vad är det på kära gammla dunken

dagens
I kanal5 går filmen Con air klockan 22.00 - USAs farligaste fångar ska föras till ett supersäkert fängelse med det specialbyggda transportflyget Con Air och den villkorligt frigivna Cameron Poe finns ombord. Han dras in i ett hänsynslöst kapardrama då en grupp fångar tar vakterna som gisslan.

I samma kanal senare på kvällen (börjar kl:00.15) går det mycket roliga tv-programet pensionärsjävlar - Sveriges punkigaste pensionärer visar upp sina allra roligaste, elakaste och bästa inslag från säsongen som gått. Dessutom får de sällskap av sina nordiska bröder och systrar när de danska och norska pensionärsjävlarna visar upp sina bästa trick.

Annars går filmen snygg, sexig, singel klockan 22.00 i sjuan - Christina Walters har en gyllene regel när hon dejtar, undvik att leta efter den rätte och ta den som är rätt för stunden. Men en kväll träffar hon Peter som hon inte kan sluta tänka på efter att han gett sig av. Det enda Christina vet om Peter är att han var på väg till ett bröllop och bestämmer sig för att hitta honom. Vad hon inte vet är att det är sitt eget bröllop han är på väg till.

film