happy halloween !


she's better now

Längtar redan !
 
 

are you a queen ?

 
Småstadsdrottningarbörjar ikväll kl 21.00 i TV3 - kommer ni att kolla ? Själv kommer jag nog skippa att se på SMåstadsdrottningar, har så mycket att se på ändå så ! För ni som ska kolla, det här kommer det att handla om bland annat i första avsnittet : Vi får träffa frisören Tina i Västerås som brinner för att locka fram kvinnligheten hos andra och sig själv.
 

TCD

En serie jag verkligen ser fram emot ska börja är när The carrie diaries börjar i januari - längtar ni med?
 
 

tv-listan v.44


långt kvar!

Som vanligt råkar jag se promon till det fjärde avsnittet av TVD, och än en gång vill jag att det ska bli fredag så jag får kolla på avsnittet själv ! The vampire diaries är verkligen min favoritserie just nu !
 
 

ikväll !

 
 
22.00 i TV3 : The stepfather - När Michael Harding kommer hem från militärtjänstgöringen finner han att hans mamma är störtkär i sin charmiga pojkvän och sambo David. Först verkar David vara den trevligaste killen i världen och en idealisk framtida make och styvfar. Men när Michael och hans flickvän börjar gräva i Davids förflutna börjar de upptäcka en mörk och farlig sida av Michaelsnya "pappa".

I rollerna: Dylan Walsh, Sela Ward, Penn Badgley, Amber Heard, Sherry Stringfield. Regi: Nelson McCormick.

 


22.35 i C more first : Black swan -  Den begåvade ballerinan Nina är perfekt i rollen som den vita svanen i Svansjön. Men när hennes kompani behöver en dansös som kan göra både den vita och svarta svanen pressar hon sig över sina gränser för att bli utvald. Vid sidan av de mödosamma repetitionerna finner hon sin mörka sida.

I rollerna: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey, Winona Ryder. Regi: Darren Aronofsky.

 


så mycket bättre

 
Så mycket bättre i TV4 och dagens avsnitt kommer handla om detta : Pugh Rogefeldt är dagens huvudperson och det bjuds på återblickar på hans långa karriär. Pugh bestämmer aktiviteterna under dagen och de andra artisterna tolkar hans låtar vid lunchen och middagen
 
Pugh rogerfeldt
 
 

vad har ni gjort idag ?

Den här dagen har varit hur kul som helst, därför har jag inte kunnat bloggat något idag - jag har varit och shoppat nämligen, kanske låter rätt simpelt men jag hittade verkligen snygga saker. Bland annat så kom jag hem med filmen LOL med Miley cyrus ni vet ? Så den ska jag lätta se ikväll !
 
 
Under inspelningen av LOL !

All you need is a good movie

Ikväll ska jag ha en riktigt myskväll, poppa popcorn, titta på The vampire diaries och någon bra film..
 
 

kvällens bästa

 
22.00 i TV3: Schakalen - Schakalen är världens mest fruktade och beryktade mördare - med uppdrag att likvidera en högt uppsatt amerikansk regeringsman. Declan Mulqueen, en fängslad IRA-terrorist, är den ende som kan stoppa honom. Vice FBI-chefentar därför ett stort ansvar och en stor risk när han beslutar att släppa en brottsling för att stoppa en annan.

I rollerna: Bruce Willis, Richard Gere, Sidney Poitier, Diane Venora, Jack Black. Regi: Michael Caton-Jones.

 


22.00 i SVT1 : Love happens - Burke Ryan skriver en bästsäljande bok om att kunna hantera sin sorg vid tragiska händelser - efter att ha förlorat sin fru. Under en affärsresa till Seattle stöter han på en kvinna som har varit på ett av hans seminarier och faller pladask för henne. Men det visar sig att han inte riktigt har kommit över sina känslor för sin döda fru.

I rollerna: Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Dan Fogler, John Carroll Lynch, Martin Sheen. Regi: Brandon Camp.

 

 


vad tycks ?

 
Jag måste ju bara fråga : Vad tycer ni om min nya header - en HISS eller DISS ?
 

once upon a time - ikväll !


Ikväll får ni, som följer Once upon a time via tv, inte missa att ikväll visas det sista avsnittet av säsong 1 ! Kommer ni att kolla ? Avsnittet kommer handla om detta : Henry drabbats av en förbannelse avsedd för Emma och Emma måste samarbeta med Regina och Gold för att hitta ett botemedel. I sagovärlden träffar Drömprinsen en överenskommelse med Rumpelstiltskin för att hitta Snövit.
 

svenska hollywoodfruar


idag smäller det!

