Fredag

Den här dagen/kvällen kommer nog bli riktigt bra tror jag. För idag är nämligen Riverdale tillbaka efter sitt lilla uppehåll dem har haft. Så ett avsnitt ska jag allt se ikväll. Sen har Netflix premiär för en serie som jag vill kolla på, 13 reasons why, heter den och vad jag har sett så ser den serien väldigt lovande ut. Så den ska jag definitivt kolla på idag.

Gåsmamman 2x09

Ett till bra avsnitt. Jag undrar hur det här kommer sluta för Sonja, för hon har verkligen dragit sig ner i smutsen, säljer droger, kidnappar barn... men jag är hoppfull, Sonja hittar alltid ett sätt att komma ur trubbel, så på något sätt kommer allt att lösa sig och hon kommer bli den Sonja man först lärde känna. 
Hon fick tag på den där miljonen, eller rättare sagt 2 miljoner efter att ha sålt den där krogen som Niklas ägde till Berry. Så nu är hon inte skyldig den där Rosales något mer. Skönt det. för han verkade vara en väldigt otäck människa.
Äntligen fick Sonja veta vem som mördade Niklas, och egentligen ska man väll inte vara särskilt förvånad när man sedan fick reda på att det var Sonjas pappa som hade beställt mordet. Stackars Sonja, först sin man och sedan sin bror. Man kan lugnt säga att Sonjas pappa inte direkt är Årets pappa!
Det hände mycket i det här avsnittet, Nina rymde från behandlingshemmet och Hanna försökte bränna ner Sonjas hus. Så den kvinnan är det nog god natt för, än en gång lämnade hon sin son ensam, gud vet hur länge han var ensam. Den kvinnan är helt enkelt inte passad att ta hand om ett barn just nu.
I slutet av avsnittet så körde någon på Sonjas äldsta son Gustav när han var och cyklade och i sista scenen innan avsnittet slutade så fick Sonja i video där hon såg hur någon försökte strypa Gustav med en plastpåse. Antar att det är östlig som ligger bakom det här för att ge igen för att hon hade kidnappat hans barnbarn.

Vad är du rädd för?

Filmen "it" med Bill Skarsgård som demonclownen Pennywise har satt en hel värld i skräck. Det kanske låter lite överdrivet, men när jag såg trailern till filmen så måste jag nästan hålla med om den är läskig. Jag skulle fan bli livrädd om jag såg en sådan otäck clown. Här har ni trailern, jag varnar er, titta på egen risk!
 

Rebecka Martinsson del 4

Ärligt talat måste jag erkänna och säga att jag inte riktigt hängde med i det här avsnittet och när det avslöjades vem mördaren var förstod jag inte heller, eller är det bara jag som är dum?
I alla fall, Rebecka verkar verkligen inte må bra just nu, det måste vara en kombination som har att göra med Rebeckas föräldrars död när hon var liten + vad som hände henne tidigare när hon blev vittne till ett mord.
I början av avsnittet fick vi se henne dricka starksprit samtidigt som hon tog väldigt många piller. Tur i oturen kom hennes vän som hon har pratat med på sistone och hälsade på i sista sekund så att Rebecka behövde spy upp tabletterna. Senare sa hon att hon inte ville dö till honom, så jag antar att någonstans inom henne finns det en del som fortfarande vill leva.
Sen kommer vi till delen jag inte riktigt förstod, vem mördaren var. Det var i alla fall ett syskonpar som blev utsatta för övergrepp när dem var små och det var därför journalisten dog, för att han skulle avslöja det i någon artikel? Men varför dog den där tjejen då? Det känns som jag har missat en väldigt viktig del av det här avsnittet. Det slutade i alla fall med att detta syskonparet kom undan.
Jag vet inte riktigt om jag gillade det här avsnittet så mycket, så jag hoppas nästa avsnitt blir bättre.

På fredag

Nu på fredag får ni inte missa en ny Netflix serie som har premiär, 13 reasons why. Serien är baserad på en novell från 2007 med samma namn och handlar om tjej som begår självmord. Hennes klasskamrat försöker att lista ut varför hon tog livet av sig, han hittar ett gäng kassetband som har börjar lyssna på, där hon börjar berätta varför/vem som gjorde så att hon tog livet av sig.

