The originals - First look

Den andra säsongen av The Originals verkar bli en väldigt bra säsong, kolla bara in första trailern av serien.

pretty little liars 5x08

 

Tonight!

 
Ikväll blir det en kväll framför tv för min del, TV4 visar nämligen friidrott,Diamond league, från klockan 20.00 :) Det är något jag inte kan vara utan, friidrott är verkligen något jag älskar att titta på, synd att vi inte har så många bra svenskar nu förtiden bara. Annars kanske jag ser på någon film eller tittar på filmen som kom med posten idag, Vampire academy!
 
 

pretty little liars 5x07

 

pretty little liars 5x05

Ikväll ser jag på det senaste avsnittet av Pretty little liars, just nu tittar jag på Diamond league.

Bitten

Bitten - en serie från 2014 som handlar om en kvinna, Elena Michaels, en kvinnlig varulv som försöker leva ett vanligt liv med sin mänskliga pojkvän i Toronto. När Elenas ex blir attakerad av en okänd fiende tvingas hon tillbaka till honom och alla andra hon lämnade för ett normalt liv i Toronto.

Tonight!

Kate & Leopold - en amerikansk komedi från 2001. TV3 visar den ikväll kl 21.00.
Kate är singel och en ambitiös karriärkvinna i dagens New York. Leopold är Hertig av Albany, ungkarl - och från 1800-talet. De två möts när Kates uppfinningsrika före detta pojkvän upptäcker ett "tidshål" nära Brooklyn Bridge och efter en "tur" tillbaka till 1870-talet tar Leopold med sig hem till nutiden. Snart blomstrar kärleken mellan Kate och Leopold trots århundradens avstånd. I rollerna: Meg Ryan, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Breckin Meyer, Natasha Lyonne, Bradley Whitford. Regi: James Mangold.