BFF

Ett tv:e program som jag verkligen ser fram emot att se på, är Maria & Mindy best friends forever - ett nytt program som snart har premiär i TV3. Vet inte så mycket om programet ännu, men jag tror nog att det ska bli kul att se på i alla fall, Maria är en favorit hos mig, så då måste det ju vara underhållande - eller vad tror ni ?
 
 
 
 

årets film?

Zero dark thirty - nominerad till 5 oscar och vinnare av en Golden globe för bästa kvinnliga huvudroll kommer här en film som handlar om jakten på Osma bin ladin. Vi får se hur ett specialistteam från CIA lyckas spåra upp honom och viktiga detaljer i uppdraget kommer för första gången att avslöjas. sverigepremiär: 1 februari
 
 

pretty little liars 3X17 sneak peek part1. 2 & 3

 
 
 

dagens gifs

 
 
 

red widow

Red widow - Från skaparen bakom Dexter och twiligt har det kommit en ny dramathriller som är baserad på det holländska dramat Penoza. ABC har plockat upp den här nya serien och den kommer ha premiär den 3 mars, med 8 fräscha avsnitt.
 
 

The vampire diaries 4X12 sneak peek

SPÄNNANDE !
 
 

tv-listan v.5


pretty little liars 3X17 sneak peek

Det ska bli så spännande att se det här avsnittet, i förra avsnittet avslöjade ju en av lögnarna en STOR hemlighet - undra hur alla kommer reagera på det !?
 
 

ego söndag

Idag är verkligen en sådan där typisk söndag, gör nästan ingenting och har ångest över att det är dags att börja jobba snart igen - den ända kruxet är nog att idag blir det bio med min syster och hennes kompis, vilket kommer bli hur kul som helst. Jag hoppas innerligt på filmen är bra! Vad är det för film vi ska gå på då? Det blir filmen Ego, har säkert nämt det (?) i det något annat inlägg innan..
 
Hur har ni spenderat eran dag idag då?
 
 
 

dagen som norge aldrig glömmer

Den här norksa dokumentären handlar om "dagen som Norge aldrig glömmer" - där vi får se mer utförligt vad som hände den där dagen. Rekomenderar verkligen att ni ska se på den här, själv ska jag sätta mig ned och se den själv, så fort jag får tid.
 
Klicka på bilden för att komma till dokumentären!

50 shades of grey

Det ryktas om att Mila Kunis hemkst gärna vill  få huvdrollen som Anastasia Steele i filmatiseringen av den världsberämda boken 50 shades of grey - vi får fortsätta att undra, men enligt henne själv skulle det vara en mycket roligt upplvevelse, så här säger hon om det : "Det finns stunder då du vill göra någonting roligt och annorlunda, för att du kommer att ha det roligt under tiden du gör det." Själv tycker jag hon skulle passa bra i rollen som Anastasia steele - eller vad tror ni?
 

skulle du ha vågat ?

 

dagens gifs

 
 
 
 

hypnotisören

 
NU kan ni köpa Hypnotisören (film från 2012) på DVD & BLU RAY - någon som ska slå till? Själv funderar jag på att köpa den till min mamma, jag vet att hon gillar den så ♥
 

pitch perfect

 
Idag tänkte jag tipsa om en film som snart kommer upp på bio, Pitch perfect heter den och ni ser Anna Kendrick (twilight) i huvudrollen. Jag blir i alla fall sugen att gå på den när den kommer ut på bio, den 8 februari, verkar vara en bra film - eller vad tycker ni?
 
 

The vampire diaries 4X11 sneak peek

 

EGO!

Nu har jag äntligen bokat biljetter till filmen Ego, som har premiär nu på fredag, så på söndag så går jag, syrran och hennes kompis på bio - ska bli så kul att se på den här filmen !
 


searching for sugar man

Den här dokumentären tycker jag verkligen ni ska se på, har nog alltid gillat att titta på dokumentärer och då får man inte missa denna, TRO MIG, ni måste se den !
 
 

dagens gifs

 
 
 
 

pretty little liars 3X16 sneak peek part1. 2 & 3

 
 
 

top model sverige 2

Någon mer än jag som ska kolla på Top model sverige som äntligen har premiär ikväll, i så fall får ni sätta era söta små rumpor framför tv klockan nio ikväll - ÄR NI REDO !?
 
 

tv-listan v.4


the perks of being a wallflower

The perks of being a wallflower - är en bra gestaltning av boken med samma namn och handlar om den blyge Charlie, som är påväg till sin första dag i highschool, utan vänner och för blyg att knappt yppa ett ord. När skolans mobbare är honom hack i hälarna inser han att det är dags att skaffa sig vänner. Han finner en i den humoristiska killen Patrick Ezra miller) och han dras in i en värld med både punkare, homsexuella och vampyrälskare. Allt eftersom möter han tillslut Patricks styvsyster Sam (Emma watson) och dem utvecklar en mycket komplicerad relation tillsammans.
 
 

Tonight !

