Hidden - förstfödd

Hidden - förstfödd. En svensk urban fantasy-thriller - inte varje dag man hör om något sådant görs i Sverige, eller hur? Men nu håller Viaplay på att utveckla en serie som är inspirerad av boken Förstfödd av Filip Alexanderson med Izabella Scorupco & August Wittgenstein i huvudrollerna. Serien har premiär senare i år på Viaplay.
 

Den beskrivs handla om "hemligheter och övernaturliga krafter. En dold värld, på Stockholms mörkaste gator". Izabella Scorupco spelar Vivecka Eldh som tillhör ett hemlig sällskap och som undersöker ett par rituella mord.
August Wittgenstein spelar Jonas som försöker tillsammans med sin ex-flickvän att utforska annorlunda saker som händer i hans närhet. Deras vägar korsars så småningom och leder dem närmare dolda hemligheter.
 
bildkälla/image source - Norstedts

Sammanfattning - vecka 8

(Den här  veckan har alla serier som jag har valt att skriva om, förutom Scorpion, tagit en paus pga av OS. Men nästa vecka blir det lite bättre med serier, så då hoppas jag på att skriva lite mer!)
 
Scorpion 4x12 & 4x13
Toby och Happys smekmånad blev misslyckad och när dem kom tillbaka hade gänget ett uppdrag som gick ut på att kolla säkerheten till en bunker. Det visar sig att ägaren till bunkern är Tobys ex nya man. Så det blir lite jobbigt när Toby får reda på det. Walter har skuldkänslor över vad hans dröm som han hade när han var medvetslös, han berättar tillslut sin dröm för Florence men råkar också göra det för Paige som inte alls blir glad.
I avsnitt 13, säger Paige att allt är okej och att hon inte stör sig på Walters dröm, men det verkar inte vara riktigt sant. Annars försökte dem hjälpa ett ungt par som var fast uppe i ett flygplan efter en solstorm som slog ut all elektronik. Paige kommer tillslut över sina problem och allt är bra mellan henne och Walter igen. 

JUST NU - listan

 
(Listan kommer ursprungligen från Emelie, hennes blogg hittar ni HÄR)
 
Favoritserie just nu? Black Lightning är min nya favorit, gillar allt men den serien just nu!
 
Den serie du ser fram emot minst varje vecka just nu? En av serierna jag kollar på just nu är The 100 och den ser jag inte fram emot just nu. Vet inte varför, för jag älskar vanligtvis den serien!
 
Serie du ser fram emot just nu? Har hört att det ska bli en remake av Sabrina tonårshäxan, som kommer ut på netflix i år. Det blir inte en komedi, utan en mer mörkare version och det tror jag skulle bli bra!
 
Serie som helst kan avslutas just nu? hm... jag kommer inte på något bra svar här faktiskt...
 
Kvinnlig favoritkaraktär just nu? Jennifer Pierce (Black Lightning)
 
Manlig favoritkaraktär just nu? Sam & Dean, finns inga manliga karaktärer som är bättre än dem två!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favoritpar just nu? Jag har börjat titta på Medium igen, och jag gillar verkligen Allison och Joe relation. Vilken kemi dem två har!
 
Favorit vänskap just nu? Måste nog fortfarande säga Fitz&Simmons vänskap, även fast det kanske är något mer mellan dem just nu (tittar på säsong 3 just nu).
 
Film du ser fram emot just nu? Avengers - infinity war !!!
 
Favoritskådespelerska just nu? China Anne McClain (Black Lightning)
 
Favoritskådespelare just nu? Cress Williams (Black Lightning)
 
Visa fler inlägg