7.7.17 Spider-man: homecoming #2

En till film som jag vill se, men jag är ändå lite osäker på om den kommer bli bra. Känns det inte lite uttjatat att göra ännu en spider-man film, det här blir ju tredje gången någon porträtterar honom på film... men jag kommer givitvis ändå att kolla på den här filmen när den har premiär. Man vill ju inte missa något som kanske är bra ändå? 

Vad tycker ni om det här?

Enligt Tvline så kommer Katie Cassidy som spelar Laurel i tv-serien Arrow i fyra säsonger att komma tillbaka som "series regular" till säsong 6. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka om det här då hon egentligen aldrig har varit någon favorit hos mig, men nu kommer ju hon inte spela Laurel, utan Black siren så hon kanske växer i mina ögon då? Ska i alla fall bli intressant att se vad hon har att komma med.

Dagens Beauty

 
- Gal Gadot är född 30 april 1985.
- hon är en fotomodell och skådespelare. Du kan bland annat se henne i filmer som Fast & Furious (2009), Knight and Day (2010) eller Batman v Superman: Dawn of Justice (2016).
- hon är en förre detta "Israel Defense Forces" soldat och tjänade sitt land i två år innan hon började som modell och skådespelare.
- hon är mest känd för sin roll som Wonder woman, vi såg henne först som Wonder Woman i Batman v Superman: Dawn of Justice 2016. 2017 kommer filmen Wonder Woman och senare samma år är hon med i filmen Justice League.
 
 

Justice League Official trailer

Jag vet, en till Justice League trailer, men vad ska man göra när det finns en alldeles ny trailer ute liksom! Jag känner mig ju nästan skyldig att visa upp den, haha, kanske inte då, men den här filmen är faktiskt den film som jag mest ser fram emot att se just nu. Någon som känner samma sak? 

Justice league trailer - DEN HÄR FILMEN SKA JAG BARA SE!

 

Gåsmamman 2x08

Vad var det jag sa, Sonja hittar verkligen alltid ett sätt att komma undan, eller ja, nu fick hon faktiskt hjälp av fienden att komma ut ur fängelset, men ändå. Sen så tror jag att Lukas hjälpte lite när han erkände att han dödade den där ryssen som Sonja sas hade dödat (vilket inte var sant, det var ju bara självförsvar). Trodde ju först att Lukas skulle erkänna mordet på Sonjas man, så där hade jag väll fel, men man kan inte ha rätt hela tiden.
Men hennes problem slutar såklart inte där. Rosales, som hade gett Niklas knarket vill nu ha sina pengar tillbaka, så han hotar Sonja och hon har nu 5 dagar på sig att få fram 1 miljon, hur nu det ska gå till.
I avsnittet fick vi också vara med på Niklas minnesstund, det var inte så kul att se på, Hanna verkar verkligen ha tappat det helt ock hållet. När hon var i kyrkan för minnestunden så började hon skrika och anklagade alla andra att dem var dem som hade mördat Niklas och att Sonja var med på det typ...
Nina har nu hamnat på ett behandlings hem (?) och vill inte träffa sin mamma. Hon verkar inte vara så glad på sin mamma, och jag förstår henne verkligen, allt som har hänt + att hon försökte förstöra mellan henne och hennes pojkvän.
Får se nu hur Sonja kommer att klara sig utan Lukas hjälp nu + kommer hon ha få fram den där miljonen?

Happy birthday, grandma !

 
Idag är det min födelsedag, så får se hur mycket jag updaterer i dag + i helgen.
 
