så länge på den här filmen, så får se vad den har att komma med. Vad jag har sett av alla trailers jag har kollat på, så ser det i alla fall väldigt lovande ut.

Sommarserierna är snart här!

Snart är dem här, tv-serierna som har premiär nu i sommar alltså. Känns som det kommer bli en bra sommar det här, för nu ska jag verkligen ta tag i mitt serie tittande som har hamnat på efterkälken lite grann.
 
Här har ni några serier som jag inte kommer att missa:
 
1. Orphan black - Netflix, 11 juni.
 
2. Jamestown - SVT1, 17 juni.
 
3. GLOW - Netflix, 23 juni.
 
4. Gypsy - Netflix, 30 juni.

Nytt filmprojekt / Mortal Engines

Den här nyheten måste jag helt enkelt skriva om, bloggtorka eller inte, Peter Jackson (sagan om ringen, The hobbit) har ett nytt filmprojekt på gång. Mortal Engines, heter projektet, en film som baseras på författaren Philip Reeves bokserie Predator Cities.
Jag menar, kolla bara på bilden ovan, häftig va? Och historian verkar vara väldigt annorlunda. Den kommer att handla om en framtida värld där storstäder rullar runt på hjul i jakt på resurser. Bara där hajar man till, det har jag aldrig hört talas om förut. Så det ska bli spännande att se hur Jackson väljer att berätta denna annorlunda historia. Men Jacksom gör sällan misstag (enligt mig själv), så detta ser jag verkligen fram emot att när den kommer ut. Vilket verkar vara december 2018. 
 
Någon mer än jag som är PEPP på denna nyhet?
Visa fler inlägg