julenkalender dag 20

lucka 20
Under lucka 20 kommer jag ge er bra julklappstips till alla killar som inte vet vad de ska ge till deras flickvänner eller män som inte vet vad de ska ge till deras fruar. En film är alltid ett säkert kort tycker jag och varför inte slå till på något av detta :

Sex and the city, the essential collection : silver (19 disc), 449 kr - Innehåller en ny bonusdisc med bland annat alternativa slut och bortklippta scener. Från ogifta kvinnor och giftiga ungkarlar till 'gifta grisar'! Välkommen till Sex And The City, en brutalt ärlig och rättfram syn på livet som singelkvinna i New York City. Sara Jessica Parker spelar sex-journalisten Carrie Bradshaw, och får uppbackning av Samantha, Charlotte och Miranda (spelade av Kim Cattrall, Kristin Davis och Cynthia Nixon).

Gossip girl, säsong 1 (5disc),
169 kr - Gossip Girl utspelar sig i de lyxigaste kvarteren i New York. Men även där finns problem under den polerade ytan och intriger hör till vardagen för både ungdomarna och deras föräldrar. Serena van der Woodsen återvänder till New York och får ett kyligt mottagande av sin bästa vänninna Blair Waldorf. Vad har hänt när Serena var borta - och varför åkte hon egentligen...

Twilight saga box (3 disc), 169 kr -  Twilight (2008) New Moon (2009) Eclipse (2010)

twi
#1 - - martina:

är du kanske sugen på att shoppa trendiga & välkända märken för upp till 80% rabatt?

kommentera då detta inlägget med din mailadress, så ska du få en invite av mig till members.com! :)

http://martinaolsson.myshowroom.se/11169/members-com/



nya erbjudanden kommer upp varje vecka & det är helt gratis att vara medlem!



+ att du får 50kr att shoppa för om jag bjuder in dig & när du väl är medlem så kan du gilla deras facebooksida för att få en rabattkod på ytterliggare 100kr! :)

#2 - - madelein:

gossip är ju så bra!