 
 
 

Rebecka Martinsson del 3

I det här avsnittet försöker Rebecka att bearbeta vad som hände när hon bevittnade ett mord på ett barn. Hon verkar klart skakad av vad som har hänt, vilket är förståligt, hur klarar man av det liksom utan att bli galen på köpet?
En kvinna hittas mördad mitt ute på isen i en husvagn och Rebecka börjar nysta i fallet efter att Anna Maria Mella har berättat om det för henne och såklart är det något som inte riktigt stämmer. Det är i alla fall något skumt på gång och det verkar som hon som dog hade hemlighet, för det visades sig att hon hade blivit torterad innan hon dog. Vad ville mördaren veta?
Jag trodde faktiskt att jag skulle tappa intressent för den här serien, men den växer i mina ögon dag för dag. Tycker dem har hittat rätt skådespelare, vem kan inte gilla Anna Maria Mella, polisen som "hjälper" Rebecka i mordfallen? Eller miljön, den är så... bra på något sätt, verklighetstroget. Är det någon mer än jag som kollar på den här serien? 

Biopremiärer / APRIL

Lejonkvinnan. Biopremiär: 7 april
Filmen handlar om Eva, som föds med en ovanlig sjukdom som gör att hon har behåring över hela kroppen. Hennes sällsynta sjukdom har gjort att hon känner sig ful och annorlunda, och det blir inte lättare när ens egna pappa vill gömma undan sin dotter för hela världen.
 
Power rangers. Biopremiär: 7 april
5 ungdomar utvalda av ödet, upptäcker att staden de bor i och världen är på väg att förgöras av ett hot från rymden. De tvingas att arbete ihop, då dem inser att de är de enda som kan rädda planeten från förgörelse, men först måste dem komma över sin egna problem innan allt är försent.
 
Guardians of the galaxy vol. 2.Biopremiär: 26 april
Nu är gänget tillbaka i en nytt fullspäckat äventyr och nu gäller det att nysta upp mysteriet med Peter Quills föräldrar, vilka var de?

TVD - Vad tycker ni om det här?

 

NU är det klart

En av mina favoritserier har blivit förnyad med inte en utan två säsonger - vilken serie pratar jag om? JO, The big bang theory såklart! Nu är det som sagt klart att serien har blivit förnyad med 48 nya avsnitt och eftersom den här serien är min favorit så måste jag skriva om det, såklart :) Och det bästa med den här nyheten måste ändå vara att Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar och Simon Helberg bestämde sig för att gå ner i lön så att Rauch (Bernadette) och Bialik (Amy) kan få mer betalt.

Netflix x 2

 
 

"rebooting a reboot"

När Scream är tillbaka för en 3:e säsong så är det utan skådespelarna från säsong 1 & 2, istället kommer MTV casta nya skådespelare och det kommer bli en ny handling. Vad tycker jag om det här? - jag vet faktiskt inte, jag gillade faktiskt skådespelarna som var med förut så jag har svårt att se hur dem ska toppa det. Men vem vet, det kanske blir ännu bättre? källa

Iron fist

Iron fist. Serien hade premiär på Netflix i fredags (17/3) och nu har jag hunnit tittat på 5 avsnitt.
Jag tycker om den här serien, kanske inte det bästa jag någonsin har sett men det jag har sett är inte dåligt på något sätt. Kanske att det tog lite lång tid innan man fick se mer av "skurken", men det jag såg så verkar Handen, som boven heter, inte särskilt mysiga, dem verkar vara rätt så mystiska. Kan inte säga så mycket mer då jag egentligen inte har sett dem så mycket än. 
Om man jämför med de andra Marvel serierna så är den här lite mer lättsmält, huvudkaraktärer är inte lika "mörk" och det tycker jag faktiskt om. Karaktärerna i sig är bra, så där kan jag inte hitta några fel, jag gillar nog alla rätt så mycket faktiskt. Nu behöver den här historian bara utvecklas lite mer för att den ska kunna bli ännu bättre. Kommer jag fortsätta kolla? - självklart kommer jag det, än så länge har jag inga problem med den här serien.

13 Reasons Why / Behind the scene - kommer du att kolla?

 31 mars. 

Dagens trailer / Voice from the stone

 "Set in 1950s Tuscany, Voice from the Stone is the haunting and suspenseful story of Verena, a solemn nurse drawn to aid a young boy who has fallen silent since the sudden passing of his mother."

