Revenge läggs ner

Läste nyss på aftonbladet att tv-serien Revenge läggs ner, den pågående fjärde säsongen blir den sista, vilket jag såklart tycker är tråkigt - för jag har verkligen gillat den här serien. Men jag kan nog ändå tycka Revenge har tappat gnistan lite grann och jag kan inte se hur dem skulle ha kunnat fortsatt med fler säsonger nu när nästan alla vet (SPOILER, har du inte sett 3: & 4:e säsongen av Revenge, läs INTE vidare) vem Emily egentligen är... jag menar, serien byggde ju nästan på Emilys hämd, och nu när hennes pappa är tillbaka ser jag inte direkt hur serien skulle kunna fortsätta på ett bra sätt. Vad tycker ni om att serien läggs ner?
 

huset fullt kommer tillbaka

Netflix är verkligen heta just nu, det kommer upp serie efter serie som jag är intresserad av att titta på. Härnäst har dem gått ut med att de kommer göra en ny version av full house (fullt hus), som nu kommer få namnet Fullest house. Jag kommer ihåg när jag var mindre och såg på den serien, jag gillade den verkligen och sen får vi inte glömma att Mary-kate och Ashley Olsen var med i den serien när dem var små (dem spelade en roll tillsammans), så jag tror jag måste skaffa en netflix konto nu på momangen :)
  
 

På jakt

På sista tiden har jag kännt att det fattast något i mitt liv, en ny serie att följa. För om jag ska vara ärlig, har jag börjat tröttna på de serierna jag ser på just nu. Till och med min favorit, The vampire diareis är inte lika spännande att se på längre - och när jag hörde nyheten att Nina Dobrev (Elena Gilbert) ska lämna seren efter säsong 6 så blir jag mer och mer osäker på den serien. SÅ, nu är jag PÅ JAKT efter en ny serie att titta på... och jag tror jag har hittat något...
 vad tror ni? Eller har ni något bättre förslag, i så fall får ni gärna berätta det för mig :)

Marvel's Daredevil

En serie som jag har fasnat för på sistone är en ny serie från Netflix och Marvel, Daredevil heter serien, som hade premiär alldeles nyss. Den handlar om advokaten Matt Murdock (Charlie Cox) som blev blind efter en olycka när han var liten, och som samtidigt fick sina andra sinnen förhöjda. Nu slåss han, som förklädd superhjälte, mot de kriminella i staden han lever i, för en bättre stad, ett bättre Hells kitchen.
 

Kvällen är räddad

Ikväll så ska jag äntligen få gå och se på den nya filmen med Shailene Woodley, Insuregent, som jag har längtat ihjäl mig efter den här filmen... mina förhoppningar är skyhöga, så jag hoppas att filmen levererar men man kan nog inte säga att den kommer vara bättre än boken. För böckerna är allt som oftast mycket bättre än filmen. MEN VISST, jag kan ha fel. Aja, bara filmen är bra nog så blir jag nöjd :)
 
På IMDb har den fått betyg 7,0 av 10.