happy mike & molly endings

Nästa vecka på tisdag så börjar kanal5 visa nya avsnitt av Happy endings och Mike & Molly ! Någon av er som följer dessa två serier ?

a

mm


continuum: Kiera


continuum tv-series

Har just sett klart på det första avsnittet av Continuum och snacka om att jag gillar den här serien, det här kommer lätt bli en serie jag kommer att följa - och titta gärna du med, jag lovar att ni inte blir besvikna !

c


kvällens bästa

bästa tv-programmet idag !


21.00 i kanal 5 : Grey's anatomy - De unga läkarna ska fatta tunga beslut som avgör deras framtid. Mark erkänner för Derek att han slits mellan sin kärlek till Lexie och det faktum att Julia kan ge honom allt han någonsin velat ha. Ett par kommer till sjukhuset med mystiska symptom.

20.00 i MTV : Jersey shore 5 (dubbel avsnitt)

JScontinuum

text lilaDen här serien (som hade premiär i söndags) måste ni verkligen se, tycker själv att den verkar vara en mycket lovande serie !

TVD season 4 teaser


1 juni

text lila


Nu på fredag har filmen Prometheus premiär runt om i sverige & huvudrollen har vår svenska stjärna Noomi Rapace !

Handling:

En grupp forskare gör en fruktansvärd upptäkt när de strandsätts under en expedition. Snart inser de att deras kamp för överlevnad är viktigare än de någonsin kunnat ana. källa

p

p


tillbaka imorgon

Internet har strulat hela dagen idag och just nu sitter jag vid en enormt seg laptop - så idag blir det tyvärr ingen uppdatering, men förhoppningsvis är jag tillbaka imorgon istället !

PLL PIC


PPl Q/A

fråga


Svar: Ja, det är en bild från Pretty little liars, men jag vet inte vilken säsong det är till för. Tv-serien går just nu på TV3 på söndagar vid olika tider, ca 10.15 på morgonen, fast det är bara ett avsnitt kvar av säsong 2 som är kvar att visas. Sen så kommer det en säsong 3 som kommer att ha premiär nu den 5 juni, men jag vet inte säkert om TV3 kommer att sända den säsongen ännu! Om du vill börja se serien från början kan du alltid ladda ner avsnitt eller se de gratis på olika sidor på nätet - det är bara att söka på google !

PLL


nu är det dags !

Loreen och hennes låt Euphoria kommer gå ut som nummer 17 !

 

nu !!!!!!!!!!

pic: Andres Putting (EBU) kollage: jag

ikväll !


Ikväll är det äntligen dags för Loreen och Sverige att tävla i eurovision song contest 2012 , som i år går i Baku! Så klockan 21.00 ikväll är det dags att sätta på tv och heja fram Loreen !


bröderna lejonhjärta + Tomas alfredson

Har ni hört att regissören Tomas Alfredson planerar att göra en storfilm av Bröderna lejonhjärta, ni kanske minns att det var han som gjorde den svenska vampyrfilmen Låt den rätta komma in ?

bl

VAD TYCKER NI OM DETTA ?

kvällens bästa

fre


21.30 i SVT1 : The Kingdom - En grupp amerikaner som bor och arbetar i ett inhägnat område i Saudiarabien firar sin årliga picknickdag när terrorister plötsligt intar platsen.

22.35 i TV3: The fast and the furious - En nyutexaminerad polis vid namn Brian O'Conner säger sig vara racerförare och infiltrerar ett kriminellt gäng för att undersöka en brottshärva. Han lyckas ställa sig in hos gruppens ledare, men medlemmarna börjar snart misstänka att det finns en inkräktare bland dem och plötsligt svävar han i livsfara.

21.00 i canal+ first : Red riding hood - När den unga och vackra Valerie blir bortlovad till den rike Henry, bestämmer hon sig för att rymma med sin stora kärlek Peter. Men i skogarna runt deras by härjar en varulv. Byns befolkning har länge offrat djur för att stilla varelsens blodtörst, men under en natt med en blodröd måne hungrar den efter mer.

rrh


Min sommarlista del 3
Min sommarlista del 1
Min sommarlista del 2
Till alla sune fans !

