red widow - snart i kanal5!

I mars, närmare sagt den 14 mars har en ny serie premiär i kanal5, Red widow heter serien, skaparen av den här serien ligger också bakom Dexter och Twilight. Jag har skrivet om den serien förut men det tåls att säga igen, se den här, för den verkar vara en mycket bra dramathriller. Kolla bara in den här trailen:
 
Vad tycks ?

dagens gif


pretty little liars 3x22 sneak peak


OSCAR

Som ni säkert vet så har har den årliga oscar galan just gått av stapeln och ni ska bara veta vad jag nyss fick reda på om det, goodiebagen som dem som har blivit nominerade får är verkligen helt amazing och här har ni listan :
 
En resa till Australien, värde ca. 80 000 kronor
Vistelse på ett hälsospa, värde ca. 25 000 kronor
Akupunktur, värde 4000 kronor.
Privat VIP-medlemskap på Londons flygplats Heathrow i ett år, värde 12 000 kronor
"Vampyr-ansiktslyft", värde 32 000 kronor
Övriga behandlingar etc. för ett värde av ca. 50 000 kronor.
Vattenfiltersystem, ca. 5000 kronor.
Exklusiv lönnsirap, värde ca. 700 kronor.
Choklad gjord på sake från tsunamiområde i Japan. Värde runt 600 kronor.
Specialdesignade stearinljus, värde ca. 1400 kronor.
M.m
 

ikväll

idag är det verkligen mycket bra på tv, för klockan 21.00 början kanal5 med sin "komedi tisdag"  - först ut är nya avsnitt av the big bang theory, suburgatory, cougar town och tillslut the middle. Kommer ni att kolla ?
 
 

surfplatta

hej på er! gissa vad jag har gjort idag då? JO, jag har varit och köpt microsofts nya surfplatta 😄 så nu har jag något att leka med, så vi får se när vi syns igen...haha😃

The vampire diaries 4X16 sneak peek

Spännande va ? Synd att vi får vänta några veckor tills nästa avsnittet, om jag minns det rätt så får vi vänta tills den 14/3. Typiskt TVD alltså, alltid när det är som mest spännade blir det ett uppehåll, aah!!

PLL KOLLAGE !

pll

pll by kristinandfashion on Polyvore

 

på dvd nu!

 
Skyfall:
 
 
Perks of being a wallflower:
 

Tonight !

 
00.15 i SVT : 1408 - Mike Enslincheckar in på rum 1408 på Dolphin Hotel för att bevisa att det är en myt att ingen kommit levande därifrån - något han kommer att ångra.
 

I rollerna: John Cusack, Paul Birchard, Margot Leicester, Walter Lewis, Eric Meyers. Regi: Mikael Håfström.

 

 


pretty little liars 3X21 sneak peek

 

dagens gifs

 
 

dagens fråga

 
Mitt svar : Det finns så mycket bra där ute just nu, men The lying game, Teen wolf, The carrie diaries, the big bang theory, suburgatory, the middle, nikita, awkward, girls, veronica mars, förhäxad, supernatural, Greys anatomy, bones. 2 broke girls m.m. Sen finns det ju såklart tusan andra bra serier till, men de här programen är verkligen värd att se . Hoppas du hittar en bra serie/r till att kolla på nu :)
 
 
 

tyvärr!

Hej på er !
 
Som ni säkert ha märkt så är det väldigt tomt här på bloggen just nu, tänkte väll mesta bara säga att jag har lite annat för mig bara, nu vet ni vad jag håller hus någonstanns, har inte glömt bort er - har som sagt bara varit rätt upptagen med annat! Kommer kanske tillbaka ikväll eller senast på fredag i alla fall. Har ni några frågorär det bara att ställe dem i kommentarerna, så kommer jag svara på dem så fort jag kan :)
 

banshee

 

teen wolf

Kollade just igenom några nytagna bilder från serien Teen wolf och titta vad jag hittade, känner ni igen dem...? Det är ju tvillingarna från Desperate housewives ;)
 
 
Här har ni bättre bilder på tvillingarna, Max och charlie carver heter dem! Sista bilden är en bild från inspelningen av Teen wolf!

på tv ikväll !

 
22.05 i TV3: American dreamz - Martin Tweed är värd för talangshowen American Dreamz, och trots att han avskyr varje ny säsong är den en hit hos TV-publiken. Tweedbestämmer att det är dags för en ny grupp tävlingsdeltagare, och skickar ut sitt team för att hitta de underligast möjliga kandidaterna. Medan detta äger rum, blir USA: s president mer och mer deprimerad och förlitar sig på sina anställda, till och med när han ska agera gästdomare på TV-showen. Fantastiska nyheter för en grupp terrorister som utnyttjar tävlingsdeltagarna för att komma åt presidenten.

I rollerna: Dennis Quaid, Hugh Grant, Mandy Moore, Willem Dafoe, Chris Klein. Regi: Paul Weitz.

 


klaus+caroline?

Kan inte låta bli att älska den här videon, så fint ♥ eller vad tycker ni?
 
 

happy valentine's day from filmandserier!

