Det hände igen

Det här kanske är min nya grej? Att se på 2 filmer under en helg alltså, gjorde samma sak förra helgen också. Tycker det bara är positivt att jag har börjat kolla på fler filmer. Har alltid gillat att tittat på film, ni ska bara se på min filmsamling, så det här ser i alla fall bra ut! Hoppas det håller i sig också! 
 

Rough night. Komedi från 2017. Betyg 2,9/5
Det började lite segt men när allt kom igång var filmen rätt så underhållande. Tyckte inte riktigt Scarlett Johansson passade in i den här filmen men de andra gjorde en bra insats. Själva handlingen var ju rätt så annorlunda, dem dödad en man och försöker under filmen gång göra sig av med kroppen. Förklaringen hur alla inte hamnar i fängelse sen är bara löjlig och inte riktigt genomtänkt. Och för att i en hel film försöka göra sig av med en kropp så tycker jag dem helt och hållet glömde bort honom i slutet. Jag fattar inte, vad hände egentligen med kroppen?!
 
 
Dude (netflix). Drama/komedi från 2018. Betyg 3/5.
För det mesta så gillade jag den här filmen, men vissa delar förstod jag mig inte på. Vissa scener var bara äckliga och hörde inte alls in i filmen. Men andra delar gillade jag mer, bland annat Lucy Hale som spelar Lily. Tycker överlag om de övriga tjejer som var med också, men mest Lucys rollkaraktär. Så kanske jag gav den ett för högt betyg men jag gillade som sagt vissa delar. Vissa scener men framför allt tjejerna vänskap. Det är nog därför den får en 3:a trots allt! 

Sammanfattning v.17

Lethal weapon 2x19
Jag tycker verkligen att Martin och Molly passar bra ihop, dem kompletterar varandra bra. Tråkigt att Martin hela tiden försöker förstöra det. Roger vart lite rädd där ett tag när han trodde att Trish var gravid, och hela grejen med Rianne, haha! Tråkigt var det ju när det visade sig att grannens fru var den som gravid och det avslöjades att hon hade varit otrogen!
 
Timeless 3x05
Lucy är verkligen så accepterande med allt som händer mellan Wyatt och Jessica. Som hon övertalade Jessica att stanna med Wyatt, det skulle inte många göra. Vet inte hur jag ska känna, passar dem två verkligen ihop? För jag börjar shippa Lucy och Flynn också... tycker dem också passar bra ihop. Överlag var det väll ett helt okej avsnitt, men ibland fokuserar dem lite väl mycket på relationer och inte på det historiska, det kan dem ha lite mer av tycker jag.
 
Shadowhunters 3x05
Jace misstänker att det är något fel med Simons nya rumskompis och det visar sig tillslut att han har rätt. Han är en varulv som har blivit ditskickad för att hjälpa Simon. Isabelle är på dejt, vet inte riktigt vad jag tycker om honom än. Jag tycker hon passar bättre ihop med Raphael så.... Sen det hemskaste med det här avsnittet. När Jace fick i sig den där kärleksdrycken (anti-kärleksdryck) och slutade att älska Clary...
 
Lucifer 3x20
I det här avsnittet började Lucifer verkligen tappa det, helt och hållet! Allt han går igenom just nu, med Chloe och Pierce. Det tar hårt på honom. Men det jag gillade minst med det här avsnittet måste ändå vara när det visade sig att Maze låg bakom allt som hände Lucifer. Han trodde nämligen att han gick i sömnen (typ) och gjorde konstiga saker. Men det var bara Maze... sen det där i slutet, har Pierces märke verkligen försvunnit?
 

Nytt på Netflix / MAJ

Det känns som om maj kommer bli en bra månad, både serie och film väg - men också på det privata planet. Det är mycket som händer. Den 18 maj åker jag till exempel till Stockholm med några tjejer på en shopping/mat resa. Det ser jag fram emot!
 

The Rain - 4 maj
Unbreakable Kimmy Schmidt - 30 maj
12 monkeys - 20 maj
 

sen så kommer det ut rätt så många filmer på Netflix också:
 
Benjamin Buttons Otroliga Liv - 1 maj
Ghostbusters (2016) - 8 maj
I Am Legend - 1 maj
Julie & Julia - 30 maj
Millennium triologin - 1 maj
Yes man - 1 maj
 
Visa fler inlägg