Recension mamma mia 2

 
 
Handling 
 
 
"Five years after the events of Mamma Mia! (2008), Sophie learns about her mother's past while pregnant herself."
 
 
Vad jag tycker om filmen
 
Som jag gillade den här filmen, den var verkligen helt underbar och hade precis allt jag vill ha i en musikalfilm. Gillar framför allt Lily James som den unga Donna. Vilken insats hon gjorde, det är verkligen svårt att inte gilla den karaktären! Trots att Meryl Streep inte är med i filmen så mycket, vill inte avslöja för mycket, men när hon väl var med så grät jag nästan. Det var verkligen känslosamma scener! Tyckte det också var kul att få se hur Donna träffade Sophies pappor Sam, Harry & Bill. Vilken historia den finns bakom den ändå!
Till musiken, vilken upplevelse det var trots att jag inte kände igen allt för många låtar. Tror också att några låtar var nyskrivna, vad vet ni om det? Tillslut måste jag nämna Cher, som spelar Sophies mormor, vilken kvinna och låtarna hon sjöng - WOW !
 
 
 
 
Det bästa/sämsta med filmen
 
Det bästa med den här filmen, förutom handlingen är nog Lily James som spelar en ung Donna. Vilken karaktär, hon gjorde Donna verkligen rättvis! Sen så tycker jag det inte finns något som är dåligt (sämst) med den här filmen, tycker helt enkelt att den är helt underbar!
 
 
Betyg
 
4/5. Gillar ni musikalfilmer så kommer ni nog att gilla den här!
 
 

Jag kommer med NYHETER

 
 
 - Buffy the vampire slayer kommer tillbaka. En ny reboot är alltså på gång och Fox har gett Monica Owusu-Breen (Midnight, Texas) förtroendet som manusförfattare och showrunner.
 
 
- Cloak & Dagger har blivit förnyad för en andra säsong som kommer ha premiär våren 2019.
 
 
- Altered Carbon för en andra säsong - men utan Joel Kinnaman den här gången, han har byts ut mot Anthony Mackie istället.
 
 
 
- AMC förlänger 3 av sina serier med nya säsonger. Better Call Saul, Fear the Walking Dead & McMafia har fått turen att få nya säsonger.
 
 
- 3 säsongen av Lethal weapon kommer vara annorlunda, då Clayne Crawford som spelar Martin Riggs fick sparken inför den kommande säsongen pga dåliga beteende under inspelningen. Istället kliver Seann William Scott och tar över rollen som Rogers partner. Som jag förstår det är det en hel ny karaktär som kommer att heta Wesley Cole. Han beskrivs vara en förre detta militär, som har flyttat till L.A för att vara nära sin ex-flickvän och deras gemensamma barn.
 

Vad jag tycker om: GOOD GIRLS SÄSONG 1

 
Handling
 
"Three suburban mothers suddenly find themselves in desperate circumstances and decide to stop playing it safe and risk everything to take their power back." I TRAILER I
 
Vad tycker du om säsong 1
 
Det här är verkligen en serie i min smak, och jag gillar verkligen alla tre karaktärerna, särskilt Annie som spelas utav Mae Whitman, det är verkligen en skön karaktär som är lätt att tycka om. Sen själva handlingen,  jag gillade den trots att kvinnorna inte är särskilt lagliga alla gånger, tycker ändå dem får till det och man bryr sig verkligen om dem.
 
 
Det bästa/sämsta med säsong 1
 
Det bästa med den här säsongen är kvinnorna och deras vänskap, man tror verkligen på den och hejar på dem med allt som händer runt omkring dem. Sen så tycker jag att serien inte har något dåligt, som är "sämst". Överlag så gillar jag verkligen Good Girls och alla karaktärerna i serien.
 
Betyg
 
4/5. Som sagt gillar jag verkligen den här serien, så varför förtjänar den inte en 4 i betyg? Ser ut som om serien får en till säsong också, kul! 
 

Recension: Tomb Raider

 
 
Handling
 
"Lara Croft, the fiercely independent daughter of a missing adventurer, must push herself beyond her limits when she discovers the island where her father disappeared."
 
