Sammanfattning v.46

 
Jordskott 2x05
Undra vad som egentligen har hänt Evas mamma? Den frågan ställde jag i det här avsnittet, hon måste ha sett något hon inte ska och därför fick hon en "stroke" som egentligen inte var det... Sen den där kvinnan som inte åldras, vad har hon med allt det här att göra, men framför allt VEM ÄR HON EGENTLIGEN?
Samtidigt som det var väldigt fint att se, så var det också svårt att se när Eva umgicks med sin mamma i deras gamla hem, det märks ju att hon har saknat sin mamma och nu har hon fått tillbaka henne lite i alla fall. Vad det ny betyder? 
 
Lethal weapon 2x05
Martin blev av med sitt hem, eller ja, sin husvagn han har bott i och det verkade trigga igång gamla minnen av hans pappa. Det var inte kul att se, man förstår verkligen att han inte kan ha haft en sådan lätt barndom. När han väl fick tillbaka sitt hem, så lämnade han det (full) hemma hos Roger och Trish och förstörde samtidigt deras staket. Och snacka om Martin skämdes dagen efter när man förstod hur besviken Trish var på honom. Själva fallet var väll inte överdrivet bra förutom den där killen som var med dem, som var rätt så underhållande på sitt vis.
 
Blindspot 3x03
Det här avsnittet fokuserade mest på Patterson & Rich Dotcom då en av hemligheterna gruppen har handlade om just dem. Var faktiskt kul att se Rich igen, han är en "frisk fläkt" i detta gäng (jag lovar, de andra är inte tråkiga, men jag tycker han behövs i denna gruppen). Annars försökte Jane och Kurt att fånga en person som hade med terrorism att göra, som indirekt hade att göra med Patterson & Rish hemlighet (för ett år sedan var dem med i hackergrupp som gjorde lite tveksamma saker som kunde ha fått dem i fängelse). Vi vet nu att det är en sak Roman vill göra, alltså förstöra för Jane och hennes grupp. Han vill alltså hämnas.
 
Scorpion 4x04
Jag förstår varför Paige ibland blir frustrerad på Walter, han måste förstå (snart, innan det är försent) att han måste vara på hennes sida. Hoppas han lär sig snabbt. Själva fallet kunde ha varit spännande men jag är så van att se dem göra bort sig att jag inte alls blev förvånad när Happy tappade den där skiftnycklen (?) så att den där skadliga gasen kom ut och nästan dödade dem. Det bästa var nog ändå att höra att Happy ville ha barn, hon som knappt gillar människor vill alltså skapa en ny människa. Fint att se och hoppas hon och Toby klarar det här nu!
 
Lucifer 3x07
Det här var ett bra avsnitt. Gillade upplägget, hur allt berättades och att det inte riktigt var fokuserat på Lucifer eller Chloe. Fokusen låg på Lindas ex-man. (Visste inte ens att hon hade varit gift!) Som jag förstod det hände det när Lucifer och Chloe just hade träffats och Lindas man försökte få tillbaka henne men fick reda på att hon hade haft sex med Lucifer. Detta ledde till att han blev helt besatt av Lucifer och försökte döda honom flera gånger. Men av många anledning så dog han och då, i slutet av avsnittet, började allt om igen och då förstod man att han redan var död och levde om samma händelser dag efter dag. Han var alltså i helvetet! Lite luddigt beskrivet, kanske bara jag som inte förstod avsnittet??