Sammanfattning / v.5 del 1

 

Lethal weapon 2x14
 
Det är alltid kul när de mindre karaktärerna får lite mer plats, den hår gången var det Baileys tur. Hennes syster hamnade i trubbel med lagen och hon försöker hjälpa henne men inser att hon då kanske måste rucka på vissa regler vilket hon verkade kämpa emot i det här avsnittet. Martin & Roger bråkade extra mycket i det här avsnittet, envisa jävlar är vad dem är. Roger försökte verkligen hjälpa hans dotter i det hör avsnittet, kanske inte det bästa sättet han hjälpte henne på men det var på något sätt fint ändå?
 
 
Bron 4x04 + 4x05
 
Nu börjar det verkligen hände grejer, och det verkar som de nu har ett motiv på varför mördaren har gjort som hen har gjort. En person, Tommy. Kommer inte ihåg det namnet, någon annan som har tittat på Bron som vet vem det är? I alla fall, Henrik kämpar på och Saga kämpar också på med sina problem. Saga verkar faktiskt göra framsteg, så det är nog bra att hon går till den där psykologen. Men när det kommer till deras barn ser det inte ljust ut, Saga vill verkligen inte ha barn men Henrik vill det och ett tag verkade det som hon skulle behålla barnet för Henriks skull. När Saga förstod att hon verkligen hade känslor för Henrik gjorde hon abort och det tog inte Henrik bra överhuvudtaget, han slängde ut Saga och började ta sina tabletter igen. Hur kommer det sluta för dem två egentligen? 
 
 
Blindspot 3x11
 
Jane fick äntligen tillbaka sin dotter i det här avsnittet, Kurt hjälpte till att få hem henne men fick reda på vad Jane hade gjort medans hon var borta. Så ärligt talat vet jag inte vad deras relation är nu när det visade sig att Janes dotter levde ändå. Jane var otrogen mot honom? Så antagligen kommer deras relation inte gå tillbaka till vad den var förens det här problemet också har lösts.

Sammanfattning / v.4

 
(Jag har varit dålig på att kolla på serier den här veckan, men det blir bättre nästa vecka hoppas jag!)
 
Blindspot 3x10
Roman fortsätter att förundra mig, vad är han egentligen ute efter, vad vill han? Varför är han ute efter den där mannen till exempel? Jane är fortfarande arg på Kurt. Kurt försöker verkligen gör allt bättre och jag lider verkligen med honom. Men Jane har som sagt rätt att känna som hon gör. Nu verkar det dessutom som att Roman satte dit Kurt, då man fick se honom träffa Janes dotter dagen innan Kurt och dottern först träffades.
 
Lethal weapon 2x13
Jag gillar Maureen, så det var kul att hon fick vara med lite mer i det här avsnittet, hon förtjänar en större roll och jag tycker fortfarande att hon passar bra ihop med Martin. Ett tag tyckte jag att Martin var rätt så okej, inte lika destruktiv, men i det här avsnittet var han arg. Det kanske har något att göra med vad som hände hans mamma, hoppas han hittar tillbaka till Martin alla vill att han ska vara! Fallet var inte så intressant, men det var som sagt kul att Maureen fick lite större plats i det här avsnittet.
 

mini recension / American Assassin

Titel: American assassin. Actionthriller från 2017. Skådespelare: Dylan O'Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Shiva Negar,Taylor Kitsch.
Handling: "After the death of his girlfriend at the hands of terrorists, Mitch Rapp is drawn into the world of counterterrorism, mentored by tough-as-nails former U.S. Navy S.E.A.L. Stan Hurley." källa
IMDb betyg: 6,2/10
Mitt betyg: 6,0/10
Vad tycker du om filmen? Jag fastnade inte riktigt för handlingen i filmen, tyckte den var rätt så tråkig och trots att Dylan O'Brien (Teen wolf) var med i filmen så kunde jag inte koncentrera mig under filmens gång.
Om jag ska säga något positivt så gillade jag början av filmen, när Mitch och hans flickvän var på stranden och han friade, det var en fin scen att bevittna (det slutade dock inte så bra när hon blev mördad av en terorist, men ändå). Tyckte också att vissa delar i filmen skyndades på lite för mycket, vilket jag störde mig på. Tyckte det förstörde filmen bara. Tyckte inte heller att dem fick till Dylans karaktär på ett bra sätt heller, kom knappt ihåg vad han hette efter att filmen var slut. Boven i filmen var bara tråkig, inte alls intressant och inte värd att prata om närmare. Han var helt enkelt bara en skurk. Mitch chef, Stan Hurley var heller ingen intressant karaktär, han var den där typiska arga chefen med problem. Har sett det förut, ibland behöver man något nytt och det var inte hans karaktär överhuvudtaget.
 
Det här är inte någon film som man måste se på, kanske om man gillar att kolla på Dylan O'Brien, då kanske den är värd din tid. 
Jag tycker om vissa delar av filmen, men det är för få delar för att få mig att höja betyget, eller ens gilla den. Jag kommer nog inte se på den här filmen igen!
 
Visa fler inlägg