Gåsmamman 2x07

Sonja, Sonja, Sonja... hon har det verkligen inte lätt just nu, hennes bror har just dött och nu har polisen arresterat henne också. Undra hur hon ska ta sig ur den här smörjan nu? För det ser ju verkligen inte ljust ut. Hennes stackars barn verkar inte må bra överhuvudtaget, kanske Gustav mår någorlunda bra eller så är han bara bra på att dölja det. Nina hamnar på sjukhus efter en överdos efter ha blivit dumpad av sin pojkvän. 
I slutet av avsnitt får vi se hur Lukas går in på polishuset, vad han kommer göra där är ännu okänt, men man kan misstänka att han kommer lämna över sig själv, alternativt erkänna att det var han som dödade Sonjas man, Fredrik i förra säsongen. Eller vad tror ni? På något sätt kommer nog Sonja komma ut ur fängelset, ska bli intressant att följa henne och se vad hon gör härnäst.

Dagens premiär

 
Jag måste bara tipsa om den här serien som har premiär idag på Netflix, Iron fist heter den, om ni inte har sett någon trailer så hittar ni en här. Förhoppningsvis är den bra, så jag kommer självklart kolla på den ikväll. Kommer ni att kolla?
 

Blandade nyheter

- Nu är inspelningen av den fjärde säsongen av skam igång, men än så länge vet man inte vem som är huvudkaraktären.
- Tv-serien Legion, med Dan Stevens i en av rollerna, är klar för en andra säsong.
-här har ni en ny trailer till tv-serien American gods som har premiär senare i april.
 

Rebecka Martinsson del 2

Jag trodde den här serien hade ett helt annat upplägg än vad den visades sig ha, jag trodde det var ett mordfall som skulle ta 8 avsnitt att avslöja vem mördaren var, men nu tog det bara två. Allt hände väldigt snabbt också, och vips fick vi reda på vem som hade dödat Mildred. Kan tycka det gick för fort, en till kropp hittades, varför förstår jag inte riktigt och sen hittade Rebecka ett brev i Nalles jacka där det stod han skulle få flytta till ett gruppboende, för Mildred inte tyckte att hans pappa kunde ta hand om honom längre. Och då dödade Nalles pappa henne, för att hon inte skulle ta hans son ifrån honom. Allt slutar inte där, när Nalles pappa har erkänt allt det här för Rebecka skjuter han sin egna son och tar livet av sig själv. DET trodde jag inte skulle hända, så jag antar att den här serien kan överraska mig också. Ska kolla in nästa avsnitt som kommer nästa onsdag, för då sker ett nytt mord och Rebecka har fått ett nytt jobb.

PLL - nån som kommer sakna den här serien när det är över?


Legion 1x05 "chapter 5"

Det var nog bra att jag fortsatte att se på den här serien, för det här avsnittet var riktigt bra.
David är tillbaka, eller tillbaka och tillbaka. Han betedde sig inte som sig själv, det var nästan som dem hade bytt ut David till någon som liknade honom bara.
Såklart får David problem igen, men den här gången har han skapat allt själv. Han vill hitta sin syster, men de andra tycker det är för farligt. Såklart lyssnar han inte på dem och försvinner för att ta tillbaka sin syster. De andra följer efter och vad dem får se är väldigt skrämmande. Alla var döda... han hade dödat alla! Nu börjar man ana att allt inte står rätt till med David. Efter ha sett en video av David förstår dem att det inte är David utan det verkar som att det är något inuti honom som har gjort allt det här, en figur, eller vad man nu ska kalla det bor inuti David och verkar ha gjort det nästan hela hans liv. Han är demonen med de gula ögonen.
Ska bli spännande att se hur allt fortsätter, kommer dem kunna hjälpa David och går det ens att få bort den här figuren från David?
 

Blandade nyheter

- The big bang theory får en spin off serie som har fått namnet Young Sheldon. Den här gången får vi följa Jim Parsons karaktör Sheldon Cooper, men som 9-åring. Parsons kommer endast låna ut sin röst medan Iain Armitage (Big little lies) kommer spela rollen som den unga versionen av Sheldon.
 