Det verkar som det kommer bli en till långfilm med Sune och hans familj, och titeln på filmen är "sune på cypern" och är baserad på boken Sune i Grekland - den enda skillnaden är att i boken utspelar sig i Grekland och i filmen på Cypern !

suneMylovebasket.com

(sponsrat inlägg, har inget med min bloggs innehåll att göra) Mylovebasket är det säkert många som redan känner till och jag hjälper gärna till, så att ännu fler vet vad Mylovebasket är för något. Det är rätt enkelt, på den här sidan kan du enkelt hitta kläder så som snygga Tröjor för kvinnor, män, barn och till blivande mammor. Du kan köpa, inspireras och hitta det senaste inom mode på den här sidan - dags att slå till du med kanske ?

bildMissa inte !

Just nu får ni inte missa att melodifestivalen, semifinalen pågår just nu i SVT1 ! Länderna som tävlar om en plats i den stora finalen är : Sverige, Serbien, Makedonien, Nederländerna, Malta, Vitryssland, Portugal, Ukraina, Bulgarien, Slovenien, Kroatien, Georgien, Turkiet, Estland, Slovakien, Norge, Bosnien & Hercegovina och Litauen.

l


Min sommarlista del 2


- Heart of dixie


great gatsby movie trailer


dagens bästa tv


bästa tv-programmet idag !20.00 i SVT1 : Uppdrag granskning - Det anrika riksinternatet Lundsberg utreds just nu av Skolinspektionen, polisen och av regeringen. I två program berättas om vad som händer på skolans elevhem - när ljuset släcks för kvällen. Lundsberg i Värmland är Sveriges äldsta riksinternat med en drygt hundraårig historia. Till den mytomspunna skolan har adel och överklass skickat sina barn i generationer och elever som prins Bertil och Carl Philip har bidragit till stjärnglansen.

21.55 i kanal 5 : Body of proof - Efter en bilolycka hittas en död kropp i bagageluckan, och det leder till att ännu en kropp hittas, och Megan får två mordfall att lösa. Megan träffar på en gammal bekant och Kates jobb hamnar i farozonen. (nya avsnitt)

BOPSaving hope


7/6

Den 7 juni har en ny serie premiär på NBC, Saving hope heter serien och handlar om Charlie Harris, kolla in trailen så förstår du mer vad serien handlar om ↑

- skriver mer om serien vid ett annat tillfälle !

Min sommarlista del 1

My summerlist

My summerlist by kristinandfashion


Projekt runway allstars

text lilaDet här har jag faktiskt inte hört talas om förut, Projekt runway har en allstars säsong - det är en spin-off serie där 13 designer från säsong 1-9 kämpar om att vinna & med en ny programledare, ny jury och en ny mentor. Supermodellen Angela Lindvall är programledare och Isac Mizrahi och Georgina Chapman är också med i juryn. Marie claires chefredaktör Joanna Coles är designernas mentor.

PRASTV3 kommer att visa Projekt runway allstars med start v.23 !


what to expect

ny text


What to expect, en romantisk komedi som har sverigepremiär den 25 maj.

Handling:
Filmen handlar om 5 par som är påväg in i föräldrarskapet - skratt, ovändtade vändningar, plågor och allmänt kaos är en del av filmen.

"Tv-kändisen Jules inser snabbt att det högpresterande livet inte är någonting jämfört med graviditeten. Wendy får en släng av hormonerna som hon sent kommer att glömma och hennes man Gary kämpar förgäves för att inte verka sämre än alfahane-pappan som väntar tvillingar med en ung troféhustru Holly och Alex planerar att adoptera och Holly är beredd att resa jorden runt för att göra det möjligt medan Alex är tveksam och skickas till ”the dudes group” för att dämpa paniken och få stöd." källa


the carrie diaries

Nu har jag en till serie att lägga till i min sommarlista, The carrie diaries som har premiär i USA den 28 maj !


PPL !

Pretty little liars

Pretty little liars by kristinandfashion

q/a

q


svar: Tack så mycket Jossan för din kommenta och självklart kommer jag att svara på den :)

Jag kan inte säga att det finns en tv-serie som är bäst, det finns flera styckna. Nu på sistone får jag inte nog av The vampire diaries, The secret circle och Pretty little liars.

PLLarrow

text lila


Här har ni en av hösten mest lovande serier, Arrow som kanalen CW har plockat upp. Jag hoppas i alla fall att denna serie kommer lyckas, för jag gillade alltid Oliver Queens karaktär i Smallville !Tjäna pengar med bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, vilket jag tycker låter som ett jätte bra sätt att tjäna pengar på - tyckte det var dags för min blogg att tjäna lite pengar, lägger ändå så mycket tid på den så :) Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


lördagens bästa filmer

lördagens bästa filmer

21.30 i kanal5: Up in the airRyan Bingham har högflygande planer. Han flyger över hela världen i affärer och stannar aldrig upp, förrän han möter medpassageraren Alex och inser att livet inte handlar om resan, utan om de kontakter vi knyter längs vägen. I rollerna: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman, Melanie Lynskey. Regi: Jason Reitman.