Idag kan vi i sverige också se på det efterlängtade avsnittet av PLL, halloween avsnittet ! Kommer ni att kolla ?
 
 

iron man 3

Ska bli så spännande att se på när Iron man 3 kommer ut på bio !
 
 
 

göta kanal

 
Ikväll börjar ett nytt program i TV3, Göta kanal heter programmet och börjar nu klockan 20.00 ! Man får följa med några sommarresare genom göta kanal. Ni kanske känner igen namnet från de tre filmerna med samma namn? Göta kanal har från början,1832, alltid varit en stor turist magnet. Ni kommer att få träffa en del karaktärer i detta program och en av dem är kapten Sonny, som har styrt sin passagerbåt sen långt bak i tiden.
 

polisskolan

Nästa vecka börjar ett nytt program i kanal5, Polisskolan heter programmet och du ser Martin Melin som programledare. 8 kändisar kommer att få träna för att bli polis, kommer de att klara det ? Du ser bland annat melins försteinstruktör, Johan Sörbom i  programmet som kommer att hjälp martin att träna dessa kändisar. PREMIÄR:29 oktober, kl 20.00
 

TVD - 4x03

Det är bara måndag och jag väntar redan på att det ska bli fredag :) ↓
 
 

pretty little liars halloween special !

 
Ska bli så spännande att se på, nu när man har väntat ett tag och så !

tv-listan v.43


pretty little liars 3X11 sneak peek part 3

 

kvällens bästa

 
22.00 i TV3 : Bad boys - Heroin för en miljon dollar stjäls från polisstationen, poliserna Marcus och Mikehar 72 timmar på sig att hitta heroinet för att rentvå sig själva. Samtidigt blir en vän till dem mördad av en knarklangare. Det finns ett ögonvittne till mordet, men för att hon ska vittna måste poliserna byta identitet med varandra.

I rollerna: Martin Lawrence, Will Smith, Tea Leoni, Tchéky Karyo, Joe Pantoliano, Theresa Randle. Regi: Michael Bay.

 


21.30 i kanal5 : Sherlock holmes - Holmes kommer att slåss som aldrig förr för att ta fast en ny nemesis i en dödlig intrig som kan förstöra hela landet.

I rollerna: Robert Downey Jr, Jude Law, Rachel McAdams. Regi: Guy Ritchie.

 

 


breaking dawn - del 2 !

Gissa vad jag nyss gjorde ? Jo jag har beställt en biljett till den sista twiligt filmen, så skynda köpa ni med innan biljetterna tar slut ! Det är ju inte så värst länge kvar tills allt smäller ! Ska ni gå på premiären?
 

TVD - 4x02

Ikväll måste jag bara se andra avsnittet av TVD :
 
 

PLL!

 
 

på bio nu !

Bitchkram
 
Paranormal activity 4

kollage på mobilen

Hade lite tråkigt tidigare idag så jag gjorde ett kollage på en app som heter Pic collage och här har ni resultatet:
 
vad tycks? :)

kalla fakta

Igår såg jag verkligen ett hemskt reportag som Kalla fakta hade gjort - ni kanske såg det ni med ? Det handlade om Parken zoo och de hemska förhållanden som varit där. Jag mår rentut sagt illa när jag såg avsnittet igår - hur kan människor göra så mot oskyldiga djur ??! Kommer aldrig någonsin besöka den parken, aldrig !!!!
 
Varning för starka bilder !
 

berg flyttar in

Berg flyttar in, i TV4 och ikväll flyttar Carina in hos Dolph Lundgren och får känna på filmstjärnelivets hårda vardag. Det blir både manusläsning och träning. Dolph berättar om livet efter sin skilsmässa och om sin svåra barndom.
 

wallander - den orolige mannen

 
Filmtips: Wallander - Den orolige mannen : "Nu har Kurt Wallander blivit morfar och han jobbar hårt på att axla denna nya roll, samt att komma närmare dottern Linda och hennes familj. Då en pensionerad kommendörkapten, tillika Lindas svärfar, en dag försvinner dras Wallander in i ett fall som för honom tillbaka till kalla kriget och ubåtskränkningarna i Stockholms skärgård. Wallander ställs inför frågan om vad som är viktigast - sanningen eller familjen?" källa
 

dagens bästa tv

 
20.00 i TV3 : Hayley: world's oldest teenager

Brittisk dokumentär från 2011. Hayley Okines har den ovanliga genetiska sjukdomen progeria, som innebär att hennes kropp åldras åtta gånger snabbare än hos friska barn. Det enda som inte påverkas av sjukdomen är hjärnan. Hayley är 13 år och har en 104-årings kropp, men hoppas kunna undvika det brittra öde som har drabbat hennes vänner med samma sjukdom. Hayley är vältalig och berättar sin egen historia med uppriktiga, gripande och ofta humoristiska kommentarer, samtidigt som hon skriver sin självbiografi med hjälp av en spökskrivare. I över 10 år har filmkameror fångat hennes makalösa liv på film.

