söndagens bästa filmer

söndag


21.00 i TV3 - Green zone : Efter den amerikanske invasionen av Irak 2003 får officeren Roy Miller och hans män i uppdrag att hitta de massförstörelsevapen som Saddam sägs ha. CIA agenten Marty berättar för Miller att det inte existerar några vapen, och att de bara är ett svepskäl för USA att ta kontroll över landet. Även reportern Lawrie Dayne är misstänksam, enligt hennes källor ska vapnen finnas. Miller börjar jakten på sanningen, och frågan är vem han kan lita på.

21.00 i TV4 - Den sista samurajen : Kapten Nathan Algren riskerade sitt liv under det amerikanska inbördeskriget och nu förföljs han av mardrömmar efter en massaker på Siouxindianer. En massaker som initierades av överste Bagley. Nu jobbar Nathan för en vapenhandlare men när Bagley lyckas få ett avtal med en affärsman får Nathan i uppdrag att utbilda den japanske kejsaren Mejis armé för att de ska kunna besegra de upproriska samurajerna. När Nathan under en strid blir tillfångatagen av samurajerna leder det till att han själv byter sida och slåss nu mot sin forne arbetsgivares soldater.

matt damon

En scen ur filmen Green zone !

#1 - - Secret Circle Sweden:

Jag kommer att fortsätta blogga om kändisarna ett tag i alla fall, sen får jag se hur jag känner om det! Jag kanske skapar en blogg om en annan serie istället.



Men det kanske är någon annan kanal som köper in serien, får man hoppas!

#2 - - felicia - fotokobran:

hoppas du hade en grym söndag!

och en underbar måndag!