22.15 i TV4: Den tredje vågen -  Polisen Johan Falk har inte arbetat på över ett år och drömmer om att flytta ut på landet med sin familj. När Johan är på väg hem från en semester i Europa och hans tidigare chef, Ola Sellberg, som nu blivit chef vid Europol i Haag, vill träffa honom går han med på det. Samtidigt i London upptäcker Rebecka Åkerström vad för slags affärer hennes make är insyltad i och kontaktar Europol. Plötsligt är Johan indragen i ett fall som leder honom till den största brottsliga organisationen i Europa. I rollerna: Jakob Eklund, Irina Björklund, Nicholas Farrell, Ben Pullen, Marie Richardson. Regi: Anders Nilsson.

uita

Filmen Up in the air.

on set...

...of Pretty little liars, season 3 :

PLL PIC

q/a

A


Svar:
Det är en serie som heter The secret circle !

tsc

Här har du bilden du undrade över i större format   ↑


1600 penn

text lila
1600 penn är en ny serie som NBC har plockat upp, och vad jag har fattat så kommer den att ha premiär nu i höst.


outsiders


dagens

Outsiders
, som nu visas i kanal5 igen, är verkligen ett annorlunda program - tycker då jag, som i senaste avsnittet som handlade om äldra kvinnor som åkte iväg till Gambia för att köpa sex... och kan ni tänka er att varje år åker ca 100.000 turister dit och att de flesta är äldre kvinnor som åker dit för att ja, köpa sex !?

Till dages fråga - vad tycker du om Outsiders, bra eller inte ?

bu eller bä ??


TVD season 4 spoilers


Trailern för Hit & run

Det är många nya serier som börjar nu i höst, men den här börjar nu i sommar - Vad tycker ni ?


berg flyttar in

bästa tv-programmet idag !

21-00-21.30 i TV4 : Berg flytter in : från 2010 - Carina Berg reser till Monaco för att flytta in hos Anja Pärson. Där blir det häng på badstranden, mys på balkongen och ett rejält träningspass.

carina berg


babycall

ny text

Babycall har premiär runt om i sverige nu på fredag, den 18 maj. Du ser Noomi Rapace i huvudrollen. Regissör: Pål Sletaune.

Handling:

Anna (Noomi Rapace) flyttar in med sin son i en hemlig lägenhet utanför Oslo, den är hemlig då de försöker fly från hennes misshandlande man. För att skydda sin son köper Anna en babycall men efter ett tag så börjar hon höra röster ur apparaten, vilket låter som mordet på ett barn.


The new normal picture

normal ?

Här har ni en till ny serie som NBC har plockat upp, en komedi som heter The new normal och som kommer att visas på tisdagar i höst.


revolution

text lila

I höst, närmare sagt den 10/9 (NBC) så börjar en ny serie som jag måste tipsa om. Om ni gillar filmen I am legend tror jag ni kommer att gilla Revolution ! Ni måste bara kolla in trailern  ↓


True blood season 5

Den 10 Juni drar allting igång igen i USA - som jag har längtat efter den 5:e säsongen alltså !


the firm

Som ni säkert har märkt så finns inte Firman i TV3 tablå och det var för tittarsiffrornas skull - de mötte in deras förväntningar skriver de på deras hemsida. Man kan dock fortsätta se serien, men nu på viaplay, men först måste man punga ut 49 kr !

the firm


gossip girl - bloopers


q/a

dagens

Vad tycker ni om realitysåpan Keeping up with the kardashians ?

??????


söndagens bästa filmer

söndag


21.00 i TV3 - Green zone : Efter den amerikanske invasionen av Irak 2003 får officeren Roy Miller och hans män i uppdrag att hitta de massförstörelsevapen som Saddam sägs ha. CIA agenten Marty berättar för Miller att det inte existerar några vapen, och att de bara är ett svepskäl för USA att ta kontroll över landet. Även reportern Lawrie Dayne är misstänksam, enligt hennes källor ska vapnen finnas. Miller börjar jakten på sanningen, och frågan är vem han kan lita på.