- Netflix serien Syskonen Baudelaires olycksaliga liv får en andra säsong.
 
- En ny film i millennium-serien kommer att bli av, men det är inte klart vem som kommer att spela Lisbeth Salander än. Biopremiär är satt någon gång under 2018.
 
 

Dagens trailer / WONDER WOMAN

 Nu har det kommit ut en ny trailer till filmen Wonder Woman. När jag såg trailern insåg jag verkligen att jag måste se på den, det finns inte så många superhjälte filmer där en kvinna står i centrum, så den här filmen måste verkligen kollas in, verkar ju vara hur bra som helst - hoppas bara inte trailern är bättre än själva filmen... Den har i alla fall premiär i Sverige 2 juni!

Team Z is back - iZombie

4 april är det dags igen, ska bli kul att se vad som kommer att hända i den här säsongen ! 

Riverdale 1x07 "in a lonely place"


Polly är tillbaka, eller ja dem måste hålla henne gömd så att Pollys eller Jason föräldrar inte ska ta hennes bebis sen när den är född... jag kan fortfarande inte avgöra om Polly är helt och hållet frisk men det lilla man såg av henne idag var rätt så bra, eller?
Annars handlade avsnittet lite om Jughead och hans pappa. Tycker så synd om Jughead, han har det verkligen inte lätt, särskilt inte att ha ett hem och tvingas bo i en garderob på skolan. Men tur nog blev han påkommen av Archie på morgonen när han skulle gå och duscha, Archie frågade vad han gjorde där och han fick lov att berätta. Men en sak som jag skulle vilja ha svar på, vad gjorde Archie på skolan så tidigt?
Veronica blev osams med sin mamma i förra avsnittet och nu får vi se vad som händer mellan dem.
Sen så gillar jag alla scener som Betty och Jughead har tillsammans, tycker dem är så gulliga när dem håller varandra i handen, nu vet resten av "gänget" om det också. Kunde inte riktigt tyda vad Archie tyckte om det, men han verkade okej med det.
Jughead är i alla fall inte redo att släppa sin pappa helt och hållet men det verkar bli svårt att släppa in honom igen då han verkar ha något med Jason mord att göra, han tog i alla fall hans jacka, ni vet den som Betty och Jughead hittade i Jasons bil som blev uppbränd? Kan det vara så att Jason ville lämna Riverdale för att han hade hamnat i trubbel på något sätt, vi vet ju att han höll på med droger... är det därför Jugheads pappa är iblandad? Vad tror ni? - men nu måste vi vänta tills 31 mars för att få ett svar, orkar inte med dessa pauser!
 
 

Riverdale 1x08 promo "The outsiders"

 
 Ser ut som vi får vänta tills 30 mars (31 mars för Sverige) innan vi får se på det 8:e avsnittet av Riverdale...

Dagens filmtips / LIFE

Filmen är regisserad svenske Daniel Espinosa. Skådespelare: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson & Ryan Reynolds. Biopremiär:24 mars.

Gåsmamman 2x06

Det här avsnittet var faktiskt lite ledsamt att titta på, än en gång får Sonja uppleva något väldigt hemsk. Hanna har det inte lättare efter förlossningen, hon verkar inte alls må bra och mycket har nog att göra med att Niklas var försvunnen. Sonja börjar bli orolig för sin bror och börjar leta efter honom, under vägens gång hittar hon kokain som han hade beställt av någon kille.
Nu kommer det ledsamaste som hände i det här avsnittet, så om du inte har sett på detta avsnitt och inte vill veta vad som ska hända, sluta läs nu! Ja, Sonja hittar tillslut Niklas... död. Han dog faktiskt, jag trodde ändå att han på något sätt skulle överleva men till och med jag kan ha fel. Man kunde nästan känna Sonjas sorg när hon hittade Niklas död i skogen. Sen var det så sorligt att se när alla andra fick reda på om hans död. Niklas har verkligen inte varit någon ängel, men han förtjänade inte att dö. En tvist i den här hemska soppan är att en av dem som dödade Niklas nu är livvakt åt Sonja och hennes barn. Hoppas innerligt att hon får reda på vem mördaren är snabbt så att dem kan gör något åt den här livvakten.
Sen måste jag ta upp en sak, i en av scenerna när Sonjas mamma på besök hos Östling, berättar hon att hon redan var gravid när hon träffade sin exman Anders. Varför berättade hon det för just honom? Betyder det då att Anders inte är Sonjas riktiga pappa och att det istället är Östling? Vad tror ni?