 

21.00 i TV3 : Svenska Hollywoodfruar -

Svensk realityserie från 2012. Säsong 5. Avsnitt 9 av 10. Margareta har fortfarande inte riktigt kommit över senaste träffen hemma hos Gunilla där hon fick se Erikas musikvideo. Maria och hennes bästis Mindy ska gå på bibelskola. Vid 46 års ålder öppnar Maria sitt hjärta och berättar att hon tror på Gud. Gunilla anlitade i förra avsnittet Dodde som ny vårdare till mamma Iris. Men nu är Dodde förkyld och Gunilla menar att det innebär en livsfara för mammans hälsa. Isabel har sparkat sin assistent Susanne och är supernöjd med sin nya rekrytering Gregory. Men när han försover sig och dyker upp bakfull blir Isabel frustrerad.

 

20.00 i TV4 : Äntligen hemma -

Svensk inredningsserie från 2012. Säsong 17. Avsnitt 2 av 10. Martin och Björn byter ut husets flaggstång. Inredaren Elsa gör om ett mörkt källarrum till ett pysselrum. Bosse visar hur man planterar blomsterlökar med hjälp av ett lökjärn.

 


sno stilen - candice accola

candice accola

candice accola by kristinandfashion

 

på dvd & blu ray !

Johan falk 8 - De 107 patrioterna 

Men in black 3

Dark shadows


småstadsdrottningarna

 
Den 30:e oktober börjar TV3 visa ett nytt realityserie som heter Småstadsdrottningarnadär vi kommer få möta 4 starka kvinnor och deras vardagsliv. TV3 beskriver dessa kvinnor så här : "De kan jobba med vad som helst, de kan heta vad som helst.  Det de har gemensamt är att de gör intryck. Vi kallar dem kort och gott för - Småstadsdrottningar."
 

bunheads

 
Snart börjar en ny serie (18.00 idag) i kanal5 - Bunheads heter serien och handlar om Michelle, som förut jobbade som showgirl i vegas, men som nu har gift sig och börjat ett nytt liv i en liten stad och jobbar som balettlärare.
 
 
 

tv-listan v.42


dagens fråga

 
Idag är det endast 9 dagar kvar till det spännande halloween avsnittet av PLL - kommer ni att kolla ?
 
 
 

dagens bästa tv

 
21.30 i kanal5 : The proposal- Inför hotet att bli utvisad från USA och mista sitt jobb som tuff förlagschef meddelar Margaret att hon ska gifta sig med sin assistent Andrew. Han ställer motvilligt upp, men bara på vissa villkor. Därefter beger sig det omaka paret sig till Alaska där de har fyra dagar på sig att övertyga Andrewsfamilj och en nitisk immigrationstjänsteman om att det är äkta kärlek.

I rollerna: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Malin Åkerman, Betty White, Mary Steenburgen, Craig T Nelson. Regi: Anne Fletcher.

 

21.00 i C more first : En dag - Emma och Dexter träffades den 15 juli 1988, samma dag de tog sin examen. Under 20 år slits de mellan olika livsval och relationer, vilket skildras på årsdagen av deras första möte. Emma är begåvad men tvingas kämpa för framgång, medan Dexter har det lätt för sig. Kommer de en dag att hitta tillbaka till varandra?

I rollerna: Anne Hathaway, Patricia Clarkson, Jim Sturgess, Romola Garai. Regi: Lone Scherfig.

 

 

 


dagens fråga


skyfall

 
Skyfall  - en film regisserad av Sam Mendes och du ser Daniel Craig i huvudrollen som James bond. Du ser även Judi Dench, Naomie Harris, Bérénice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney, Ben Whishaw, Ola Rapace, Javier Bardem, Jens Hultén i filmen. Visste du att Adele har gjort en låt till filmen? PREMIÄR:26 oktober.
 
 
TRAILER:

 

TVD season 4 !