21.00 i TV4 - Den sista samurajen : Kapten Nathan Algren riskerade sitt liv under det amerikanska inbördeskriget och nu förföljs han av mardrömmar efter en massaker på Siouxindianer. En massaker som initierades av överste Bagley. Nu jobbar Nathan för en vapenhandlare men när Bagley lyckas få ett avtal med en affärsman får Nathan i uppdrag att utbilda den japanske kejsaren Mejis armé för att de ska kunna besegra de upproriska samurajerna. När Nathan under en strid blir tillfångatagen av samurajerna leder det till att han själv byter sida och slåss nu mot sin forne arbetsgivares soldater.

matt damon

En scen ur filmen Green zone !


två nya serier läggs ner

Nu ska två till serier som jag gillar läggas ned, GCB och The river - jag förstår mig inte alls på detta, varför lägga ned två bra serier? Antar att de inte hade så bra tittarsiffror - fast jag trodde verkligen på att GCB skulle bli en hit ! aja, det är som det är, får väll hoppas på att hitta någon ny tv-serie att kolla på. Kanalen CW har i alla fall plockat upp 5 nya piloter till hösten som jag hoppas på : The Carrie Diaries, Beauty and the Beast, Arrow, Cult och First Cut.

gcb

nej !!!


q/a

 

dagens

Den här kommentaren får helt enkelt bli Dagens fråga idag, då det känns rätt aktuelt - Först måste jag tacka fin din fina kommentar, super gulligt sagt! Ja hur gjorde jag allting då? Jo, själva designen har jag hittat på den här sidan, "Mollys 3"  (jag har alltså inte gjort den själv) heter den. Men headern har jag gjort alldeles själv - använde mig utav ett program som heter Photoscape, som går att ladda ned gratis.

 

q/a


Ny header

Tänkte det var dags för en ny design till bloggen - vad tycker ni ?

gillar


NYE

tips

Nu kan du hyra filmen New year's eve på cdon.com - visst låter det bra? Det är ju väldigt smidigt om man inte vill gå ner och hyra en film - billigt är det också, 39 kr kostar det !

igen intervju med britt robertson


dokumentären om Utøya

Här har ni dokumentären om livet efter dådet på Utøya - dokumentären heter "livet efter Utøya", den här filmen tycker jag verkligen ni ska se, det gör ont i hjärtat att se den men ändå något man ska göra tycker jag.

dok
klicka HÄR för att komma till filmen !

På en fredag

helgens

20.00 i TV3 - Julie & Julia : Julie har en 30-årskris, och beslutar sig för att påbörja det gigantiska projektet med att laga sig igenom en kokbok med 524 recept. Hon bloggar om matlagningen, och har snart många trogna läsare. Parallellt utspelar sig Julias liv i Paris, under tiden då hon skrev samma kokbok som Julie nu lagar sig igenom.

22.00 i kanal5 - Men in black : De är tuffa män och alltid klädda i svart. Det är MiB, den hemliga organisationen som bekämpar rymdvarelser som infiltrerar jorden. Nu ska agenterna K och J hitta en fruktansvärd utomjordisk terrorist som härjar på vår planet.

21.00 i canal+first - Iron man 2Regeringen vill att Tony Stark ger militären tillgång den teknologi som gjorde det möjligt för honom att förvandla sig till en superhjälte. Men Stark är rädd att hans uppfinningar ska hamna i fel händer. Samtidigt ställs han inför en mycket mäktig fiende som vill förgöra honom av personliga skäl.

tv

NEJ!

ÅH NEJ! Det som inte får hända har hänt, Alcatraz och The finder kommer att läggas ner !! Förstår inte varför , jag gillade faktiskt dessa två serier, särskilt The finder. Tycker att på sistone läggs många serier ner, men förr så lades inte lika många serier ned alls ! Eller har jag fel här ?

alcatraz läggs ned !!!! :(
the finder läggs ner !

nattuggla eller morgonmänniska

q

Jag kan med säkerhet säga att jag är en nattuggla, så man kan lugnt säga att jag inte gillar att gå upp på morgonen direkt, men när det väl händer så brukar jag alltid titta på Nanny - det är en rolig serie som ni måste kolla på, tyvärr går det så sjukt tidigit, vid 06.00.. inte ofta jag är uppe då ska ni veta! I alla fall, till dagens fråga:

Är du en morgonmänniska eller som mig en nattuggla ?


Let´s talk about sweden

Titta vilket roligt klipp som en kille som heter Robin Nupponen har gjort ! Det är en 15 minuter långt klipp där vi får se olika tv-serier & filmer som nämer sverige på ett och annat sätt. Tycker på något sätt att det är roligt när sverige pratas om när man ser på en film eller tv-serie, och jag undrar hela tiden , varför nämns just sverige ?


season 3 promo

Här kommer en promo på säsong 3 av Pretty little liars - någon som ser fram emot att kolla säsong 3, för er som vill kolla så börjar den sändas den 5 juni i USA ?