Dagens Teaser Trailer / Bright

I december kommer filmen Bright med bland annat Will smith och Noomi Rapace till Netflix.
 
Bright är en actionfilm som utspelar sig i en alternativ nutid där människor har levt sida vid sida med orcher och alver. Vi får följa två poliser som under ett rutinuppdrag upptäcker ett mörker med sådan kraft att det kan förändra jordens framtid. Låter som en film i min smak, sen är det alltid kul att se Noomi Rapace i en av rollerna!
 
 

Rebecka Martinsson Del 1

Då har jag sett på första delen av Rebecka Martinsson, och vad är mitt första intryck? - jag gillar känslan jag får när jag tittar på programmet, jag gillar Rebecka (Ida Engvoll) men framför allt vyerna som utspelar sig i programmet. Storyn gick fort fram och det dröjde inte länge förens Rebecka åkte tillbaka till sin hemstad och fick reda på att hennes vän inte hade varit med om en olycka utan hade blivit mördad. Det var väll där fokusen låg efter att hon hade kommit hem, hon letade efter ledtrådar och hittade väll några också. Tillslut blev det lite spännande, Rebecka hade just kommit hem från en barrunda när hon upptäcker att någon gör inbrott där hon bor, och då slutar avsnittet. Så nu måste jag kolla på fortsättningen för att se vad som händer.
Lite svårt att säga vad man tycker efter ett avsnitt, men om alla avsnitt är som det första var så vet jag inte om jag kommer fortsätta kolla.
 

Dagens tips

Dagens tips får bli att påminna er om att serien Rebecka Martinsson har premiär ikväll på TV4, jag kommer definitivt att kolla och se om det är något att kolla på. Har hört att den ska påminna lite grann om den svenska serien Midnattssol, för den här serien utspelar sig också i Kiruna. Hoppas att det blir bra. Kommer du att kolla?

Shadowhunters 2x10 "By the light of dawn"

Jag har nog börjat irritera mig lite grann på Clary, hon tar verkligen så dumma beslut ibland, oftast tänker hon bara på sig själv och vad hon vill. Så om det är någon karaktär som behöver utvecklas så är det hennes, hon behöver skärpa till sig helt enkelt!
I alla fall, Simon blev ju kidnappad i förra avsnittet och nu försöker Clary att rädda honom från Valentines våld. Institutet blev attackerat och intogs av Valentine och hans cirkel medlemar. Clary åker dit för att rädda Simon tillsammans med Jace och Luke men Clary blir nästan dödad av Raphael och hans vampyrgäng. Jag bara neeeeej, när det hände, för man förstår ju att Isabelle inte kan förlåta honom för det och såklart gjorde hon inte det. Hoppas att dem löser det på något sätt, för dem passar ju så bra ihop.
Det bästa med det här avsnittet måste ändå ha varit när Alec sa att han älskade Magnus, eller hur?
I slutet av avsnittet fick man en liten teaser antar jag, man fick se en (manlig?) figur bakifrån med svärdet som försvann när Jace slogs med Valentine. Jag tror mig veta vem det är med tanke på att dem har castat en ny skådespelare till serien, ni förstår vem jag menar va? Jag tror det var hen som tog svärdet, vem skulle det annars ha varit liksom?
Sen till sist, så får jag inte glömma att skriva att Valentine avslöjade för Jace att han och Clary inte är syskon. Nu är han tillfångatagen, är det någon mer än jag som tycker att han gav upp alldeles för lätt? 
Jace vill berätta det för henne att dem inte är syskon men när han såg henne tillsammans med Simon så såg han inte särskilt glad ut. Hoppas inte Jace underhåller Clary den här informationen allt för länge, för jag tycker hon passar bättre ihop med Jace än med Simon. Nu får vi vänta tills juni innan säsong 2b börjar, vad tror ni kommer hända då?

