Jane the virgin

Här har ni en serie som jag kanske ska börja se på när den har premiär, verkar vara en serie som passar mig perfekt, även fast den handlar om en ung tjej som blir gravid efter att en doktor av misstag gör henne gravid, så tror jag att jag kommer gilla den.

the vampire diaries season 6 spoilers


The Flash

när den här serien kommer måste jag verkligen se på den, den verkar vara hur bra som helst! Kolla bara på den här trailern så förstår ni nog varför jag måste se på den här serien :)

24 - Live Another Day

Ikväll klockan 21.00 börjar TV3 visa två avsnitt av 24: live another daySäsong 9. Avsnitt 1 av 12. Jack Bauer försöker förhindra en terroristattack som skulle få otänkbara konsekvenser & Säsong 9. Avsnitt 2 av 12. Jack och Chloe är en hackare på spåret som kan leda dem till personen som försökte mörda presidenten. Men Kate ligger tätt bakom dem.

Måndagar

 
MÅNDAGAR. Det är nog dagen som jag tittar mest på tv, nu klockan 20.00 brukar jag titta på Once upon a time, sen vid 21.00 blir det ett avsnitt av CSI och nu har ju TV3 börjat visa en ny säsong av Project runway all stars, så det måste jag ju kolla på.
 
 

VM

ikväll finns det inte så mycket för mig att se på, nu när TVD är slut så har jag det rätt så lugnt ikväll, men det gör mig inte så mycket egentligen just nu, nu när det är så fint ute. OM jag har lust ska jag nog ändå titta på några avsnitt av Veronica mars.
 

pretty little liars 5x01 promo

Den 10:e juni är det äntligen dags, den 5 säsongen av PLL har premiär!

the vampire diaries 5x22 promo

Nu ska jag äntligen se på säsongavslutningen av The vampire diaries, ska bli så spännande (ni som såg förra avsnittet förstår säkert varför jag tycker det) sen väntar en lång väntan tills en ny säsong börjar..

IF I STAY

If I stay heter filmen, den har premiär nu till hösten.
 

Outlander

Outlander heter den nya serie, vi kommer att få följa Claire Randall. en sjuksköterska som mystiskt sveps bak i tiden, till 1743. när hon blir tvingad att gifta sig med Jamie Fraser möter hon en romantisk ädel skotsk soldat och en passionerad relation inleds mellan dem. nu måste Claire välja mellan dessa två mycket olika killar som både lever två helt otroliga liv.
 
serien har premiär den 9 augusti

Penny Dreadful

Penny Dreadful är Showtimes nya skräckaction-drama serie, där du bland annat kommer att få se den gamla flickidolen Josh Harnett (Pearl Harbor, black Hawk down) det här blir han comeback efter att ha varit borta från Hollywood i några år.
 

the vampire diaries 5x21 promo


ANTM

Igår började top model i TV3 - var det någon som såg på det avsnittet? Jag tycker redan från början att det var bättre än hela svenska top model tillsammans, och det säger väll rätt så mycket vad jag tyckte om den senaste säsongen av svenska top model, KASST! Visst, det har bara gått ett avsnitt av säsong 20 men jag tror ändå att jag kan säga att antm kommer vara bättre än den svenska... :)
 

tonight!

Ikväll blir det en hederlig serie kväll, först ut hade jag tänkt se på det senaste TVD avsnittet och efter det blir det nog några avsnitt av Veronica mars - när jag såg filmen förut blev jag sugen på att se om de tre säsongerna som finns av VM - annars kommer jag spendera morgondagen på en marknad, och förhoppningsvis kommer jag komma hem med massa filmer, man kan verkligen fynda bra filmer på den här marknaden.