 
Vad tycker du om filmen
 
Jag hade inte så stora förväntningar på den här filmen faktiskt, trodde verkligen jag inte skulle gilla den men så fel man kan ha. Tyckte verkligen det här var bra. Jag gillar framför allt hur Alicia Vikander har porträtterat Lara Croft. Kanske att historian inte var den absolut bästa, men jag var aldrig uttråkad när jag såg på filmen, har annars lätt att bli det.
 
 
Det bästa/sämsta med filmen
 
Alicia Vikander är nog det bästa med den här filmen. Det är något med henne som gör henne speciell på något sätt, man vill se på henne, veta mer om henne. Hon är övertygande i sitt porträtt av Lara Croft.
Handlingen. Kanske inte den absolut bästa, den kunde ha varit bättre. Annars tycker jag den inte har så stora problem.
 
 
Betyg
 
3,5/5. Den hade fått en 4 om handlingen hade varit bättre!

Tankar om 3 nya trailers

 
Aquaman
 
Jag gillar verkligen den här trailern, kan nog ha att göra med att jag verkligen gillar Jason Momoa som spelar Aquaman. Han passar verkligen i den rollen, han gör det så bra! Men det är inte bara det, själva känslan i trailern gjorde mig på lite bättre humör och det är ett bra tecken. Hoppas bara det inte blir någon flopp den här filmen, för det kan bli så bra det här. Hoppas filmen överraskar mig!
 
 
 
 
Shazam!
 
Har aldrig hör talas om Shazam förut, trodde inte först att det här skulle vara något för mig heller. Men så fel man kan ha, gillar nästan precis allt med den här trailern. Gillar hur allt berättas och ungarna som jag antar är huvudpersonerna gör det så bra. Tror det här kan bli riktigt bra, hoppas det!
 
 
 
Fantastic beasts: The crimes of Grindelwald
 
Jag tycker det här ser mycket lovande ut, vet inte vad jag tycker om att Johnny Depp är med, men det ska bli kul att få se Eddie Redmayne som spelar Newt Scamander igen. Sen att Jude Law är med, som Dumbledore det ska verkligen bli spännande att se. Så jag har nog rätt så höga förväntningar på den här filmen! 

Arrowverse

Det har dykt upp några nya trailers från "Arrowverse".  En ny superhjälte har också lagt tills, Batwoman, som kommer att instrueras under ett crossoveravsnitt i december. Ska bli kul att få följa en till superhjälte!
 
Black Lightning (säsong 2)
 
The flash (säsong 5)
 
Supergirl (säsong 4)
 
Legends of tomorrow (säsong 4)
 
Arrow (säsong 7)
 
 
Vilken av dessa följer du?

Vad hände i sommar?

Jag skrev för några inlägg sedan  att jag ville kolla på några filmer nu i sommar, tror ni jag höll det? NEJ!
 
 

Jag hade tänkt kolla på :
 
The Dark Tower
Se om Thor 1 & 2
Thor 3
Captain america (första filmen)
The Greatest Showman
Mordet på orientexpressen
The Maze runner: The Death Cure
Bad moms 2.
 
Men istället blev det dessa. Inte lika många som jag hade tänkt mig, men det blir inte alltid som man tänkt sig!
 
Screm 1-4. Har sett dessa filmer några gånger, men har alltid gillat dem och kollar om dem då och då.
Back to the future 1-3. En till filmserie jag verkligen har fattat tycke för, har sett ett par gånger och tröttnar aldrig!
What happened to monday (recension kommer)
Tomb raider (2018) (recension kommer)
 

Filmer jag vill se på / AUGUSTI

3 augusti: Mission Impossible : Fallout
10 augusti: The Darkest Minds
17 augusti: Book Club
24 augusti: The Spy Who Dumped Me
 

Like father trailern - kommentarer

 
Handling
 
"A workaholic woman who is left at the altar takes her honeymoon trip anyway with her overachieving father who left her mother because he believed his family was holding back his career."
 
Mina tankar
 
Jag såg på den här trailern mest för att Kristen Bell är med i den. Trodde inte att det skulle vara en film i min smak, men så fel man kan ha. Jag gillade den, det kanske inte är världens bästa film. Men jag tyckte att Kirsten Bell hade bra kemi med hennes "pappa" i filmen Kelsey Grammer och Seth Rogen som spelar en kille som hon träffar på kryssningen.
 
Filmen har premiär på netflix 3 augusti.