What Men Want

 
Den här filmen är en remake på en film från 2000, vilken jag har sett ett X antal gånger - nu var det ett tag sedan, men tyckte om den filmen förut. Nu kommer det alltså ut en ny film med ungefär samma handling, men istället för att en man hör kvinnors tankar så är det en kvinna som här mäns tankar.
 
Jag gillar Taraji P. Henson som spelar huvudrollen i filmen, tycker hon gör det hur bra som helst som rollen som Ali, sportagenten som inte blir tagen på allvar av sina manliga kollegor.
Det är en rolig trailer tycker jag, den kanske är en rätt så typisk komedi men jag gillar handlingen så den gör mig nog lite extra nyfiken. Skulle kunna gå på den här på bio bara för att få skratta lite. Sen kanske det inte är århundrades bästa film, men vad gör det bara man får skratta lite? I Biopremiär: 11 januari 2019 I

En serie jag har börjat kolla på

Vad heter serien:
 
Runaways
 
 
Handling:
 
"After discovering their parents are super-villains in disguise, a group of teenagers band together to run away from their homes in order to atone for their parents' actions and to discover the secrets of their origins."
 
 
Hur många avsnitt har du sett:
 
3.
 
 
Vad tycker du om serien än så länge:
 
Jag tycker att den här serien har ett intressant upplägg, den får mig att vilja veta mer, stanna och upptäcka vad som egentligen händer. Till exempel, ungdomarnas föräldrar, vad gör dem egentligen? Vad är PRIDE? Har ungdomarna krafter, eller vad händer med dem? Det finns frågor som jag vill ha svar på, så jag kommer definitivt att kolla klart på den här säsongen!
 

Vad jag tycker om första säsongen av Cloak & Dagger

Cloak & Dagger säsong 1
 
 
 
Vad tycker jag om första säsongen
 
Det här var verkligen en bra första säsong, lite annorlunda än vad jag är van med men fortfarande bra. Gillar hur Tandys och Tyrones relation utvecklades genom säsongen och hur den nu kan fortsätta utvecklas i nästkommande säsonger, tror verkligen på att de två kan få något bra tillsammans. Annars så gillar jag handlingen, den var inte förutsägbar utan överraskade mig flera gånger.
Tandy är inte alltid lika lätt att tycka om i alla lägen men man förstår henne bättre och bättre genom säsongen, jag antar att man kan säga att man lär känna henne bättre och allt som har hänt henne. I början tyckte jag har Tyrone var lite mesig, trots allt som fanns inuti honom så gjorde han inget åt det. Men han utvecklades också till någon som man verkligen respekterar. Han kompletterar verkligen Tandy perfekt!
 
 
Det bästa/sämsta med säsongen
 
Gillar relationen mellan Tandy och Tyrone, dem har verkligen bra kemi mellan varandra, det + handlingen gillade jag mest men den här säsongen. Sen så tror jag att jag inte har något som jag tycker är dåligt med den här säsongen.
 
 
Inför nästa säsong
 
Jag hoppas Tandy och Tyrones relation fortsätter att utvecklas, hur vet jag inte men bara den utvecklas till något ännu bättre. Vill också veta vad som hände med O´Reilly som hjälpte Tyrone och Tandy i serien. Hon verkade ha förändrats sen hon blev i knuffad i vattnet av Connors?

Filmer jag vill se på / SEPTEMBER

7 september - Mile 22 I TRAILER I
14 september - Unga Astrid I TRAILER I
21 september - Searching I TRAILER I
21 september - Papillon I TRAILER I
28 september - Night School I TRAILER I
28 september - A Simple Favor I TRAILER I
 

Shadowhunters läggs ner

Shadowhunters kommer inte tillbaka med en 4:e säsong enligt Tvline!
 
 
Det är inte ofta jag blir chockad när en serie läggs ner, men just den här serien har varit speciell för mig, så det kom verkligen som en chock när jag läste det idag. Den här nyheten har visst varit ute sen i juni, varför har jag inte hört om det här förens nu?
 
Vi kommer dessutom att få vänta på resten av säsong 3 tills nästa år. Vi kommer då också få en 2 timmar långt avsnitt som avslutar denna underbara serie.
 
Visste ni att den här serien skulle läggas ner?

Serier ur min Att se lista

Min lista över tv-serier jag vill se på växer hela tiden - några ur denna långa lista är dessa nedan.
Nu undrar jag bara NÄR jag ska ha tid att titta på dessa serier. Tittar redan på för många serier som det är, men någon dag ska jag ge dessa serier en chans. Den ständiga frågan är bara, när?
 