Legion 1x04 "chapter 4"

Nu börjar den här serien bli mycket bättre, man kan säga att allt har lugnat ner sig lite grann och att man förstår lite bättre vad som händer. David är fortfarande "borta", och ingen verkar kunna får honom ur tillståndet han är i. Tillslut måste några lämna deras trygga "hemstad" för att ta reda på några av Davids minnen som han på något sätt har lyckats gömma bakom falska minnen. Men dem hamnar i fara och blir nästan dödade av dem som jagar dem. Det är fortfarande en väldigt speciell serie det här, passar inte alla. Jag tycker det är bra, speciellt specialeffekterna, WOW säger jag bara!
 
Är du ute efter en typisk superhjälte serie så har du hittat fel. För den här serien är mycket mer än en vanlig superhjälte serie.

#Bughead

 
Här har ni en intervju där Lili (som spelar Betty i Riverdale) pratar om Bettys och Jugheads kyss. Jag gillar dem två tillsammans, så jag hoppas att deras lilla romans fortsätter nu. Någon mer som är team #bughead?
 
 

Riverdale 1x06 "Faster, Pussycats! Kill! Kill!"

 
Den här staden är verkligen full med dåliga/hemska föräldrar, nu kan vi lägga till Josies pappa i den högen, förutom Archies pappa då, för han verkar vara rätt så hyfsad ändå. Men vem vet, han kanske har hemligheter istället? Betty och Jughead åkte och hälsade på Polly, där fick dem reda på att Polly är gravid! Såklart är hon det, vad annars liksom? Efter att ha träffat Polly så har jag svårt  att avgöra om Polly är frisk eller om det är något fel på henne. Hon verkade lite... konstig, eller hur? Sen att Polly rymde i slutet av avsnittet, undra varför hon gjorde det? Jag antar att vi kommer få se mer av Polly nu, men hur... kommer hon, typ, försöka hitta den som mördade Jason eller är hon ute efter något annat?
Sen så tycker jag det inte hände så mycket i det här avsnittet, Archie försökte komma över sin scenskräck, Veronica blev osams med sin mamma... och JA, kyssen mellan Betty och Jughead.... :)
En grej som jag saknade i det här avsnittet var lätt Cheryl, hon behövs verkligen i den här serien i varje avsnitt tycker jag!
 
 

The Vampire Diaries 8x16 - "I Was Feeling Epic" Promo

 1 avsnitt kvar... snyft, kommer verkligen sakna den här serien när allt är över, men det var dags för den att sluta, det vet jag, men det kommer ändå bli svårt att ta farväl av den här serien. Blir faktiskt sugen på att titta om den här serien igen för att minnas hur bra den här serien egentligen har varit. För hur bra var inte de tre första säsongerna?

Just nu - listan

Favoritserie just nu?Riverdale, har verkligen blivit en favorit hos mig, och den är här för att stanna.
Den serie du ser fram emot minst varje vecka just nu? - Jag vill så gärna att Shadowhunters ska vara bra, men just nu gillar jag inte vissa delar av handlingen överhuvudtaget. Så därför ser jag inte fram emot den här serien just nu.
Serie du ser fram emot just nu? - Iron fist. som har premiär nu i mars, vill jag gärna se på. Verkar vara en serie i min smak.
 
 
Serie som helst kan avslutas just nu? - även fast serien har blivit bättre på sistone så tycker jag det verkligen det är dags för The vampire diaries att sluta. Och det gör den ju snart också, två avsnitt kvar nu.
Kvinnlig favoritkaraktär just nu? - Det står mellan Betty och Veronica i Riverdale. Gillar dem både... men jag måste nog säga Betty, gillar att hon är "detektiven" i gänget tillsammans med Jughead.
Manlig favoritkaraktär just nu? - hm.... får man säga Jamie i Outlander? Kommer inte på något jag gillar just nu mer än honom.
 