 
 
 

pretty little liars 3X20 sneak peek

 

på lördag!!

På lördag ska jag äntligen få se Beautiful creatures, yes ni hörde jag rätt, jag har bokat en biljett tills på lördag, som jag har längtat - har ju sett på den där trailen tusen ggr och får helt enkelt inte nog, så nu får det gärna bli lördag på störtt :)
 
 

teen wolf på mtv snart

Nu på måndag kommer äntligen MTV börja visa Teen wolf här i sverige också - roligt va ? Jag kommer självklart att kolla, kommer ni?

ikväll

22.30 i SVT2 : Girls - Pilot. 24-åriga Hannah har författarambitioner och bor i New York. Hon bor tillsammans med sin ordentliga college-kompis Marnia. De umgås gärna med den frigjorda och beresta Jessa som bor tillsammans med sin yngre kusin Shoshanna, som är besatt av "Sex and the city". Hanna får besked om att hennes föräldrar inte tänker fortsätta försörja henne. Dessutom blir hon av med sitt obetalda arbete.

I rollerna: Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams, Zosia Mamet, Adam Driver.

 

 

 


carrie - official teaser trailer

Funderar faktiskt på att gå på den här filmen, den har premiär här i sverige den 18 akotober - ett bra tag tills dess, så nu har jag verkligen tid på mig att funderar om det ska gå på den här på bio eller inte... vad tycker ni?

dagens gifs

 
 
 

på dvd nu!

 
Taken 2 :
 
 
Ted :

pretty little liars 3X19 sneak peek part1. 2 & 3

 
 
 

sno stilen av :

malin åkerman

malin åkerman by kristinandfashion featuring wrap scarves

 

mellon ikväll !

Ikväll är det melodifestivalen och den andra deltävlingen, som i år är i Göteborg, och kvällens tävlande i mellon är :

1. Anton Ewald – Begging
Låtskrivare: Fredrik Kempe och Anton Malmberg Hård af Segerstad

2. Felicia Olsson – Make Me No 1
Låtskrivare: Amir Aly, Henrik Wikström, Ingela Pling Forsman och Maria Haukaas Mittet

3. Joacim Cans – Annelie
Låtskrivare: Joacim Cans

4. Swedish House Wives – On Top of the World
Artister: Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund och Jenny Silver. Låtskrivare: Peter Boström och Thomas G:son.

5. Erik Segerstedt & Tone Damli – Hello Goodbye
Låtskrivare: Robin Fredriksson, Mattias Larsson och Måns Zelmerlöw

6. Louise Hoffsten – Only The Dead Fish Follow The Stream
Låtskrivare: Louise Hoffsten, Sandra Bjurman och Stefan Örn

7. Rikard Wolff – En förlorad sommar
Låtskrivare: Tomas Andersson Wij

8. Sean Banan – Copacabanana
Låtskrivare: Sean Banan, Ola Lindholm, Hans Blomberg och Joakim Larsson

 


Tonight !

 
22.00 i C MORE hits : 21 jump street- På grund av deras unga utseende blir poliserna Schmidt och Jenko tilldelade uppgiften att jobba under täckmantel på en gymnasieskola. Målet är att sätta stop för några knarklangare som säljer en ny farlig drog. Trots att det inte är länge sedan de själva gick i gymnasiet inser Schmidt och Jenko att mycket har förändrats.

I rollerna: Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube. Regi: Phil Lord, Chris Miller.

 


The carrie diaries

The carrie diaries

The carrie diaries by kristinandfashion
 

girls

En serie som jag måste bara tipsa om är Girls, har hört mycket bra om den här serien,så den måste ni se på. För er som är intresserade så börjar SVT2 visa den nu på tisdag, klockan 22.30.
 
 

pretty little liars 3X19 sneak peek

Har hon blivit galen...?

beautiful creatures

En film som jag verkligen tycker ni ska se på är Beautiful creatures, som har sverigepremiär om exakt en vecka nu (13 februari) - verkar vara en film som passar mig perfekt, thriller, romantik, vad mer behöver man i film egentligen :)
 

på dvd nu!

 
Looper
 
 
2 broke girls (första säsongen)

mellon

Den här dagen har verkligen varit allt annat än lugn, därför har jag itne hunnit bloggat något idag - och nu ska jag faktiskt titta på en film som börjar alldeles strax i 5:an. Förrensten är det någon som ska se på melodifestivalen ikväll då? Själv kommer jag inte göra det, har nog växit i från mellon lite...!
 

pretty little liars 3X18 sneak peek

Jag har knappt hunnit tittat klart på det senaste pretty little liars avsnittet och det ända jag vill göra just nu är att se på det 18:e avsnittet!! KOLLA bara in denna promo så fattar ni vad jag menar  ↓   intressant va ?
 
 

today

ÄNTLIGEN säger jag bara, äntligen är det fredag! Den här veckan har verkligen varit tuff, ni ska bara veta vad som hände i tisdags morse!! Så, det ska verkligen bli kul med lite ledighet, men jag måste ta mig igenom den här dagen först, men det ska jag nog klara av perfekt - måste tänka positivt! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa framför tv:en, det tycker jag att jag förtjänar!