 
 
Castle Rock
 
Den serie som står högst upp på min lista just nu är verkligen Castle Rock, älskar framför allt att den refererar till Stephen King och alla hans romaner/noveller. Sen får vi inte glömma Bill Skarsgård, han är också en del till varför jag vill se på den här tv-serien. Älskade honom som clownen Pennywise i It (Det), så det ska bli en nöje att få göra sig bekant med hans karaktär i Castle Rock också. Han verkar dock inte ha så många repliker, men vad gör det, egentligen? I TRAILER I
 
 
 
 
Sharp objects
 
Boken som den här serien är baserad på har jag velat läsa ett tag nu, men jag kommer nog hoppa över den och se på serien istället. Tycker den verkar vara spännande. Sen har jag alltid varit ett fan utav Amy Adams och det hon har gjort förut, så det känns självklart att se på den här serien också. I TRAILER I
 
 
 
 
Heathers
 
Först hade jag faktiskt inte tänkt se på den här tv-serien, gillade inte upplägget men sen såg jag trailern och ändrade uppfattning direkt. Jag gillar sådana här komedier och den här verkar ha precis allt jag gillar. Måste i alla fall ge serien en chans, kvalitén kan ju dala men jag hoppas inte det! I TRAILER I

Recension Den blomstertid nu kommer

 
 
Handling
 
En  svensk katastrof film som lekar med tanken, hur reagerar Sverige under en attack? Alex kommer tillbaka till staden han växte upp i för att återförens med sin ungdomskärlek Anna. Men när Sverige blir attackerat ställs allt till sin spetts och man ställer sig frågan. Vem är det som attackerar oss och varför?
 
Vad tycker jag om filmen
 
Nu har det gått några dagar sedan jag sist såg filmen, jag behövde smälta allt innan jag kunde skriva något över huvudtaget. Det är absolut ingen dålig film det här, den har sina stunder som får en att rysa till. Jag tycker dock att introt är lite väl långt, för det dröjde allt för länge innan något hände överhuvudtaget. Kanske trodde jag att det skulle vara mer action, istället serverades vi karaktärerna känslor, deras inre kamp.
Jag blev faktiskt uttråkad tillslut, jag blev inte investerad i deras liv och tyckte mest att Alex var en jobbig typ som knappt hade någon empati för någon annan än sig själv. Det var väll tänkt att man skulle tycka synd om honom, visst, hans pappa var verkligen svår att leva med. Men det betyder inte att man kan gå runt och bete sig som en åsna, så jag tyckte inte synd om killen!
 
Det bästa/sämsta med filmen
 
Det bästa med den här filmen är alla action scener, vilka jag tycker var riktigt maffiga ibland - där har dem verkligen fått till det. Det sämsta med den här filmen är nog den tröga inledningen och huvudkaraktären Alex, jag orkade verkligen med honom i slutet. Det han gjorde mot sin pappa i filmen var verkligen inte okej!
 
Betyg
 
Jag har svårt att ge den här filmen ett betyg, samtidigt som jag verkligen gillar filmen så har jag också stora problem med den. så den får tveksamt 3/5 !

Tv-serier med premiär i augusti

The sinner (1 augusti)
 
 
En serie som finns på min att se lista är denna serie, den andra säsongon har skaparen ha fått vantarna på Carrie Coon (The leftovers).
 
 
 
Insatiable (10 augusti)
 
 
En serie som det har skrivits mycket om på sistone är väll i alla fall den här serien, jag tycker den ändå verkar rätt så lovande ut så jag kommer ändå ge serien en chans.
 
 
 
Det som göms i snö (21 augusti)
 
 
Det här är en svensk serie som är baserad på en idé utav Leif GW Persson. Du ser Robert Gustafsson i huvudrollen i ett drama, vilket ska bli intressant att se om han klarar av.
 
 
 
Jack Ryan (31 augusti)
 
 
Den här serien är nog den jag ser mest fram emot, tror John Krasinski kommer göra ett bra jobb som den nye Jack Ryan.

3 filmer jag har sett på nyligen

 
Game night
Handling " A group of friends who meet regularly for game nights find themselves entangled in a real-life mystery when the shady brother of one of them is seemingly kidnapped by dangerous gangsters."
 
Vad tycker jag om filmen
 
Den här filmen är verkligen lätt att tycka om, bra skådespelare, en bra handling, gillar också komedin i filmen, tyckte det faktiskt var en rolig film. Den kanske var lite överdriven stundtals men jag gillade det ändå. Sen till huvudrollsinnehavarna, vilken kemi Rachel McAdams & Jason Beteman har. Tycker framför allt om Rachel McAdams som spelar Annie. Betyg:3/5
 
 
 
 
Crazy stupid love
Handling "A middle-aged husband's life changes dramatically when his wife asks him for a divorce. He seeks to rediscover his manhood with the help of a newfound friend, Jacob, learning to pick up girls at bars."
 
Vad tycker jag om filmen
 
Den här filmen överraskade mig på ett positivt sätt. Framför allt slutet av filmen, det hade jag aldrig trott och överraskade mig verkligen. Förövrigt så gillade jag verkligen Steve Carell som spelar Cal. Älskar han! Sen var det också kul att få se Ryan Gosling, vilken underbar karaktär han spelade! Betyg:3/5
 
 
 
 
What happened to monday
Handling "In a world where families are limited to one child due to overpopulation, a set of identical septuplets must avoid being put to a long sleep by the government and dangerous infighting while investigating the disappearance of one of their own."
 
Vad tycker jag om filmen
 
Jag hade rätt så svårt för den här filmen. På pappret låter det som en bra film. Tycker inte att Noomi Rapace fick till alla karaktärerna som hon spelade. Ska kanske inte jämföra henne med Tatiana Maslany insats i Orphan black, men det är svårt att låta bli då Tatiana verkligen fick till karaktärerna hon spelade där. Sen så tyckte jag inte heller om handlingen så mycket, tyckte det fattades saker. Som deras morfar, vad hände egentligen med honom när tjejerna blev vuxna? Det finns som sagt några luckor som borde ha förklarats. Så nej, det här var ingen film för mig! Betyg:2/5