PICS

Här har ni några bilder från filmen Spring breakers som håller på att spelas in just nu :

spring breakers
2
sb


Britt robertson

Brittany Leanna "Britt" Robertson är född den 18 april 1990. Hon är en amerikansk skådespelare. Hon är mest känd för sin roll som Cara Burns i filmen Dan in real life, Samantha i Swingtown, Trixie Stone i The tenth circle, Lux Cassidy i Life unexpected och i den senaste Scream filmen spelar hon rollen som Marnie. Hon är nu aktuell i den nya tv-serien The secret circle där hon spelar Cassie Blake.

britt

har du det tråkigt ?

tips

Om man har tråkigt någon dag kan man alltid sätta på någon rolig tv-serie box man har hemma, om man inte har någon kan man alltid beställa hem billigt från cdon eller fynda på .. tradera! Jag brukar i alla fall titta på Förhäxad när jag har tråkigt, har alla boxar utom den sista - så det är ett tips till er när ni har tråkigt hemma. Sen finns det ju alltid Sabrina tonårshäxan - om man vill skratta och så ♥

så bra
sabrina !!

tell me

Såklart har The mentalist ett uppehåll och är inte tillbaka förens vecka 22, hatar verkligen när TV3 gör så här, det är enormt irreterade bara. Så är det alltid med TV3 tycker jag, det visas några avsnitt och sen är det uppehåll i några veckor och så fortsätter det... WHY ! ?

bra

Lea michele

Lea Michele Sarfati mer känd som Lea Michele är en amerikansk skådespelare och sångare. Hon började som professionella skådespelare som barn på Broadway i uppsättningar som Ragtime och Les misérables, hon är mest känd för sin Broadway-roll som Wendla Bergman i Spring awakening. Nu är hon aktuell i Glee där hon spelar den talangfulla Rachel Berry, som har en fantastisk röst och vill göra allt det krävs för att bli en stjärna. Hon gjorde sin filmdebut i filmen New years eve.

lea

resident evil: retribution 3D

dagens

Vad tycker ni , bra eller inte ? Om inte, vilken av filmerna tycker ni bäst om ?dagens fråga

who

deleted scenes ...

... Harry potter och de vises sten :


kvällens film

somethin borrowed
film
film

deleted scene ...

... Pretty little liars, säsong 1 :


älska mig igen

Imorgon har Älska mig igen biopremiär runt om i sverige - ska ni gå på premiären ? Själv kommer jag nog inte gå på den här filmen, i alla fall inte på bio, väntar nog tills den kommer ut på dvd istället!


rättviksmarknad

tips

Måste bara tipsa om en marknad som börjar imorgon, Rättviksmarknad heter den - det är en stor marknad med ca 100.00 besökare varje år och här kan man köpa nästan vad som helst, självklart filmer också! Jag är där varje år och varje gång kommer jag hem med minst 12 filmer, och det bästa med allting är priset, du kan få 6 filmer för endast 200 kr - billigt va ?


flygbild över marknaden

Ungefär så här ser det ut

rooney mara

Rooney Mara är född den 17 april 1985 i Belford, New york. Hon är en amerikansk skådespelare som bland annat har varit med i filmen Terror på elm street, nyinspelningen från 2010. Hon växte upp med sina tre syskon i en familj med filantropisk tradition (Filantropi är en allmännyttig verksamhet som utan genkrav stöder institutioner och projekt inom kultur, utbildning, forskning och hälsa källa). 2010 tog Mara examen vid New york university, där hon studerade psykologi och internationella relationer med ideella organisationer som inriktning. Rooney mara har själv grundat den ideella hjälporganisationen Face of Kibera, som hjälper föräldralösa barn i Kenya.

rmr.m
r.m i svart klänning
De flesta känner nog igen henne från filmen The girl with the dragon tatto (vilket jag har skrivit om en hel del nu)

WHO ?

q

Vilken föredrar du som Lisbeth Salander - Rooney Mara eller Noomi Rapace ?


Ett klipp från filmen...

... The girl with the dragon tattoo :


dvd & blu-ray

tips

Nu kan ni köpa The girl with the dragon tattoo på dvd - ni kan köpa dvd eller på blu-ray hos cdon eller discshop.se !

film
film
r.m
film