bio premiärer oktober/november

1. Inferno - premiär: 14 oktober. Ni kanske har läst böckerna av Dan Brown om symbolforskaren Robert Langdon? Om svaret är ja kanske den här filmen skulle vara något för dig? Det finns två tidigare filmer, den bästa vara helt klart Da vinci koden!
 
2. Flykten till framtiden - premiär: 11 november. Det här är faktiskt en svensk film med bland annat Henrik Dorsin, Johan Ulveson, Ia Langhammer, Elias Palin, Victoria Dyrstad. Som titeln kanske avslöjar så kommer det handla om tidsresor. Året är 1973 och 22-åriga Svante som lider av ett hjärtfel, får reda på att han bara har några dagar kvar att leva. Mitt i allt hemsk öppnas en oväntad möjlighet som gör det möjligt att resa in i framtiden, närmare sagt 2016. I den moderna världen träffar han Elsa, en tjej som ska försöka hjälpa honom att laga sitt hjärta.
 
3. Doctor strange - premiär: 28 oktober. Här kommer en till Marvels film, med Benedict Cumberbatch i huvudrollen. Han spelar arrogant men briljant kirurg, som får sitt liv förstört vilket tar hans liv in i en annan riktning. - att försvara världen mot ondska.
Bild/image source 1 / 2 / 3

 
 
En kommentar publicerat i Filmer
Taggar: doctor strange, flykten till framtiden, inferno
#1 - - Katrine Larsson:

Hade inte tänkt se Da vinci koden, då jag tyckte att änglar och demoner filmen var dålig. Men kanske borde ge den en chans.

Svar: Jag tycker verkligen du ska ge den filmen en chans, den är så mkt bättre än änglar och demoner! :)
kristin hedqvist