Första intryck av

Chilling adventures of Sabrina
 
Vart kan du se serien
 
Netflix.
 
Handling
 
"As her 16th birthday nears, Sabrina must choose between the witch world of her family and the human world of her friends. Based on the Archie comic."
 
 
 
 
Vad tycker jag om serien
 
Jag hade rätt, den här serien är verkligen hur bra som helst. Det finns mycket som jag verkligen gillar med den här serien, bland annat staden dem bor i, det är verkligen som om halloween pågår hela tiden där. Måste också säga att jag verkligen har fattat tyckte för hon som spelar Sabrina, Kiernan Shipka, hon är utomordentlig bra i den rollen. Hennes fastrar, vilka karaktärer det är alltså. Älskar hon som spelar Hilda, men Zelda kommer inte långt efter. Hennes vänner är också några som kompletterar Sabrina på ett väldigt bra sätt, hennes pojkvän Harvey Kinkle passar också bra ihop med Sabrina. De två som par är så otroligt söta.
Den här gången har Sabrina också en katt, med namnet Salem, men den här gången kan katten inte prata. Det finns också en kusin (?) som heter Ambrose Spellman som inte kan lämna huset då han är fast där.
 
Tycker också att själva handlingen är bra, den är välskriven och spännande gjord.  Kan inte låta bli att undra om Sabrina kommer bestämma sig vad hon vill i den här säsongen (har sett på 5 avsnitt än så länge och än har hon inte gjort det), kommer hon lämna sina vänner för att gå på den där skolan, eller stanna kvar hos dem?
 
Överlag så gillar jag verkligen känslan jag får när jag kollar på serien, det här är rent ut  sagt (nästan) en fullträff. Längtar redan efter att jag får kolla på fler avsnitt. Så den här serien är verkligen värd att se på. Avsnitten är 1 timme långa men det märker man knappt av då varje avsnitt är lika intressanta och spännande. 
 

Sammanfattning v.43

A Discovery of witches 1x06
Jag gillade verkligen det här avsnittet, allting var verkligen perfekt. Diana blev kidnappad av häxan Satu som vill se hennes krafter. Matthew försöker febrilt att hitta Diana men hittar först inga spår efter henne och blir all eftersom mer desperat. Men tillslut återfinner Matthew Diana, men hon upptäcker i samma veva att hon kan flyga men det är inte allt. Det visar sig att hennes krafter hade blivit bundna, och det görs bara på häxor som inte kan kontrollera sin krafter och gör andra personer illa med dem. Så nu undrar alla, vem är Diana, egentligen? 
 
Blindspot 4x02
Jag gillar fortfarande inte att Jane (eller Remi, vet knappt vad jag ska kalla henne) är "ond", vill helt enkelt ha den gamle Jane tillbaka. Tänk om verkligen kommer döda Kurt! Allt med Zapata gör inte saker bättre heller, varför hon liksom? Vill veta på en gång varför hon gick över till den andra sidan. Jag vet inte om Kurt har misstänker att det är något fel med Jane, men jag tror han i alla fall har börjat se att något är fel. Själva fallet var rätt så intressant, men det kan bli bättre. Och sen måste jag nämna Roman, jag saknar honom fortfarande.
 
Manifest 1x05
Vi får några kortare ögonblick tillbaka i tiden som berättar hur Grace hanterade Ben och Cal försvinnande, men också hur Jared gick vidare med Lourdes. Tyckte det behövdes, särskilt Graces historia med den nya mannen hon träffade och hur deras relation blev tillsammans med Olive. Det finns fortfarande känslor där, hur ska Grace egentligen göra, vad är bäst? Sen fick vi också se Cals förmågor när Ben tog honom på ett äventyr, undra också vad han såg på flygplanet när alla verkade vara medvetslösa?
 
9-1-1 2x03
Det här avsnittet gillade jag verkligen, man kan säga att det blir bättre och bättre. Man fick följa alla när dem framförallt försökte rädda Hen som försvann efter efterskalvet. Men också fick vi följa Athena när hon hjälper till andra. Sen måste jag erkänna att jag grät en liten skvätt i slutet av avsnitt, för det var verkligen sorgligt att bevittna. Det är nog alltid lika känslosamt när en kollega dör.
 
Magnum P.I 1x05
Det är något med den här serien som får mig att inte ge upp, kanske att den börjar bli en aningen bättre annars vet jag inte varför jag fortsätter att kolla. TC frågar Magnum om han kan hjälpa honom rädda en av hans fotboll spelare vars pappa är anklagad för mord. Magnum hjälper såklart till men blir nästan osams med TC, tur nog blir dem vänner igen vilket var skönt då jag inte ser dem två som ovänner. 
 

4 julfilmer

I år släpper Netflix fyra julfilmer, The Holiday Calender (2 november), The Princess switch (16november), The Christmas Chronicles (22 november) & A Christmas Prince: The Royal Wedding (30 november). 
 
Jag älskar att kolla på julfilmer så det här känns verkligen som något för mig. Skulle det inte vara roligt att jag såg på dessa filmer och sen recenserade dem för er?
 
Än så länge finns det två trailer till dessa filmer och de är : The Holiday Calender & The Christmas Chronicles.
 
 
Kommer du att kolla på dessa filmer?
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Filmer, Trailers;
Taggar: a christmas prince : the royal wedding, the christmas chronicles, the holiday calender, the princess switch
Visa fler inlägg