Nu på förmiddagen/kvällen hade i alla fall jag tänkt se på lite serier som jag har kommit efter i, och det bästa är nog ändå att jag kan sitta vid min tv och titta, innan har jag fått lov att sitta vid dator och kolla. TACK GUDRUN, för min fina, snygga och framför allt moderna dvd-spelare - du gör mitt liv så mycket lättare nu :)
 
Hur kommer ni spendera er kväll ikväll då?
 
 

love, hate - such a fine line

Vad har ni för er ikväll då? Själv är jag upptagen med en ny film jag nyss har köpt, step up revoultion - som jag tipsade om i förra inlägget ni vet? Efter det hade jag tänkt se det senaste avsnittet av TVD - någon som har sett det ännu? OM ni har det, vad tyckte ni?
 
 
 
 

på dvd nu!

 
Här har ni några bra filmer som äntligen har kommit ut på dvd :
 
Hamilton 2:
 
 
Snabba cash 2:
 
 
Step up revoultion:

arrow

Gissa vad som börjar visas den 5 februari i kanal 5? ARROW ! Har faktiskt tänkt börja titta på den flera ggr, men det har aldrig blivt av men nu när kanal5 ska börja visa serien, så måste jag börja kolla. Fungerar perfekt för mig som har ett så rätt så hektiskt schema!
 

pretty little liars 3X16 sneak peek

OMG !!
 
 

The lying game season 2x02 sneak peek

Ska bli riktigt spännande att se på det andra avsnittet tror jag, verkar i alla fall vara spännande, vad tror ni?
 
 

dagens gif

En scen hur filmen shes the man. Har nog allting gillat den där filmen, Amanda bynes gör det ju så bra ! Har ni sett på den här filmen förtut?

skvaller deluxe

Nu har väll de flesta hört om att Jodie foster kom "ut" på Golden globe som gick nygligen, och vad jag har läst så tyckte inte alla om det hon gjorde, man kan säga att hollywood är delat efter denna händelse. Författaren Bret Easton ellis verkar inte alls glad över fosters tal, han har till och med skrivit om det på sin twitter:

några bilder från filmen Ego

 
 
 

tv-listan v.3


pretty little liars 3X15 sneak peek part1. 2 & 3

 

Project runway säsong 10

Ikväll får ni inte missa att Project runway börjar sändas igen, TV3 kommer att visa den 10:e säsongen och det blir två hela avsnitt, med start klockan 21.00 - kommer ni att kolla ? Jag kommer sitta bänkad framför tv:en då, för jag har alltid varit ett stort fan av Project runway, dem är verkligen så duktiga de där desginerna, visst är dem ?
 

Annars så börjar en annan serie idag, innnan PR börjar klockan 20.00, Nashville heter serien, ni vet den med Hayden Panettiere, som har en av huvudrollerna ?
 
 

kvällens bästa

 
21.30 i TV3 : 40 year old virgin - 40-årige Andy Stitzer har hunnit med mycket under sitt liv. Han har ett bekvämt jobb på ett elektronikvaruhus, en trevlig lägenhet och goda vänner. Men det finns en sak som han inte gjort ännu. Andy har aldrig haft sex - inte ens av misstag. Andys arbetskamrater ser det som sin mission att hjälpa honom att bli av med oskulden, och de gör nästan vad som helst för att lyckas. Ingenting verkar dock hjälpa, tills Andy träffar Trish, en 40-årig trebarnsmamma.
 

I rollerna: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen. Regi: Judd Apatow.

 

 

 

21.00 i C more first : The king's speech -  Berättelsen om kung George VI av Storbritannien, som vid tronskiftet får hjälp med sin svåra stamning av en okonventionell talpedagog.

 

I rollerna: Colin Firth, Helena Bonham Carter, Derek Jacobi. Regi: Tom Hooper.

 


<3

 
 
 
 
 
 

liar, liar

Vad ska ni göra ikväll då? Jag vet i alla fall vad jag ska göral.. titta på det första avsnittet av säsong två av The lying game såklart, någon som hänger på? :)
 
 
 

The vampire diaries 4X10 sneak peek

Här har ni en till serie som jag verkligen vill se på just nu, har nog alltid gillat TVD lite mer än andra serier ♥
 
 

pretty little liars 3X15 sneak peek

Längtar redan !! : )
 
 

på tv ikväll !