Idag har äntligen den fjärde säsongen av The vampire diaries  haft premiär, och imorgon fredag kan vi se den här i sverige - Någon som kommer att kolla då?
 
 
 
 

spännande!

 

imorgon smäller det!

 

pretty little liars 3X11 sneak peek part 2

 

bitchkram

 
Bitchkram - en film regisserad av Andreas Öhman som har gjort filmer som : I rymden finns inga känslor.  PREMIÄR: 19 oktober.
 
 
 
 

äntligen!

 
För er som gillar inredning - rekomnederar jag er att kolla på Äntligen hemma, jätte mysigt program med massor av inspiration - programmet har faktiskt säsongspremiär ikväll klockan 20.00 i TV4! Kommer ni att kolla?
 

the vampire diaries season 4

 

inspireras av en kändis

k.b

k.b by kristinandfashion

 

"shooting the ghost train" - PLL

 

dagens bästa tv

 
Ikväll har två program premiär i TV4:
 
20.00 : Solsidan - När Alex och Anna ska flytta in sitt nya hus upptäcker de att det återstår en hel del renoveringar. När Fredde får veta att Victors kunskaper i kärnämnen som matematik inte är så bra bestämmer sig för att ta tag i saken. Mickan flyttar in på Grand hotell när det visar sig att löss härjar i Victors skola.
 
I rollerna: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin.
 

20.30 : Hellenius hörna - Säsongens första gäst hos David är Lena Olin.
 
 
 

4 dagar kvar !

 

kvällens bästa

 
22.00 i TV3: Liar liar - Advokaten Fletcher Reede, lovar ständigt sin son saker han inte kan hålla. När han missar sonens födelsedag får sonen nog. Det enda han önskar sig av sin pappa är att han inte ska ljuga på 24 timmar. Om inte Fletcherkan uppfylla den önskningen så flyttar sonen, hans mamma och hennes nye kille till Boston. Det är bara det att som advokat är det svårt när man inte ens får använda en endaste liten vit lögn.

I rollerna: Jim Carrey, Maura Tierney, Justin Cooper, Cary Elwes, Jennifer Tilly. Regi: Tom Shadyac.

 

21.30 i kanal5: Heartbreak kid - Eddie är nygift med Lilamen upptäcker under sin smekmånad att hans val av fru kanske inte var det allra bästa. Hon visar sig vara en mardröm och det blir inte lättare när han möter sin riktiga drömtjej på bröllopsresan.

I rollerna: Ben Stiller, Malin Åkerman, Michelle Monaghan. Regi: Bobby Farrelly, Peter Farrelly.

 

 


rättviksmarknad

Idag har jag varit på rättviksmarknad (en marknad som ligger i dalarna) och som vanligt kom jag hem med en massa filmer, 11 st har jag räknat det till - och gissa hur mycket jag fick betala för det?
 

666 park avenue

spännande va?

kvällens bästa

 
22.00 i SVT1 : Hannibal- Historien om Hannibal Lecter fortsätter där "När lammen tystnar" slutade. Hannibal återvänder till Amerika och planerar att kontakta FBI-agent Starling igen.
 
I rollerna: Anthony Hopkins, Julianne Moore, Ray Liotta, Frankie R Faison, Giancarlo Giannini. Regi: Ridley Scott
 

22.25 i TV3 : Sjätte sinnet - Malcolm Crowe är en högt ansedd barnpsykolog. Alla böcker och utmärkelser i världen har dock inte förberett honom för hans nästa patients problem. Den lille pojken Colehemsöks nämligen av döda människor.

 

I rollerna: Bruce Willis, Haley Joel Osment, Toni Collette, Olivia Williams, Mischa Barton, Donnie Wahlberg. Regi: M. Night Shyamalan.

 

 


kriktik - bra eller inte?

Jag brukar sällan skriva negativa saker om serier, filmer eller tv-program jag inte gillar - jag har medvetet undviket detta eller ja, jag har helt enkelt inte tänkt så mycket på det. Tyvärr kan jag inte forstätta så längre, jag har väll också all rätt i världen att tycka och tänka om saker - eller hur? Nu menar jag inte att jag kommer skriva värsta hat inlägg om något tv-program, serie eller en film direkt utan mest skriva mina egna åsikter på ett okej sätt. Så från och med nu kan ni läsa både bra och kritiska hyllningar här på min blogg, har inte riktigt funderat över hur jag ska lägga upp dessa inlägg, men det kommer ni att märka snart :)
 
 

X factor sverige

 
Idag börjar äntligen TV4 visa X factor fredagsfinaler - själv kommer jag nog spela in programmet och se imorgon, för jag har tyvärr annat för mig just då :( Kommer ni att kolla?
 
