Recension mamma mia 2

 
 
Handling 
 
 
"Five years after the events of Mamma Mia! (2008), Sophie learns about her mother's past while pregnant herself."
 
 
Vad jag tycker om filmen
 
Som jag gillade den här filmen, den var verkligen helt underbar och hade precis allt jag vill ha i en musikalfilm. Gillar framför allt Lily James som den unga Donna. Vilken insats hon gjorde, det är verkligen svårt att inte gilla den karaktären! Trots att Meryl Streep inte är med i filmen så mycket, vill inte avslöja för mycket, men när hon väl var med så grät jag nästan. Det var verkligen känslosamma scener! Tyckte det också var kul att få se hur Donna träffade Sophies pappor Sam, Harry & Bill. Vilken historia den finns bakom den ändå!
Till musiken, vilken upplevelse det var trots att jag inte kände igen allt för många låtar. Tror också att några låtar var nyskrivna, vad vet ni om det? Tillslut måste jag nämna Cher, som spelar Sophies mormor, vilken kvinna och låtarna hon sjöng - WOW !
 
 
 
 
Det bästa/sämsta med filmen
 
Det bästa med den här filmen, förutom handlingen är nog Lily James som spelar en ung Donna. Vilken karaktär, hon gjorde Donna verkligen rättvis! Sen så tycker jag det inte finns något som är dåligt (sämst) med den här filmen, tycker helt enkelt att den är helt underbar!
 
 
Betyg
 
4/5. Gillar ni musikalfilmer så kommer ni nog att gilla den här!
 
 

Jag kommer med NYHETER

 
 
 - Buffy the vampire slayer kommer tillbaka. En ny reboot är alltså på gång och Fox har gett Monica Owusu-Breen (Midnight, Texas) förtroendet som manusförfattare och showrunner.
 
 
- Cloak & Dagger har blivit förnyad för en andra säsong som kommer ha premiär våren 2019.
 
 
- Altered Carbon för en andra säsong - men utan Joel Kinnaman den här gången, han har byts ut mot Anthony Mackie istället.
 
 
 
- AMC förlänger 3 av sina serier med nya säsonger. Better Call Saul, Fear the Walking Dead & McMafia har fått turen att få nya säsonger.
 
 
- 3 säsongen av Lethal weapon kommer vara annorlunda, då Clayne Crawford som spelar Martin Riggs fick sparken inför den kommande säsongen pga dåliga beteende under inspelningen. Istället kliver Seann William Scott och tar över rollen som Rogers partner. Som jag förstår det är det en hel ny karaktär som kommer att heta Wesley Cole. Han beskrivs vara en förre detta militär, som har flyttat till L.A för att vara nära sin ex-flickvän och deras gemensamma barn.
 

Vad jag tycker om: GOOD GIRLS SÄSONG 1

 
Handling
 
"Three suburban mothers suddenly find themselves in desperate circumstances and decide to stop playing it safe and risk everything to take their power back." I TRAILER I
 
Vad tycker du om säsong 1
 
Det här är verkligen en serie i min smak, och jag gillar verkligen alla tre karaktärerna, särskilt Annie som spelas utav Mae Whitman, det är verkligen en skön karaktär som är lätt att tycka om. Sen själva handlingen,  jag gillade den trots att kvinnorna inte är särskilt lagliga alla gånger, tycker ändå dem får till det och man bryr sig verkligen om dem.
 
 
Det bästa/sämsta med säsong 1
 
Det bästa med den här säsongen är kvinnorna och deras vänskap, man tror verkligen på den och hejar på dem med allt som händer runt omkring dem. Sen så tycker jag att serien inte har något dåligt, som är "sämst". Överlag så gillar jag verkligen Good Girls och alla karaktärerna i serien.
 
Betyg
 
4/5. Som sagt gillar jag verkligen den här serien, så varför förtjänar den inte en 4 i betyg? Ser ut som om serien får en till säsong också, kul! 
 
Visa fler inlägg