Ibland är det inte alltid så lätt att vara mig, nu på sistone är det verkligen mycket man vill se, och tiden räcker helt enkelt inte till. Har man ett jobb att sköta kan man inte se på serier hela tiden :( vilket jag faktiskt kan tycka är lite tråkigt. I alla fall, till saken, idag börjar en ny serie, en annan serie har säsongspremiär och nu klockan 20.00 börjar Lyxfällan visa en ny säsong.. sen att det börjar andra serier som jag vill kolla på också, orkar jag inte ens tänka på! AAAH! Vilket i-landsproblem jag har va :)
 
Vad är det för serie som hade säsongspremiär ikväll då? Jo, Once upon a time börjar att visas igen på kanal5 - ni som vill titta får slå på tv:en klockan 20.00 på 5:an ikväll. Den nya serien som går alldeles efter Once upon a time är den spännande serien Person of interest. Jag kommer nog spela in dessa program så jag kan blogga lite, det gillar ni va ? Det gör jag jätte mycket i alla fall ♥
 
 

last resort

Ni som väntade på att Last resort skulle börja sändas nu ikväll på TV3 - kommer ni nog bli lite besvikna nu, för i USA har den här serien redan lagts ned, så kanske inte så stor idé att se på den här serien då? Faktiskt rätt tråkigt att den lades ned, verkar ju vara hur spännande som helst när man såg på trailen, men jag antar att trailers är rätt så missvisande oftast!
 

pretty little liars 3X14 sneak peek

Någon mer än jag som koller på Pretty little liars, i så fall - har ni sett på det senaste avsnittet ännu då?
 
 

Ny design

Har varit så sugen på en ny design ett tag nu och tillsist bestämmde jag mig för den här - vad tycker ni ? Själv är jag lite osäker på headern, ni får gärna komma med förslag på en annan header om ni vill, men den får duga ett tag i alla fall :)
 

The lying game season 2

Längtar som tusan tills jag får se på det första avsnittet av säsong 2, men tror jag ska hålla mig och vänta tills på fredag.. eller jag får se, ahhh, kan inte bestämma mig :)
 
 

tvd

 
Den 26 januari klockan 18.00 kommer TV6 börja visa den 4:e säsongen av The vampire diaries.Lite efter, men ni som inte har haft tid att kolla innan, kan alltså göra det snart :) Själv väntar jag bara på att andra delen av TVD ska börja!
 
 
 

tv3 ikväll!

Idag börjar en hel drös med nya tv-programi TV3 och jag har faktiskt svårt att få ihop vad jag ska kolla på.. vilket i-landsproblem jag har va ? :) Tillsaken, dessa program är det som börjar idag, med start klockan 20.00 :
 
20.00 : Svenska Rivieran
 
 
21.00 : Så blev vi svenska hollywoodfruar
 
22.00 : The new normal
 
22.30 : The mindy project

tv-listan v.2

Här har ni min nya tv-lista, som gäller från och med idag :
 

teen wolf

 
svar: Det ska jag se till att göra, så fort jag har tid - annars får du påminna mig igen! Jag har i alla fall tagit reda på att Teen wolf inte har kommit ut på dvd ännu, men om du går in på cdon.com och söker på teen wolf kan du på rutan "bevaka" skriva in den mejl adress och sen när du kan beställa den får du ett mejl om det.
 

gladiatorerna

 
Ikväll hade faktiskt Gladiatorerna premiär, klockan 20.00 började det - glömde av att tipsa om programet innan, så jag får göra det nu istället! Jag minns att jag kollade på Gladiatorerna när jag var mindre, varje fredag satt jag och min syster och kollade på det, fasen vad det jag tyckte det var ,kommer jag ihåg nu. Jaja, nu kanske jag är lite för stor för det här programet men till er andra så tycker jag verkligen ni ska kolla! Verkligen värt att se på, alla gånger :)
 

min helg

Idag är det äntligen fredag, trotts att man just har varit ledigt ett tag så är jag ändå rätt trött efter att ha jobbat i tre dagar, men jag försöker så gått jag kan :) Kanske inte blir så många inlägg under dagarna här, men det har ju sina anledningar, brukar bli bättre på kvällarna i alla fall! Annars så kommer jag spendera den här helgen hemma, men jag funderar att gå på Jack reacher (som jag skrev om nygligen) , den har premiär idag faktiskt, men måste leta på en kompis som vill gå med mig först.. Hur kommer ni spendera eran helg då ?
 
 

jack reacher

 
Jack Recher -  en film av regissören Christopher McQuarrie som bland annat har gjort filmen Mission: Impossible – Ghost Protocol tillsammans med Andre Nemec, Josh Applebaum & J.J. Abrams. Du ser Tom Cruise i huvudrollen som Jack recher, som får möta en fiende som både är extremt våldsam och som bär på en stor hemlighet, vilket visar sig vara mycket svårt och farligt uppdrag. Den har biopremiär den 4 januari!
 
 

person of interest

Jag vet inte vad jag ska ta vägen, det finns så mycket nytt som jag vill presentera för er att jag inte vet hur jag ska göra- help me ! :) haha, ska göra mitt bästa och ta det i lagom takt, blir nog bäst så va ? I alla fall, idag hade jag tänkt berätta lite om en ny serie som börjar i kanal5 den 10 januari - Person of inerest heter serien och handlar den före detta CIA-agent, John Reese, som har gått under jorden och lever som en hemlös och tros vara död. En dag blir han kontaktad av Harold Finch, en miljadär och datasnille. ↓
 
Den här serien kommer jag kolla på i alla fall, verkar ju vara hur bra som helst - eller hur?

längtar du?

snart är det dags!
pll

pll by kristinandfashion featuring graphic tees