Dessa låtar kommer deltagarna att sjunga:
 
1. J.E.M - Wild ones (Flo Rider feat Sia)
099-414 01, Jem till 72 400

2. Freja Modin - Evighet (Carola)
099- 414 02, Freja till 72 400

3. Awa Santesson-Sey - Call me maybe (Carly Rae Jepson)
099- 414 03, Awa till 72 400

4. Isak Danielsson - Somebody that I just to know (Gotye)
099- 414 04, Isak till 72 400

5. Frida Sandén- Teenage dream (Katy Perry)
099-414 05, Frida till 72 400

6. Benny Hult - Wild horses (Rolling Stones)
099- 414 06, Benny till 72 400

7. Malcolm Brandin - Bredängsstil (Malcolm B)
099- 414 07, Malcolm till 72 400

8. Hey Mary - With every heartbeat (Robyn feat Kleerup)
099- 414 08, Heymary till 72 400

9. Manda - We found love (Rihanna)
099- 414 09, Manda till 72 400

10. Alexander Holmgren - Marry you (Bruno Mars)
099- 414 10, Alexander till 72 400

11. NJOY - La la love (Ivi Adamou)
099- 414 11, Njoy till 72 400

12. Oscar Zia - Boyfriend (Justin Bieber)
099- 414 12, Oscar till 72 400
 
källa
 
 

x factor rules

Går inte att beskriva hur bra det här är, så kolla och gråt du med ♥
 
 

beauty and the beast

Beauty and the beast är en till serie som jag ska börja kolla på hade jag tänkt - måste ge den en chans iallafall, men jag antar att den kommer vara bra,vad jag har sett i alla fall!
 
Titta du med:
 
 

rättviksmarknad

Idag tänkte jag tipsa om ett litet annorlunda tips, eller annorlunda och annorlunda, det beror på hur man ser det. I alla fall, imorgon börjar Rättviksmarknad. Det är en marknad i dalarna som är två ggr per år, en gång på våren och en gång på hösten. Den pågår i tre dagar och där kan man hitta allting från kläder, kryddor, inredning, godis osv. En sak som jag varje gång köper när jag är där är filmer. Det är billigt också, om jag minns det rätt så kan man köpa 6 filmer för 200-300 kr. Sådär, där har ni mitt "annorlunda"  tips - förrresten, har jag några läsare som bor i dalarna ?  
 
 

tv-listan v.41


revenge är tillbaka !

Imorgon börjar äntligen TV3 visa Revenge igen och eftersom jag inte har haft tid att kolla på annat vis, så kommer jag vara en av många som kommer att kolla på "premiären" imorgon kväll. Kommer ni att kolla ?
 


pll - behind the scene of the halloween episode

Här har ni en "behind the scene" video från förra årets (säsong 2) halloween avsnitt - Undra om årets avsnitt kommer vara lika bra, vad tror ni?
 
 

cougar town

En serie som jag verkligen gillar att kolla på när jag inte har något särskilt för mig är Cougar town- den största anledningen att jag kollar måste vara att jag verkligen gillar Courteney Cox. Alla minns väll henne sen hon var med i vänner (friends) - där var hon verkligen sjukt roligt, tur nog gillar jag verkligen vad hon gjorde i Cougar town också! För er som också gillar den här serien så börjar kanal5 faktiskt visa säsongen 3 ikväll.. tur va? :)
 

johnnie och mattias på avvägar

 
Idag har tre till program premiär och en av alla dessa premiärer är Johnnie & mattias på avvägar.
 
Första avsnittet kommer handla om detta:
 
Johnnie och Mattias söker upp noshörningen och pulsen ökar när de är bara ett tiotal meter från den aggressiva, 3,5 ton tunga besten.
 
 

3 program !

Ikväll har det varit fullt upp i tv världen, hela tre program har/ska haft premiär : Project runway sverige, Mitt liv är ett skämt och klockan 23.00 ikväll så har Schulman show premiär!
 
Kommer ni kolla på några av dessa program nu i höst ?
 

ikväll !

 
Idag får ni inte missa att Project runway sverige har premiär - så sätt er framför tv ikväll klockan 20.00 och sätt på TV3 !
 

perception

Idag tänkte jag börja med en fråga hade jag tänkt, ni kanske såg första avsnittet av Perception som gick igår på kanal5 - vad tycker ni?