Mitt första intryck av :

 
Manifest
 
Vart kan du se serien
 
HBO Nordic.
 
Handling
 
"After a turbulent, but routine flight, the passengers and crew discover the world has aged five years, yet no time has passed for them, and soon a deeper mystery unfolds."
 
Vad tycker jag om det första avsnittet
 
Tyckte att det gick lite väl snabbt alltihop, jag skulle ha uppskattat ett saktare tempo för allt hände verkligen på en gång. Det kanske är det sämsta med detta första avsnitt, men det är långt ifrån dåligt heller.
Jag är i alla fall nyfiken på vad som egentligen hände med dem. Hoppas det bara inte blir en ny Lost serie för det finns bara en Lost och det skulle bara bli tråkigt att följa en till sådan serie. Det måste finnas en mening varför dem försvann och jag antar att man fick några ledtrådar om det in det här avsnittet. Jag undrar också över varför Michaela och Ben kan höra röster efter att ha varit på det där flyget. Med hjälp av dessa "röster" hjälpte Michaela rädda två barn som var försvunna. Så vad det nu än är som ligger bakom detta så verkar den vilja hjälpa. Men efter explosionen i slutet av avsnittet så antar jag att det inte kommer bli så lätt att lista ut allt.
 
 
 
 
Magnum P.I
 
Vart kan du se serien
 
Viaplay
 
Handling
 
"An ex-Navy SEAL returns home from Afghanistan and uses his military skills to become a private investigator in Hawaii."
 
Vad tycker jag om det första avsnittet
 
Jag tycker det var ett helt okej avsnitt, det var inte det bästa avsnittet jag har sett, långt ifrån. Men det var inte heller det sämsta. Har lite svårt att placera serien, för vissa delar av avsnittet gillade jag. Kanske dröjer det innan serien hittar sig själv eller så går det inte att rädda, det får nog tiden avgöra. Det jag gillade mest var nog Magnum och Juliett Higgins och hennes 2 hundar. Det var lite smårolig att se hur allt gick till mellan Magnum, Juliett och hundarna. Annars vet jag inte om jag gillade avsnittet, eller själva fallet, tycker allt gick lite för lätt och det var inte alls spännande. Kommer dock ge den här serien några avsnitt till innan jag bestämmer dess öde.

Who will change the future?

 
Jag skrev om serier/filmer jag längtar efter lite extra mycket i förra inlägget och denna var en av dem jag skrev om.
Det har alltså släppts en ny trailer inför denna film som har premiär den 14 november 2018. Så jag kände mig nästan manad att också dela med mig utav denna enligt mig bra trailer.
 
Kommer du att kolla på denna film?

JUST NU

Just nu längtar jag lite extra mycket efter några serier och filmer.
 
Den som står först på min lista är den andra säsongen av 9-1-1. Den första säsongen var hur bra som helst, och den andra säsongen verkar börja lika bra. Det är vad jag har läst i alla fall. Har inte sett på det avsnittet än, men svenska Fox börjar visa den nästa vecka så länge behöver jag inte vänta.
 
 
 
Nummer 2 på min lista måste nog ändå vara serien Manifest som har premiär idag på Hbo Nordic. Ända sedan jag fick veta att den skulle visas på Hbo har jag längtat efter den. Tycker den har en intressant handling, hoppas att serien är bra, men den kan lika gärna vara en serie som bara får en säsong. Men som sagt så hoppas jag på det bästa!
 
 
Nummer 3 på min lista är en film, närmare sagt Halloween som kommer ut på bio den 19 oktober. Jag känner att jag verkligen vill kolla på den på bio, för man får en helt annan känsla om man tittar på en film på bio och när det kommer till en skräckis tycker jag det blir ännu mer läskigare. Kände så när jag såg på IT på bio... Fy vad rädd man blev vissa tillfällen under den filmen!
 
 
Nummer 4 handlar om en till film och den filmen heter Fantasika vidunder: Grindelwalds brott. Som det stora Harry potter fanet man är känns det som en självklarhet att kolla på denna uppföljare. Tyckte om den första filmen så den här filmen ska verkligen bli kul att få se på. Tror den har premiär nu i november, så det är ett tag tills den har premiär.
 
 
Sist men inte minst, nummer 5 på min lista över serier/filmer jag längtar lite extra över just nu är helt klart den nya serien/rebooten av Sabrina tonåshäxan. Nu har den fått namnet Chilling Adventures of Sabrina och har premiär på Netflix i slutet av oktober. Den beskrivs vara mörkare än sin föregångare och det håller jag med om, kolla bara på trailern nedan!
 
En kommentar
publicerat i Filmer, Serier;
Taggar: 9-1-1, chilling adventures of sabrina, fantastic beasts the crimes of grindelwald, halloween movie 2018, manifest
Visa fler inlägg