sammanfattning v.13

Den här veckans sammanfattning kommer upp en dag tidigare, för nu under påsk tänkte jag vara helt ledig och det inkluderar min blogg. Så vi syns igen på tisdag !
 
Blindspot 3x16
Nu vet teamet att Borden fortfarande lever och att Zapata visste om det. Pattersen tog det verkligen inte bra och det förstår jag men tanke på deras historia. Roman fortsätter att planera vad han nu håller på med. Men är han verkligen sjuk eller fejkade han det för att komma närmare hans chef?
 
Lucifer 3x18
När Lucifer ser att det kanske är något mellan Pierce och Chloe försöker han göra allt i sin makt att hålla dem i sär. Men lyckas inte så bra. Nu verkar det dessutom som att Pierce vill försöka med Chloe för att han tror att hon är nyckeln till sina problem. Sen undrar jag vad det är med Maze, hon är verkligen argare än vanligt just nu.
 

Dagens filmtips

 
Idag har filmen Ready Player One premiär. Tycker det verkar vara en väldigt bra film, gillar alla referenser som finns, det är som små påskägg gömda i filmen. Kan du lista ut vilka kända figurer/personer som finns med?
 
Kommer du att kolla på den här filmen?
 

Mini Recension - Justice league

Handling: "Fueled by his restored faith in humanity and inspired by Superman's selfless act, Bruce Wayne enlists the help of his newfound ally, Diana Prince, to face an even greater enemy."
 

IMDb betyg: 6,7/10 
Mitt betyg: 6,0/10 
 
Vad tycker du om filmen? 
Jag hade höga förväntningar på den här filmen, såg den aldrig på bio men i helgen kände jag att jag ville ge den en chans då jag nyligen har fått filmen på blu-ray. Hade väll inte hört allt för bra åsikter om filmen, men jag vill ge min egna uppfattning om filmen. Var den bra? Nej. Vissa scener gillade jag, men överlag var det här inte bra. Gillade inte alls Ben Affleck som Bruce Wayne /batman. Och vad gjord egentligen flash i den här filmen? Tyckte inte han hörde hemma alls, han var mest i vägen hela tiden.
Jag måste säga att jag tyckte den var rätt så tråkig, även fast den var full med action scener så tyckte jag det var tråkigt. Tyckte inte heller teamet passade så bra ihop, sen vet jag inte vad jag tycker om Diana och Bruce? Hintar dem verkligen dem två som par? Vet inte om det skulle vara en sådan bra match!
 
Det bästa med den här filmen måste nog vara scenerna med superman, där i början när Lois Lane sörjde hans bortgång var fint att se. Sen när han kom tillbaka... JA! Snacka om att han är överlägsen de andra i teamet. Han krossade dem verkligen när dem just hade tagit tillbaka honom till livet!
 
Med det sagt så vill jag bara avsluta och säga att jag verkligen trodde på den här filmen, den hade potential att bli något men jag tyckte dem inte riktigt nådde fram hela vägen.
Visa fler inlägg