Favoritpar just nu? - jag tror faktiskt jag inte har något just nu... Men jag vet ett par som skulle passa bra ihop
och det är Betty och Jughead i Riverdale.
Favorit vänskap just nu? - Betty och Veronica, såklart ! :)
Film du ser fram emot just nu? - Power Rangers tror jag !
Favoritskådespelerska just nu? - jag tror faktiskt jag inte har någon favvo just nu.
Favoritskådespelare just nu? - Dan Stevens, som gör hur bra som helst ifrån sig i Legion just nu.
 
 
Listan är lånad av Frökentv 
EDIT -  Listen är gjord av Gotham Alley. Så all cred till henne, rätt ska vara rätt :) 
 

Pirates of the caribbean 5 / NY TRAILER

  

Gåsmamman 2x05

 
Jag hade fel. Jag trodde att Niklas hade blivit kidnappad av någon ny, som vi aldrig har sett förut, men det var bara två personer som han har själv jobbat med. Eller är det någon ny ändå? Den frågan fick faktiskt inget svar i gårdagens avsnitt. Samtidigt som Niklas är borta får Hanna svåra värkar och hon vägrar att åka till ett sjukhus tills Niklas är tillbaka.
Det värsta som kan hända är väll ändå när man glömmer bort sitt barns födelsedag, det tycker i alla fall jag. Det var det som hände Sonja, det måste svida lite grann. Man kan förstå att hon har mycket att tänka på just nu, men ändå, missa sin sons födelsedag så där. Visst, hon verkade i alla fall göra honom glad igen när hon fick den där signerade fotbollströjan i slutet av avsnittet.
En sak hade jag tänkt ta upp i slutet av det här inlägget, och det är för att inte avslöja något i förväg. Som ni vet blev Niklas kidnappad, och i slutändan blev han skjuten, rakt i bröstet. Så det ser inte så ljust ut för honom just nu, man vet inte med säkerhet att han kommer att dö, men det ser verkligen inte bra ut. Det är väll typiskt, när Niklas son äntligen kommer till världen går han och dör. Nä, jag har aldrig gillat sådana händelser i serier/filmer. Så jag hoppas att han överlever. Vad tror ni?
 
  

Dagens filmtips / Gold

Gold / Skådespelare: Bryce Dallas Howard, Edgar Ramirez, Corey Stoll, Rachel Taylor, Matthew McConaughey / Regissör: Stephen Gaghan / Premiär: 3 mars / filmen är verklighetsbaserad.

kommande serier / Netflix / mars

31 mars - 13 reasons why
 
17 mars - Iron fist
 

Dagens tips / Film

 
Idag har filmen Logan premiär på bio. Jag rekommenderar verkligen den här filmen då den verkar vara sjukt bra, har du inte sett på trailern så hittar du den här. Vad tycker ni, bra va?
Filmen handlar om Logan som tar hand en sjuk Professor X nära den mexikanska gränsen. En dag anländer en ung mutant som någon jagar, Logan försöker hålla en låg profil men dras in i hetluften igen när mörka krafter försöker hitta den unga mutanten.
 
 

2x09 "bound by blood"


Tycker fortfarande inte om Clary och Simon tillsammans, jag tycker det bara är konstigt att Clary från ingenstans fick känslor för Simon. Måste fråga, finns det någon där ute som gillar Clary och Simon tillsammans?
I alla fall, Clary var nära på att dö i det här avsnittet, man förstod ju att hon skulle överleva men det var nära den här gången. Det bästa med det här avsnittet var nog att se Isabelle och Raphael tillsammans, på något sätt passar dem väldigt bra ihop. Hoppas det blir något mer mellan dem, men det kommer nog bli svårt nu när Alec vet vad Raphael har gjort mot henne, trots att Isabelle ville att han skulle bita henne. I slutet av avsnittet blev Simon kidnappad av Valentine. Nästa avsnitt är sista avsnittet på ett tag, så då hoppas jag att det verkligen händer något spännande som livar upp den här serien lite grann.