Don´t answer the phone. Don´t open the door. Don´t try to escape

Någon som firade halloween i helgen? Jag gjorde inte det, jag hade faktiskt planer på att titta på en riktigt bra rysare, men det blev inte av. Istället blev det en lugn helg, med födelsedagsfirande på söndagen. MEN, om ni är som mig och inte har firat halloween, så kommer här ett sista tips, idag kan man nämligen se på den första Scream filmen på bio. Den första filmen i Scream-serien som hade Sverigepremiär 1997.

mina tankar om...

Midnattssol, avsnitt 2.
Bild svt.se
 
Kan innehålla information som avslöjar handlingen i serien, så läs inte vidare om du inte vill veta något om avsnitt 2!
 
Jag visste inte så mycket om vad som skulle hända i den här serien, så när vi fick reda på vad som hände Burlin i början av avsnittet... så fick man en sig en liten chock, det trodde jag inte skulle hända! Det är nu som Anders Harnesk tar över utredningen och han gör det väll bra, trots att hans kollegor inte verkar respektera honom överhuvudtaget. Han och Kahina Zadi letar efter samband mellan fransmannen Pierre Carnot och den döda helikopterföraren Kambo. Under avsnittets gång börjar framförallt Kahina att misstänka att Burlin blev förgiftad, dem tog inte upp det så mycket mer så jag antar att det kommer mer av det i kommande avsnitt. Morden fortsätter att hända och det är inte mindre äckligt än det var förut. Vi fick veta om en ledtråd som kan leda till motivet bakom mördaren/mördarnas mordturné.
 

Dagens filmtips - Fallen

Idag tänkte jag tipsa om en film som heter Fallen, den är kommande fantasy-drama äventyrfilm baserad på en bok med samma namn av författaren Lauren Kate.
Här har ni trailern. Vad tycker ni?
 
Visa fler inlägg